|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
^^ Tylko oficjalne info o transferze pojawiło się kilka godzin temu. Jak było naprawdę dowiemy się w ciągu kilku dni. Jeśli nowi włodarze zrobią konferencję prasową na pewno pytanie padnie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Przecież nie tak dawno Rozwój Katowice domagał się chyba 1,5% za transfer Arka Milika i nikt nie był oburzony, że szukają kruczków w umowie, a my prawdopodobnie mamy 15-20% i głosy, żebyśmy nie robili z siebie zdesperowanych?
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Jak nie zrozumiales tego co wczesniej napisalem to nie zamierzam Ci dalej tego tlumaczyc. Jak cos dostaniemy za Kube to bedzie super, ale takiej nie przypominam sobie takiego zapisu w umowie. A Rozwoj dostal kase za Milika bo to jego pierwszy klub.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
^^ Ale widziałeś w ogóle umowę? O procencie z następnego transferu mówiło się od początku w mediach.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
![]() ![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Procent był na pewno, sam Mielcarski to potwierdzał, który to negocjował - jedyna wątpliwość, czy nie wygasł
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
A czy ten zapis nie jest aktywny tylko w moencie transferu do innej ligi? Kiedys taka informacja byla chyba podawana w mediach.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
^^ To dotyczy opłaty za wyszkolenie zawodnika, a nie klauzuli procenta z następnego transferu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Cytat:
Gościu ku...a nie kompromituj się![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Romell Quioto zdobyl bramke na IO
http://eurosport.onet.pl/rio-2016/pi...zyskach/wntt47 |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
W galerii Bonarka widziałem na zakupach Sarkiego. Oczywiście nie chodzi mi o sensację, że widziałem Sarkiego
tylko taka w sumie ciekawostka, chłop bez kontraktu już ponad miesiąc i siedzi tutaj zamiast podbijać świat? Chyba kiepskiego menago ma. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
TO wybierz się do Forum, albo do Frantica wieczorem, to zobaczysz czym się zajmuje.
Ten idiota raczej już porzucił karierę piłkarza, teraz chyba tylko pozostaną problemy z providentem ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Kto poważny zatrudni gościa, który leczy kolano już ponad rok i zaraz mu stuknie 29 lat?
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Są szanse, że ktoś z LOTTO Ekstraklasy.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Sark to dobry amancina, miałem trochę wolnego i w lipcu zdarzyło mi się być w jednym tygodniu na mieście środa, czwartek, piątek, sobota i za każdym razem spotkałem Sarkiego albo w Coco albo we Franie z bandą jakiś murzynów którym stawia
![]() ![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Może coś w tym jest, zmieni pozycje na "bramkarza" i kontrakt zapewniony
![]() ![]()
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Raczej zostanie szklankowym
|
|
|
|
Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Sarkiego widziałem z półtora miesiąca temu na miasteczku (!) z grupą swoich czarnych braci.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wiadomo jaki hajs u nas zarabiał ? zarobił trochę grosza a teraz siedzi i zbija bąki a później przygarnie go taka Nieciecza
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 08.08.2016 o godz. 15:50.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Marek Penksa został zarejestrowany w słowackim związku jako zawodnik OŠK Sása (7. liga).
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czy on nie ma przypadkiem tego samego managera co MJ7?
Transferowanie tego typu zawodników to jest po prostu majstersztyk. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
w Niemczech już nawet piosenki śpiewają o Kubie. https://www.youtube.com/watch?v=tEazFHACFmA
już nie mogę się doczekać meczu między BVB a WFL ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
![]() oni jeszcze nie wiedzą |
|
|

|