|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Starzyński powinien w poprzednim meczu dostać czerwoną kartkę. Sprawa wtedy byłaby prostsza.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Cytat:
Nie podoba mi się to ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Daniel Stefański arbitrem sobotniego meczu.
W tym sezonie sędzia z Bydgoszczy prowadził cztery mecze z udziałem Białej Gwiazdy: 4 kolejka: Legia Warszawa - Wisła Kraków 1:1 10 kolejka : Wisła Kraków - Korona Kielce 0:0 18 kolejka: Lech Poznań - Wisła Kraków 2:0 27 kolejka: Termalica Nieciecza - Wisła Kraków 2:4 ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Wisła Kraków - Zagłębie Lubin, godz. 18:00, sędzia: Daniel Stefański (Bydgoszcz).
Trochę statystyki: Na ostatnie 8 spotkań sędziowanych przez tego pana wygraliśmy 1, sześć zremisowaliśmy i 1 przegraliśmy. Ostatnio sędziował na wygrany 4-2 mecz z Termalicą |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Ten "sędzia" Stefański to jakaś porażka totalna. No nic piłkarze będą się musieli jeszcze ostrzej napracować żeby nam meczu nie zjeb...
![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Ktora trybuna oprocz C jest tez mocno dopingujaca ? bo bilety w sobote bd zakupione a mysle ze na mlynie nie bd juz miejsca :(
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Narożniki zaraz koło C.
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Już prędzej kupisz na C, niż na narożniki.
p.s. nie ten temat. ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Chyba lepszy sedzia z Bydgoszczy niz kolejny z Warszawy a tego najlepszego sedziego to i tak na taki mecz by nie dali
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
W sobotę wybieram się pierwszy raz na mecz Wisły, powiedzcie mi o której bezpiecznie będzie pojawić się w Krakowie żeby na spokojnie kupić bilety?
![]()
Shifty
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|
Zawsze są cholerne kolejki. Jeśli nie wyrobiłeś karty kibica to idź wcześniej (półtorej, dwie godziny przed meczem). Wyrobienie karty + kolejka po bilet + kolejka na bramkę stadionową trwa zawsze sporo czasu. Jeśli masz możliwość załatw już wszystko dziś, jeśli nie - jedź wcześniej, lepiej przesiedzieć te pół godziny przed meczem na trybunie niż wejść na drugą połowę (mnie to spotkało). + pamiętaj o promocji dziesięciu złotych za bilet przy pierwszym meczu
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Offline |
|
|
Bądź 3 godziny przed meczem, możesz wyrobić Kartę Kibica, ale nie musisz, bo bilety można kupić na pesel. Jeśli wy robisz kartę kibica to możesz później kupować bilety online. Jeśli jesteś 1 raz na stadionie to bilet na każdy sektor to tylko 5 zł.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Planuje być ok 15 już w Krakowie, wiec mam nadzieje że wszystko się ułoży, jakby co mam jedno wolne miejsce w aucie,jadę od Oświęcimia/ Ket
![]()
Shifty
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Przez neta się lepiej nie umawiaj na miejsce w aucie jak nikogo nie znasz.
|
|
|
|
Guest
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Przeglądałem sobie skróty naszych spotkań ze Stefańskim i wydaje się, że sędzia w miarę sprawiedliwie sędziował, szczególnie w krytycznych sytuacjach. Potrafił podyktować karnego Niecieczy za wątpliwą rękę, ale nie wahał się dać nam karnego przeciw Legii, więc trzeba sie cieszyć że nie wyznaczyli nam takiego jednego rudego
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Jest gdies licznik biletów czy ja juz mam problemy ze wzrokiem?ehh
![]() Filmik fajny,widac ze pilkarze sa/beda bojowo nastawieni,takze nastawiać sie na porządną korbe na C.Razem damy radę. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
To prawda! Bądź 3h przed meczem. Kup bilet bez kolejki,a najwyżej idź na obiad lub piwo. Jak przyjedziesz za późno to możesz wejść dopiero na 2gą połowę...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
![]() czyli zimno i leje. cie choroba.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
My kibice
Pomożemy!!! Mistrza Polski Zdobędziemy, Ani Legia, nie Zagłębie, Tylko Wisła Mistrzem będzie!!! Wszyscy na stadion qrwaaaaaaaaaaaaaaa ![]() ![]()
Ostatnio edytowane przez iiYama : 08.04.2016 o godz. 10:23.
![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
||
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Podoba mi się, że do 18stki dołączył Krzysiu Drzazga i fakt, że nadal nie ma w niej Donalda, który musi zrozumieć, że teraz jest konkurencja w składzie i luz chłopaka z Hawajów w podejściu do swoich obowiązków mu nie da placu z automatu. Ktoś pamięta jego ostatni dobry mecz?
Trener Wdowczyk wysyła jasny sygnał, że jeśli jesteś dobry, możesz wskoczyć do osiemnastki meczowej. To motywuje do ciężkich treningów. Nie tak jak u Smudy, że jak jedenastka ustalona na sparingu w Turcji jest zdrowa to gra cały sezon, nieważne kto w jakiej jest formie. Wracają zdrowe zasady. ![]()
Do what you mean and mean what you do.
|
|
|
|
Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Dobrze powiedziane, polać mu wódki. A Donaldowi trybuny dobrze zrobią.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Zrobią dobrze albo nie zrobią. On sprawia wrażenie, jakby mu było obojętne, czy zagra, czy nie. W Wiśle, bo w reprezentacji to wiadomo, inny poziom
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Co do reszty to pelna zgoda Papiery na granie to on ma, ale łeb pusty jak bęben. Trybuny mu dobrze zrobią.
Ostatnio edytowane przez masada : 08.04.2016 o godz. 18:31.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Informacja dla tych co nie idą na mecz.
Transmisja będzie nie jak podano na kanale 38, ale na nsport. Taką informację podali właśnie w wiadomościach sportowych na tvn. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Wszędzie w necie jest info, że w normalnym nsporcie leci Piast - Jagiellonia, więc to CHYBA pomyłka tvnu.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2015
Offline |
|
|
przed chwilą w tvn-ie mówili że na nsport+ leci wisła - zagłębie