|
Oficjalny piknik
Od: 06.2004
Offline |
|
|
To się tylko ciesz
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
co do kupna biletu przez neta to odkąd to wprowadzili zawsze kupuje tak bilety i jeszcze nigdy nie miałem z tym problemu. NIGDY!!! czy to przy zakupie czy płatności więc nie wiem od czego to zależy...
![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
ile osób w kolejce?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
180 dorosłych, 14 dzieci.
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
gdzieś koło 12 trzeba było czekac z 20-30minut, kas otwartych chyba z 6 było.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
pokaz w ktorych, chetnie sprawdze a zarabiaja rzeczywiscie bardzo duzo, az człowiek zbiedniec moze.
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 07.04.2016 o godz. 13:15.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
Legia Warszawa,Jagielonia Białystok jeśli mnie pamieć myli to sorry ![]() "W SYSTEMIE ONLINE NA STRONIE BILETY.LEGIA.COM - wybierz mecz, na który chcesz kupić bilet, - wybierz sektor, rząd i miejsce, następnie przejdź dalej, - wprowadź swoje imię, nazwisko, dwukrotnie adres e-mail oraz numer PESEL, - wybierz typ biletu zgodnie z przysługującą Tobie zniżką, - przejdź do płatności, - po dokonaniu płatności na podany wcześniej adres e-mail wysłane zostanie potwierdzenie zakupu biletu oraz bilet elektroniczny do samodzielnego wydruku w formacie pdf (zalecamy wydruk biletu na drukarce laserowej)." Odnośnie karty kibica wystarczy trochę pomyśleć i można by było zrobić kartę kibica z funkcją karty płatniczej. Po pierwsze korzyści jakie mógł by kibic dostać posiadając taką kartę kibica : Zniżki na płatność kartą w sklepie klubowym i u partnerów. Zapewne nie jeden z was korzystał by płacąc za zakupy w sklepach internetowych bo jak wiadomo w naszym kraju ludzie boją sie nadal zwykłych kart kredytowych a w takich za ile sie doładujesz za tyle się bawisz ![]() Partnera z sektorze bankowym już mamy Citi Handlowy dlaczego nie pójść za ciosem. Korzyści dla klubu : Niech każdy ma ta minimum 20-50 zł Citi obraca kasa zarabia bank jak i Wisła bez ponoszenia strat finansowych Nie patrzysz kolejny raz w roku 2016 na kartę ze wzorem 2011 ale masz fajna kartę wiślacką do korzystania na co dzien.Troche pomyśleć i można cuda zdziałać i zarabiać jakieś pieniądze na tym,ale to oczywiście odbiegając od tematu. Jestem pewnym ze przy takiej opcji było by bardzo duzo chętnych na kartę ni większość by nie grymasiła Powód: Lit
Ostatnio edytowane przez wordbatata : 07.04.2016 o godz. 14:13.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
(tak dla rozluźnienia...
Zajebistą mają promocje na Lechii... a u nas dupa... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
To chyba coś przespałem... kiedy u nas koszulka meczowa kosztowała 45 zł...?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Nigdy, ale Adidas by na to nie pozwolił.
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Raz pamiętam była taka fajna promocja w sezonie 2006/2007, że za 199 zł. (albo coś koło tej ceny) dostawałeś koszulkę meczową oryginalną z poprzedniego sezonu (05/06, wtedy Nike), czapkę z daszkiem, komplet zdjęć piłkarzy i szalik. No ale kiedy to było...
|
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Witam serdecznie mam pytanie: Kupiłem bilet na sektor E, ponieważ na narożnik D nie było już miejsc. Macie jakieś sprawdzone metody, aby się przemieścić w trakcie meczu, ponieważ wszyscy znajomi są na D?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Mam pytanie odnośnie biletów dla obcokrajowców. Przy kupnie biletów konieczne w ich przypadku jest podanie imienia, nazwiska, rodzaju dokumentu tożsamości i jego numeru? Strona oficjalna tak podaje przy kartach kibica, ale chciałem kupić znajomemu bilet w strefie kibica, bez wyrabiania KK i nie jestem pewien czy jest to w ogóle możliwe bez jego obecności, bo w temacie o biletach nie ma wzmianki o obcokrajowcach. Z góry dziękuję, bo nie chciałbym jutro jechać na darmo, pozdrawiam.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Paszport, prawo jazdy np. jakbys mial skan mysle, ze daloby sie to zalatwic bez jego obecnosci.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
Można komuś założyć KK bez jego obecności? Bo że bilet się da to wiem, ale skoro do KK nie trzeba teraz zdjęcia...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Kosztowala tyle koszulka Umbro w GK gdy konczyli z nami współprace.
Koszulki adidasa w futurze były chyba w okolicach 80 zł. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
zdarzają się transfery między sektorami. Sam widziałem przejście z D na C. Ale to w sytuacji, kiedy stadion był pełny i ochrona nie wyrabiała. Ale pamiętaj robisz to na własną odpowiedzialność. Pomyłka lub spotkanie ze smutnym panem skończyć może na 1 rok lub na 2 lata Twoje wizyty na stadionach w PL. + oczywiście kara.
Lepiej zrób imprezę po meczu z kumplami w jakiejś mega drogiej knajpie. Taniej wyjdzie. |
|
|
|
Member
Od: 03.2011
Offline |
|
|
Piątek godzina 11 - kolejka do kasy po bilety na 30 minut
![]() |
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Jak to jest z tymi biletami za 5 zł? Idę zaraz kupić rodzince bilety. Większość z nich idzie po raz pierwszy, tylko tata nie, ale ostatnio był chyba z 15 lat temu
I pytanie kontrolne - wystarczy, że mam ich dane (w tym pesel), nie muszę skanować dowodów ani nic z tych rzeczy, nie? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Offline |
|
system sam wygeneruje bilet za 5 zł bo ich danych nie będzie w systemie, Ty nawet nic nie musisz mówić o biletach za 5 zł ![]() |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
||
Promocja obowiązuje od momentu oddania NOWEGO stadionu. Wcześniejsze wizyty nie są brane pod uwagę. Cytat:
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Brałem pod uwagę tylko dozwolone przejścia tj. mamy na trybunie C, czyli kupujesz bilet na dowolny sektor od C1 do C5, ale gdzie siądziesz to już Twój wybór. Inne przechadzki między sektorami są niedozwolone i najczęściej wiążą się z pokonywaniem barierek/pleks, a to może skutkować zakazem stadionowym i karą pieniężną.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
W teorii tak samo jak niezajmowanie swojego miejsca z biletu na C.
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Być może, ale nie w praktyce. Nikt nikogo nie ukaże za przejście z C2 na C3, a nawet czasami jest to konieczne biorąc pod uwagę kwestie organizacyjne (oprawa, zebranie ludzi razem gdy sektory są niezapełnione).
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Chciałem się upewnić co do jednej rzeczy - kolega MA kartę kibica, ale zamierzam mu kupić bilet na imię, nazwisko, PESEL, bo mu zaginęła w gąszczu szuflad i tak byłoby szybciej
Jest to możliwe? KK ma ważną i wobec tego mam wątpliwość czy nie musi jej użyć przy wejściu. Oficjalna podaje, że "osoby posiadające ważną KK MOGĄ nabywać bilety na dotychczasowych zasadach, czyli przez neta/nabicie biletu na kartę", więc z tego zdania wnioskuję, że nie ma takiego obowiązku i można go kupić tak jak on chce. Potem jest jednak ważna informacja, że "do wejścia na stadion potrzebna jest ważna KK i dokument tożsamości" i jest dla mnie niejednoznaczne czy dotyczy to tylko przypadku kupienia biletu na KK (oczywiste, że jest wtedy potrzebna), czy również jeśli się kupuje bez KK (a ma się ją w domu). |
|
|