|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
TVP3: Wisła nie wykupi Wolskiego.
![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2015
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Tak sobie myślę, jak to się zmienia. Cwelka cieszy się z mistrza a nas nie stać na wykup jakiegoś anonimowego w Europie Wolskiego za 0,5 mln euro. Byliśmy na szczycie...
Do czego Cupiał doprowadziłeś? No ale cóż trzeba się cieszyć z tego co się ma ![]() ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
I tak mamy w składzie za dużo Rafałów.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
ZetWuuEee @ZetWuuEee 17 min.17 minut temu
J. Kozioł" ''Inwestor, który miał pokryć transfer Wolskiego nie zrobi tego. Więc Wisła go nie wykupi" Z klubu nie ma info... Tyle. ![]()
Jazda , Jazda , Jazda Biała Gwiazda!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2015
Offline |
|
|
Cupiał doprowadził do tego szczytu jak byś zapomniał...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Troche to wszystko smutne..
Nie mamy 0,5 E na goscia ktorego mozna byc dobrze wypromować.A kazdy widział jak lepiej gra z nim wygladała.Zwlaszcza ze kase to mozna bylo zbierac od dawna,to przeciez On juz troche u nas pograł.Negocjuja 1 ,2 dni wczesniej z inwestorem ? wczensiej nie mozna bylo,moze jak by jeszce byl czas to moze by ktos inny sie trafil? Ale to moze i nawet dobrze?To pokazuje jaka bida jest na Wiśle,jestesmy jak ten szary beton na środku naszego pustego stadionu. Cytat:
Wystarczy popatrzec na frekwencje na meczach w grupie spadkowej,obstawiam ze na tych meczach byly te same osoby i bylo ich wlasnie 10 ,10,5 tys na kazdym z meczy.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 15.05.2016 o godz. 22:07.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Czyli pozostaje grzebanie na transferowym śmietniku. Mam tylko nadzieję, że nie będą teraz opowiadać bajek na konferencjach prasowych nt. celów na następny sezon.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Ja tam mam nadzieję, że jakieś bajki jednak będą, bo niedługo to nawet te 10 tysięcy na trybunach będzie ciężko zebrać. Trochę nerwów i jakoś przetrwamy te szumne zapowiedzi podboju Ekstraklapy.
![]()
Wisła ponad wszystko
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
No jak ktoś powie,że gramy o Mistrza w przyszłym sezonie to powinno się mu wyjebać z dynki...
|
|
|
|
konserwa
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Szkoda. Zarazem wyjaśnia się sytuacja, jakie są widoki na kolejny sezon. Niestety są identyczne, jak w mijającym.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Jeśli udałoby się zakontraktować 2 konkretnych obrońców (środkowy i lewy) to realnym celem mógłby być awans do górnej ósemki. Bez tych wzmocnień utrzymanie wyniku z tego sezonu będzie wyczynem samym w sobie. Nasz środek obrony to na chwilę obecną Top3 (oczywiście licząc od najgorszego).
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Nie mają kasy na Wolskiego a ile kasy wywalili na ogora Brlieka? Dobrze pamiętam że ok 200 000 euro?
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Member
Od: 03.2016
Offline |
|
|
No bez jaj. Czy w takiej sytuacji z inwestorem nie obowiązuje jakieś odszkodowanie? Co to znaczy żeby zobowiązać się do wykupienia piłkarza, a potem próbować z tego wyłgać?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
To życie, a nie FM. Ktoś chcial kupić, nie kupił i tyle w temacie. Jak Ci wujek obiecal kupic rower, a jednak go nie kupil to go pozywasz do sądu?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Intuicja mi mówi, że chu.ja z tego będzie. Oby jednak rano była niespodzianka na +. Dużo taniej gracza tego pokroju i ofensywnego pomocnika raczej nie znajdziemy. Czyli skończy się na corocznej łapance ogórów typu krzywejajo.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2015
Offline |
|
|
Era Cupiała się skończyła... Pytanie: czy zostawi nas w tym miejscu, w którym Wisła była, w momencie przejmowania jej przez Cupiała czy w gorszym...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Osobiście nie pamiętam, bo nie mogę, ale starsi koledzy już nieraz opowiadali, że Wisły przed Cupiałem nie było stać na, dosłownie, ciepłą wodę.
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Podobno Wisla zaproponowala Fiorentinie znaczna czesc kasy teraz, a reszte w ratach.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
O to mogla się pytać miesiąc temu! Aby mieć prawo pierwokupu powinna przelać 500 tysięcy euro do 15 maja. Nie robiąc tego straciła inicjatywe...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Jeżeli faktycznie nie wykupimy Wolskiego bo nas nie stać to mam nadzieje, że wszyscy krzyczący "nie puszczamy Cierzniaka do Legii pod żadnym pozorem" są zadowoleni.
Życie pokazało kto "musiał" go kupić bo potrzebował bramkarza, a kto musiał go sprzedać bo potrzebuje pieniędzy. ![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Gdyby Legia oferowała dobre pieniądze to by Wisła Cierzniaka sprzedała.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Dobrze wiesz, ze to nieprawda.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Jeśli nie uda się wykupić Wolskiego to wielka szkoda. Polak, 24 lata, topowy rozgrywający tej ligi.
Przy obecnym stylu grania Wisły to jest wyjątkowo ważna pozycja na boisku. Tym bardziej, że zawodnicy z taką jakością kosztują. Na pewno udałoby się na nim jeszcze zarobić finansowo. Nie piszcie, że nie. W Śląsku gra obecnie Japończyk, który młodszy nie jest, ma podobny styl grania i już teraz mówi się o niezłych kwotach w kontekście jego następnego transferu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Cupiał po raz kolejny pokazuje, że na piłce nie zna się kompletnie.
Zawsze jak trzeba włożyć, bo jest praktycznie pewne, że będzie z tego zwrot finansowy i sportowy to on się wycofuje, a jak wydatek nie jest do końca pewny to on go ponosi. Jak zwykle wszystko na opak. I dlatego Wisla jest tu gdzie jest. Przykro to stwierdzić, ale niemożność wydania 0,5 mln EUR stawia nas gdzieś w dołach tej ligi. Już nie mówiąc o Europie.
Ostatnio edytowane przez nesta : 16.05.2016 o godz. 07:53.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Nie ma co krakać. Ale taki pozytywny kop dla kibiców w postaci Wolskiego byłby na wagę złota.
Zarówno dla frekwencji, ale też na potwierdzenie słów Wdowczyka, że walczymy jednak o coś więcej. Bo gadanie o tym, że Wisełka powinna walczyć o MP - a potem np. niewykupienie takiego Wolskiego tylko co raz bardziej w....iają kibiców. Znajomy, który był ze mną na Śląsku a na meczu ostatnio z 5 lat temu był załamany jak wygląda stadion w ostatnim meczu domowym. My, czyli kibice, którzy na co dzień bywamy na stadionie tej skali aż tak nie widzimy. Każdy impuls na plus jest ważny, żebyśmy w końcu tego biznesu nie zamknęli.
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 16.05.2016 o godz. 08:26.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2015
Offline |
|
|
Jeżeli Wisła wydaje na Brleka 400 tys. e, a nie może znaleźć 100 tys. więcej na gościa który, za 6 miesięcy byłby sprzedany z nawiązką to na usta ciśnie się jedno słowo - PATOLOGIA
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|