The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
ArturBarlinek
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.07.2016, 13:05
inspektor erektor napisał(a):Wyświetl post
Tak się zastanawiam, czy jest jakiś konkretny powód, dla którego klub nie zezwala na zakup biletu on-line bez karty kibica? Wydaje mi się, że to mogłoby pomóc w zwiększeniu frekwencji, bo kolejki do kas w dniu meczu są masakryczne, a nie każdy chce/może wyrobić wcześniej KK.
chyba właśnie coś się dzieje, bo jest już możliwość "załóż konto" na stronie z biletami

Sarapata o Głowackim i Brożku: Dziękuję za szacunek do kibiców, wierność barwom, siłę charakteru, wyrozumiałość i klasę. Za stawianie zawsze na pierwszym miejscu dobra klubu. Jesteście Wisłą Kraków. Jej siłą, historią i legendą na zawsze!

Odpowiedz cytując
inspektor erektor
Senior Member

Od: 02.2013

Stary 28.07.2016, 09:22
ArturBarlinek napisał(a):Wyświetl post
chyba właśnie coś się dzieje, bo jest już możliwość "załóż konto" na stronie z biletami
Przetestowałem tę opcję (zakładając konto z fejkowymi danymi) i niestety wygląda na to, że klub nie planuje umożliwić bezpośrednio zakupu biletu tym sposobem. Te konta służą chyba tylko po to, żeby móc zamówić on-line Kartę Kibica i później za jej pośrednictwem kupić bilet.
Odpowiedz cytując
ArturBarlinek
Socios Wisła Kraków

Stary 28.07.2016, 11:50
inspektor erektor napisał(a):Wyświetl post
Przetestowałem tę opcję (zakładając konto z fejkowymi danymi) i niestety wygląda na to, że klub nie planuje umożliwić bezpośrednio zakupu biletu tym sposobem. Te konta służą chyba tylko po to, żeby móc zamówić on-line Kartę Kibica i później za jej pośrednictwem kupić bilet.
no ale to już coś, nie wychodząc z domu można zamówić KK i kupić potem bilet

Sarapata o Głowackim i Brożku: Dziękuję za szacunek do kibiców, wierność barwom, siłę charakteru, wyrozumiałość i klasę. Za stawianie zawsze na pierwszym miejscu dobra klubu. Jesteście Wisłą Kraków. Jej siłą, historią i legendą na zawsze!

Odpowiedz cytując
Patryk_185
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 29.07.2016, 10:59
Przekonamy się przed meczem z Ruchem. Wydaje mi się że to będzie działało podobnie jak na Podbeskidziu, jest ten sam system i tam przez założenie konta można kupić bilet.

Odpowiedz cytując
Bero
Junior Member

Od: 07.2011

Stary 12.08.2016, 16:13
Hej. Powiedzcie mi czy żeby kupić komuś kto nie posiada karty, bilet w strefie kibica potrzebny jest jakiś dokument tej osoby czy wystarczy pesel?
Odpowiedz cytując
inspektor erektor
Senior Member

Od: 02.2013

Stary 12.08.2016, 16:24
wystarczy PESEL
Odpowiedz cytując
Bero
Junior Member

Od: 07.2011

Stary 12.08.2016, 17:48
Dzięki......
Odpowiedz cytując
whitestar1990
Member

Od: 08.2015

Stary 14.08.2016, 13:57
Jak tam, kolejka po bilety? Ruch kupił w Chorzowie czy będzie kupował na miejscu?
Odpowiedz cytując
kicur
Senior Member

Od: 06.2015

Stary 14.08.2016, 20:09
whitestar1990 napisał(a):Wyświetl post
Jak tam, kolejka po bilety? Ruch kupił w Chorzowie czy będzie kupował na miejscu?

Pierwszy raz od 3 lat nie kupiłem karnetu. Zdecydowałem, że będę sobie kupował bilety przed meczem. Dojechałem o 16:40 pod stadion, a tam kolejka jak s....ysyn. Jakby ....a w lidlu karpia dali po 1,99zł za kg. Gdyby nie uprzejmość młodej dziewczyny i jej chłopaka, którzy kupili bilety dla mnie i moich znajomych, to bym wszedł w 70 minucie. Oczywiście swoje dorzucił Ruch, bo dużo ludzi od nich kupowało bilety u nas.
Tak, czy inaczej. Dziękuje tej młodej parze, że pozwolili mi zobaczyć bramkę Zachary.
Pozdrawiam was

P.S. Jak się już rozstaniesz z tym chłopakiem, to zapraszam na kawę
Odpowiedz cytując
tkwm
Member

Od: 05.2010

Stary 15.08.2016, 11:53
Ma ktoś na sprzedaż vouchery (karnet) na któryś z sektorów "piknikowych" A B D E G ? Chętnie kupie.
Odpowiedz cytując
ArturBarlinek
Socios Wisła Kraków

Stary 15.08.2016, 12:11
O 17:54 kolejka była jeszcze prawie pod Reymonta, do końca płotu. Udało wam się wejść? Róbcie tak dalej

Odpowiedz cytując
whitestar1990
Member

Stary 15.08.2016, 13:59
Pod kasami 16:45, kolejka do Reymonta. Wymiana vouchera na karnet. Udało się bokiem, zajęło to 1h.

Sodoma i gomora. Kupowanie po kilka biletów na dowody, po 10 minut przy okienku. Przepychanki i tak dalej. Żenada.
Odpowiedz cytując
ArturBarlinek
Socios Wisła Kraków

Stary 15.08.2016, 16:46
Pod kasami 16:45, kolejka do Reymonta. Wymiana vouchera na karnet. Udało się bokiem, zajęło to 1h.

Sodoma i gomora. Kupowanie po kilka biletów na dowody, po 10 minut przy okienku. Przepychanki i tak dalej. Żenada.
Żenada to jesteście wy, kupując godzinę przed meczem

Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 15.08.2016, 17:40
Jak ktos mieszka daleko od Krakowa to nie rozumiem jak mozna nie miec KK z mozliwoscia kupowania przez neta. Jak ktos jest z Krakowa to nie rozumiem jak mozna isc dopiero na godzine przed meczem zeby bilet kupic. W kasach to kolejek w ogole nie powinno byc, rozumiem tych co przyjechali z Chorzowa bo tacy tez podobno stali, reszta niech cierpi bo sama jest sobie winna
Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 15.08.2016, 17:43
Niektórzy po prostu nie mogą przełknąć, że również i oni zostali przesiani jako imbecyle przez sito selekcji naturalnej debili.

Albo sado-masochiści czy tam ci, którzy uważają, że za komuny było lepiej i wracają do czasów własnej prosperity komitetem kolejkowym.
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
whitestar1990
Member

Stary 15.08.2016, 18:18
ArturBarlinek napisał(a):Wyświetl post
Żenada to jesteście wy, kupując godzinę przed meczem
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
Jak ktos mieszka daleko od Krakowa to nie rozumiem jak mozna nie miec KK z mozliwoscia kupowania przez neta. Jak ktos jest z Krakowa to nie rozumiem jak mozna isc dopiero na godzine przed meczem zeby bilet kupic. W kasach to kolejek w ogole nie powinno byc, rozumiem tych co przyjechali z Chorzowa bo tacy tez podobno stali, reszta niech cierpi bo sama jest sobie winna
ABGwislakABG napisał(a):Wyświetl post
Niektórzy po prostu nie mogą przełknąć, że również i oni zostali przesiani jako imbecyle przez sito selekcji naturalnej debili.

Albo sado-masochiści czy tam ci, którzy uważają, że za komuny było lepiej i wracają do czasów własnej prosperity komitetem kolejkowym.
Panowie, wyobraźcie sobie że nie miałem wcześniej czasu na wymianę. Dodatkowo nie można zrobić tego przez internet, niestety. Fajnie że macie dużo wolnego czasu, mało obowiązków żeby wyskoczyć kiedykolwiek tylko w celu zakupu biletu/podobne. Zazdroszczę.

Ja nie narzekam, znam realia. Bardziej chodzi o rozwiązania organizacyjne typu jedno stanowisko tylko do wymiany voucherów. Brak tego i brak możliwości wymiany vouchera przez internet- to jest żenada. Nie wspomnę już o nagłej inwazji 2000 dodatkowych kibiców, kupujących bilety na dowód- jak gdyby nie można było tego dogadać u nich, na miejscu.

Kto sobie poradzi ten sobie poradzi. Mi się udało, innym nie. Ich pech.
Ostatnio edytowane przez whitestar1990 : 15.08.2016 o godz. 18:22.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Stary 15.08.2016, 18:27
Panowie, wyobraźcie sobie że nie miałem wcześniej czasu na wymianę. Dodatkowo nie można zrobić tego przez internet, niestety. Fajnie że macie dużo wolnego czasu, mało obowiązków żeby wyskoczyć kiedykolwiek tylko w celu zakupu biletu/podobne. Zazdroszczę
Bez przesady, jak idziesz do roboty na 18 przykładowo to nie mozesz sobie wyjsc 2-2.5 godziny wczesniej zeby bilet kupic? w ciagu tygodnia tyle kolejek nie ma wiec długo bys nie czekał. No ale jak Ty musisz wyjsc 30 minut przed robotą to cierp i stoj sobie dalej.
Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 15.08.2016, 18:31
Kasy otwarte były dopiero od 16? Rosół i schabowego 5-6h wpierrdalasz?

Dajesz komukolwiek, kto ma chwilę wolnego czasu i masz wymieniony.

Ale to jest właśnie różnica w ilorazie inteligencji by wpaść na tak szalone rozwiązanie.

Cytat:
Fajnie że macie dużo wolnego czasu, mało obowiązków żeby wyskoczyć kiedykolwiek tylko w celu zakupu biletu/podobne. Zazdroszczę.
I jeszcze bardzo inteligentne stwierdzenie, że mam mało obowiązków, w chvj wolnego czasu gdy nie wiesz o mnie kompletnie nic.

Bronił Ci ktoś ewentualnie kupić OD RAZU KARNET, a nie VOUCHER na karnet?

Jeszcze Ty i Tobie podobni sie wpierrdalacie jak ostatnie skurvysyny przed szereg, a tamte umyslowe spierrdolizny przynajmniej uczciwie czekają w kolejce.
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
kicur
Senior Member

Stary 15.08.2016, 20:48
Jak się jedzie w kilka osób na mecz, to jedną osobę się stawia w kolejce po bilety, a reszta zapierdala wyrobić karty kibica. W ten sposób nie tracisz miejsca w kolejce i zyskujesz prawo kupienia biletu na mecz ze Śląskiem przez internet. Jak jedziesz sam, to mówisz komuś "Ej sorry jakby co jestem za Tobą w kolejce"

Naprawdę wyjść jest bardzo dużo. Nie żebym się wczoraj sam prawie wjebał w czekaniu do 70 minuty. Chwała pięknej dziewczynie i jej chłopakowi
Odpowiedz cytując
wislakrakow124
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 22.08.2016, 14:37
Jesli rowerzysta odejdzie na 100% to nie widze innej sytuacji niz kupowanie biletow nawet jesli nie bedzie kogos na meczu. Musimy pomoc naszej Wiselce!
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
Odpowiedz cytując
mgl
Junior Member

Od: 12.2015

Stary 23.08.2016, 10:18
Ja wczoraj w trakcie konferencji, pod wpływem emocji przedłużyłem karnet
Odpowiedz cytując
kicur
Senior Member

Stary 23.08.2016, 11:35
mgl napisał(a):Wyświetl post
Ja wczoraj w trakcie konferencji, pod wpływem emocji przedłużyłem karnet

Ty chory pojebie (w pozytywnym tego słowa znaczeniu)
Odpowiedz cytując
St@chu
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 23.08.2016, 13:34
Takie prozaiczne pytanie... Jakie są ceny biletów na mecze w tym sezonie. Niestety na stronie oficjalnej od dwóch dni (a w rzeczywistości zapewne znacznie dłużej) zamiast grafiki z cennikiem wyświetla się puste pole (co dość dobrze obrazuje poziom marketingu w klubie) - https://bilety.wisla.krakow.pl/aktua...rnetow,10.html
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 23.08.2016, 14:06
Parę sekund szukania: http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...z_ze_slaskiem/
Odpowiedz cytując
Davss875
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 23.08.2016, 21:58
Właśnie kupiłem Karnet Sezonowy.
Pozdro
Ratujemy Wisełke
Odpowiedz cytując
Thuesen
Member

Od: 05.2010

Stary 23.08.2016, 22:43
Ilość wolnych miejsc
10088

Czyli ile biletów sie na razie sprzedało? chodzi mi o zwykle bilety, nie karnety.
Odpowiedz cytując
bonawentura
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 23.08.2016, 23:56
Może jeszcze trzeba czekać na zwolnienie wolnych miejsc z karnetów, aby pokazała się właściwa liczba. Uważam, że musimy walczyć o jak najwyższą frekwencję. Sama obecność nie wystarczy. Zapraszajmy znajomych na FB, nalegajmy rodzinę i przyjaciół by się wybrali https://www.facebook.com/events/1652832798340297/
RAZEM WYPEŁNIJMY STADION PRZY REYMONTA !!! RAZEM BUDUJMY WIELKĄ WISŁĘ !!!
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Stary 24.08.2016, 06:31
Thuesen napisał(a):Wyświetl post
Ilość wolnych miejsc
10088

Czyli ile biletów sie na razie sprzedało? chodzi mi o zwykle bilety, nie karnety.
Jutro ma sie taki licznik pojawic na Fejsbuku, tzn wroci bo juz kiedys był.
Odpowiedz cytując
sndr
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2008

Stary 24.08.2016, 06:46
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
Jutro ma sie taki licznik pojawic na Fejsbuku, tzn wroci bo juz kiedys był.
Licznik to dobry pomysł, nakręca ludzi, ale pod warunkiem, że bilety się rozchodzą...
W ciągu minionych 24 h zeszło prawie 1000 biletów.
Odpowiedz cytując
Vinci
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2005

Stary 24.08.2016, 06:59
Mi też taka inicjatywa bardzo się podoba i powinna być stała. Np. na stronie gdzie kupuje się bilety.
Zawsze zwiększa świadomość ludzi, jaka jest mobilizacja lub czy w ogóle jest. Może to przyszły marketing również uwzględni pośród swoich mniejszych inicjatyw.
"Kradzione szczęścia nie daje..."
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów