|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2014
Offline |
|
|
Jeśli Citko chce zrobić jakieś wzmocnienia w Wiśle to powinien zacząć od natychmiastowego rozwiązania kontraktu z winy zawodnika z Cywką i Boguskim. Powód ? zatajenie kalectwa.
p.s: tak, wiem. to niemożliwe. Ale można pomarzyć.. łysy faulował by i 5 razy gdyby było można. on nie ma nic. ani szybkości, ani techniki, ani strzału ani odbioru. do tego ma 170 cm (szkoda, że Wdowczyk z niego stopera nie zrobił). Podpisanie go to jawne działanie na szkodę klubu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Chyba największym plusem tego meczu był fakt, że Boguski nie zabił się o własne nogi. I to nie dlatego, że byłoby mi Rafała szkoda, ale dlatego, że widziałem dzieci na stadionie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Fajnie, że w końcu przebrnęliśmy pierwszą rundę, ale gdyby Mały wszedł tak około 65 minuty za Pietrzaka (Mójta wtedy na lewą stronę obrony by przeszedł) mógłby szarpnąć i skończyłoby się może w regulaminowym czasie, a tak dodatkowe 30 minut w nogach.
Mam nadzieję, że w meczu z Ruchem Wdowczyk już nie będzie kombinował i wyjdzie Bartosz na prawej obronie. I że zagramy czwórką z tyłu, nie trójką. ![]()
Z WIŚLACKIM pozdrowieniem
![]() Wiślak z Wlkp. Radosław Sobolewski – DZIĘKUJEMY!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Mi tam się mecz podobał. Był ciekawszy niż ostatnie 3 nasze mecze ligowe.
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
To była padaka. Wymęczyliśmy zwycięstwo z pierwszoligowcem. PIERWSZOLIGOWCEM> Nie napawa to optymizmem. Dostaliśmy drużynę teoretycznie do formalnego rozklepania i udowodnienia swojej wartości. Udowodnili. Fakt, dobrze że wygrali ale niesmak pozostanie. Pisałem wcześniej, że liczy się wyniki ale po dłuższym zastanowieniu jednak mam obawy. Nie graliśmy również tak słabym składem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jest szansa zobaczyć gdzieś skrót z tego arcydzieła?
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Cywka,Boguski,Zachara,Mójta jak najdalej od Wisły błagam niech ich sprzedadzą nawet do Coco Jambo Warszawa czy jak im tam ....Co to się wyprawiało w meczu to kabaret....z kim teraz ?
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2015
Offline |
|
|
Bartosz pokazal jak powinien grac wahadlowy, w chyba juz martwym u nas 3-5-2. Drzazga ladna brama i cos tam probowal fajnie zgrywac, Boguski i Cywka kryminal. Mojta roz.......il system 2x nie umiejac wybic pilki wzdluz boiska... Jak nie bedzie transferow to chyba nawet ciezko bedzie o pierwsza osemke, bo w spadek z przyczyn sportowych raczej nie chce mi sie wierzyc.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2016
Offline |
|
|
brylant17 - popieram w 10000%. Na Cywkę to patrzeć się nie da. Czemu Wdowiec nie stawia na Bartosza
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Ten mecz pokazał nasz aktualny poziom sportowy, czyli górne rejony 1 ligi, lub walka o utrzymanie w ekstraklasie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Myślałem że jak ostatnio dostaniemy w kuper a tu udało się awansować
![]() ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Dobry mecz
.Bartosz super Drzazga dobrze Zachara obiecująco . ![]()
alejasienieznam
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Uryga i Boguski to jednak piłkarze. Może na poziomie drugoligowym, ale jednak. Natomiast Cywka nie kwalifikuje się, by go tak nazywać. Gdzieś tam czytałem opinię jego angielskiego trenera (niestety nie pamiętam nazwiska), który dosadnie się o nim wyraził. Nie chodziło w tym przypadku nawet o umiejętności piłkarskie. Jak Wdowczyk pojawił się w Krakowie, to odstawił Cywkę od składu co przyjąłem z ulgą, a gra jakoś tam wyglądała. Nie wiem co mu odbiło w letniej przerwie, że tak teraz na niego stawia (nawet kontuzja Jovicia nie jest wytłumaczeniem). Cywka nie jest ponoć obrońcą. Nie jest też pomocnikiem, ani tym bardziej napastnikiem i bramkarzem. Czym więc jest? Już wiem, to element ataku hybrydowego na Wisłę
![]()
Ostatnio edytowane przez rozarian : 09.08.2016 o godz. 20:44.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
W tej drużynie nie ma potencjału, kolejne spotkanie ze straconą przynajmniej jedną bramką. Na gwałt potrzebne wzmocnienia.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
kryminał to mało powiedziane. na urygę i cywkę nie mogę patrzeć.nie wiem czy dali by radę w pierwszej lidze.dlaczego ie gra bartosz?jeszcze zwróćcie uwagę na sadloka który popełnia mnóstwo błędów.przy tej piłce którą wyciągnął załuska przerzut przez całą połowę a on nie wie gdzie zawodnik którego kryje i wychodzi sam na sam.o pietrzaku nie wspomnę bo szkoda gadać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Grajcie na Cywkę,on jest cienki.
On chyba w tym UK to ziemniaki obierał a nie grał w pilkę bo chlop jest przerazająco słaby.Z takim syfnowcu mialby problem z załapaniem sie do skladu. Generalnie wniosek jest jeden i to malo optymistyczny -na tą drużyne nie da sie patrzeć. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Tracimy trzy bramki z przecietnym poerwszoligowcem. Nie napawa to optymizmem. Wprawdzie dwie to zasługa Cywki ale cała obrona bardzo niepewna. Mam nadzieje, że Bartosz wraca do pierwszej jedenastki
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Brawo Drzazga, brawo Bartosz, brawo Uryga.
Zaluska nam jeszcze sporo meczów zawali. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Wcale bym się nie zdziwił, gdyby dostarczał lewe L4, a w międzyczasie dzwonił do menago z płaczem "zabierz mnie stąd"
![]() ![]() ![]()
Czesiu... Co ty robisz zarazo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
nasi bramkarze to dramat, serio byłbym za szansą dla Al Aniego, najwyżej znowu stracimy 3 bramki... jak zawsze
![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Ale to nie w tym klubie! Jest jeszcze Chorążka i Zając nie wiem dlaczego oni nie dostali szans
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Dałbym jeszcze szanse sprzątaczce, może ona coś wybroni?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
To może pozytywów troszkę?
1. Zachara w 2 połowie w końcu coś pograł... asysta przy golu Drzazgi, do tego dobre zgranie do Boguskiego (niecelny strzał). 2. Nareszcie gol Krzyśka Drzazgi i to na prawdę ładny. Do tego kilka fajnych zagrań, przyjęć piłki ze zwodem. W końcu mecz na +. 3. Mimo wszystko Załuska. Każdy mecz ma lepszy od poprzedniego. 4. Brlek. Jakby tylko miał lepszych zawodników do grania to oceniali byśmy go znaacznie lepiej. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
oj tam narzekacie.
Załuska w ostaniej akcji meczu wybronił nam brak karnych ![]() szkoda ze taka pyta ze stoperami. Kogoś jeszcze mozna cofnąć i spróbować na pozycji sr. obroncy? z kim nastepny? ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
On jest zapuszczony, przecież to widać z daleka. Ogoliłby się u schudł. A propo - przyjrzyjcie się tej sytuacji z 119', było na granicy spalonego. Jak dla mnie nawet centymetrowy spalony Maticia. Uryga zaskakująco poprawnie wczoraj. Boguski i Cywka wyżej dupy nie podskoczą. Wyklinałem co niemiara, czemu nie wpuści Małeckiego, ale wytłumaczył Wdowiec, że Mały ma uraz. Żal Bartosza, że tak późno. O Drzazdze Szukiełowicz (ależ autorytet) wypowiadał się, że wielka szkoda, że Śląsk go nie łyknał, bo grę bez piłki, poruszanie się, szukanie gry ma na poziomie Ekstraklasowym. Dla mnie wielki plus dla Brleka. Wg mnie im dalej od naszej bramki, tym gość jest lepszy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
W kolejnej rundzie czekamy na zwycięzcę pary Chojniczanka-Stal, kolejnym przeciwnikiem może być wygrany spotkania Ruch-Stomil lub Lech Poznań.
Ostatnio edytowane przez krzaq12 : 10.08.2016 o godz. 09:10.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|