|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Offline |
|
|
czekaż aż się anuluje samo (do 5 godzin) i ponownie kupujesz bilet.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Gracias Amigo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Może było, może nie.
Jeżeli ktoś ma wątpliwości czy iść na mecz, zachęcam do obejrzenia: https://youtu.be/4Kb_NK6Onoo Zawsze mam ciary jak to oglądam, chociaż walczymy o inne cele, to czynniki są trzy: nasi kopacze, sędzia i 12 zawodnik, czyli TY, twoi znajomi. Zachęcajcie ludzi do przyjścia, niech ta sobota będzie wyjątkowa. Cała WISŁA zawsze razem. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Offline |
|
|
ok 8000 biletów poszło już
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
A próbowałeś pisać maila na [email protected] ? Może tam ktoś będzie miał większe kompetencje i np. zresetuje Ci. Ja bym próbował.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Kumpel koło 12.00 kupował bilety w kasie to czekał około 40 minut.
Kolejka była duża, nie wiem ile kas było otwartych. Od rana zeszło około 1000 biletów. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Bylem o 14 i ledwie pare osob
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
2.5k biletów dzisiaj - wynik nadspodziewany
![]()
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
A niespodziewane jest to, że na młyn dalej przeszło 3000 biletów.. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Kompletu na C pewnie nie będzie ale 4000+ powinno być
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Biletów na młyn zeszło dzisiaj tyle ile przed ostatnim meczem na koniec sprzedaży internetowej.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Żeby być dokładnym: 2800
Jest już 11500. Wydaje się, że powinno być niewiele mnie niż 20k. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Na teraz pozostało 5824 biletów wczoraj o podobnej porze 8732 a wiec dzisiaj sprzedano ponad 2900, dla porównania na meczu z Jagiellonia w kasach pozostało 6671 biletów i frekwencja wyniosła 11564 (ilość sprzedanych biletów podawana znowu od pewnego czasu a nie rzeczywista ilość kibiców na stadionie). Teraz naszym celem przebicie sprzedazy w meczu z Lechem pozostalo wtedy 3632 biletów (nie otworzono kolejnych sektorow) https://bilety.wisla.krakow.pl/impre...poznan,29.html
Ostatnio edytowane przez rasel1906 : 06.04.2016 o godz. 22:21.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Powoli, systematycznie, liczba miejsc maleje. Już 5818 zostało.
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Jak uwazacie bd jeszce bilety w sobote ?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Będą na pewno
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2012
Offline |
|
|
Plus sektor szkolny. Miejmy nadzieję, że frekwencje w nim skoczy, bo ostatnio to raczej swiecą tam miejsca pustkami. Plus sektor VIP, więc może spokojnie mówić już o frekwencji
12,8-13 tysięcy. MOBILIZACJA MUSI BYĆ JESZCZE WIĘKSZA. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kumpel jest pod stadionem, w tej chwili, czyli zaraz po otwarciu kas, kolejka jest do ogrodzenia przy Reymana. No a wątpię, żeby ludzie po jednym bilecie kupowali.
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Ja jebie, czy Ci ludzie nie maja internetu? Konta w banku
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Kolejki dziś, czy jutro to nie problem, ale ciekawe co będzie w sobotę tuż przed meczem.
Pewnie tłumy. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Widzisz, problem jest w tym, że nasz system sprzedaży biletów wcale nie jest niezawodny. Ile razy się zdarzyło, że system padł w trakcie przeprowadzania transakcji i coś się powaliło? Do tego ludzie nie mają 100% zaufania pewnie do płatności internetowych więc wolą sobie nawet postać, ale mieć pewność, że bilet kupią i że trzymają go w ręce.
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Ja tam nie miałem żadnych przejść z systemem nigdy/nie zamknąłem karty w czasie zakupu/sąsiad nie u.......ił kabla od Internetu itd. No cóż, jak ktoś lubi kolejki to niech stoi ku chwale Wisły!
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|