|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Witam, pozwolę sobie założyć ten temat już teraz na dwa tygodnie przed meczem i przekazać informacje dla tych, którzy nie załapią się na wyjazd zorganizowany.
Otóż, bilety na ten mecz w tej chwili dostępne są tylko w pakiecie z biletem na Koronę, a w wolnej sprzedaży będą od soboty. Z tego co patrzyłem to na samą Koronę pozostało ok 250 miejscówek na Dolne sektory na Górne nie ma już nic. Na tą chwilę można się spodziewać, że na Wisłę jest niewiele więcej, a w sobotę mogą zniknąć wszystkie. Jeżeli jednak, ktoś ma szanse zakupu biletu to proponowałbym kupować jak najbliżej sektora gości czyli 20D 19D itd. Zazwyczaj nie było problemu, żeby dostać się na sektor gości jeśli tylko powiedziało się ochronie, że jest się z Krakowa. ![]()
|
|
|
|
Member
Od: 10.2015
Offline |
|
|
Z tego co widzę na stronie www.bilety.tspbb.pl, to można kupić bilet on-line na mecz Podbeskidzie-Wisła, ale tylko jeśli było się na 2 dotychczasowych meczach PBB. W innym wypadku - zakup w Bielsku, albo otwarta sprzedaż dopiero w dniu meczu - 14 maja. Chyba, że źle patrzę.
![]()
Nawet gdy upadniesz, ja będę z Tobą.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2005
Offline |
|
|
I w ten sposób się zabezpieczyli przed najazdem kibiców m.in. z Krakowa. Bo większość wybierających się na mecz przyjezdnych zaliczyła już jeden wyjazd. Ale trzeba być na dwóch meczach TSP. Co za głupota.
Plus dla tych co wspierali oprócz Wisły nasze zgody w Bielsku ![]() ![]()
W Polskę wierzę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
a wie ktoś dlaczego nie jest organizowany "normalny" wyjazd przez SKWK?
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
A kto powiedział, że nie jest? Mamy 500 biletów i dziś po południo będzie info dla zainteresowanych osób. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Bilety są cały czas dostępne w kasach. Codziennie widzę kogoś pod stadionem. Dużo zależy od jutrzejszych wyników. Jeśli TSP zachowa szanse na utrzymanie do ostatniego meczu to pewnie wszystko się rozejdzie już w środę.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Dobrze rozumiem, że nie kupię biletu, nawet jeśli pojadę osobiście do Bielska, jeśli nie byłem wcześniej na 2 meczach Podbeskidzia?
![]()
Wisła ponad wszystko
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
Kupisz, tylko w dniu meczu. Ale nie ma gwarancji, że będą dostępne.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Dokładnie, dzisiaj znajomy chciał kupić bilety i odbił się od kas bo kobieta mu powiedziała, że jak nie był na dwóch meczach w tym sezonie to mu nie sprzeda
dziwne, bo ja nie byłem, a kupiłem. Chyba, że dlatego, że mam KK podbeskidzka![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
jak ktoś ma możliwość to napiszcie jak schodzą bilety na sektory tsp. Mi blokuje w ogóle mozliwość kupna.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Trzeba niestety być na dwóch meczach Podpi.ździa żeby kupić na sektory gospodarzy. Zamiast sobie zarobić jeszcze ostatni raz w Ekstraklasie, to sami się pozbawiają dochodu, no cóż.
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Przejeżdżałem właśnie obok stadionu. Jedna kasa otwarta, zero kolejek, zero ludzi.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wiadomo ile zostało biletów?
Edit: Poniżej 200, bardzo małe szanse na zakup w sobotę. Powód: Info z Bielska
Ostatnio edytowane przez Rustin : 11.05.2016 o godz. 17:09.
![]()
Wisła ponad wszystko
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Serio? Tsp leci z ligi. Ostatni mecz o nic i będzie komplet?
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
Właśnie mnie ciekawi skąd takie info
![]() ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Może nie zauważyliście, ale ja oglądając skróty meczów zdziwiłem się, że praktycznie pół stadionu jest puste, nie ma nawet stewardów. Po prostu jest do dyspozycji tylko jedna trybuna za bramką i jedna prosta. Potwierdził mi to kolega mieszkający na co dzień w Bielsku. Sam liczyłem na to, że może otworzą pozostałe ale póki co nic z tego.
![]()
Wisła ponad wszystko
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Bo ludzie kupowali bilety przed meczem z łęczną. Jestem przekonany, że duża częśc z tych co kupiła bilet nawet nie przyjdzie na stadion
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Przecież równie dobrze mogą przyjść na zasadzie ,,ostatni mecz w ekstraklasie" i dlatego takie duże liczby.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Można już kupować bilety przez internet normalnie na stronie tsp, nie ma już wymogu dwóch meczy
z forum SKWK. ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2005
Offline |
|
|
^^ Informacja nieprawdziwa. Właśnie sprawdziłem i dalej nie dam rady kupić.
![]()
W Polskę wierzę.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2012
Offline |
|
|
piszac o tych resztkach biletów cały czas myslicie o "prostej" czy o całym stadionie. wie ktoś jak się ma sprawa z trybuną za bramką? czyli ich niby młynem, który zajmuje moze dwa z wielu sektorów za bramką. tam też już prawie nic niema ?
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
Nie ma już biletów na jutrzejszy mecz Podbeskidzie - Wisła Kraków.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]()
|
|
|