|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
new balance na pewno nie będzie w Wiśle, chociaż były rozmowy. Chyba (!) będą w Lechii. 4f nie robi obecnie piłkarskich rzeczy, więc nie ma się co szarpać.
i tu małe pytanko, ej ziomki ile wg Was powinna kosztować nowa koszulka? wiadomo podstawowa wersja bez numeru z krótkim ( i Białą Gwiazdą ), tak z ciekawości pytam![]()
Take me down
To the paradise city Where the grass is green And the girls are pretty Oh, won't you please take me home G 'n' R |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Lechia to chyba co sezon ma inną firme ubierającą ....
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Pero, Lechia miała dwuletnią umowę z Sallerem. O New Balance sponsorującym Gdańszczan mówi się już od dobrego miesiąca, ale oficjalnie nic nie ma, gdyż umowa z Sallerem wygasa o ile mi wiadomo równo z końcem czerwca.
150-200 przy adidasie to nawet nie ma mowy, nike nie byłby tańszy, puma miała tanie, ale dla Polskich zespołów robiła papierowe repliki a innych marek widzę tutaj się nie uznaje (chociaż po meczu Francja-Szwajcaria to puma też pewnie jest już na aucie). Tak na marginesie jeszcze, ta koszulka Jomy dla Piasta (treningowa) to ona jest z kolekcji tenisowej nie piłkarskiej.
Ostatnio edytowane przez Alonso19 : 27.06.2016 o godz. 15:54.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no i Piast wjechał z nową koszulką w nowy Sezon, dynamiczna, piękna, gustowna, zbalansowana, dyskretne logo.....
Chroń nas przed Jomą! ![]()
Take me down
To the paradise city Where the grass is green And the girls are pretty Oh, won't you please take me home G 'n' R |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Stroje Piasta mają zostać ujawnione na prezentacji zespołu czyli na 99,9% domowa będzie dedykowana, te (grają jeszcze w takiej samej, ale niebieskiej) są albo nowymi wyjazdówkami i trzecimi (to katalogi, a w zeszłym już sezonie grali taki motyw gdzie dom=dedyk, reszta=katalog) albo są to koszulki z przeznaczeniem na sparingi (Lech Poznań np. ma osobne koszulki na sparingi).
Póki co oficjalnie nie ma potwierdzenia, że to są stroje ligowe. Swoją drogą ten styl jest oparty na tym, którzy mieli Rumuni na Euro.
Ostatnio edytowane przez Alonso19 : 28.06.2016 o godz. 23:38.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Take me down
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
A co to ma wspólnego z tematem?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
New Balance potrafi zrobić ładne stroje, np. te dla Liverpoolu. Ciekawe co wymyślił dla Lechii.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
oj serek juz nie szalej
![]() stroje Wisły ale i stroje ligowe tak powinien brzmiec temat wszak zdjecia Piastunek ktoś wklejał. Sam jestem ciekawy, patrzac na Lechie tylko i wyłacznie jako na klub piłkarski z ciekawymi grajkami i zapleczem finansowym. Ciekawe co im NB wymysli, w paskach grało juz Porto, Sevilla, Celtic i Stoke z tego co kojarze. Umowa na 4 lata. Nie czujecie ze nam inni uciekaja tak jakoś? ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Nie, my mamy Adidasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
wiem wiem, tak jak i Pogoń Siedlce tylko ze u nich przedłużono umowe o czym na 90 minut mozna przeczytac a u Nas póki co same "slyszałem" "podobno"
ale ta UFA marketingowo zapierdala. TGV to pikuś przy ich działaniach. ![]()
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
być moze, widocznie mi ukmnęło.
Dasz link lub cokolwiek innego na poparcie tego co piszesz? ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
![]()
Wisła ponad wszystko
|
|
|
|
Member
Od: 04.2016
Offline |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Jest problem. UFY nie ma, a komunikatu też nie ma Takie cuda. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
ale UFY nie ma bo ?
-sami odeszli -czy nasza standardowa metoda, Odejdźcie a my wam i tak bedziemy płacić? I na koniec? To kto trzyma marketing jesli ktoś trzyma? ![]()
![]()
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Aktualnie? Hmm, jak mnie pamięć nie myli, to w BP, marketingu pracuje 3 osoby? Nie chce w błąd wprowadzać. Nie mówię tu o stażystach od wrzucania newsów o Euro itp Z tego co wiem, to obowiązki są łączone, itd, itd.. Byle miał kto przyjść do pracy. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
dobrze ze ich nie ma, ale skoro umowa została rozwiązana, znajac naszych - na bank im lecimy jakiś hajs.
A co do BP to widze ze wszystko po staremu tak jak śp.K pisał. Smuda idealnie by sie wpasował tutaj jako prezes. Idealnie dla tego kabaretu chyba tylko w Kielcach są wieksze jaja bo tam jakieś murzyny kupują klub za paczke fajek ![]()
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Wisła ponad wszystko
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Dajcie już spokój z tym "pozyskaniem nowych klientów". Plakaty i inne wodotryski chuja dadzą, jak nie będzie wyników. Koniec kropka.
Poza tym to znowu niezgodne z tematem |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Wisła ponad wszystko
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Kipsta ma tanie stroje, a jakościowo złe nie są.
a plakatów nie trzeba, w końcu są fanpejdźe na fb ![]() Prezesa tez nie trzeba, pilkarze grają a nie prezes ![]() a tak na temat, to aktualne stroje sa jak dla mnie mega zajefajne ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To jest bardzo dobra wiadomość! W końcu ta pospolita brzydka czcionka zostanie zmieniona!
Na razie nie widziałem w sparingach piłkarzy Wisły z taką czcionką. W końcu Ekstraklasa poszła po rozum do głowy. http://legia.info.pl/Nowa_czcionka_n...ezonu_20162017 |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Ludzie , jaki marketing ?! Jestesmy w dupie . Nasz asortyment jest tragiczny, a marketing ponizej krytyki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Fakt, czcionka lepsza, aczkolwiek ja ciągle będę się upierać, że kluby powinny mieć dowolność wyboru czcionki - byle by była czytelna.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Jedną z drużyn, które w tym sezonie zamienią Adidasa na Jomę jest m.in. Swansea. W sumie nawet ciekawe te projekty.
![]() |
|
|
|
Member
Od: 04.2016
Offline |
|
|
1 Czcionka może fajna ale numery masakra Ciekawe jak jest w innych ligach np. w lidze angielskiej Championship motyw czcionki rozwiązany
Ostatnio edytowane przez SMOKE 8541 : 02.07.2016 o godz. 19:41.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|