|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Fajne, ale to chyba najmniej adidasowe koszulki jakie widziałem. Jak dla mnie to typowe najki, wystarczy tylko zamienić logo
![]() ![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Koszulka jak koszulka... powiem szczerze ze liczylem na cos wiecej.
Jak dla mnie skoro mamy złote wstawki na rekawach i logo adidasa jest zlote to nie psujac kolorystyko numery i nazwisko oraz TF powinny byc złote. Natomiast wylacznie Gwaizda na bialo by podkreslic jej wielkosc na koszulce. Ew ze zlota obrodka... no i te cale tmobile i lotta pod szyja... masakra |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Wg mnie pierwszy komplet świetny, zero białych wstawek oprócz Białej Gwiazdy - na taką koszulkę czekałem. Drugi komplet - kwestia gustu (ja konserwa jestem, to mi tak średnio podeszły).
|
|
|
|
Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Koszulki super, szczególnie białe. Pierwszy komplet powinien być jak najbardziej klasyczny z rezerwomym powinno się eksperymentować i co roku coś innego te są super.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Te "szczyty" na białej koszulce to by pasowały Podbeskidziu
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Jak jest ładna pogoda, to widać Tatry spod Wawelu? Widać!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Mysle, ze Beskid Andrychow prezentowal by sie o niebo lepiej
![]() ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Bo to są kopce
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Ewidentnie się nie znacie to są Skałki Twardowskiego.
A na poważnie to mi się oba wzory bardzo podobają i na pewno dołączą do mojej kolekcji ![]() ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Mega! mi się podobają, chyba najpiękniejsza koszulka (czerwona) w erze Cupiała, jeśli byłaby tańsza to brałbym już dziś
Panowie wiadomo, są różne gusta, jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Może to nie symbolizuje ani gór ani kopców, a poprostu:
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2013
Offline |
|
|
Nie bardzo rozumiem o co chodzi z tą białą koszulką... jak dla mnie kicz.
Natomiast czerwona jest bardzo ładna, aczkolwiek wymagałbym więcej. Naprawdę takim problemem i kosztem byłoby otoczenie białej gwiazdy złotym laurem i napisem pod nim 1906-2016? Szkoda, bo 110 lat to piękna rocznica a koszulki nie wyróżniają się praktycznie niczym... |
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Te białe bardzo mi się podobają. Fakt, dość nietypowe, ale w mojej opinii ładne. Natomiast do czerwonych mam mieszane uczucia. Bardzo ładna czerwień z tyłu, fajne te złote wstawki. Ale ten kolor z przodu - nie za bardzo.
Ostatnio edytowane przez Prezydentowa : 17.07.2016 o godz. 12:41.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Dodatkowo, trochę słabo wygląda to logo Impelu na rękawie. Jak widać da się ładnie wkomponować reklamę w tym miejscu, a nie przykleić taki "plaster":
http://www.lechpoznan.pl/files/cache...1468615299.jpg http://soccerpro.scene7.com/is/image...ca_home_jsy_03 |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Koszulki z zeszłego sezonu zdecydowanie bardziej mi się podobają... Domową bym trochę poprawiła, przede wszystkim jeśli chodzi o te złote elementy - tak jak ktoś pisał wyżej, powinno być wszystko złote prócz BG.
A co do wyjazdowych - może budzą kontrowersje, jednak mi się podobają |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Mogą być. Opatrzą się
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Jak dla mnie koszulki spoko, tyle, że kiepawo z tymi kolorami, bo koszulka czerwonobordowa, logo adidasa złote, Gwiazda Biała, Lotto Granatowe, TF białe, Impel białe, trochę choinka.
Drugi komplet petarda ![]()
Take me down
To the paradise city Where the grass is green And the girls are pretty Oh, won't you please take me home G 'n' R |
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Ostatnio widziałem taką koszulkę Wisły hm... bawełniana, cała czerwona na sercu biała gwiazda po przeciwnej znak adidasa, na rękawach 3 paski białe. Wyglądała podobnie jak koszulka meczowa ale bez sponsora itp. Wie ktoś gdzie coś takiego dostanę?
Podobno do tej http://allegro.pl/koszulka-meczowa-a...299877153.html ale tamta była trochę inna. Jak jest rękawek w koszulce to 3 paski były w okół tego rękawka i takie wypukłe te paski były. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
O to chodzi?
https://www.facebook.com/sklepr22/ph...type=3&theater Jeżeli tak to swego czasu sprzedawane były w sklepie Reymonta 22(jak sam link wskazuje) w starej Hali Wisły (sklep jest w miejscu starego ,,Fanatyka"), ale czy są teraz to nie wiem. |
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Stroje swietne, białe chyba wszystkim podobaja sie najbardziej bo juz na wielu stronach własnie z takimi komentarzami sie spotykałem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Białe ciekawe, ale mnie sie czerwone bardziej podobają. Dobry pomysł adidasa żeby w końcu przenieść paski z ramion na bok koszulki. Nie rzucają się tak w oczy będąc w podobnym kolorze, ogólnie można by teraz wziąć tą koszulkę za nike. Rzeczywiście trochę szpecą ,,nalepki'' ligowe ale bez tego koszulka bardzo fajna i schludna
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Nowe koszulki nie są brzydkie, zawsze mogliśmy skończyć z projektem ala Lechia Gdańsk
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Czy koszulki są już dostępne w sklepie?Bo w sprzedaży on-line jeszcze ich nie ma.
|
|
|
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
poprzednie były,są bardzo ładne...te również są udane...obawiam się jedynie że cena będzie równie wysoka +/- 250 pln ... osobiście wybiorę białą... może ktoś z Was się orientuje, ma pewne info jaka jest wysokość sprzedaży meczowych koszulek naszego klubu ? pozdrawiam...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Na meczu były tylko czerwone, oczywiście nie wiedzieli kiedy będą inne kolory. ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Member
Od: 06.2005
Offline |
|
mniej fajek i browarów i znajdzie się na koszulkę ![]()
Nie ważne co o mnie powiedzą, jestem człowiekiem z pasją.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Gdzie wy macie ta cene 259zl za koszulke z tego sezonu?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2015
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015