|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Jak dla mnie obecna koszulka mogłaby zostać na jeszcze jeden sezon. Jest piękna, nie mam jej właściwie nic do zarzucenia.
A Joma jako sponsor techniczny... No cóż, przeboleję, jeśli faktycznie klub na tej umowie będzie zarabiał. W innym wypadku wolałabym wspomnianego NB czy chociażby Nike. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Nowe stroje Piasta od Jomy.
![]() Nasze mogą być podobne, jeśli pogłoski okażą się prawdą. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Badziewnie to wygląda ;-(
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Bieda straszna te koszulki Piasta, jak z jakiegoś bazaru.
Mogliby chociaż herb wyszyć. ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Zgodnie z oczekiwaniami bieda straszna. Może jak wchodzą na nasz rynek po przerwie (parę lat temu ubierali bodaj Jagiellonię) to poprzestaną na jednej drużynie, tak jak Legea
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
materiał dramat
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
Wisła dostaje od Adidasa 1,3mln PLN rocznie, a daje skyboxa i troche biletów VIP. Dla porównania, Legia dostaje 3mln, ale mają nieporównywalnie wieksze zasiegi i sprzedaż. Ale fakt, umowa się kończy i nie wiadomo jak to będzie.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Te stroje Piasta to póki co tylko treningowe. Meczowe mają zaprezentować w lipcu, co nie zmienia faktu, że wyglądają tandetnie i mam nadzieję, że nie będziemy mieć z Jomą nic wspólnego.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
Być może było to nieprawdą, więc jeśli tak to widocznie, ktoś zaproponował nam lepsze warunki niż Adidas, chyba że ta firma zostaje i ogłoszą to w najbliższych dniach. Czas najwyższy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
UFA. Tyle w temacie.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Widocznie ciążyła na tej umowie, ale UFY już na całe szczęście od lutego w klubie nie ma.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Dajcie spokój. Może być Joma. Grunt aby zrobili dobry model i dali najlepszą ofertę to nie widzę przeszkód. Osobiście cieszyłbym się gdyby twórcą koszulek była Polska marka. Dajmy na to 4f. Znana na rynku i myślę, że potrafią zrobić dobrą koszulkę przy odpowiednich konsultacjach. W ogóle jestem zwolennikiem polskich marek dla rodzimych zespołów. Wyobraźcie sobie, że taka marka sponsoruje reprezentację. Reklama na cały świat i do tego prezentacja koszulek w Polsce a nie ws Stanach, tak jak to było w przypadki NIKE> tak wiem, kasa nie ta i przy obecnych czasach nie możliwe ale fajnie by było
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Vancouver 2010, Londyn 2012, Sochi 2014, Rio 2016. Nie trzeba sobie wyobrazac. Nawet Łotwa w tym roku skorzysta.
Po konsultacjach z naszym zarzadem? To juz wole jome i projekt robiony w paintcie. ![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Mi tam Adidas pasuje i inne topowe marki typu Nike. Widzę, że tu właśnie każdy jara się niszową albo nową marką jeśli chodzi o piłkę nożną. New Balance, 4F swego czasu Under Armour.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
Bo NB robi ładne, a do tego trochę tańsze od topowych marek koszulki. 4F to z kolei lokalny patriotyzm, krakowska firma, sponsor reprezentacji Polski w wielu dyscyplinach, gdyby odważyli się coś dla nas przygotować myślę, że byłoby dośc ładne a na pewno tanie i polskie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Skoro mowa o 4F czy oni maja produkują odzież piłkarska w ogóle ? Ja ta markę kojarzę z lekka nic po za tym. Jesli nie produkują to szkoda pisac o tym nawet bo to widocznie nie ich target.
Co do new balance to koszulkę Liverpoolu można kulić za 71 funtów. Tyle w temacie bo ktos narzekał ze adidas jest drogi, rozumiem ze nb juz jest tani ... ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Chcecie żeby było tanio, to trzeba TICO albo ZINĘ. Będzie w sam raz.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Tylko że nie wolno przeliczać tych 71Ł na złotówki ! Tam zarabiasz w funtach i wydajesz w funtach. Dajmy na to dostajesz 9-10 funtow na godzine to po 7 juz masz koszulke - a w Polsce 9-10 zł na godzine i musisz robic 26 godzin...
Koszulki Liverpoolu z zeszłego sezonu kosztowały chyba ponad 300zł w sklepach stacjonarnych a jak wszedł nowy model to zrobili obniżke do 99 i zeszły im na pniu. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Adidas zostaje.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2011
Offline |
|
|
tak, informuję cię, że adidas zostaje.
Zresztą było już o tym pisane w "internetach", ale nie chce mi się teraz szukać. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
I bardzo dobrze, a nie żadne Jomy czy inne wynalazki.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
4f buahaha.......a prosze was. Najgorsza chinszczyzna
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Nigdy bym nie kupil takiego badziewia z Joma czy 4f . JAKO sobie jeszcze projekt .......nijcie lub innego szajsu jak Legea czy Zina.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Co Wy chcecie od 4F? Mieliście kiedyś styczność z ich produktami? Dla mnie jakoś jest co najmniej bardzo dobra. Co do strojów piłkarskich to wiadomo, że nie robili nic na większą skalę, ale odzież innego rodzaju jest bardzo spoko.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
jakby ktos juz miał zdjecie koszulki z nowa czcionka, proszę o zapodanie
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Z tego co wiem to Jako w ostatnich latach się mocno poprawiło jeśli chodzi o jakość, w przyszłym sezonie będzie grać w ich strojach Bayer Leverkusen a nie oszukujmy się to jest zespół z niemieckiej czołówki.
Joma ciuchowo jest ok, ale za to halówki robią jedne z najlepszych na świecie.
Ostatnio edytowane przez Alonso19 : 14.06.2016 o godz. 18:20.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
zwykla budżetowka ktora sobie wyrobila marke i tym kupuje klientow. czytalem gdzies kiedys o ich pseudo membranach i plastikowych materialach kurtek. ![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|