|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Dobrze ze chociaz na nim zarobilismy, choc dokladnie nie wiadomo ile. U Wdowczyka ze swoim podejsciem i tak by duzo nie pogral
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
ja go najbardziej zapamiętam z tego jak uciekal wokół boiska pod trybunami przed czerwoną kartką
.nie pamietam tylko z kim to był mecz![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Adrian Mierzejewski rozwiązał kontrakt z klubem (transfery.info), także jakby się go udało jakimś cudem ściągnąć to byłoby pięknie. Gość by się przydał po odejściu Wolskiego.
http://www.transfermarkt.pl/adrian-m.../spieler/16955 |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]()
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"...... |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Akurat w jego przypadku jestem w stanie sobie wyobrazić, że pieniądze nie będą teraz głównym czynnikiem wyboru nowego klubu.
Problem, że my nie mam żadnych innych atutów, które mogłyby go skusić. Science-fiction.
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 27.07.2016 o godz. 13:41.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2016
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Mierzej ciekawa opcja,ale pewnie nie dla nas owszem w Arabii zarobił już na emeryturę a w PL będzie odcinał kupony pewnie go przygarnie Lechia albo Amika
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Mierzejewski... my nawet prezesa ludzie nie mamy
![]() Pozdrawiam. ![]()
'Słowa mogą być jak promienie Roentgena; jeśli używać ich właściwie, przenikną wszystko. Czytasz i słowa cię przeszywają.'
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
temat Mierzejewskiego się bardziej nadaje do science fiction
![]() ![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Trzeba by z pół zespołu w lombardzie zastawić, szanse zerowe.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Haha marzenia.... Bardziej by trzeba szukać nieoszlifowanych diamentów, na Mierzeja nas nie stać.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale do tego trzeba mieć skauting
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Mierzejewski... już prędzej uwierzyłbym w przejęcie Wisły przez rycerzy Ojca Natanka.
|
|
|
|
Member
Od: 05.2016
Offline |
|
|
Na swiderskiego i frankowskiego z jagi Wisle stac?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Proponuję zamknąć ten temat, dopóki nie będziemy mieli prezesa. Który normalny piłkarz przyjdzie do klubu bez jakiegokolwiek długofalowego planu?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
![]() Brak prezesa piłkarzy obchodzi tyle, co zeszłoroczny śnieg. Kasa ma się zgadzać i tyle. |
|
|
|
Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Ja sobie dziś oglądałem mecz AS Trencin i z tego zespołu to spore wrażenie zrobił na mnie Kalu i Rabiu - mieszali ległonistów aż miło i tacy zawodnicy mogliby się Wiśle przydać
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2016
Offline |
|
|
Kalou ma 17 lat, raczej żadnego polskiego klubu nie stać na niego, Rabiu widać, że ma pomysł na grę, ale za bardzo gość kombinuje
No i też raczej nie na naszą kieszeń |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
http://sport.interia.pl/klub-wisla-k...ube,nId,501870
Odkopałem coś w archeologii polskiego internetu. Pytanie, ile prawdy jest w tych 20 procentach. Jeśli to prawda, to ponad 4 miliony złotych jesteśmy do przodu. ![]()
RAZEM WYPEŁNIJMY STADION PRZY REYMONTA !!! RAZEM BUDUJMY WIELKĄ WISŁĘ !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Cytat:
Odnośnie Kuby, nie wiem czy ten zapis jest ważny w momencie podpisania nowego kontraktu przez Kube w BvB. Oby jednak spłynęła jakaś kasa do nas. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
dużo za dużo w stosunku do umiejętności
![]()
La tierra giró para acercarnos, giró sobre sí misma y en nosotros,
hasta juntarnos por fin en este sueno, como fue escrito en el Simposio. Pasaron noches, nieves y solsticios; pasó el tiempo en minutos y milenios. Una carreta que iba para Nínive llegó a Nebraska. Un gallo cantó lejos del mundo, en la previda a menos mil de nuestros padres. [...] |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
ludzie..ŚDM się skończyły...
wyluzujcie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Umowa między Wisłą a BVB obowiązuje niezależnie od umowy BVB z Kubą. Jedyne co może przesądzić o tym, że mielibyśmy hajsu nie dostać to ewentualne zapisy określające np. termin obowiązywania % od następnego transferu (np. do 2012). Wypożyczenie też nic nie zmienia. Zakładam, że jest to klasyczna umowa bez dziwacznych i pokrętnych wymysłów.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Mierzejewski podobno do Pogoni idzie oraz Obraniak gdyby jego też ktoś sugerował w kontekście Wisły.
![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Obraniak idzie do Videoton a Mierzejewski nie wiadomo jeszcze...![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
W sumie nigdy tego nie robię, ale pakiet: Stilić, Danch i Sobota bardzo odmieniłby naszą grę. Pomarzyć dobra rzecz.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|