|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 07.2012
Offline |
|
|
Śpicie wszyscy ?
Może zaczniemy coś rozmawiać na temat klubu ? Na świecie były takie sytuacje że kibice dźwigali klub sami. Jest nas tysiące. Takich twardych kibiców może do 10 000 tyś. Ale na początek zawsze coś. Wyszedłem przed szereg ? Mówcie cokolwiek, burza mózgów wskazana !!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2015
Offline |
|
|
A pieniążki, to masz pewność, że pójdą na Wisłę ? Czy może trafią do tego chuja ?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
|
To może skoro on nie zaszczyci nas przywitaniem z nami to my przywitajmy się z nim?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
Wie ktos kiedy spotkamy pana Jakuba w klubie? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Robimy manife pod klubem i wbijamy się na rozmowę do kolarza a nie pie...imy na sb!!!
Data, godzina! Już! ![]()
WISŁA TO JEST POTĘGA, WISŁA NAJLEPSZA JEST!
FRANEK 21, NIGDY JUŻ NIE BĘDZIE TAKIEGO JAK TY! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Jestem pewien że ktoś się dowie
W mojej ocenie im więcej osób tym lepiej więc trzeba to zaplanować i dać kilka dni czasu. I żeby byli wszyscy- też starsi, więc info lub nawet zrzutka na reklamę do gazet wymagana. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jestem ZA!
![]()
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
Reklama nie potrzebna,jak będzie dużo osób na wydarzeniu na fb albo na tt pisać o tym to gazety same napiszą.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Myślę, że hasło "Cała Wisła Zawsze Razem" byłaby dobra dla całej akcji.
![]()
RAZEM WYPEŁNIJMY STADION PRZY REYMONTA !!! RAZEM BUDUJMY WIELKĄ WISŁĘ !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
tylko na razie jest 5 osób chętnych z forum... Czy w sb JM jest dostępny przy R22?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chętnie pomogę.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Racja! Niech przyjdzie ten komu zależy na Wiśle... Mam nadzieję, że u w SKWK są myślący, niekoniecznie kumaci
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Ważne jest to by to rozpowszechnić. By był organizator, który zorganizuje wydarzenie na FB, zgłosi manifestację w UM, a także odpowiednio to zabezpieczy przez służby medyczne. Trzeba liczyć się z tym, że przyjdą masy pod stadion. I trzeba to zrobić, bo inaczej nasza Wisła będzie stygmatyzowana przez wiele lat po erze tego typa.
![]()
RAZEM WYPEŁNIJMY STADION PRZY REYMONTA !!! RAZEM BUDUJMY WIELKĄ WISŁĘ !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Jak go w....icie, to sprzeda co się da i zamknie klub... tak tylko mówię.
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
zero tekstów anty. aby przyciagąć ludzi musi być tekst PRO
anty odpycha. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
I miejmy nadzieję (przynajmniej ja jeszcze mam) że pewna ekipa na Wiśle bądź co bądź zasłużona zrozumie że bez szacunku nic nie będzie a SKWK ma reprezentować wszystkich kibiców.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Myślę, że jak decyzyjni z skwk się dowiedzą do cała akcje szlag trafi
![]() ![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 03.2015
Offline |
|
|
Panowie wreszcie ! Dziękuje że coś się rusza! CAŁA WISŁA ZAWSZE RAZEM to hasło najlepsze z możliwych, bardzo proszę kogoś ogarniętego z forum o wydarzenie na fejsie i wrzucenie tego na wszystkie nasze możliwe fanpage'e! Wszyscy którym naprawde zależy muszą się o tym dowiedzieć Panowie OGIEŃ, pokażmy naszą prawdziwą siłe! A decyzyjni niewiele zrobią bo ich jest parunastu a nas setki a nawet tysiące !
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
Miałem to pisać, ale nie chciałem Was zniechęcać... Obwiam się, że takie ruchy mogą zostać w podobny sposób ugaszone jak bunt na D podczas meczu z ruchem ![]()
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 16.08.2016 o godz. 20:49.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Odbiegając od tematu to na ich miejscu bałbym sie tylko zjednoczenia innych kibiców. Jak się zjednoczymy I ZOSTANIEMY ZJEDNOCZENI to damy radę.
|
|
|
|
Banita
Od: 03.2015
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
przecież nam nie chodzi o byłe i obecne zgody, o wpływy z pamiątek klubowych, zbiórek do puszek. My chcemy normalnie funkcjonującego klubu, z normalnym właścicielem, który nie będzie robił z kibiców durni bo na tą chwilę to tak wygląda
|
|
|
|
Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Wg mnie, jeśli już coś takiego miałoby się udać - pasuje zaangażować trochę osób publicznych. Ludzi rozpoznawalnych.
To Kraków ma pokazać, że Wisła nie jest mu obojętna !!! Mam na myśli przede wszystkim - byłych piłkarzy, może p. Ludwik Miętta, Marcin Daniec (?) ....Takich osób jest naprawdę wiele. Ich możliwości są nieporównywalnie większe niż np tysiąca anonimowych kibiców. |
|
|
|
Member
Od: 07.2016
Offline |
|
|
Poczekajmy do końca tego tygodnia. Na konkurencyjnym forum jest bardzo dobrze napisane o aktualnej sytuacji. Jak do końca tego tyg. nie będzie konfy, to można zacząć myśleć o czymś. Ale żaden pucz pod stadionem nic nie da ;p Po za tym jak kilku panów z SKWK się dowie, to się zdenerwują, a było już kilka razy mówione, że dostali obietnicę dwóch stołeczków w nowym zarządzie
![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|