|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Przy okazji akcji Wisła to nasza historia wszedłem w posiadanie dwóch koszulek z autografami piłkarzy, niestety nie jestem biegły w grafologii ani też nigdy nie byłem łowcą autografów i bardzo ciężko jest mi odszyfrować kto też i w którym miejscu złożył autograf na tych koszulkach.
Syn mi dorasta i chciałbym mu móc powiedzieć: "tutaj podpisał się Głowa, tutaj Kmiecik a tu Żuraw" Więc proszę pomóżcie, dla ułatwienia ponumerowałem podpisy choć w kliku miejscach mam wrażenie że są dwa autografy a nie jeden ale nie jestem pewny ![]() Na maila mogę wysłać nie pomniejszone zdjęcia jeśli to pomoże. Koszulki nie są na sprzedaż. Powód: zdjęcia
Ostatnio edytowane przez Dive Pirate : 20.05.2016 o godz. 14:13.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Koszulka 1
12 Artur Sarnat 4 Szymkowiak (nie jestem pewien ale mój autograf od Szymkowiaka na 100% autentyczny jest najbardziej podobny właśnie do 4)
Ostatnio edytowane przez krzaq12 : 20.05.2016 o godz. 14:24.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Koszulka 1
2 Marek Motyka 4 Wg mnie Maciej Stolarczyk Pomiędzy 7, a 8 Mariusz Jop 9 Marcin Kuźba 14 Wg mnie Mirosław Szymkowiak 15 Radosław Sobolewski 17 Maciej Żurawski 19 Tomasz Frankowski 22 Cleber 8 Kazimierz Moskal Koszulka 2 2 Marek Motyka 4 Tomasz Frankowski 5 Kazimierz Moskal 6 Maciej Stolarczyk 11 Artur Sarnat Nad 12 i 13 wg mnie Mirosław Szymkowiak 15 Radosław Sobolewski 16 Mariusz Jop 20 Marcin Kuźba 21 Cleber
Ostatnio edytowane przez hawaiisurfer : 20.05.2016 o godz. 16:15.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Dzięki za pomoc, może jeszcze ktoś pomoże i rozwikłamy zagadkę
![]() |
|