|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Zapowiada sie Cierzniak 2.0.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Jeszcze jest Rysiek nie wiadomo czy odejdzie
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gergel ma kosztować 100-150 tyś € http://katowickisport.pl/pilka-nozna...2,1,12447.html
|
|
|
|
JLB
Od: 01.2006
Offline |
|
![]() A z tekstu: Cytat:
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Wydaje mi się, że wszystko będzie zależeć od taktyki. Jeśli Mójta dostałby podobne zadania co Mraz w Piaście, czyli lufa w przodzie, a z tyłu mniejsza odpowiedzialność, to mogłoby to wystrzelić. Wdowczyk zdążył pokazać, że nie jest przywiązany do jednej taktyki i sprowadzenie Mójty może zwiększyć możliwości.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Sytuacja z Mojta troche przypomina ta z Mrazem przed poprzednim sezonem. Roznica taka, ze wtedy Mraz do nas nie trafil.
Ale dokladnie takie samo narzekanie bylo na ewentualne sprawdzenie Mraza, jak teraz n pozyskanie Mojty. Zawodnicy w podobnym wieku, niezbyt imponujaca kariera. Moim zdaniem- przyda sie. Daje o wiele wieksze mozliwosci manewru Wdowczykowi, jezeli chodzi o obrone. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Eh ,narazie mie mam zdania czy ten "kierunek" transferow w obronie jest dobry ,ale fakt jest taki ze obrone trzeba budowac od nowa i to chyba kazdy juz widzi.
Z tych pilkarzy wszytskich to najbardziej czekam na Dancha,zawsze mi sie podobal jego styl gry+taki charakter walki i nieustepliwosci.Tacy pilkarze zawsze cenni. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2015
Offline |
|
|
oj Ondrasek i Brozek moga bardzo skorzystac z centr od Mójty
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Cytat:
http://www.dziennikpolski24.pl/sport...akow,10069196/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
I bardzo dobrze, natomiast do pożegnania (odprawienia z kwitkiem) jest Drzazga. Co do transferów oprócz Zachary poprosimy jeszcze o wykupienie Wolskiego, oraz pozyskanie Dancha, Wasilewskiego i jakiegoś dobrego prawego skrzydłowego. Natomiast do pożegniania są Uryga, Balashov, Drzazga i Crivellaro
Ostatnio edytowane przez Dzimi : 04.06.2016 o godz. 00:11.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
A to niby dlaczego? Bo jest młody, rokuje na przyszłość, a z Podbeskidziem zagrał słabo, bo Wdowczyk wystawił go na prawej pomocy, choć nigdy tam nie grał i wiadomo, że jest napastnikiem? Frankowski też na boku pomocy nie poradziłby sobie, Żurawski również szału tam nie robił, a wystrzelił po przesunięciu do ataku. Stępiński takze u nas grywał bardzo często na prawej pomocy, a w Ruchu tylko i wyłącznie w ataku, dlatego też jedzie na Euro, a Niebiescy pewnie zgarną za niego okrągłą sumkę - w euro.
Drzazga umie strzelać gole, piłka go szuka w polu karnym, tylko on musi w tym polu karnym się znajdować... W najgorszym razie można go gdzieś wypożyczyć na pół roku, rok. Powód: Dopisek
Ostatnio edytowane przez marian82 : 04.06.2016 o godz. 00:27.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Drzazga idzie na wypożyczenie....prawdopodobnie I liga
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
bardzo dobrze! za rok wraca i będzie się bił o pierwszy skład!
![]()
RAZEM WYPEŁNIJMY STADION PRZY REYMONTA !!! RAZEM BUDUJMY WIELKĄ WISŁĘ !!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Od początku twierdziłem, że tylko wypożyczenie mu pomoże. Ekstraklasa to za wysoki poziom, piłkarsko, siłowo, taktycznie itd.
W 3 ligowych rezerwach wybijał się, strzelając dużo goli, dlatego powinien trafić do niższej ligi, jak dla mnie najlepiej byłoby gdyby został wypożyczony do którejś z 2-ligowych drużyn która ma ambicje na awans. Obawiam się że nawet w 1 lidze może mieć problemy z grą, chyba że trafi do drużyny która cierpi na deficyt napastników. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Oby Zachara nie przeszedł testów medycznych...
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
Obyś znalazł dobrego lekarza. Od głowy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Luźne spotkanie, czy wysłali Brożka na wstępne rozmowy?
![]()
Ostatnio edytowane przez Siemion : 04.06.2016 o godz. 11:42.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wyniki Zachary podobno są dobre więc myślę że do pon/wt podpisze kontrakt. Dla mnie zdecydowanie bardziej obiecujący transfer niż poprzedni.
Wasyl...hmm byłoby rewelacyjnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Jakby się udało Wasilewskiego podpisać to czapki z głów. Pomimo tego,.że brzmi to jak całkiem niezły SF ;-)
![]()
Life is short. Wear your passion!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wy wierzycie,że wasyl do nas dołączy? Proponuję troszeczkę ochłonąć,przecież nie przyjdzie grać za 50 tys miesięcznie....
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
Wasyl to w tym momencie poziom Championship, 2. Bundesligi czy coś takiego, w PL finansowo wyrobiłaby na niego Legia i może Pogoń, ale wiadomo, jak z atrakcyjnością tej drugiej. Gdyby miał u nas grać to tylko z takiego powodu, z jakiego wróci do nas (mam nadzieję) Kuba - z sentymentu. Czyli raczej wykluczone.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
Wasilewski może chcieć wrócić choćby z takiego powodu, że Kraków to dla niego rodzinne miasto. Wie, że kokosów nie zarobi ale też prawda taka, że sporo kasy już na koncie ma. Jeszcze jak faktycznie kumplują się z Brożkiem to przestaje być niemożliwe.
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Dla mnie bez sensu - 36 lat, mocno zniszczone nogi, ostatni sezon spędzony na ławie (nie wiadomo co jest wart), ewentualny kontrakt na pewno niemały.
Wolski albo inny dobry nr 10 jest teraz dla nas kluczowy, a nie kolejny weteran na ostatniej prostej kariery. @ dziki - ur. 9.06.1980 (skończy 36 za 5 dni) To niech idzie do Anderlechtu itp. Już widzę jak się wszyscy zabijają o niego. Nie chcecie Głowy w 11, a chcecie znacznie bardziej zużytego fizycznie i w podobnym wieku (tylko rok młodszy od AG) http://www.fiorentinanews.com/la-fio...zo-per-wolski/ - coś o Wolskim (na ile wiarygodne?)
Ostatnio edytowane przez arti : 04.06.2016 o godz. 18:20.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
a czemu nie? on ma 35 lat, może pójść do Anderlechtu posiedzieć na ławeczce i przygotować się do dyrektorki, pójść gdzieś do Championship zarabiać, albo wrócić do Polski i grać za mniejszą kasę dla przyjemności. Nie oszukuje się, ale byłby to naprawdę sztos ;-)
![]()
Life is short. Wear your passion!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeden 37 letni Głowa starczy.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 04.06.2016 o godz. 18:10.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tylko taki Wasilewski to pewnie kilkuset karnetowiczów więcej i kilkaset pikników więcej na trybunach.
Możliwość oparcia promocji na osobie mistrza Anglii. itp. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|