|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Aby podkręcić ruch w takim pubie/restauracji w tygodniu można organizować wtorki i środy z LM, czwartki z LE itp. Opcji jest naprawdę wiele, jeśli będą chcieli w klubie zwiększyć przychód z dnia niemeczowego to wystarczy pomyśleć dosłownie 15 min i głowa pełna.
Ostatnio edytowane przez krzaq12 : 05.05.2016 o godz. 19:14.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2015
Offline |
|
|
Portugalczyk będzie trenował juniorów Wisły Kraków
http://www.krakow.sport.pl/sport-kra...ml#indeks_news |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Był w sztabie Berga w Legii... no, no, mam nadzieję, że wniesie dużo pozytywów do Akademii. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Postanowiłem odwiedzić stronę internetową naszego sklepiku klubowego. To co tam zobaczyłem aż mnie zmroziło. Organizacyjnie to jesteśmy chyba dalej niż afryka. Patrzę na ofertę naszych różnych ubrań od dresów po meczówki i co mi się rzuca w oczy.. Taki Garguła czy Dudka reklamuje rzeczy. No ludzie przydało by się to trochę ogarnąć. Mam nadzieje że po zmianie właściciela klubu to wszystko ruszy w dobrą stronę.
![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Piłkarze przychodzą, odchodzą... albo klubowe ubrania reklamują legendy takie jak Głowacki, Brożek, albo do sesji bierzemy modeli&modelki, których nie trzeba zmieniać co sezon, jak w przypadku odejścia piłkarza
Taka moja opinia. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
https://sklep.wisla.krakow.pl/pl/pro...ga_Europejska/ taki hicior, po blisko 5 latach. Wstyd i żenada, ale ja zaczynam doceniać, że czasem coś się tam ruszy. Nie wymagajmy "za dużo". Co do zmiany właściciela, to jest do tego osobny temat, więc dodam tylko, że przestańcie w to wierzyć jak w zatrzymanie Wolskiego. ![]()
Wisła ponad wszystko
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Member
Od: 07.2016
Offline |
|
|
Szczyt wszystkiego to jest nasza strefa kibica. Wchodzę, a tam witają mnie małecki z 2010 roku i Tomas Jirsak
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Wiślacki Świat też się nadaje do rewitalizacji.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
mnie śmieszy ( boli tak na prawdę ), że z naszej oficjalnej strony można ściągnąć ...wa tapety na pulpit! no i to nie byle jakie! Zieńczuk, Ćwielong, Jirsak, Marcelo. Wiślacy z krwi i kości.
A najlepszym przykładem na burdel jest to, że w zasadzie na stronie głównej są zdjęcia zawodników w strojach Umbro, a nie oficjalnego partnera Adidasa. Powiedzcie mi jeszcze, jaka jest różnica między Wiślackim światem, sklepikiem przy kasach na stadionie, a sklepikiem w hali? teoretycznie wiem, ale kto jest właścicielem ? kto obsługuje i kto tym zarządza? ![]()
Take me down
To the paradise city Where the grass is green And the girls are pretty Oh, won't you please take me home G 'n' R |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Dodałbym do tego oficjalną stronę klubu.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Michał Adamczewski koordynatorem pionu szkolenia Wisły Kraków. Wjeżdża nowa ekipa
![]() Typ jest byłym rugbystą, pracował w Lechii i Koronie, skąd został wyje*y i się pokłócił ![]()
Take me down
To the paradise city Where the grass is green And the girls are pretty Oh, won't you please take me home G 'n' R |
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
|
||
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Adamczewski? Własciwy człowiek na właściwym miejscu.
![]()
Mialem za duzy podpis. Teraz nie bede mial w ogole.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Chyba będzie robił za bodyguarda szefa
![]() ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
szukam maila do Roberta Szymańskiego, proszę o info na priv.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
konserwa
Od: 06.2004
Offline |
|
|
wstyd, ....a, wstyd!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wywiad z Panią Prezes
Marzena Sarapata: Z SKWK pracuję od dawna. Nie dzielę kibiców na lepszych i gorszych http://www.dziennikpolski24.pl/sport...-nas,10573660/ ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
zwalniamy magazyniera w ramach oszczednosci? nie mam pytan co sie dzieje...
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Też tego nie rozumiem. Może ktoś związany z TS potrzebuje pracy.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
pana Jasia to ja juz z 15 lat widze na Wisle wiec dla mnie mega slaba akcja...
ale co ja tam wiem... mam kupic bilet, koszulke i wpie.dalac kielbaske, a nie komentowac decyzje ![]() ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Przestańcie już płakać jak baby , wszystko źle dajcie na luz
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no patrz pan, nawet sie wyplakac nie dadza...
![]() ![]()
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|
|
Daniel Gołda został wybrany na przewodniczącego Komisji ds. Regulaminowo-Prawnych MZPN
![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|
Czy posiada ktoś link do programu, w którym była niedawno nasza Pani Prezes? Nie pamiętam, czy było to coś na c+, czy Cafe Futbol...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Wywiad z naszą Pani prezes Marzena Sarapata: o zwolnieniach,finansach,sponsorach
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna...-polski/sppgtk ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Nie wiem czy mi się wydawało ale we wczorajszej Lidze plus extra w meczu od kuchni chyba widziałem Antkowiaka. A miał być zwolniony?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
a nie pracuje do końca września czy jakiś tam inny okres wypowiedzenia?
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|