The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
suikoden
Banita

Od: 03.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.08.2016, 09:53
WYWIAD Z NASZYM WŁĄSCICIELEM
http://sportowefakty.wp.pl/pilka-noz...unac-zrobie-to
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Stary 17.08.2016, 10:21
bonawentura napisał(a):Wyświetl post
Nie opowiadajmy tutaj narazie o socios. Trzeba stworzyć do tego klimat. Pokazać, że kibice mają siłę i mogą przeciwstawić się mocno takiemu podejrzanemu typowi jak JM. Dlatego trzeba działać! Błagam, niech ktoś to zorganizuje! Ktoś, kto ma więcej czasu niż ja (jestem bardzo zapracowany). Z chęcią natomiast przyjdę na wielką manifestację pod stadionem. I to trzeba zrobić! Już! Inaczej nasz klub popłynie na dno. Zresztą już na nim się znajduje - i mówię tu bardziej o dnie moralnym, a nie sportowym.
to jak KAŻDY pewnie, NIECH KTOŚ COŚ zrobi

piotrus1985 napisał(a):Wyświetl post
bez urazy ale juz wiem skad ten Wielki w nicku... megalomania poziom max
zejdz juz prosze na ziemie! bo nikt ci nie dal prawa do decydowania kto jest kibicem lepszym a kto gorszym...
no chyba ze masz jakies niesamowite zasugi dla tego klubu z ktorymi sie nie obnosisz... ale mysle ze nie sa wieksze od moich i wielu tysiecy zwyklych kibicow...
nie zaprzecze, ale to moja wina ze tak jest? Piszę: idziesz na mecz? Nie bo mam to tamto, jedziesz na mecz Nie bo to tamto... no to kkk jak Moja wina, że WY nie chodzicie na mecze? JA nie mam sobie nic do zarzucenia bo od 95 roku wspomogłem Wisłę w kwotach liczących TYSIĄCE jakby podsumować, karnety, bilety, koszulki, gazdety, wynajecie lozy ITD... Soryy

Aha i nigdzie nie pisałem KTO jest GORSZY czy LEPSZY,nigdzie o tym nie pisałem, ale jak mnie o to pytasz to moim zdaniem KIBIC czy FAN WISŁY lepszy to jest ten ktory godnie reprezentuje klub i SYSTEMATYCZNIE GO WSPIERA...

suikoden
Banita

Stary 17.08.2016, 10:23
Ja zawsze mam karnet mimo ze nie zawsze jestem na meczu ale to dla tego ze mam 340 km ale raz w miesiącu jestem na meczu
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Stary 17.08.2016, 10:45
suikoden napisał(a):Wyświetl post
Ja zawsze mam karnet mimo ze nie zawsze jestem na meczu ale to dla tego ze mam 340 km ale raz w miesiącu jestem na meczu
i szacunek dla Ciebie, tylko szkoda ze takich jak Ty jest moze 2TYISACE MAX, czyli o 20tysiecy ZA MAŁO
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 17.08.2016 o godz. 10:53.

suikoden
Banita

Stary 17.08.2016, 10:51
wiesz takich jak ja jest mało sporo osób by chciało ale ich nie stać a tych co stać nie mają czasu bo zapierdzielają w robocie.
piotrus1985
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 17.08.2016, 10:51
LucjuszWielki napisał(a):Wyświetl post
nie zaprzecze, ale to moja wina ze tak jest? Piszę: idziesz na mecz? Nie bo mam to tamto, jedziesz na mecz Nie bo to tamto... no to kkk jak Moja wina, że WY nie chodzicie na mecze? JA nie mam sobie nic do zarzucenia bo od 95 roku wspomogłem Wisłę w kwotach liczących TYSIĄCE jakby podsumować, karnety, bilety, koszulki, gazdety, wynajecie lozy ITD... Soryy

Aha i nigdzie nie pisałem KTO jest GORSZY czy LEPSZY,nigdzie o tym nie pisałem, ale jak mnie o to pytasz to moim zdaniem KIBIC czy FAN WISŁY lepszy to jest ten ktory godnie reprezentuje klub i SYSTEMATYCZNIE GO WSPIERA...
kategoryzowanie kibicow... MY,WY, ONI...
to jest wlasnie tworzenie podzialow na kibicow lepszych i gorszych...
nie bedziemy sie tu licytowac kto wiecej wydal na Wisle czy kto ja lepiej reprezentuje... bo jaki to ma sens?
przeciez zarowno tobie jak i mnie zalezy na jednym... i co do tego spierac sie nie bedziemy... chcemy Wielkiej Wisly!!

co do wywiadu Meresinskiego... szkoda ze tak pozno... zmarnowano 2tyg...
ale musze przyznac ze w obecnej sytuacji nawet w takich drobnych gestach doszukuje sie nadziei...na lepsze jutro...
czy slusznie? czas pokaze...
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Stary 17.08.2016, 10:56
piotrus1985 napisał(a):Wyświetl post
kategoryzowanie kibicow... MY,WY, ONI...
to jest wlasnie tworzenie podzialow na kibicow lepszych i gorszych...
nie bedziemy sie tu licytowac kto wiecej wydal na Wisle czy kto ja lepiej reprezentuje... bo jaki to ma sens?
przeciez zarowno tobie jak i mnie zalezy na jednym... i co do tego spierac sie nie bedziemy... chcemy Wielkiej Wisly!!

co do wywiadu Meresinskiego... szkoda ze tak pozno... zmarnowano 2tyg...
ale musze przyznac ze w obecnej sytuacji nawet w takich drobnych gestach doszukuje sie nadziei...na lepsze jutro...
czy slusznie? czas pokaze...
ZGADZAM SIĘ, więc należy zaczać od licznego przybycia na kolejny mecz, stadion jest duzy wiec tym ktorym nie podobały się akcje z Ruchem na ostatnim meczu proponuje isc na G, E czy na inne sektory i bedzie ok.

bonawentura
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 17.08.2016, 11:04
LucjuszWielki napisał(a):Wyświetl post
ZGADZAM SIĘ, więc należy zaczać od licznego przybycia na kolejny mecz, stadion jest duzy wiec tym ktorym nie podobały się akcje z Ruchem na ostatnim meczu proponuje isc na G, E czy na inne sektory i bedzie ok.
Chyba sobie kpisz. Pod stadion tak. Na stadion to JAWNE APROBOWANIE DEGRADACJI WISŁY DO NIŻSZYCH LIG Z PRZYCZYN POZASPORTOWYCH. Koniec kropka. Kto będzie wspierał ciemne interesy JM, ten nie jest kibicem Wisły Kraków, tylko zdrajcą. Nie wyobrażam sobie, by ktoś chodził na stadion dopóki ten typ nie sprzeda Wisły komukolwiek innemu.
RAZEM WYPEŁNIJMY STADION PRZY REYMONTA !!! RAZEM BUDUJMY WIELKĄ WISŁĘ !!!
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Stary 17.08.2016, 11:11
Chyba sobie kpisz. Pod stadion tak. Na stadion to JAWNE APROBOWANIE DEGRADACJI WISŁY DO NIŻSZYCH LIG Z PRZYCZYN POZASPORTOWYCH. Koniec kropka. Kto będzie wspierał ciemne interesy JM, ten nie jest kibicem Wisły Kraków, tylko zdrajcą. Nie wyobrażam sobie, by ktoś chodził na stadion dopóki ten typ nie sprzeda Wisły komukolwiek innemu.
I tutaj mamy idelany przykład tego co nas zniszczyło: protesty, obrazanie sie itd... Jeszcze zaden ciemny interes czy wałek na Wiśle nie został zrobiony a juz o tym jest klepanie. Wizerunek JM jest nie do przyciecia jesli chodzi o Wisłe to jest jasne... ale teraz pytanie czy przybycie POD stadion ma byc rowznoznaczne z linczem i wykopaniem JM czy co Czyli rozumiem ze chcecie zrobic "protest" majacy na celu wywalenie Meresinskiego Na stadionie tez mozna dac wyraz działaniom jakie maja ostatnio miejsce, mimo ze na ostatnim meczu ich nie było...
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 17.08.2016 o godz. 11:41.

suikoden
Banita

Stary 17.08.2016, 11:12
Zdrajca dla mnie to ten kto nie wspierał Wisły na dobre i na złe dosyć buntów bo to do niczego dobrego nie zaprowadzi.
Wielu już oceniło pana JM i wydało wyrok ja nie jestem jego zwolennikiem ale dajcie mu czas co najmniej do 31 sierpnia by go wstępnie ocenić po dwóch tygodniach nie oczekujcie cudów
sedonh
Banita

Od: 03.2015

Stary 17.08.2016, 11:24
To kur** nie chodź "kibicu" rzeczywiście pomożemy Wiśle olewając mecz, piłkarze powinni czuć wsparcie, rzygać mi się chce jak patrzę na twój post, kim ty kur** jesteś żeby mówić kto jest kibicem Wisły a kto nie
suikoden
Banita

Stary 17.08.2016, 11:31
sedonh w konicu ktoś mądrze powiedział
piotrus1985
Senior Member

Stary 17.08.2016, 11:35
Zdrajca dla mnie to ten kto nie wspierał Wisły na dobre i na złe dosyć buntów bo to do niczego dobrego nie zaprowadzi.
Wielu już oceniło pana JM i wydało wyrok ja nie jestem jego zwolennikiem ale dajcie mu czas co najmniej do 31 sierpnia by go wstępnie ocenić po dwóch tygodniach nie oczekujcie cudów
Meresinski (przez oficjalna strone) ludziom obiecal cuda w pierwszym tygodniu (5 transferow), wiec prosze sie nie dziwic braku zaufania do jego osoby...
zle sie to wszystko zaczelo...
weszli do klubu bez pomyslu na jego zarzadzanie... do tego sa zaskoczeni tym co zastali? jak to o nim/nich swiadczy?
do tego caly ten brud, ktory wyplynal... bo wyplynac musial!

nie wiemy jakie Meresinski ma zamiary, ale juz chyba wie iz kazdy patrzy mu na rece...

jedyna nadzieja w tym ze JM nie bedzie popelnial bledow poprzednika i byc moze otoczy sie fachowcami

PS.
ehhhh... nie potrafie odsnunac od siebie mysli ze to nie jest odpowiednia osoba...
smierdzi to amatorszczyzna
ciagle mam nadzieje ze mozna sie z tego jakos wyplatac
Ostatnio edytowane przez piotrus1985 : 17.08.2016 o godz. 11:38.
suikoden
Banita

Stary 17.08.2016, 12:35
Uważam, że ten tema do 31 sierpnia powinien byc zamknięty bo zaczyna się dublowanie tematów
Marcinkrakwoj
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2007

Stary 17.08.2016, 13:46
a gdzie reszta z Was? Nie wypowiecie się na temat tej akcji?
borys
Banita

Od: 07.2010

Stary 17.08.2016, 14:37
Uważam, że ten tema do 31 sierpnia powinien byc zamknięty bo zaczyna się dublowanie tematów
NIE. Wlasnie mamy kolejny kwiatek. na firmie JM siedzi komornik. Gosc kasy nie ma, gdzie przyjdzie komornik?

Mamy 3 spore portale Wislackie. TWSD, WISLAPORTAL, FORUMWISLA.

Czy nie mozna by sie zjednoczyc w jednej akcji: Cala Wisla Zawsze Razem?

Zaczac od Strony na FB i Twittera, prosty przekaz: Info o wyczynach JM i jedno pytanie "Czy bedziesz obserwować jak Wisła upada?"

W pewnym momencie powstanie z tego viral i wtedy trzeba bedzie uderzyc o poparcie do VIPow. Wszystko powinno sie skonczyc wizyta w Klubie delegacji i wszystkich chetnych pod.

Kwestia oczywiscie kto zacznie. Powiem tak 2 dzieci, dojazdy i praca po godzinach. Nie da rady czasowo.
Ale... ktos kto poswieci czas zostanie wsparty finansowo. Deklaruje 200 PLN. Ale jesli ktos odpusci sobie 2 browce na miescie i wplaci 10 PLN tez bedzie super bo pomnozcie to przez chetnych.

KTO?
Kac
Senior Member

Od: 06.2004

Stary 17.08.2016, 15:09
kt77 napisał(a):Wyświetl post
To jest jakieś rozwiązanie. Jednego jestem pewien, nie pozwolimy żeby Wisła upadła.
również mogę się zadeklarować, że te 1000 zł, a może i więcej będę płacił na klub, 100 miesięcznie to żadna kasa, coś jak raty na Wisełkę

Ale oby to była ostateczność i znalazł się jakiś konkretny sponsor niż ratowanie klubu przez twoją firmę i na partyzanta przez kibiców bo bez konkretnego planu i pieniędzy wytrzymamy rok, może dwa... tylko przedłużanie agonii.
Ostatnio edytowane przez Kac : 17.08.2016 o godz. 15:12.
TYLKO WISŁA
bonawentura
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 17.08.2016, 15:14
sedonh napisał(a):Wyświetl post
To kur** nie chodź "kibicu" rzeczywiście pomożemy Wiśle olewając mecz, piłkarze powinni czuć wsparcie, rzygać mi się chce jak patrzę na twój post, kim ty kur** jesteś żeby mówić kto jest kibicem Wisły a kto nie
Pan z rodziny Pana Meresińskiego?
RAZEM WYPEŁNIJMY STADION PRZY REYMONTA !!! RAZEM BUDUJMY WIELKĄ WISŁĘ !!!
piotrus1985
Senior Member

Stary 17.08.2016, 15:43
przyjaciel - sponsor
sedonh
Banita

Stary 17.08.2016, 16:03
Nie będziesz mówił że ktoś jest zdrajcą jak nie pójdzie na mecz bo nie masz żadnego prawa tak kogokolwiek skategoryzować, idąc na mecz wspieramy piłkarzy z białą gwiazdą na piersi a nie J.M inteligencie, chcesz to bojkotuj nikt za takim "kibicem" płakać nie będzie
St Yabol
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2010

Stary 17.08.2016, 16:37
Co Ty masz z tym 31sierpnia?
Murzyn124
Junior Member

Od: 02.2013

Stary 17.08.2016, 16:59
Polecam poczytać , jak JM się niby tłumaczy i wszyscy zaczynają mu wierzyć w komentarzach.
https://twitter.com/JakubMeresinski/...29933671690240
https://twitter.com/JakubMeresinski/...27739627040768
MłodePokolenie
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 17.08.2016, 17:01
"Boss"... Co za kretyni nazywają go bossem Co najwyżej GimBoss
Herbi1303
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 17.08.2016, 17:12
Murzyn124 napisał(a):Wyświetl post
Polecam poczytać , jak JM się niby tłumaczy i wszyscy zaczynają mu wierzyć w komentarzach.
https://twitter.com/JakubMeresinski/...29933671690240
https://twitter.com/JakubMeresinski/...27739627040768
ten świstek może sobie wsadzić w dupe... Sąd jeszcze nieuaktualnił rejestru i dlatego widnieje jako nie karany. Qtas kłamie w żywe oczy a Ci go klepią po plecach. Panowie co robimy? Jakie działania?
Murzyn124
Junior Member

Stary 17.08.2016, 17:15
Herbi1303 napisał(a):Wyświetl post
ten świstek może sobie wsadzić w dupe... Sąd jeszcze nieuaktualnił rejestru i dlatego widnieje jako nie karany. Qtas kłamie w żywe oczy a Ci go klepią po plecach. Panowie co robimy? Jakie działania?
W 100% się zgadzam,ale chodzi mi o to jak łatwowierni są niektórzy kibice. Przez to może być nam ciężej.
Ja uważam ,że powinniśmy ustalić termin tej manifestacji i zrobić wydarzenie na fb(najlepiej jakby założyło wydarzenia jakaś strona wiarygodna typu wislakrakow.com czy coś).
sedonh
Banita

Stary 17.08.2016, 17:19
http://skwk.pl/skwk/5-wazne-skwk/7111-oswiadczenie.html wreszcie cokolwiek
regan
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 17.08.2016, 17:26
A co to ma za znaczenie, ze wydali oswiadczenie? Trzeba dzialac a nie w internetach glupoty pisac. Na mecz trzeba przyjsc. To podstawa. Ja tez moge wydac oswiadczenie, ze jestem zaniepokojony drapiac sie po jajach przed kompem. Chu.j to kogo interesuje. Kupujcie bilety na Slask i na stadionie wydawajcie oswiadczenia.
Tylko Wisła!
cudlaty
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 17.08.2016, 17:47
Jestem za manifą i pozostałymi działaniami. Ja to rozumiem tak, że zbieramy się w dzień, w który przynajmniej teoretycznie "kolarz" będzie w Klubie. Hasła, przyśpiewki odczytanie oświadczenia i publiczne zadanie pytań "bossowi". Media to podchwyca i na pewno opiszą. Przedstawiciele zebranych wbijają się na spotkanie do "kolarza" i przekazują mu pytania z prośba o ustosunkowanie się do nich, być może już na spotkaniu. Wszystko pełna kultura i bez bydła. By nie robić podziałów wśród kibiców, poprosić SKWK by byli na manifie i niech też uczestniczą w spotkaniu. My kibice „pikniki” i SKWK - RAZEM CAŁA WISŁA. Może warto zaangażować w to Prezesa Ludwika Mięttę-Mikołajewicza? Może zgodzi się nas reprezentować.
Efekt oczekiwany? „Kolarz” czuje presję, dostaje sygnał, że mamy na niego oko i że to nie przelewki,
Polska kibicowska się dowiaduje, że walczymy i się nie poddajemy.
Później patrzymy co się dzieje do końca sierpnia. Jak sytuacja się pogarsza kminimy co dalej.
Myślę, że przy okazji można by pomyśleć o zbiórce kasy, w perspektywie zaangażowania w to jakiegoś prawnika albo kancelarii. Nie jestem oszołomem i wiem, że to w ciula kosztuje ale od czegoś trzeba zacząć bo jazda może być nieziemska…
I od razu tu piszę: chodzę na mecze od 30 lat, mam karnet, ciągnę ze sobą kolegów i znajomych, kupuję koszulki, pamiątki kiełbaskę i colę. Tak więc, niech mi nikt tu nie wyjeżdża z tekstem o przyjściu na najbliższy mecz bo wiem, że będę!
WISŁA TO JEST POTĘGA, WISŁA NAJLEPSZA JEST!
FRANEK 21, NIGDY JUŻ NIE BĘDZIE TAKIEGO JAK TY!
19sebawro06
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 17.08.2016, 17:47
St Yabol napisał(a):Wyświetl post
Co Ty masz z tym 31sierpnia?
chyba chodzi o koniec wakacji i większość użytkowników będzie miała mniej czasu na pisanie pierdoł
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY

PRZEMYŚL
Murzyn124
Junior Member

Stary 17.08.2016, 17:51
cudlaty napisał(a):Wyświetl post
Jestem za manifą i pozostałymi działaniami. Ja to rozumiem tak, że zbieramy się w dzień, w który przynajmniej teoretycznie "kolarz" będzie w Klubie. Hasła, przyśpiewki odczytanie oświadczenia i publiczne zadanie pytań "bossowi". Media to podchwyca i na pewno opiszą. Przedstawiciele zebranych wbijają się na spotkanie do "kolarza" i przekazują mu pytania z prośba o ustosunkowanie się do nich, być może już na spotkaniu. Wszystko pełna kultura i bez bydła. By nie robić podziałów wśród kibiców, poprosić SKWK by byli na manifie i niech też uczestniczą w spotkaniu. My kibice „pikniki” i SKWK - RAZEM CAŁA WISŁA. Może warto zaangażować w to Prezesa Ludwika Mięttę-Mikołajewicza? Może zgodzi się nas reprezentować.
Efekt oczekiwany? „Kolarz” czuje presję, dostaje sygnał, że mamy na niego oko i że to nie przelewki,
Polska kibicowska się dowiaduje, że walczymy i się nie poddajemy.
Później patrzymy co się dzieje do końca sierpnia. Jak sytuacja się pogarsza kminimy co dalej.
Myślę, że przy okazji można by pomyśleć o zbiórce kasy, w perspektywie zaangażowania w to jakiegoś prawnika albo kancelarii. Nie jestem oszołomem i wiem, że to w ciula kosztuje ale od czegoś trzeba zacząć bo jazda może być nieziemska…
I od razu tu piszę: chodzę na mecze od 30 lat, mam karnet, ciągnę ze sobą kolegów i znajomych, kupuję koszulki, pamiątki kiełbaskę i colę. Tak więc, niech mi nikt tu nie wyjeżdża z tekstem o przyjściu na najbliższy mecz bo wiem, że będę!
Wątpię , że SKWK by poparło taką inicjatywę.
"Czy obiecał Pan miejsce we władzach spółki kibicom z SKWK? Też jest taki pomysł. Zarząd powstanie w ciągu kilku dni, może tygodni. Będą go tworzyć tylko i wyłącznie ludzie, którzy są utożsamiani z Wisłą. "
http://www.gol24.pl/ekstraklasa/a/ja...akow,10525342/

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów