|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Tak, tylko trzeba też pamiętać o tym, że w tym przypadku nie złapani stanowią jakieś 80% środowiska piłkarskiego jak nie więcej. Dlatego czystego trenera z dobrym warsztatem w Polskiej piłce ciężko znaleźć. Nawet Smudzie nie wyrzucaliście sprzedawania meczu/meczów, czemu? Bo go nie złapali? Dlatego dziwi mnie taka wzmożona nagonka na obecnego trenera.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2015
Offline |
|
|
Remis z Niecieczą ? To teraz przeciwnicy Wdowczyka będą mogli wylać wiadro gówna na jego głowę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
Nikt Wdowczyka nie usprawiedliwia - ale każdy popełnia błędy - zostaje kwestia czy ktoś poniósł karę, odpokutował i się zmienił. ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Zalezy, z ktorej strony spojrzec
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
3 grzechy Wdowczyka z wczorajszego meczu:
1. Wpuszczenie Wolskiego nie w pełni sił 2. Wpuszczenie Brożka kompletnie niezdolnego do gry 3. Wpuszczenie Mączyńskiego bez jakiegokolwiek czucia piłki |
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Jeden główny grzech - wpuszczenie paralityka Boguskiego. Takiej patelni nie wykorzystać to już woła o pomstę. Niech już idzie do jakiejś Legnicy czy innego Drutexu, bo nie dość, że nie potrafi przyjmować, podawać, kiwać, kiepska dynamika, to jeszcze marnuje takie setki. Sama waleczność nie wystarczy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Dokładnie, jedyne co ma Boguski to jako taki zmysł do gry kombinacyjnej.
Natomiast fizycznie i technicznie, to przykro to powiedzieć, poniżej przeciętnej naszej ligi. Obawiam się, że miałby problem nawet w I lidze z tymi umiejętnościami w tym momencie. Nie wiem dlaczego on gra.. Nie ma dryblingu, szybkości, techniki, strzału, siły. Jakie on wnosi argumenty? |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2015
Offline |
|
|
Obawiam się, że niestety ale Boguskiego albo przedłużą, albo już ma przedłużony kontrakt po spełnieniu jakiegoś warunku. Zagra kilka przyzwoitych meczów na sezon, trafi pare razy jakieś dobitki, czasem normalna bramę, walnie parę asyst i jakimś cudem ma statystyki najlepsze po Brożku nad czym ubolewam :/.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Remis moze byc nawet w kazdym meczu tylko jak sie gra 90 minut a nieodpierdala hale jak wczoraj bo sie panienka grac nie chcialo.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Bartosz, Bałaszow, Brlek, Drzazga powinni więcej grać. Teraz na Korone Wdowczyk musi kogoś wpuścić za Popovcia i zapewne postawi na Mączyńskiego i Guerriera, ale zobaczymy jak będzie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2015
Offline |
|
Zgadzam się, może nie na cały mecz ale na początku 2 połowy powinni wejść ![]() TYLKO Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Online |
|
|
No i co tam? Jak obecnie oceniacie Pana W i jego dokonania trenerskie? Dalej jest bogiem wśród trenerów?
Tak jak pisałem, wyniki kiedyś będą słabe - oczywiście trochę Was podpuszczam teraz bo narazie i tak źle nie jest - a plama na honorze Wisły, po zatrudnieniu sprzedawczyka zostanie. Zawsze najpierw honor i zasady a dopiero później korzyści, interesy itp. Zobaczymy jak dalej wyniki w tym sezonie ale jeśli nie będą grac idealnie i nie wygrają 3 kolejnych meczów to jest to idealny moment aby po utrzymaniu Wisły wyjebać tego sprzedawczyka na zbity pysk i zatrudnić "czystego" człowieka.
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 30.04.2016 o godz. 21:50.
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Cytat:
Dobrze zareagował, wpuścił Brożka, który załadował 2 bramy, słaby mecz ale takie też będą się nam przytrafiać. Nie popieram zatrudnienia tego człowieka ale takie gadanie nie ma sensu. Stało się |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Wszystko pięknie i ładnie tylko, że to nie Wdowczyk, zjebał przy 1 i 3 bramce, a nasz bramkarz do spółki z naszym kapitanem. Te problemy są nie od dzisiaj, i nie napierdalajmy tak od razu na Wdowczyka ![]()
Ostatnio edytowane przez kicur : 30.04.2016 o godz. 22:03.
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
|
Cytat:
Ja nic do niego nie mam jako do trenera bo na pewno papiery na trenowanie ma ale jako człowiek jest szmatą. I trochę ironizuję bo jeszcze niedawno tu był wychwalany Wdowczyk a nagle remis z Niecieczą, porażka z Koroną. Więc mi się chce śmiać z tych, którzy by się dali pokroić za sprzedawczyka a rzeczywistość szybko sprowadza ich na ziemię. I ponawiam najważniejszą myśl bo to jest kluczowe w tym co chciałem tu od początku przemycić - wyniki kiedyś (dzisiaj, jutro czy za 5 lat) będą gorsze, po sukcesach nie pozostanie śladu, Wdowczyka kiedyś będzie trzeba zwolnić a plama na honorze pozostanie na zawsze. Cytat:
Ja na niego nie napierdalam tylko się śmieje, że jak wygraliśmy pare meczów to by sprzedawczyka na rękach 3/4 tego forum nosiło a nagle sprzedawczyk cudowne moce stawiania Wisły na nogi stracił i jest problem bo wczoraj była zajebisty a dzisiaj są porażki, remisy i średnia gra.
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 30.04.2016 o godz. 22:06.
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
Miśkiewicza chyba nikt nie nauczy wychodzić do wrzutek itp. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]()
WISŁA TO JEST POTĘGA, WISŁA NAJLEPSZA JEST!
FRANEK 21, NIGDY JUŻ NIE BĘDZIE TAKIEGO JAK TY! |
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
.......ą to tu wszyscy co:
a) poszliby w ogień za sprzedawczykiem bo zobaczyli po jednym meczu szanse na sukces i $$ b) cieszą się jak 5 letnie dzieci jak Wisła wygra/jak jakiś piłkarz dobrze zagra a na drugi dzień płaczą jak 3 letnie dzieci jak Wisła przegra i wyzywają kopaczy jak źle zagrają ![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Jak myślicie, Dariusz W. się dogadał ze swoim dzieckiem - Korupterem Koroną Kielce i oddał im punkty? Każdy przecież kocha swoje dzieci...
....a, swoją drogą... śmiałem się zawsze ze scyzoryków że 'Korupter', a teraz sprawca tego całego cyrku dyryguje naszym klubem i jeszcze ma zwolenników... Co za parszywy los. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
nie wiem co wy bierzecie ale Korona w tym meczu była lepsza i bardziej jej zalezalo na wygranej.
A Wdowczyk wpuscil pilkarzy ktorych po poprzednim meczu gremium sie domagalo. To sie nie pykło w srodku nie powinno dziwic nikogo myslacego... ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
kolejny mecz pokazal jaka jestesmy teraz przecietna i slaba druzyna i tyle w temacie - po meczu pierwsza moja mysl byla taka ze jednak dobrze ze nie ma Gornej 8 bo bysmy baty zbierali od wszystkich ......Po prostu Cupialowska zabawka jest juz bardzo slaba i czas sie przyzwyczaic do tego - Zlote czasy minely
|
|
|
|
Guest
|
|
Z drugiej strony jakbyśmy weszli do "8" to mielibyśmy więcej kasy z cana plus i ligi, poza tym jakie baty od amiki, żydów, Ruchu itp? Oni są na tym samym poziomie co my. Odpuściliśmy 10 czy więcej kolejek pod światłym kierownictwem Teda i Bronka i teraz mamy skutki... Mam wrażenie, że słonie i żabole bardzo chcą się utrzymać i dlatego jest jak jest... |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Dziś Dariusz Wdowczyk dostał ode mnie pierwszego minusa. Powiedział na konferencji, że przeczytał o zainteresowaniu Man Utd Chorążką i że skoro oni się nim interesują, to my tym bardziej powinniśmy...
Nie chodzi mi o to, żeby z miejsca młodemu dawać miejsce w składzie, bo jakiś skaut polecił go do testów a sam zainteresowany nie gra nawet w I składzie rezerw, ale Wdowiec sprawił wrażenie jakby o chłopaku usłyszał po raz pierwszy. Mógł lepiej odpowiedzieć na to pytanie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
To masz dużo tolerancję. Dla mnie ostatnie mecze pokazały że miał po prostu farta na stracie (którego nie mieli inni). A teraz wszystko wróciło do normalnego stanu.
Co do Chorążki to ja Wdowca w Zabierzowie na rezerwach nie widziałem. Ale też specjalnie się za nim nie oglądałem więc mógł gdzieś być. Oczywiście Chorążka tam nie grał ale taki przykład do rozeznania w zawodnikach. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|