|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Na żydowskich powstaje hala dla niepełnosprawnych(?) Czy coś takiego.
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Bazę treningową budują?
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2015
Offline |
|
|
Może kogos zainteresuje rozmowa z byłym rzecznikiem Wisły, Adrianem Ochalikiem. O Cierzniaku, biletach i muzeum Wisły Kraków.
http://sportowymagazyn.pl/wisla-nie-...owa-na-spadek/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Jak to jest, że piękny zabytkowy Kraków jest co rusz masakrowany tego rodzaju obiektami... :(
Oby to nie był ten projekt...:( |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czemu uwazasz, ze sie rozpada?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tu nie chodzi o to, że się zgodzili - Chodzi o lukę w prawie. Hotel może tam być - ale, że nikt nie powiedział, że nie można sprzedać komuś pokoju hotelowego, to masz "osiedle pokoi hotelowych"...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Przecież jest EKO+ zgodne z dyrektywą UE.
Większej obłudy dawno nie było. |
|
|
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Ciekawe jest to że tam wcześniej były takie dwie wieże z dawnych obiektów olimpijskich plusamfiteatr. I jak Wisła miała kiedyś plan na budowę tam boisk to konserwator się zgodził na wydalenie amfiteatru i trybuny lekkoatletycznego ale więź nie bo super zabytek.ciekawe co się zmieniło że kiedyś wieże to był mega zabytek nie do usunięcia a jak developer blok stawia to już można. Jasne jest że jakby nie mogli usunąć tych więź to blok straciłby sens. Ktoś wie kto konkretnie z nazwiska takie decyzje w mieście zrobił?
![]()
ZAWSZE NAD WAMI!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
ciekawe czy jak już ktoś kupi to mieszkanie to podatek od nieruchomości będzie płacił mieszkaniowy czy komercyjny :] https://www.bip.krakow.pl/index.php?dok_id=73018 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
||
|
Informacyjnie tylko:
Komisja postanowiła nałożyć następujące nadzory finansowe: Cytat:
Cytat:
![]()
Piggy oddaj hajs
|
||
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Sprzedaż kabli i przewodów w grupie kapitałowej Tele-Foniki Kable wyniosła 3,5 mld zł w 2015 r., poinformowała spółka. Kolejny rok z rzędu większość, bo blisko 67% produkcji trafiło na eksport, głównie do Niemiec, Anglii i USA, podano także.
"W sprzedaży niezmiennie notowaliśmy trend wzrostowy, a dużo istotniejsze zmiany zaszły w odniesieniu do przeznaczenia i rodzajów zamawianych kabli. Tutaj potwierdziła się obserwowana od 2-3 lat tendencja do systematycznego zwiększania zamówień kabli i przewodów zaawansowanych technologicznie" - powiedziała prezes Monika Cupiał-Zgryzek, cytowana w komunikacie. http://stooq.pl/n/?f=1062118 U bossa sie poprawia. Juz nie będzie musiał sprzedawać Wisły. Czyli czeka nas dryf, ale po powierzchni ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Nie orientujesz się co z tym kontraktem z ferrari, mieli podpisać na dostawę kabli ?
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Nie wiem. To nie jest spółka publiczna więc takie informacje ma bardzo nieliczne grono.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2015
Offline |
|
|
Sprzedaż sprzedażą ale najważniejsze są zyski uzyskane po odjęciu kosztów, a w biznesie możesz mieć ogromną sprzedaż ale poniesione koszty uzyskania (przychodów/ sprzedaży) muszą być mniejsze bo inaczej upadasz i tyle, tak więc informacja o wartości sprzedanego produktu nie daje jeszcze pewności czy sytuacja w Tele-Fonice S.A. się poprawia. Szkoda , że w komunikacie brakuje informacji o redukcji zadłużenia wobec banków i jak wysoki na dzień obecny jest dług Tele-Foniki S.A.
Ostatnio edytowane przez rafaello56 : 10.06.2016 o godz. 22:05.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
|
PDS nie jest juz prezesem Wisły.
Napisałem na twitterze, tu mam więcej miejsca. Jako człowiek, który pamięta czasy tylko telefoniki - max 2000 rok (świadomie) w pewnym sensie Cupiał był moim całym światem - w zamyśle że wolałem jego z wadami niż jakiś szejków. Nie płakałem jak inni, gdy było info o tym że Cupiał musi sprzedać Wisłę, jak zwalniali w mojej ocenie dobrego prezesa Gaszyńskiego (potem wyszło szydło z worka), nie chciałem żeby TS przejął Wisłę (mając świadomość kto prawdopodobnie tam rządzi lub może zacząć rządzić) i tak dalej. Ale ta decyzja odarła mnie ze złudzeń - Cupiał chce zrobić coś (ale co Dlatego mam w swoim "Wisłopoglądzie" zmianę o 180 stopni. Niech tą "spółkę akcyjną" Cupiał sprzeda w cholerę, bo czuję od dziś że to będzie równia pochyła lub w najlepszym wypadku egzystencja sparaliżowanego... Źle to wygląda... EDIT: Oczywiście jeśli "rekin prawdę Ci powiedział" Powód: edit bo edit
Ostatnio edytowane przez Marcinkrakwoj : 24.06.2016 o godz. 19:28.
|
|
|
|
Member
Od: 04.2016
Offline |
|
|
Z Dymisją Prezesa to prawda czy fałsz
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Niestety prawda... http://www.gol24.pl/ekstraklasa/a/pr...isji,10316344/
![]()
W Polskę wierzę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
No to prezes Wisly podał sie do dymisji a ta została przyjeta.
http://www.gazetakrakowska.pl/sport/...onta,10316344/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Prowizje i układy lubią ciszę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Ja podejrzewam, że PDS zrezygnował przez Wolskiego. Jak rozmawiałem z moimi ziomkami: ktoś PDS powiedział, że będzie kasa na Wolskiego, on to powtórzył i wyszła du.pa. Ten klimat naszego klubu zniszczy każdego. Szkoda, bo w sumie TS PDB ogarnia bardzo dobrze. Oby ktoś ogarnięty z twardą du.pą przyszedł, ale moim zdaniem ta dymisja to nie jest przypadek. Tym bardziej wina PDS.
![]()
Do what you mean and mean what you do.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Przyjdzie kolejny, następne bajki o transferach, graniu o najwyższe cele itp. A skończy się jak zwykle... ehh, tu nigdy stabilizacji nie będzie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
![]() Powód: ironia
Ostatnio edytowane przez Matejas_ : 25.06.2016 o godz. 07:16.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Czyli kolejny prezes "zły". A Cupiał z Kapką dobry...
Nikt nie naprawi Wisły dopóki Cupiał jej nie sprzeda. Sam Cupiał zarządzał przez "pieniądze". Do kiedy były to jakoś szło. Potem to już dziadostwo. Bardziej ufam tutaj już byłemu prezesowi niż Cupiałowi. ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|