|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
a to dobry żarcik ci wyszedł przez duże W !![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
Jak nie Wdowczyk to jedynie jakiś trener z zagranicy, ....a, tylko nie Polak. Błagam
|
|
|
|
konserwa
Od: 06.2004
Offline |
|
|
w ch.j Ukraińców teraz za robotą przyjechało, kto wie może jak się przejdą po dworcu czy lotnisku to znajdą jakiegoś wuefistę "zza granicy".
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Do Wdowczyka można się przyczepić jeśli chodzi o przeszłość, ale akurat warsztat ma dobry.
Ja bym go zostawił. Zeszła runda pokazała, że jak ma się określonych piłkarzy to można grać bardzo dobrze. Liczę na wzmocnienia. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Zawsze się zastanawiam, jak oceniacie, czy trener ma dobry warsztat? Uczestniczycie w treningach czy jak?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
jutro ważny mecz dla DW. myślę że jak nie przegra to nic mu z głowy nie spadnie.
Popatrzy na skład realnie..szaleństwa nie ma. playmarkera nie ma. Oprócz Małego skrzydeł nie ma. Na spokojnie. Co do nie daj Boże zmian..ja osobiście liczę na MS Złotousty dobrze się u Nas czuł i ma parę rzeczy do udowodnienia.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Jakby jovic był zdrowy to na prawe skrzydło można by bartosza wstawić. Ma niezłą szybkość i dobre dośrodkowanie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Zwalnianie trenera bo jeden z drugim ma problem z podaniem piłki na odległość 5 metrów wydaje mi się po prostu śmieszne. To nie jest tak, że Wdowczyk czy choćby Mourinho nauczy Urygę nagle podawać z 90+% dokładnością - to są braki w wyszkoleniu, których już się nie nadrobi.
Mamy słaby materiał ludzki, karuzela trenerska jest u nas w tym momencie zupełnie niepotrzebna. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Liczę że jutro choć remis wywieziemy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Zwalnianie trenera nie ma sensu, chociaż ja się wiele po DW w długim okresie nie spodziewam. Wydaje mi się, że trener trochę zmarnował początek sezonu. Wiele ekip zajętych pucharami, w kryzysie itd., a my do pierwszych dwóch meczów podeszliśmy, jakby to były sparingi. Eksperymenty, testy, chora selekcja. Dziwne to wszystko.
Na pewno DW jest jednak gwarantem pewnego poziomu, czego nie można powiedzieć o rożnych wynalazkach, które mogą nam się na ławkę wtoczyć.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Nie ma co się czarować z Polskich trenerów Wdowiec jest jednym z lepszych.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Jeżeli chodzi o Polskich trenerów, to z tych co to jeszcze nie byli w Wiśle ciekaw byłbym jak sobie poradziłby Stokowiec....
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
rudzi są fałszywi ![]() ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2014
Offline |
|
|
Cytat:
Czemu nie Wdowczyk? Może by tak dać mu trochę czasu? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z tego co powiedział Citko, wynika że obecnie jest jeszcze wiara w DW. Dałbym mu jeszcze 2-3 kolejki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Dajcie sobie spokój z Wdowczykiem. W momencie, kiedy przyszedł, Wolski i Mały osiągnęli apogeum formy. Dzisiaj Wolskiego już nie ma, a Mały nie jest tak przebojowy, choć i tak wyróżnia się na tle innych. Poza tym na razie brakuje Jovicia, czyli jednego z 4-5 najważniejszych zawodników naszego klubu. Jesteśmy obecnie słabsi, niż w poprzedniej rundzie i osiągamy adekwatne wyniki.
Warto nie zapominać również o fakcie, że po przyjściu Wdowczyka graliśmy głównie z zespołami z grupy spadkowej. Mieliśmy prawo na ich tle nieźle się prezentować. W meczach z Legią, Lechią, Zagłębiem, Cracovią, Jagiellonią czy nawet Śląskiem, szczególnie wyjazdowych, to nie my w obecnej sytuacji będziemy faworytem. Jedynym wypadkiem przy pracy w 4 pierwszych kolejkach był mecz z Arką. Zlekceważyliśmy ich i po kuriozalnych bramkach przegraliśmy. Taki pech i minimalizm przytrafi nam się jeszcze nie raz, bo w poprzednim sezonie było to zjawisko powtarzalne i często występujące. Jedyne czego nam obecnie potrzeba, to piłkarze na odpowiednim poziomie. Jeśli ich nie będzie, zagramy znowu w grupie spadkowej, na pewno już nie w takim stylu, jak w poprzednim sezonie.
Ostatnio edytowane przez Kurz : 07.08.2016 o godz. 11:24.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wdowcowi to dałbym spokój do 15 kolejki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
nie zdziwi mnie debilizm polskiej ligi .....pewnie Urban na wylocie ...u Nas jeszcze nie byl
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
No i Mandrysz w kolejce, Hajto, Ojrzyński, Podoliński...jest w kim wybierać, kłopot bogactwa.
Weźcie się zastanówcie trochę, zanim bezmyślnie wklepiecie na klawiaturze "Wdowczyk do wyjebania" |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Żeby najpierw miarodajnie ocenić trenera to trzeba mu zapewnić materiał do pracy.
Dajmy mu najpierw zawodników, piłkarzy jakich on chciałby widzieć w swojej taktyce. W Polsce z powodu naszej biedaligi utarło się niestety kompletnie bzdurne powiedzenie - taktykę należy dobrać do tego co masz. I teraz trener, który np. najlepiej czuje się w ustawieniu 4-3-3 albo 4-4-2 musi grać w systemie, którego nie czuje, bo do innego nie ma zawodników. I jest de facto rozliczany z pracy, którą na skutek ograniczeń musi wykonywać gorzej. Zatem co logiczne - ocena nigdy nie będzie wysoka. Dajmy chociaż raz trenerowi piłkarzy pod taktykę jaką chce i dopiero jak wtedy np. po 1 sezonie nie zbuduje drużyny - ze spokojnym sumieniem można go wywalić. Bo na razie to trochę tak jakby krytykować strażaka, żę źle pracuje gdy ten w ręce trzyma ogrodowego szlaufa do podlewania kwiatków. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie rozumiem jednego, koleś przychodzi do Wisły wygrywa z nimi mecze, a kolejnym sezonie notuje 6 porażek z rzędu co jest nie tak? warsztat ? wypalił się czy co ?!
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Uryga to parodia, 3 bramki dzisiejsze dla Śląska to jego współudział, dobrze liczę? Obawiam się, że trener Wdowczyk za bardzo docisnął im śrubę w trakcie przygotowań do sezonu bo jak można wytłumaczyć to, że snują się na boisku a rywale są od nich szybsi do piłki?
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
Mam nadzieję że Wdowczyk wykorzysta przerwę na reprezentację i jakoś ogarnie chłopaków. A do tych co chcę zwolnić Wdowczyka: Panowie spokojnie, zwalniać teraz trenera gdy marnie się dzieje w klubie to by była głupota.
![]()
"Serce się raduje jak prawdziwa WISŁA nowej sztamy nie toleruje! brawo kibice! bluzgać i gwizdać na smRód i brodaty klub!" ~Artysta Malarz
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Może na rowerze niech pojeżdżą? Kadrze Nawałki to pomagało na Euro. Darek sam nie wie co się dzieje z tym zespołem. Od kilku spotkań to samo gramy czyli nic.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|