The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na:
Platforma Obywatelska 68 10,66%
Prawo i Sprawiedliwość 159 24,92%
Twój Ruch 9 1,41%
Polskie Stronnictwo Ludowe 6 0,94%
Sojusz Lewicy Demokratycznej 17 2,66%
Solidarna Polska 4 0,63%
Polska Razem 37 5,80%
Kongres Nowej Prawicy 165 25,86%
Ruch Narodowy 97 15,20%
Dziękuje nie głosuje! 76 11,91%
Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.04.2016, 20:09
emjot napisał(a):Wyświetl post
bolszewizm w czystej postaci
i głupota
bo jak sądzę Pan Jaro nie miał do czynienia z sądownictwem
w żaden sposób

nie będę polemizował bo z kimś takim polemizować się nie da (kojarzy mi się tylko tu bon mot Lema o internecie)

i na dokładkę jeszcze Pospieszalski z oenerem
jak to leciało? Dziżas kur.wa ja pier.dolę
Czego Ty chcesz bronić? Sądownictwa w Polsce, układów i układzików na każdym szczeblu?

Pospieszalski i ONR w czym przeszkadza, rozwiniesz?
KrzychooR
Senior Member

Od: 12.2011

Stary 28.04.2016, 21:53
Breivik dostał 21 lat więzienia... W tej Norwegii to dopiero mają sprawiedliwość A czekaj... może to prawo jest złe a nie sędziowie... Co nie zmienia faktu że jak w każdej profesji są karierowicze i ....y... ale tak wszystkich do jednego wora?
Ostatnio edytowane przez KrzychooR : 28.04.2016 o godz. 22:01.
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 28.04.2016, 22:16
Kto wszystkich do jednego wora wrzuca? I co ma Breivik do wiatraka? A tak serio. Napisałem też, że prawo jest złe ale prawo prawem a system systemem. I właśnie, Breivik. Każdy zwykły człowiek zostanie osądzony, dostanie jakiś wyrok ale ....a systemowa zawsze (w 99% przypadków) się wywinie.
I mi o to chodzi, że wszystkich potrafią sądzić ale jak ktoś jest z układu to jakoś bezkarny może chodzić.
I jak tu nie dojść do wniosku, że sądownictwo to kurestwo?
Zresztą, my mamy swojego Brunona K. Jego też się dało osądzić, mamy typa, który oddawał chleb biednym ludziom i za to po nałożeniu podatku piekarnia mu upadła. A jak jebany Tusk kradnie 150 mld złotych, jak Nowak chachmęci w zeznaniach podatkowych, jak politycy śmieją się z tej naszej Polski na nagraniach z afery taśmowej to ich się jakoś nigdy nie daje osądzić. Oni oczywiście są niewinni.

Jeśli ktoś ukradł lizaka i zostaje za to osądzony, ok, popełnił przestępstwo kradnąc lizaka za kilkaset złotych (może to był duży lizak), to, że kibic komuś przez omyłkę głowę utnie maczetą, ok popełnił przestępstwo więc powinnością sądu jest go ukarać ale jak jebany rudy .... kradnie 150 mld złotych, jak ginie Petelicki, Lepper, jak Lepper mówi o przyjmowaniu łapówek przez połowę rządu, jak Komorowski wydaje tajemnice państwowe ruskim agentom to nic. Nic się przecież nie stało, siedzimy cichutko. I dlatego jebać sądy! Zwykłe ....y, kolejna część systemu.
A wy brońcie ich dalej bo PiS jawnie zrobił coś sprzecznego z przyjętym prawem w zakresie sadownictwa czy TK. Jakby to było wielkie halo w państwie rządoznym przez 27 lat przez post komuchów. Dla mnie ot mogą nawet karnego kutasa najważniejszemu sędziemu na czoło przylepić jeśli będą mieli takie widzi mi się. Ważne jest aby państwo było sprawiedliwe, uczciwe a nie to czy się sędziego w formie reprymendy jebnie w pysk. Dziś jest prawo takie, jutro będzie inne, kiedyś w II Rzeszy zgodnie z prawem, z normą to sobie można było ludzi mordować i palić w piecach. Musicie zrozumieć, że prawo się nie liczy, liczy się życie zgodne z sumieniem, z prawdą, uczciwość. To jest tak jak z czerwonym światłem na pasach. ...., że mam czerwone jak w odległości kilometra samochodu żadnego nie widać? Liczy się zdrowy rozsądek a nie chore prawo i normy. Nie widać to przechodzę. I tak samo niech PiS sobie jebie tych debili z sądów i TK tylko niech wyroki i orzeczenia będą później mądre, normalne a nie kurewskie, i będzie wszystko cacy.
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 28.04.2016 o godz. 22:21.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Mareq
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 29.04.2016, 07:23
Jaroo1
słyszałeś takie powiedzenie, że mowa jest srebrem a milczenie złotem ?
Bo jebiesz posty na pół okna przeglądarki, rzucasz mięsem na lewo i prawo, a w tym huku konkrety dałyby się zmieścić w dwóch zdaniach.

https://pl.wiktionary.org/wiki/przesada

http://sjp.pwn.pl/slowniki/uog%C3%B3lnienie.html
Fuks
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 29.04.2016, 07:28
Czy ty widzisz co piszesz w ogóle?

Można "jebać" sędziów i walić w pysk, ale wyroki mają być mądre i normalne. Utopia pełną gębą. Nie zauważasz, że te dwie okoliczności mogą się wykluczać?

"Prawo się nie liczy, liczy się życie zgodnie z sumieniem, prawdą, uczciwość" - z czyim sumieniem i z czyją prawdą? A uczciwość kto oceni? Sąd ostateczny?

Chyba jesteś fanem Morawieckiego, prawo jest mało istotne, nieważne że nie można głosować w Sejmie za kogoś, nieważne że to przestępstwo, ważne że to było zgodne z sumieniem i moralnie uzasadnione. Jego sumieniem. PiS jedzie po bandzie jak mu się podoba, bo ma prawo w dupie, żeby tylko jako przykład ustawę o nieruchomościach wymienić. Jak ci przyłożą inną ustawą, która sprawi, że twój majątek z dnia na dzień straci połowę wartości to wtedy może się zorientujesz, że jednak przydałoby się jakieś prawo, a nie wytłumaczenie, że to jest moralnie usprawiedliwione, bo trzeba dać 500 zł menelowi na dziecko bez żadnej kontroli na co je wyda.

Twój przykład z czerwonym światłem tylko potwierdza, że masz małe pojęcie o działaniu systemu prawnego. Jest w nim wiele miejsca na zdrowy rozsądek, z tym, że nikt nie wpada tam na pomysł łamania podstawowych zasad w związku z tym.
Ostatnio edytowane przez Fuks : 29.04.2016 o godz. 07:30.
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 29.04.2016, 07:37
Odroznic trzeba wystepki, wykroczenia i przestepstwa. Niestety statystyki milicyjne sa nabijane na zdarzeniach o niskiej szkodliwosci spolecznej czynu, vide picie/palenie w miejscach publicznych, przejscie na czerwonym lub nie po pasach (), statystyki potrzebne do premii.

Prawo nigdy nikomu sie nie spodoba. Z jednej strony sedzia ma byc apolityczny, bezosobowy, maszynka do wyrokow. I tutaj Jaroo ma racje. Z drugiej natomiast biorac pod uwage modele kryminalistyki moze dojsc do kuriozalnej sytuacji jak w Norwegii (Jaroo jednak Breivik ma cos do wiatraka), gdzie sedzia wydal orzeczenie biorac pod uwage tylko jedna strone sporu. Najgorsze, ze prawo norweskie jest oparte w zbyt duzym stopniu na modelu psychologicznym sprawcy i Breivik ten system lewacki totalnie osmieszyl, bo playstation4 w nim mu sie nalezy jak psu buda, jeszcze subskrypcja ps plus zeby sie faktycznie nie czul odizolowany od spoleczenstwa.

Tak to w zyciu bywa, ze bardzo ciezko jest znalezc zloty srodek, balans.
Anty PO-PiS!!!
ZawszeSztywny
Senior Member

Od: 03.2013

Stary 29.04.2016, 15:26
Poseł Czartoryski o zachowaniu Gasiuk-Pihowicz na dzisiejszym spotkaniu z Komisją Wenecką :

Dobrą postawę zaprezentowali przedstawiciele Kukiz'15 :

Cytat:
Zbojkotowaliśmy spotkanie z K.Wenecką ws. ustawy o Policji. Nie będziemy się tłumaczyć z naszych wewnętrznych spraw żadnym międzynarodowym gremiom.
Jaroo1
Senior Member

Stary 29.04.2016, 17:17
Cytat:
Jaroo1
słyszałeś takie powiedzenie, że mowa jest srebrem a milczenie złotem ?
Tak

Cytat:
z czyim sumieniem i z czyją prawdą? A uczciwość kto oceni? Sąd ostateczny?
Może być zgodnie z moim sumieniem.

Cytat:
Chyba jesteś fanem Morawieckiego, prawo jest mało istotne, nieważne że nie można głosować w Sejmie za kogoś, nieważne że to przestępstwo, ważne że to było zgodne z sumieniem i moralnie uzasadnione. Jego sumieniem. PiS jedzie po bandzie jak mu się podoba, bo ma prawo w dupie, żeby tylko jako przykład ustawę o nieruchomościach wymienić. Jak ci przyłożą inną ustawą, która sprawi, że twój majątek z dnia na dzień straci połowę wartości to wtedy może się zorientujesz, że jednak przydałoby się jakieś prawo, a nie wytłumaczenie, że to jest moralnie usprawiedliwione, bo trzeba dać 500 zł menelowi na dziecko bez żadnej kontroli na co je wyda.
Nie rozumiemy się, a może ja się źle wysłowiłem. Chore prawo mam gdzieś. Tak jak nie czuję, że zrobiłem coś złego pijąc piwo w miejscu niedozwolonym, nie poczuwam się do odpowiedzialności za to i płacenia mandatu - chociaż oczywiście zapłacić trzeba bo przecież ....y nie przepuszczą tak i inne chore zasady mam gdzieś.
I każdy normalny człowiek, nie jakiś psychopata ani frajer, który chce się dorobić na państwie czy ludziach ma raczej podobne sumienie i moralne odczucia.
Większość ludzi jest np za karą śmierci dla pedofilów czy morderców - badań nie przeprowadzałem ale zawsze poruszając ten temat właściwie wszyscy chcieliby zabijać takie łajzy - i nie mówię tu o wyborcach Korwina czy RN tylko zwykłych ludziach podzielonych na PO-PiS czy w ogóle nie interesujących się polityką.
Każdy normalny człowiek jest w stanie ze swoim rozumem ocenić jaka kara się należy za dany czyn. I do tego nie trzeba przepisów, prawa i biurokracji. To wszystko niszczy właśnie ten system bo zamiast uproszczonego prawa są zawiłe przepisy i później każda ....a się wywinie spod ręki sprawiedliwości. Do tego dochodzi kurestwo sądów, które jak trzeba to też pomogą.

A z Morawieckim czy PiSem mnie nie powiązuj, bo jasno Ci napisałem, że liczy się przede wszystkim zdrowy rozsądek i moralność a skoro zasady są takie, że tylko samemu można oddać głos w parlamencie to tak ma być, i na pewno moralne nie jest zdzieranie pieniędzy na patologiczny socjalistyczny pomysł 500+ czy tam 700+ bo przecież urzędnik też musi zarobić za swoją prace przy tym programie.

Pisząc, że prawo się nie liczy dokonałem uproszczenia. Oczywiście prawo musi istnieć ale nie może być zawiłe i niesprawiedliwe. Powinno być jak najbardziej uproszczone = łatwiej wydać wyrok oraz szybszy tok sprawy. I napisałem tak dlatego, że, niektórzy zamiast myśleć to wolą uważać "prawo", a prawo tak jak mówiłem bywa różne. Można zgodnie z prawem nagrodzić mordercę 77 osób bardzo miłym pobytem w zakładzie karnym, można zgodnie z prawem zagazować Żyda i można zgodnie z prawem osądzić Pileckiego czy Nila skazując na rozstrzelanie czy powieszenie.
Także uważajcie na swoje prawo, najpierw się na własny rozum trzeba zdać, a później myśleć czy prawo jest dobre.

PS I chodzi jeszcze o to, że po co mam patrzeć na prawo skoro prawo to jedno a praktyka to drugie? Co ma prawo odnośnie TK? Mam płakać bo PiS coś robi niezgodnie z prawem w kwestii TK? A co to jest to TK? Banda chujów z nadania PO, niedługo pewnie w większości z nadania PiS. I o co wy płaczecie? Że się rozsypie jakieś TK? Przecież w najważniejszych kwestiach TK czy Sądy dają takie wyroki jak trzeba. Oczywiście wszystko zgodnie z prawem. Trzeba kogoś uniewinnić lub osądzić to już uzasadnienie się znajdzie, trzeba jakąś ustawę poprzeć lub zanegować to zaraz mamy pięknie zgodnie z prawem 5 wersji orzeczenia. I pytanie, po co mi to całe śmieszne TK? Żeby banda chujów z PO czy PiS w razie potrzeby swoich broniła lub utrudniała działania wrogom?
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 29.04.2016 o godz. 17:23.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
ABGwislakABG
Senior Member

Stary 30.04.2016, 09:38
Bareja wiecznie żywy.

"Nie będzie kabaretu, będzie chór" - Stanisław Anioł, Alternatywy 4.
Anty PO-PiS!!!
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 30.04.2016, 11:28
Jeżeli w niemieckich mediach trwa nieustający atak na rząd PIS a na ulice wychodzą banxterzy,urzędnicy oraz przegrani politycy i beneficjenci "złotej wolności" w III RP,to znak.że sprawy w Polsce wreszcie zmierzają we właściwym kierunku.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 30.04.2016 o godz. 11:31.
Jaroo1
Senior Member

Stary 30.04.2016, 13:46
Kierunek amerykańsko-żydowski wcale nie jest taki dobry. Poza tym o czym my mówimy? Jesteśmy psem UE i rządowi PiSu się to podoba, premier jeździ się tłumacyć przed jakimiś cwelami z PE, w którym połowa to lewe śmiecie, tłumaczymy się UE i jakimś komisjom weneckim z decyzji rządu. Śmiech na sali. Jeśli ktokolwiek z zewnątrz jest w stanie ukarać Polskę zgodnie z procedurami (bo wiadomo, że zawsze Niemcy, Francja cyz inny kraj może sobie powiedzieć "nakładamy wam embargo na coś bo was nie lubimy - ich sprawa) za decyzje rządu to żyjemy w chorym państwie. Jesteśmy wasalem, raz wasalem Rosji, raz Niemiec. Teraz jesteśmy dalej wasalem UE i chcemy być wasalem Ameryki i Zydów, także .... z takim rządem.
drozd:
ABGwislakABG
Senior Member

Stary 30.04.2016, 16:51
AYALA napisał(a):Wyświetl post
Jeżeli w niemieckich mediach trwa nieustający atak na rząd PIS a na ulice wychodzą banxterzy,urzędnicy oraz przegrani politycy i beneficjenci "złotej wolności" w III RP,to znak.że sprawy w Polsce wreszcie zmierzają we właściwym kierunku.
Jezeli w polskich mediach trwa nieustanny atak na kabarety, a prowadzaca program w tvp info wchodzi w dupe swemu prezesowi Kurskiemu bez wazeliny w IV RP to znak, ze sprawy w Polsce jak zwykle zmierzaja w chvjowym kierunku.
Anty PO-PiS!!!
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Stary 30.04.2016, 17:18
Coz, nawet na kabarety "panstwo" chce miec monopol i wycina konkurencje
Powód: jzs
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 30.04.2016 o godz. 17:19.
leszekm
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 30.04.2016, 17:50
Jest ktoś zainteresowany:

"Każda osoba funkcyjna decyzją władz partii (poseł, senator, radny, burmistrz, wójt, prezydent, pracownik biura) ma obowiązek jechać lub zapewnić osobę, która ją zastąpi. Koszt przejazdu pokrywa Platforma. Na Państwa potwierdzenia SMS z nazwiskami, oczekuję do jutra do godz. 12.00 (do soboty 30.04. – red.). Mile widziani są Wasi przyjaciele, rodzina, znajomi - proszę tylko o podanie ich imion i nazwisk".

http://www.rp.pl/Platforma-Obywatels...maja.html#ap-1
Ostatnio edytowane przez leszekm : 30.04.2016 o godz. 17:54.
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 04.05.2016, 20:06
Cytat:
Startujący w prawyborach prezydenckich amerykańskiej Partii Republikańskiej John Kasich wycofuje się z kampanii. Wczoraj podobną decyzję podjął senator Ted Cruz. Donald Trump pozostaje więc jedynym kandydatem republikanów w walce o nominację.
Maść na ból dupy w "demokratycznych" stanach zeszła na pniu, "POstępowa Europa" też już zaczyna smarować
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 05.05.2016, 08:59
Akurat o to aby Trump nie został preziem spokojnie mogę zmówić jedną koronkę. Guzik atomowy w rękach tego gościa oznacza konieczność szybkiego poszukiwania jakiejś wolnej wyspy do zamieszkania.
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Stary 05.05.2016, 09:30
Akurat o to aby Trump zostal preziem spokojnie moge zmowic jedna koronke. Moze roz.......i 3/4 tego pojebanego swiata i w koncu bedzie spokoj.
ABGwislakABG
Senior Member

Stary 05.05.2016, 09:37
Pelna zgoda z przedmowca.
Anty PO-PiS!!!
emj10
Senior Member

Stary 05.05.2016, 10:52
Mimo wszystko historia pokazała, że taka władza w rękach szaleńców kończyła się zwykle upadkiem imperiów, którym przewodzili. Jeśli nie daj Boże uda mu się wygrać to liczę, że USA się szybko rozsypie.

Gdybym miał ichniejsze obywatelstwo to poważnie zastanawiałbym się czy nie zagłosować na Clinton, choć poglądy mam w okolicach Tea Party.
ABGwislakABG
Senior Member

Stary 05.05.2016, 10:55
Albo oczysci ze szlamu.

Szaleniec?

Lewacka, jebana propaganda.
Anty PO-PiS!!!
emj10
Senior Member

Stary 05.05.2016, 11:28
Dla mnie to nie jest człowiek poczytalny. Rodzina z Filadelfii, która głosuje od 84 na republikanów pierwszy raz ich oleje w tym roku. To też coś znaczy
ABGwislakABG
Senior Member

Stary 05.05.2016, 12:20
Na Bono niech zagłosują. Miał niby papieżem zostać, wakat zajęty, może się zgodzi.
Anty PO-PiS!!!
TSWthedues
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 05.05.2016, 12:22
Trump nie jest idiota, a to że "mówi jak jest" a nie zasłania się polityczną poprawnością nie oznacza, iż ma zapędy aby wywołać III wojnę światową. Jeśli już zostanie prezydentem, to odpowiedni ludzie zapoznają go z tajnymi dokumentami - pewnie po tym mu kopara opadnie ze zdziwienia .

Jego strasznie boi się ten amerykański establiszment (głównie lewicowy), bo rozwali to całe towarzystwo wzajemnej adoracji. Jeśli otoczy się dobrymi doradcami (o tym się ewentualnie przekonamy) to może coś pozytywnego z tego wyjść dla USA.

Dla mnie z kolei ta cała wydmuszka polityczna jaką jest Hilary Clinton jest o wiele bardziej niebezpieczna, bo to ona może de facto dążyć do zaostrzenia konfliktu z Moskwą co zdaje się niejednokrotnie podkreślać, na tej płaszczyźnie Trump wypowiada się bardzo powściągliwie. Trump to zresztą biznesmen i jego zadaniem będzie przede wszystkim zajrzeć do skarbca i napełnić go zielonymi (ile kasy marnuje USA to można przeczytać z różnych źródeł).
emj10
Senior Member

Stary 05.05.2016, 12:24
Wszystko pasowałoby do tej układanki gdyby nie to, że Trump przez lata był hojnym donatorem... Demokratów

Niech będzie, że znowu z Politico:
http://www.politico.com/story/2015/0...clinton-119071

Jeśli z Jarkacza robię sobie czasem żarty, że doprowadzi do wojny to odnośnie Trumpa mam naprawdę spore obawy.
Ostatnio edytowane przez emj10 : 05.05.2016 o godz. 12:27.
syryls
Senior Member

Od: 10.2011

Stary 05.05.2016, 14:42
https://www.washingtonpost.com/news/...nd-since-june/
http://www.ontheissues.org/Donald_Trump.htm
Jeśli ktoś pół życia jest za aborcją, parami homo... i nagle zmienia zdanie. Zostanie prezydentem to pewnie znów dostanie olśnienia.
Szkoda że Cruz nie jest populistą
.
emj10
Senior Member

Stary 05.05.2016, 15:27
Nie wytłumaczysz tego niektórym. Trochę podobny case do Kukiza, który jeszcze ze 2 lata temu miał zupełnie inne podejście do UKR-ów

Czego się nie robi dla polityki.
Ostatnio edytowane przez emj10 : 05.05.2016 o godz. 15:37.
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Stary 05.05.2016, 15:54
Dla polityki? Polityke to wlasnie uprawiasz Ty piszac o tym i o tamtym, kto jakie mial poglady iks lat temu a jakie teraz. Jak "apolityczne" TVN czy tam niezalezne z drugiej strony Trzezwo myslacy ludz polityka rozlicza z jego czynow a nie z tego co gada do mediow, czy jakie tam mial poglady i ile razy mu sie zmienily. '
Jaroo1
Senior Member

Stary 05.05.2016, 16:00
Nie będę się tu wykłócał o Trump'a bo gościa znam jedynie z programów Kolonki ale jedna rzecz mnie zastanawia.
Powiadasz emj'ocie o tym, że to szaleniec. Musze Ci powiedzieć, że fajnie masz nazywając człowieka, który się wypowiada logicznie i rzeczowo (abstrahując od tego czy to jego wymyślone poglądy, czy kiedyś miał inne poglądy) szaleńcem a nie uzmysłowiłeś sobie, że największymi szaleńcami są te wszystkie śmiecie od mówienia "ą, ę", którzy z dnia na dzień niszczą ten świat, ta cała jebana wierchuszka, która się przyssała do każdego państwa i żeruje na jego obywatelach. To sa kłamcy, oszuście i złodzieje, jedno myślą a robią oc innego, to co im karzą te ich zjebane sztaby wyborcze.
Jak Tobie nie pasuje taki szaleniec a wolisz tamtych śmieci to fajnie masz. Rodziny też tylko pogratulować.
drozd:
emj10
Senior Member

Stary 05.05.2016, 16:38
Teraz znowu z Kolonką. Dawno już pisałem, że jego kariera medialna/social media pokazuje jak upadło nasze społeczeństwo.

Co do rodziny to ma podobnie jak połowa republikanów, którzy wolą zagłosować na Clinton, albo nie iść na wybory. Sam miałbym mega zagwostkę.
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 05.05.2016, 16:44
Średnio mnie przekonuje ten Trump, ale jak alternatywą jest Hilarzyca Clintonowa to już wolę tego Trumpa. Przynajmniej nie będzie udawał, że będzie nas bronił przed Putinem

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów