|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Kapka to nie ten rozmiar kapelusza co Walter. To mały format prz dystrybutorze kaset video z Wiertniczej.
![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
wczoraj dziennikarz jakis zobaczył ze klub o nazwie Y czy X .... wie, z warszawy jakieś gowno, dał info na fb ze robią dyske z pazdanem i ze pazdan na niej bedzie
No i nie sprawdzając, łyknął temat jak pelikan....dopiero leśny i pazdan jak na tt oficjanie zdementowali to chyba wtedy chłop czytaj dziennikarzyna uwierzył. klikniecia kosztują, wiec jak nie "sprzedaz Wisły" to "piłkarz Realu Madryt w Koronie" albo "Morientes widziany na Okęciu" ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Z Włoch? Może z Sycylii jakaś "pralnia pieniędzy". Albo to będzie lepszy/gorszy biznesmen z Polski albo jakaś pralnia z zagranicy. Ekstraklasa to nie liga angielska żeby ktoś tu z zewnątrz przychodził robić pieniądze albo dla prestiżu.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Pewnie faszysci z Lazzio, nasza zgoda. Misiek zalatwil, znowu SKWK macza w tym palce....
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Dla mnie takie teksty dają podstawę do optymizmu, nie chodzi nawet o to czy to jest prawdą czy nie, ale o to, że dziennikarze nie są w stanie odkryć o kogo chodzi. Jesli to ktoś poważny to jego personalia poznamy albo tuz przed podpisaniem umowy lub po fakcie. Tajemniczość inwestora daje podstawe do tego że jest profesjonalny i nie zależy mu na rozgłosie samym w sobie.
![]()
Ostatnio edytowane przez krzaq12 : 21.07.2016 o godz. 18:48.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
a tu jest art. z PS o inwestorach i "inwestorach": http://www.przegladsportowy.pl/pilka...357,1,727.html
Ostatnio edytowane przez pepe72 : 21.07.2016 o godz. 18:57.
![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Nie wiem jak tam temat ITI czy to jest jeszcze aktualne ale jesli takie rozwiazanie wchodziloby w gre to ja pi...le O_o to juz lepiej oddac TSowi i mafii koksiarzy
![]()
"W Wiśle Kraków nikt i nic nie jest ważniejszy niż klub"
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Temat wałkowany od lat. Mateusz Miga = zmięty! I wcale się z tym gościu nie kryje. Ludzie! Bo tu już przestaje być śmieszne. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
|
#jesuismiga
![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dokładnie opanujcie sie. Facet stworzył ta stronę, rozmawia na forum, jest kibicem Wisły, a niektórzy osiągają szczyty chamstwa. Bo napisał kilka artykułów, z którymi ktos sie niekoniecznie zgodził. Moze niech modzi zaczną reagować na takie osobiste wyzwiska w stronę znajomych osób.
@krzaq12, Co do meritum. Zgoda. Jedynie sie boje ze ta cisza wynika z tego, ze po prostu nikogo nie ma. No ale chyba juz zbyt wiele niezależnych źródeł potwierdziło ze temat istnieje |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
#jesuismiga
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Po co tyle pisania. Wiem, że emocje i po cichu każdy liczy na wielmożnego sponsora z kapitałem, ale. Nikt nic nie wie. Są domysły i tyle. Nawet jak podpiszą stosowne dokumenty, informacja do sieci może trafić znacznie później( chyba że ktoś się wygada). Osobiście uważam, że ja powinienem być właścicielem( głównie aby wami rządzić, manipulowac, klepać dupeczki oraz być wielbionym) ale to już inna bajka. Wracają cdo tematu. Dajmy sobie na wstrzymanie. Co ma być to będzie. Lepiej skupić się na najbliższym meczu. Podobnie wyraził się Wdowczyk
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Zapewne coś jest na rzeczy, potwierdza to wiele źródeł, mówił o tym również Kozioł, ostatnio byłem nawet świadkiem konwersacji kibica z jednym z dziennikarzy na twitterze, podczas której ów dziennikarz potwierdził że rozmowy się toczą, ale pomimo wielu prób nie udało mu się dowiedzieć z kim. Pierwszy raz spotkał się z czymś takim.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
hashtag od 7 kotów i szprotsona. bezcenne
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Jutro nic nowego w wiadomej kwestii. Byl pomysl, by dac dzis kontynuacje do wydania internetowego, stąd tekst o Włochach. Informacja od dwóch zaufanych osób, ale nawet one zastrzegały, że może to być jakiś zabieg, zasłona dymna. Dlatego ten tekst taki a nie inny, ale uznałem, że warto o tym napisać choćby po to, by pokazać jaka atmosfera panuje wokół tematu.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Ja od wtorku mam jednoznaczne sygnaly - są rozmowy i determinacja obu stron, by to rozwiązać. Nawet w ciągu kilku dni. Takie same informacje ma choćby Kozioł, który się z tym nie kryje, sporo rzeczy powiedział pod nazwiskiem. Jest zresztą jedną z osób z którą jestem z powodu tej sprawy w ściślejszym kontakcie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
) daliby się zabić za to, żeby odgadnąć kto jest tym kontrahentem albo przez kogo jest reprezentowany to dlaczego nie siedzicie pod TF w Myślenicach czekając na kogoś kto będzie wyjeżdzał itp,? Przecież telekonferencją albo przez maile się nie kontaktują? musi ktoś tam siedzieć od kilku dni, ale musi też gdzieś spać i ewentualnie jeść?Dążę do tego , że dlaczego w obecnych czasach przez trzy dni nie ma żadnego przecieku? |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
^^ Z tą telekonferencją mógłbyś się zdziwić, nie jeden duży deal załatwia się dziś przez telepresence, choć Cupiał raczej jest tradycjonalistą w temacie.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
![]()
Life is short. Wear your passion!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Jeżeli takie rozmowy się toczą, to obstawiam, że nie w TF tylko w pewnej "dzielnicy" Myślenic, gdzie nawet chłopcy w krótkich spodenkach mają ciężki dostęp
![]() ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
no nie mówię, że Szejkowie czy inni Włosi czy azjaci mieli tu osobiście przyjechać, ale mogli dołapać kogokolwiek. Choćby "mitycznego" Citke, bo info o nim jest z jednego źródła. Wydaje mi się, że na tym etapie (o ile jest zaawansowany) Cupiał nie rozmawiałby z przedstawicielem firmy zewnętrznej działającym na zlecenie kontrahenta, będącym kompletnym no-name.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Juz masz częsciową odpowiedź. Pytanie generalnie nie jest glupie, ale praktyka juz nie jest taka prosta. Po 1, wcale nie musza rozmawiac w TF. Mogą się spotkać przy Wielickiej (kiedyś były tam jakieś negocjacje), albo w mieście - przy Rynku albo na Szpitalnej. Albo nawet w Katowicach. Jeżdżenie za Cupiałem ściąga człowiekowi na głowę jego ochronę - już kiedyś zajeżdżali nam drogę
Dodatkowy problem to nieznajomość drugiej strony. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
No wiem trochę to już mi się wyobraźnia włączyła, może powinienem zmienić branżę na dziennikarstwo śledcze ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Haha. brawo. Działaliśmy w podobny sposób nie raz, może poza tym oczekiwaniem pod domem Cupiała z rana
![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|