The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na:
Platforma Obywatelska 68 10,66%
Prawo i Sprawiedliwość 159 24,92%
Twój Ruch 9 1,41%
Polskie Stronnictwo Ludowe 6 0,94%
Sojusz Lewicy Demokratycznej 17 2,66%
Solidarna Polska 4 0,63%
Polska Razem 37 5,80%
Kongres Nowej Prawicy 165 25,86%
Ruch Narodowy 97 15,20%
Dziękuje nie głosuje! 76 11,91%
Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.04.2016, 07:35
lazy napisał(a):Wyświetl post
Nie no TK to drobiazg, ułaskawienie niewinnego w sumie też, hurtowe odwoływanie wszystkich bez względu na uzasadnienie, ekspresowe uchwalanie ustaw, Maciarewicz ministrem, Ziobro ministrem i prokuratorem generalnym, brak komendanta policji , "dyplomata" Waszczykowski ministrem, w ogóle polityka zagraniczna - WTF?
Że nie wspomnę o bublach prawnych - w zasadzie każda ustawa to gniot - podatek bankowy, handel ziemią itd. Przy podatku obrotowym się w porę zreflektowali.
Jasne.To wszystko są afery porównywalne, jeśli nie większe od:
- afery taśmowej.
- afery hazardowej
- afery stadionowej
- afery stoczniowej
- afery autostradowej
- afery wyciągowej
- afery Ambergold
- afery podsłuchowej
- afery Pendolino
- afer korupcyjnych
- afery Nowaka
- afery Sikorskiego
- afery aresztowań dziennikarzy
....

naprawdę nie chce mi się dalej wymieniać.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

lazy
Senior Member

Od: 10.2003

Stary 13.04.2016, 11:43
Z argumentem typu "Pomidor" nie da się polemizować. Miała być "dobra zmiana" w końcu i co? Zamiast jakiegokolwiek wytłumaczenia to słychać tylko - a za PO to było tak...
A sprawa TK tylko dla laików jest bez znaczenia. Za parę miesięcy w sądach będą takie jaja, że trzeba będzie przed rozprawą zapoznać się z poglądami politycznymi sędziego.

@Jaroo1
Odpowiedz merytorycznie zamiast zarzucać mi lewactwo. Bliżej mi do bycia konserwatystą niż całemu PiS-owi.
c.d.n.
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 13.04.2016, 12:26
lazy napisał(a):Wyświetl post
Miała być "dobra zmiana" w końcu i co? Zamiast jakiegokolwiek wytłumaczenia to słychać tylko - a za PO to było tak...
Dziwne, że krytycy "dobrej zmiany" zauważają dzisiaj najdrobniejsze niedociągnięcia władzy, a przez poprzednie 8 lat siedzieli cicho.
Hipokryzja?
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 13.04.2016, 12:29
Krytykuję dobrą zmianę, a przez ostatnie 8 lat nie siedziałem cicho. Widzisz jednak teoria padła na łeb, na szyję.

Fanatykom jednak ciężko zrozumieć, że pewne sprawy mają więcej niż dwa kolory: czarny i biały.
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 13.04.2016, 12:48
emj10 napisał(a):Wyświetl post
a przez ostatnie 8 lat nie siedziałem cicho.
kwestia dyskusyjna.Zazwyczaj lobbowałaś za większością reform jakie wdrażała targowica.
TSWthedues
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 13.04.2016, 13:02
No to ładnie, przyjęto przez PE Rezolucję w sprawie sytuacji w Polsce. Wszyscy z PO pewnie sikają ze szczęścia, że nam będą jacyś urzędase z Unii mówić jak ma wyglądać demokratyczne Państwo....

Eh....
emj10
Senior Member

Stary 13.04.2016, 13:12
AYALA napisał(a):Wyświetl post
kwestia dyskusyjna.Zazwyczaj lobbowałaś za większością reform jakie wdrażała targowica.
Przykłady, Panie przykłady, bo inaczej to mowa trawa, którą uskuteczniasz tutaj od zawsze.
lazy
Senior Member

Stary 13.04.2016, 13:34
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Dziwne, że krytycy "dobrej zmiany" zauważają dzisiaj najdrobniejsze niedociągnięcia władzy, a przez poprzednie 8 lat siedzieli cicho.
Hipokryzja?
"Pomidor"? Znowu. FraMat stać Cię na więcej.
c.d.n.
jendrus
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 13.04.2016, 14:57
TSWthedues napisał(a):Wyświetl post
No to ładnie, przyjęto przez PE Rezolucję w sprawie sytuacji w Polsce. Wszyscy z PO pewnie sikają ze szczęścia, że nam będą jacyś urzędase z Unii mówić jak ma wyglądać demokratyczne Państwo....

Eh....
Ale to nie ma mocy prawnej. Wiec PiS ma to gdzieś i słusznie. Nie musi się do tego odnosić.
Całemu zamieszaniu winna jest po ze swoim wyborem sędziów i tyle. Specjalnie zrobili z świnie bo wiedzieli że tak będzie. A prawo dyktuje sejm wiec tu widać ze trybunał owi jest nie na rękę grudniowe ustawa. I tyle. Wystarczyło słuchać wczorajsza komisje sprawiedliwości jak wybierali sędziego. Jakie pytania zadawali to była kpina.
lks Termalica Bruk-Bet Nieciecza - legła W-wa 3:0
AYALA
Senior Member

Stary 13.04.2016, 17:32
Przykłady, Panie przykłady, bo inaczej to mowa trawa, którą uskuteczniasz tutaj od zawsze.
Doskonale pamiętam Twoje zdanie na temat podnoszenia wieku pracy do 67 lat,zawiłe tłumaczenia skoku na ofe, wyprzedaży (dla Ciebie prywatyzacji) majątku narodowego. Mocno broniłeś wersji Komisji Burdenki w temacie smoleńskim.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 13.04.2016 o godz. 17:54.
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 13.04.2016, 17:36
Cytat:
Odpowiedz merytorycznie zamiast zarzucać mi lewactwo. Bliżej mi do bycia konserwatystą niż całemu PiS-owi.
Nie powiedziałem, że jesteś lewakiem tylko, że się posługujesz lewacko-POwską retoryką. Ty się nie bój co będzie za parę lat w sądach, nie bój się "na zaś".
Merytorycznie Ci odpowiadam. TK to gówno, skład TK to gówno. Chcesz merytorycznej rozmowy a piszesz, że PiS robi źle bo... Macierewicz i Ziobro są ministrami, olaboga co to się stało. Jak żyć? To jest zarzut w stronę PiSu, że kogoś mianował na ministra? Śmieszne.

Nie będę bronił żadnego PiSu bo nie mam w zwyczaju bronić socjalistów. Mój wpis ma jedynie na uwadze to żeby nie wmawiać ludziom, że jest taka tragedia skoro samemu się nie ma argumentów na potwierdzenie swojej tezy.
Na PiSie się nie zawiodłem bo i wiele się po nich nie spodziewałem. Że beda socjalistami wiedziałem. Jedynie przez chwilę miałem ułudę nadziei, że coś zmienią w tej Polsce. Ale dalej wiedziałem, że to będą jedynie zmiany niewielkie a nie gruntowne. W programie wyborczym nic sensownego nie mówili tak więc czego Ty sie spodziewałeś po ich rządach?
A jeśli się łapiesz na jakieś slogany, hasełka typu "dobra zmiana" to jest Twój problem. Dobra z miana z czym miała być? Że więcej socjalu obiecali? Chyba nie myślałeś, że się wezmą za ZUS, dług publiczny itp?
Jedyna dobra zmiana z ich rządów to ból dupy lewackich śmieci i zamiana przy korycie, gdzie się finansowo ukróciło wielu cwelom i wizerunkowo również. Dobra zmiana jest też taka, że jak gniazdowy Lecha dostaje zakaz stadionowy za hasła antyislamskie to go za 2 miesiące uniewinniają a nie jak w państwie PO.......eńców itp
Zmieniła się trochę propaganda, zmieniło sie nastawienie do Polski i Polaków, poszliśmy światopoglądowo w prawą a nie lewą stronę dzięki PiSowi i tyle z dobrych zmian. Dalej już tylko socjalizm i PiSowskie układy a gruntowne zmiany dalej w zapomnieniu.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 13.04.2016, 17:52
Doskonale pamiętam Twoje zdanie na temat podnoszenia wieku pracy do 67 lat,zawiłe tłumaczenia skoku na ofe, wyprzedaży (dla Ciebie prywatyzacji) majątku narodowego.Mocno broniłeś wersji Komisji Burdenki w temacie smoleńskim.
PiS natomiast bardzo ladnie na emerytury wysyla generalow wojska, policji. Ostatnio 13, dzisiaj nowy szef milicji.

Na to $ od podatnika jest, zgadza sie?

Odprawy, emerytury, przejscie do cywila lub tez zasilenie sektora prywatnych przedsiebiorstw.

"Prywatyzacja" wg PiS. Zaprzeczysz?

Wydluzanie wieku pracy przy takich, a nie innych realiach demograficznych jest dla Ciebie czyms zupelnie niezrozumialym?

Dziwie sie Wam. Przeciez z takim marnotrawstwem pieniedzy mysmy jako podatnicy powinni pracowac jak najdluzej.

Powolaj sie na Holandie, bardzo prosze

I zawrzyj w swej wypowiedzi aktywizacje osob 50+. Nie 500+, 50.

Pisowskie Keynesy strikes again. Deflacje zwalczac inflacja. Ekonomiczny Nobel, rozjebales.
Ostatnio edytowane przez ABGwislakABG : 13.04.2016 o godz. 17:57.
Anty PO-PiS!!!
jendrus
Senior Member

Stary 13.04.2016, 18:51
Rezolucja PE w sprawie imigrantów. Za głosowali po SLD i PSL. Nakaz Kwotowego przesiedlania do krajów. Posrało ich
AYALA
Senior Member

Stary 13.04.2016, 19:45
ABGwislakABG napisał(a):Wyświetl post
PiS natomiast bardzo ladnie na emerytury wysyla generalow wojska, policji. Ostatnio 13, dzisiaj nowy szef milicji.

Na to $ od podatnika jest, zgadza sie?

Odprawy, emerytury, przejscie do cywila lub tez zasilenie sektora prywatnych przedsiebiorstw.

"Prywatyzacja" wg PiS. Zaprzeczysz?

Wydluzanie wieku pracy przy takich, a nie innych realiach demograficznych jest dla Ciebie czyms zupelnie niezrozumialym?

Dziwie sie Wam. Przeciez z takim marnotrawstwem pieniedzy mysmy jako podatnicy powinni pracowac jak najdluzej.
Ludzie pracujący ciężko fizycznie ( takich jest większość) rzadko dożywają 67 lat.Dla nich to praca do śmierci.Co do policji to jak to mówił przyjaciej Emj10 - Mariusz Błaszczak " Dla ludzi o milicyjnej przeszłości nie ma miejsca na szczytach policji "
ABGwislakABG
Senior Member

Stary 13.04.2016, 20:15
To nie jest tylko policja. To wymiana wszystkich, lacznie ze sprzataczka w przejmowanych dzieki konstytucji urzedach. Czy pisiory, czy platforma - nie zmienia sie nic. Constans.

Szkoda. Myslalem, ze wojsko i policja czy tez administracja wg idealnego modelu biurokratycznego Webera maja byc bezosobowe, apolityczne.

Do smierci dlatego, ze lekka reka czy pisiory czy platformersy wydaja sobie kase podatnikow na swoje widzimisie. I dlatego nie widac poprawy, nadziei. Tym bardziej sensownych przeslanek.

Dlatego dokurviajcie im podatkami i zabierajcie prace. To, ze 2 lata wczesniejszy odpoczynek beda mieli na pewno da im cos w garnku ugotowac, bo sie system emerytalny wali leb na szyje. O nim nie porozmawiamy, gdyz podatki czy tez 500+ sami sobie zmasakrujemy.

Aaa, ten Blaszczak co na dzisiejszej konferencji pierre dolnal sie z premierem Kaczynskim?

Powinien dodac jeszcze przedrostek NAD.
Anty PO-PiS!!!
emj10
Senior Member

Stary 14.04.2016, 09:16
Doskonale pamiętam Twoje zdanie na temat podnoszenia wieku pracy do 67 lat,zawiłe tłumaczenia skoku na ofe, wyprzedaży (dla Ciebie prywatyzacji) majątku narodowego. Mocno broniłeś wersji Komisji Burdenki w temacie smoleńskim.
Trudno abym miał inne zdanie skoro jestem za likwidacją wieku emerytalnego, a także jestem zwolennikiem rozwalenia OFE do końca oraz dokończenia prywatyzacji. Nic w tym dziwnego, bo to jedynie zdroworozsądkowe myślenie

Co do Smoleńska to jak mniemam chyba coś pomyliło się, gdyż poza wyśmiewaniem głupot z komisji Macierewicza i obalania ich mitów (sami się później obalili w większości) to w kilku postach dosyć szeroko opisywałem co sądzę na ten temat. Nie wykluczałem żadnego scenariusza, włącznie z zamachem, ale dalej sądzę, że to był wariant mało prawdopodobny. Dyskusje nt. wypadkowości poszczególnych samolotów, a także statystyk wypadków do dziś bardzo mile wspominam.

Błaszczak to taka maskotka tej całej rządowej drużyny. Co z tego, że niedorozwój i kandydat na sprzedawcę w Macu, ale przecież to typowy przykład BMW.
Ostatnio edytowane przez emj10 : 14.04.2016 o godz. 09:22.
lazy
Senior Member

Stary 14.04.2016, 10:08
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Nie powiedziałem, że jesteś lewakiem tylko, że się posługujesz lewacko-POwską retoryką. Ty się nie bój co będzie za parę lat w sądach, nie bój się "na zaś".
Merytorycznie Ci odpowiadam. TK to gówno, skład TK to gówno. Chcesz merytorycznej rozmowy a piszesz, że PiS robi źle bo... Macierewicz i Ziobro są ministrami, olaboga co to się stało. Jak żyć? To jest zarzut w stronę PiSu, że kogoś mianował na ministra? Śmieszne.

Nie będę bronił żadnego PiSu bo nie mam w zwyczaju bronić socjalistów. Mój wpis ma jedynie na uwadze to żeby nie wmawiać ludziom, że jest taka tragedia skoro samemu się nie ma argumentów na potwierdzenie swojej tezy.
Na PiSie się nie zawiodłem bo i wiele się po nich nie spodziewałem. Że beda socjalistami wiedziałem. Jedynie przez chwilę miałem ułudę nadziei, że coś zmienią w tej Polsce. Ale dalej wiedziałem, że to będą jedynie zmiany niewielkie a nie gruntowne. W programie wyborczym nic sensownego nie mówili tak więc czego Ty sie spodziewałeś po ich rządach?
A jeśli się łapiesz na jakieś slogany, hasełka typu "dobra zmiana" to jest Twój problem. Dobra z miana z czym miała być? Że więcej socjalu obiecali? Chyba nie myślałeś, że się wezmą za ZUS, dług publiczny itp?
Jedyna dobra zmiana z ich rządów to ból dupy lewackich śmieci i zamiana przy korycie, gdzie się finansowo ukróciło wielu cwelom i wizerunkowo również. Dobra zmiana jest też taka, że jak gniazdowy Lecha dostaje zakaz stadionowy za hasła antyislamskie to go za 2 miesiące uniewinniają a nie jak w państwie PO.......eńców itp
Zmieniła się trochę propaganda, zmieniło sie nastawienie do Polski i Polaków, poszliśmy światopoglądowo w prawą a nie lewą stronę dzięki PiSowi i tyle z dobrych zmian. Dalej już tylko socjalizm i PiSowskie układy a gruntowne zmiany dalej w zapomnieniu.
W zasadzie zgadzam się z tym co napisałeś o PiSie. Też się po nich wiele nie spodziewałem, nie wiem skąd w społeczeństwie ten hurraoptymizm bo przez rozdawnictwo i socjal pogrążą gospodarkę. Wycięcie funkcjonariuszy PO - bardzo dobrze, precz z leniami. Ale przy okazji wymiany kadr poleciało wiele osób, które profesjonalnie i rzetelnie wykonywały swoją pracę.

Natomiast dla tak skompromitowanych osób jak Maciarewicz i Ziobro nie powinno być miejsca w żadnym rządzie, a wręcz na żadnym stanowisku publicznym.

I jeszcze wrócę do TK - jako prawnik widzę konsekwencje wprowadzanych przepisów. I tak jak z tego miejsca mogę stwierdzić że nowe ustawy o obrocie ziemią jak i lasami są niekonstytucyjne bo ograniczają prawo własności to wiem że przez zblokowanie TK powstanie dualizm prawny.
Przykre jest także to, że choć wiele osób tutaj ma poglądy prawicowe czy też konserwatywne to większość połyka bajeczki PiSu o tym jak to TK i Rzepliński są szkodliwe. Z założeń konserwatyzmu wynika szacunek i ochrona instytucji Państwa i prawa, że już nie wspomnę o własności prywatnej. Jesteście konserwatystami czy kryptosocjalistami?
c.d.n.
emj10
Senior Member

Stary 14.04.2016, 10:18
Konserwatywne poglądy w naszym społeczeństwie ma przecież raptem kilka procent. Gro, bo ok. 90% to różne odmiany socjalistów.

Liberałów i konserwatystów mamy po ok. 5% wg. szacunków poglądów społecznych. Potwierdzają to przecież kolejne wybory, gdzie wybiera się między noeliberalną centrolwicą i pobożną lewicą.

Przecież jak ktoś kto popiera takie reformy jak chociażby o gruntach rolnych może mieć cokolwiek z konserwatywnymi poglądami skoro łamie to podwalinę tego nurtu, czyli nieskrępowane prawo do gospodarowania własnością.
Ostatnio edytowane przez emj10 : 14.04.2016 o godz. 10:21.
jendrus
Senior Member

Stary 14.04.2016, 10:31
ABGwislakABG napisał(a):Wyświetl post

Aaa, ten Blaszczak co na dzisiejszej konferencji pierre dolnal sie z premierem Kaczynskim?

Chciałbym Ci powiedzieć że zwyczajowo Premier i prezydent zostaje do śmierci. Więc jak zobaczysz nawet Tuska teoretycznie też powinieneś mu powiedzieć panie premierze.
ABGwislakABG
Senior Member

Stary 14.04.2016, 11:26
A praktycznie jebnac go w ryj, nawet bez slowa.

Typowa zagrywka przy braku argumentów - zajecie sie semantyka. Szkoda.
Anty PO-PiS!!!
ZawszeSztywny
Senior Member

Od: 03.2013

Stary 15.04.2016, 14:17
Już łatwiej się tego wszystkiego wytłumaczyć nie uda. Tzw Metoda Faktów Niedokonanych, bardzo popularna szczególnie po zmianie władzy w PL :

Cytat:
1.Prezydent Duda nie spotka się z Barackiem Obamą! Spotka się z nim za to Mateusz Kijowski i będzie przemawiał w Kongresie!
2. Duda z Obamą się spotkał, a Kijowski z nikim z wyżej wymienionych.

1.PiS chce zmienić ustawę aborcyjną! Zobacz jak protestują kobiety w całej Polsce!
2. PiS nie dość że nie chce zmieniać ustawy, tylko jest to inicjatywa obywatelska fundacji, to jeszcze owa fundacja nawet nie zebrała odpowiedniej ilości podpisów aby złożyć projekt ustawy.

1.PiS chce podnieść opłatę paliwową! Wszyscy zapłacimy do 30gr więcej na litrze!
2. Minister zaprzeczył, w ogóle nie było takich planów.

Co łączy te wszystkie wydarzenia?

Jeden z bardziej irytujących medialnych kitów, to taka swoista Metoda Faktów Niedokonanych czyli wkręcanie ludziom wydarzeń jeszcze nie zaistniałych (a w większości przypadków takich, które nigdy się nie wydarzą)

Czyli tak jak wszej, przez tydzień grzanie atmosfery:

– KE robi przesłuchanie Szydło! Ale ja zmiażdży!!! Zobaczycie!

– Marsz Niepodległości za tydzień! Na pewno będą niszczyć miasto! Podpalać! Bić się z policja!!!

– jutro jakiś mecz! Mujborze uważajcie wszyscy bo będzie zadyma na mieście!!!!

– PiS wywoła wojnę z Rosja!!!!

– Bedom aresztować!! Mścić się!!!

– Kukiz wprowadzi do Sejmu nacjonalistów i będzie siara!!! Liroy będzie robił wiochę!!! Cala ta partia jest niekumata i będą psoć obrady!!!

– Jutro obchody rocznicy Powstania Warszawskiego! Bydło będzie gwizdać, a kibole będą wszystkich atakować i rzucać racami!!

I tak ze wszystkim. Nieważne co się stanie, ważne jest wkręcanie wersji odpowiednio długo i potem to już wlasciwie nie na znaczenia czy te wizje się sprawdziły. Odpowiedni efekt został wywołany.

Jaki to efekt? Tu docieramy do sedna. Efekt i zarazem cel (bo przekazywanie informacji już dawno nie jest celem większości mediów) to utrzymywanie ludzi w permanentnym stanie mieszanki strachu, oburzenia i nienawiści połączonej z pogarda dla „nich”.

Strach to jedno z najsilniejszych uczuć. To czego oni chcą to odwrócona wersja slow: „Wole by ludzie popierali mnie ze strachu a nie z przekonań, bo przekonania się zmieniają, a strach pozostaje”. Bo tutaj ludzie maja bać się i wstydzić „tych drugich”. I z tego strachu maja popierać i robić rzeczy, których normalnie by nie zrobili. Z całym tym internetowym hejtem na czele.

Przyjrzyjcie się uważnie mediom i tym wszystkim niusom, które jeszcze się nie zdarzyły ale już są odpowiednio omówione. Gdy zaczniecie zwracać na to uwagę, będziecie w szoku jak dużo tego jest.
https://www.facebook.com/zelaznalogika.net/

PS. "Doszło do tego, że zgadzam si,e z Kwaśniewskim w sprawie metod jakie używa/nie używa PiS. Histeryczne działania PiS są przeciw skuteczne i nikt ich nie będzie brał na poważnie. Czas oblężonej twierdzy minął. Mają dziś pełnię władzy, a zachowują się jak molestowane panienki."
https://www.facebook.com/rafal.otoka...type=2&theater
ABGwislakABG
Senior Member

Stary 18.04.2016, 08:26
http://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2...-kaczynskiego/

Bajka
Anty PO-PiS!!!
emj10
Senior Member

Stary 18.04.2016, 08:40
Lepsze są te beki jak Jarkacz ignoruje ostatnio marionetkowego prezydenta Dudę, nie mówiąc już o marionetkowej premier Szydło
AYALA
Senior Member

Stary 18.04.2016, 09:01
Lepsze są te beki jak Jarkacz ignoruje ostatnio marionetkowego prezydenta Dudę, nie mówiąc już o marionetkowej premier Szydło
Twoi koledzy jednak przechodza do PiS-u.Mam nadzieje,że i Ty podążysz ich śladem i poprzesz dobra zmiane http://abctygodnik.pl/artykuly/1720-...prawiedliwosci
ABGwislakABG
Senior Member

Stary 18.04.2016, 09:04
Cytat:
Mam nadzieje,że i Ty podążysz ich śladem i poprzesz dobra zmiane
Skrypty "rozmów" w callcenter widzę nadal aktualne

Neguj obiekcje Ayala, aktywne słuchanie, domknij transakcję
Ostatnio edytowane przez ABGwislakABG : 18.04.2016 o godz. 09:10.
Anty PO-PiS!!!
emj10
Senior Member

Stary 18.04.2016, 09:33
AYALA, jakbym czytał linki pokroju tego, który zapuściłeś to musiałbym być misiem o bardzo małym rozumku

W odróżnieniu od Ciebie nie czekam na przekazy dnia tylko po prostu pewne rzeczy wiem.

PS. Z miłą chęcią założę się, że Jarubas nie przejdzie do PiS do końca obecnego roku. Zakład o standardowego malta, który chyba do tej pory nikomu nie został jeszcze tutaj wypłacony
Ostatnio edytowane przez emj10 : 18.04.2016 o godz. 09:35.
ZawszeSztywny
Senior Member

Od: 03.2013

Stary 18.04.2016, 14:49
No to dziś wyszło, kto daje na kampanie Nowoczesnej Najbogatsi Polacy, dlatego Petru chce pozbawić finansowania partii z budżetu , dzięki temu do Sejmu będą wchodzić partię wspierane przez biznes
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 18.04.2016, 17:44
Jakby ktoś z Korwinistów zastanawiał się, dlaczego ich idol utrzymuje stałe 3% poparcia.

__________________________________________________ _____________
Odpowiedź: Ponieważ jest pajacem mówiącym co mu ślina na język przyniesie.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
emj10
Senior Member

Stary 21.04.2016, 08:18
http://forsal.pl/artykuly/937356,nik...dluznikom.html

Lekka obniżka (z 22 zł do 12/15 zł), lekka podwyżka (z 22 na 24/30 zł), albo większa podwyżka (36/45 zł) czeka mnie w kontekście zmian w podatku RTV.

Widać, że pieniądze na 500+ są więcej niż potrzebne, gdyż szacuje się, że z nowego podatku wpłynie nawet od 2 do 3 mld zł.
AYALA
Senior Member

Stary 22.04.2016, 07:58
Marian jak zwykle w wysokiej formie https://www.youtube.com/watch?v=eHodVWSmaMM

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów