|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Swoją drogą dawno nie pamiętam takiego podekscytowania w mieście.
Obiecałem sobie że dopóki Małecki będzie grał w Wiśle moja noga na R22 nie postanie, ale biorąc pod uwagę o co to jest mecz- złamałem się i kupiłem bilet. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
PS Swoją drogą absurdalny powód obrażania się na klub. Też nie byłem fanem Małeckiego ( dawno temu nawet bana za swój komentarz o o nim zaliczyłem) ale nie wpadłbym na pomysł olania stadionu z powodu jednego najemnika więcej/mniej. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2015
Offline |
|
Drugi, że dopóki trenerem będzie Wdowczyk... Trzeci, że Małecki... pretekstów jest tysiąc by nie chodzić na Wisłę. Weź się chłopie nawet nie przyznawaj do takich rzeczy. Tak Cię ten Małecki upokorzył, że hej... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
![]() ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
W tym samym miejscu, gdzie byli jedynie słuszni kibice z młyna. Czyli część na stadionie, a część gdzie indziej.
Chyba, że dość karkołomnie będziesz mi próbował wmówić, że przez ostatnie pół roku na każdym meczu sektor C był pełny? A dlaczego bilety na C nie idą jak woda? Niektórzy nie czują potrzeby bluzgów na klub, którego nazwy nie wymienię w meczu, który nie jest derbowy. Osobiście na młyn nie chodzę od pamiętnego okrzyku pana na gnieździe, który był głodny... wolę dopłacić, niż być przymuszanym do takich okrzyków. W Krakowie tendencja chodzenia na mecze - obojętne czy mówimy o Wiśle, czy o starej zaoranej krzywym kiepem "damie" - jest dość jasna i nie trzeba tu specjalistów. Zespół gra, ludzie chodzą, nie gra - nie chodzą. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
ja mam taką nadzieje ze w kasach sprzedający informuja kupujących ze mozna pietro wyzej wyrobic sobie KK a zeby nie stac w kolejkach po bilet tylko siedzac wygodnie w fotelu zakupic wejsciówke.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Z tego co widzę na stronce na C jest jeszce C1-200 biletow C5-615 biletów takze nawet dzis przyspieszylo. A jutro przeciez tez napewno od rana beda ludzie kupowac,zawsze tak jest. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2015
Offline |
|
|
20 000 !!!
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
20.000 a jutro staną w kolejce jeszcze...WOW !
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Rekord frekwencji w tym sezonie jest już faktem
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Do meczu pozostały prawie 22 godziny, mnóstwo czasu aby nabyć jeszcze wiele biletów. Liczę na wynik w granicach 25 tysięcy.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Ja kupowałem o 19 , to co chwile ktoś dochodził i kupował .Kupiłem na G1 , ale już zostało bardzo mało miejsc wolnych na G1
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
czyli G2 i G3 jeszcze nie otwarte ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Nie, dalej zamknięte. G3 pozostanie buforem zapewne, być może otworzą tylko G2.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Również zakupione bileciki przed chwilą ... czekałem jeszcze na potwierdzenie od znajomych i 2 osoby namówione na mecz ( bardziej pasuje słowo nawrócone
) |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
No właśnie o to mi chodzi, po co to pisanie "gdzie byliście" itp? Tak to już jest w sporcie, że sukcesy napędzają widownię.* * - wyjątek, Wisła Can-Pack, MP, a na młynie 10 osób. Na G2 raczej już nie ma biletów, kilka godzin temu ok. 200 było na skrajny sektor, pewnie już poszły. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
nawrócone ? czyli co ? żydy ?
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
No na G2 nie ma biletów, ponieważ jest zamknięty Jeżeli skończą się bilety na G1 powinni otworzyć sektor G2. Na G1 jest jeszcze 199 biletów. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Jeszcze te 500 biletów na C5 i młyn bedzie full.I bedzie ok.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
Przerażające ile Wisła ma kibiców sukcesu, no ale niech chodzą, zasilają budżet klubu. Mam nadzieje ze wygramy jutro bo w grupie spadkowej to Janusze znowu się odwrócą od klubu i będzie po 10k na mecz.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
A Ty kiedy ostatnio byłeś na meczu?
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
To ja też zrobię swojego coming outa: Obiecałem sobie, że dopóki na E - kiełbasa będzie zimna i chu.jowa a bułka czerstwa a cola po 10 zł, to moja noga na R22 nie postanie, ale biorąc pod uwagę, że ostatnio coś dobrze groją to nie wypadało być aż taki dociekliwy i roszczeniowy więc stwierdziłem, że z bólem serca będę musiał jednak złamać się, chociaż targają mną niebywałe rozterki i czuje stres ale bilet jest ![]() ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
Podstawa aby zwiększyć frekwencję jest: a.) lepszy system sprzedaży biletów tj łatwiejsza możliwosc kupna przez internet, w tym przez appke (wystarczy mobilna wersja strony od biletów) + jakies samoobslugowe kasy b.) lepszy catering (firma obecna na stadionie jest gotowa wydać ponad 2mln PLN na iwnestycje jesli otrzyma dlugoterminowa umowe) i ciekawe atrakcje przed i okolowemeczowe c.) porzadny marketing bez tego nie ma co liczyc dlugoterinowo na jakies zwiekszenie frekwencji.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
WislaFan123 . Sprawa jest prosta-granie o COŚ przyciąga, granie o NIC połączone z żałosną grą nie przyciąga.
Poza tym środowisku Wisły przyda się otrzeźwienie, bo jak słyszałem te zapowiedzi, że gramy o mistrza, bo Wisła musi grać o mistrza ( vi de wypowiedzi prezesów kolejnych), a w tym samym czasie brak kasy na wypłaty, zaległości za prąd czy wodę i to mnie jasny .... chciał trafić... Te rzeczy, które wymieniłeś są ważne, ale łatwość zakupu biletu nie przełoży się znacząco (mówię o np.+5 czy +10%) sprzedaży biletów, bo ludzi nie zmienisz. Cała masa jutro stanie w kolejce i będa stać i złorzeczyć, ze mecz się zaczął. Pracuje w takim miejscu, że ludzie moga wszystko załatwić poprzez neta, a przychodzą co rok wakacje i stoją w kolejkach się wsciekając. I to nie emeryci, ale młodzi ludzie. Stoją w kolejce i jeźdzą palcem po smartfonie ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Bardzo ciesze się z tego, że nastąpiła taka mobilizacja
Pokazuje to, że jest potencjał . Bardzo sie ciesze, że to nie jest mecz z Legią czy Lechem czy Derby, a z Zagłębiem. Kto by pomyslał jeszcze 2 miesiące temu ...Tak jak pisał Pan Jotka, granie o nic nic nie przyciąga. Granie o coś zawsze. Do zobaczenia na meczu ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|