|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Apropos informatorów.
Niektórzy znikną, bo mieli info od pracowników, którzy odchodzą. Za nich pojawia się nowi informatorzy, wraz z nowymi pracownikami. ![]()
Kibic Białej Gwiazdy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Zaraz, zaraz, miało być 5 transferów w tym Stilić, a teraz wyskakują z brakiem czasu? W dodatku info było puszczone na oficjalnej! Czyżby Pan Meresiński był niesłowny i coś kręcił?
Jestem zbulwersowany. |
|
|
|
Banita
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Stilić z tego co wiem znowu nie dpasują mu warunki finasowe co do reszty traktujcie to jako plotke z mojej strony
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
życie jest jak rower... nie kręcisz...
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
RAZEM WYPEŁNIJMY STADION PRZY REYMONTA !!! RAZEM BUDUJMY WIELKĄ WISŁĘ !!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Może Kopacza z Zabrza na środek obrony ? Ograny w ekstraklasie, a poza tym stoper jest potrzebny.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 18.08.2016 o godz. 10:26.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Poza tym że Kopacz ma 300 tysięcy euro odstępnego w kontrakcie - jestem za. Bo za 300 tysięcy euro chyb lepiej jakiegoś ofensywnego piłkarza kupić.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Ogryzek - Takiego jak Brlek?
P.s. W meczu z L Kopacz dawał rade. Taki Kujawa, tyle ze dobrze grający główka silny obrónca. Bo Kujawa to póki co samo obrońca. TT mówi o zainteresowaniu Wisły Kovacevicem z Lechiii. Jeśli prawda - good choice
Ostatnio edytowane przez szprotson : 18.08.2016 o godz. 13:10.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Myślałem o kimś jak Wolski albo Starzyński. Ewentualnie Stilić. Jeden Brlek wystarczy
![]() ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
http://www.dziennikpolski24.pl/sport...kiem,10530904/
Widzeliście dzisiaj jaką bramkę strzelił w meczu z Jagą dzisiaj? Wątpię, że go nam wypożyczą. |
|
|
|
Member
Od: 10.2015
Offline |
|
|
Pamiętacie tego tweeta z oficjalki - że jeszcze 5 transferów nas czeka? Mnie ogarnia teraz tylko pusty śmiech. Nie wyobrażam sobie jakiegokolwiek transferu przychodzącego do końca okienka. Wychodzące - jak najbardziej.
![]()
Nawet gdy upadniesz, ja będę z Tobą.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Wychodzący też nie, bo nie ma żadnego zarządu i nie ma kto z kim rozmawiać.
![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mistrzu,ale to było za czaaów meresia a teraz nie ma zarządu....
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wy teraz się nie zastanawiajcie nad tym, jakie i czy będą transfery. Kupujcie asortyment W.S. i wrzucajcie potwierdzenia przelewów/zdjęcia kupionych produktów z paragonami na stronie "Pomoc finansowa dla Wisły - dyskusja" http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=9693 !!! Tylko w ten sposób uda nam się wspomóc klub i doprowadzić do tego, że nie upadnie!!! Nakręcajmy się wzajemnie
![]() ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Jedyne kogo nasz klub mógłby jeszcze ściągnąć w tym okienku to młodych chłopaków - walczaków ogranych w II/III lidze, piłkarzy pokroju Drzazgi. Trzeba łowić piłkarzy w niższych ligach za grosze jak Ruch i Jagiellonia...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Jestem za! W naszej obecnej sytuacji po prostu trzeba wzmocnić lokalny skauting - dużo tańsza opcja na początek. Najlepiej, jak na przestrzeni lat zostanie wypracowany jakiś system, który pozwoli nam na zbieranie najzdolniejszych chłopaków z woj. małopolskiego i okolic.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Do niczego nie są nam potrzebni tacy piłkarze. Chyba, że jako przygotowanie do 1 ligi.
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Ja myślę, że wiele zależy od trenera. Wielu zawodników ma potencjał na grę lepszą niż obecnie prezentowana przez Wisłę, ale to samo można powiedzieć o aktualnym składzie tej drużyny.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie ma co rzucać karabinu tylko trzeba walczyć do końca.Łęczna,Korona,Śląsk i Ruch nie mają lepszych zawodników.Uważam ,że gra sie posypała po odejściu Wolskiego.Może dałoby sie chociaż tego Vranjesa wypożyczyć(oczywiście jeśli beda środki finansowe), aby rozdzielał piłki w środku i pociągną gre do przodu.Legii i tak nie jest potrzebny.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Teraz to ważne, żeby kibice zakasali rękawy i podjęli się pracy u podstaw - zachęcania znajomych, tworzenia własnych akcji marketingowych, proszenia, by jak największa ilość osób fascynowała się Wisłą. Tylko w ten sposób pomożemy Wiśle. Musimy ufać, że Ci, którzy będą nas reprezentować, podejmą właściwe decyzje. A my tymczasem winniśmy uderzyć się w pierś i podjąć rękawicę w tej walce o ratowanie Wisły.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Ayala a wiesz za co zostal wywalony z Legii za opierdalanie się. Po co nam taki leń.Nie rozumiem Was każdy odstrzelony grajek z innego kluby i zaraz może sprowadzic go do nas. Wolę młodego ambitnego z I lub II ligy który będzie zapieprzać po boisku, a nie na nim tylko stac Żadnych Vranjesów i innych odpadów z Legii
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Jak będziemy grali w 3 lidze, to sciagniemy pilkarzy z 3 ligi. A to jak wygladaja pilkarze z 3 ligi mozna zobaczyc na meczu rezerw. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 10.2015
Offline |
|
|
NIE - dla każdego odrzuta z Legii.
![]()
Nawet gdy upadniesz, ja będę z Tobą.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A tak w ogóle to uważam, że nie potrzeba nam walczaków bo piłka nożna to nie jest sport walki. Nam brakuje w tym momencie dosłownie 1-2 kreatywnych zawodników (środek i bok pomocy), żeby ta drużyna z outsidera stała się zespołem mogącym powalczyć o pierwszą piątkę. Niestety w naszej ciężkiej sytuacji na takie transfery nie ma szans więc póki co pozostaje nam męczarnia w dolnych rejonach tabeli. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
a nie rozpisywać się o tym ilu i jakich kreatywnych -walczaków nam potrzeba bo zaraz obudzimy się bez grajków którzy złożą pisma o rozwiązanie kontraktu z winy klubu ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A co ja napisałem w ostatnim zdaniu? Wiem jak jest.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Jedyny transfer jaki mnie interesuje to: Zdziska. K na Kałuży i J.M na Monte....
Przepraszam, nie mogłem się powstrzymać ![]() ![]()
Niegdyś uważałem, że cokolwiek jest lepsze niż nic. Dziś wiem, że czasem nic bywa lepsze niż cokolwiek......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Nie bierz do siebie
to raczej taka refleksja ogólna ... ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|