The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
rafalek
Senior Member

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.04.2016, 14:20
Na tę chwilę pokazuje że jest 7474 wolnych miejsc. Czyli można liczyć, że już jest koło 11 tysięcy, tak? Karnety + bilety.

filemon napisał(a):
Wie ktoś czy mogę kupić znajomemu bilet online jeśli ma kartę kibica nieważną od grudnia 2015?
Online nie możesz, tylko w kasach.
Косово је СРБИЈА!!
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 06.04.2016, 14:33
filemon napisał(a):Wyświetl post
Wie ktoś czy mogę kupić znajomemu bilet online jeśli ma kartę kibica nieważną od grudnia 2015?

Proponuje przedłużyć KK on-line, dzięki temu będziesz mógł zakupić bilet dla kolegi przez Internet.
Jeżeli nie masz takiej opcji, zostaje Ci kupno biletu tylko w kasach stadionu.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
rafalek
Senior Member

Stary 06.04.2016, 14:36
WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post
Proponuje przedłużyć KK on-line, dzięki temu będziesz mógł zakupić bilet dla kolegi przez Internet.
Jeżeli nie masz takiej opcji, zostaje Ci kupno biletu tylko w kasach stadionu.
No tak, ale nie wiem czy karta nowa mu przyjdzie do czasu meczu. Chyba, że się coś w tej materii zmieniło, ale jak ja przedłużałem niby online, to i tak trzeba było odebrać nową kartę, a to trwało ze 4 dni robocze.
Косово је СРБИЈА!!
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Stary 06.04.2016, 14:42
rafalek napisał(a):Wyświetl post
No tak, ale nie wiem czy karta nowa mu przyjdzie do czasu meczu. Chyba, że się coś w tej materii zmieniło, ale jak ja przedłużałem niby online, to i tak trzeba było odebrać nową kartę, a to trwało ze 4 dni robocze.

A nie ma opcji odbioru osobistego?
Proponuję się upewnić, czy nie ma opcji np takiej, że dziś składam wniosek on-line, dzięki czemu KK jest aktywna i można na nią nabijać bilety a odebrać ją można w dniu meczu

Fielemon - więc lepiej zadzwoń żeby mieć 1906% pewności.

W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
rafalek
Senior Member

Stary 06.04.2016, 14:45
Niby jest, ale tak jak mówię, to trwało ze 4 dni zanim mi pokazało, że jest "aktywowana" i "do odbioru"
Косово је СРБИЈА!!
Odpowiedz cytując
filemon
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 06.04.2016, 14:48
Dzieki wielkie!
Odpowiedz cytując
krzaq12
Senior Member

Od: 05.2015

Stary 06.04.2016, 15:03
Chciałem właśnie sprawdzić ile sprzedano biletów na sobotnie spotkanie, ale internetowy serwis nie działa!
Oby jak najszybciej to rozwiązali...

Jeśli ktoś jest zdecydowany na mecz, niech nie odkłada zakupu biletu na ost. chwile, rosnące zainteresowanie może powodować, że serwis biletowy coraz częściej może nie działać przez jakiś czas.
Ostatnio edytowane przez krzaq12 : 06.04.2016 o godz. 15:09.
Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 06.04.2016, 15:16
Wlasnie przez taka mase krytyczna (czyt. debili) jak Ty, ktorzy chca "tylko sprawdzić" ile biletow zeszlo.
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
Zwitter
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 06.04.2016, 15:21
rafalek napisał(a):Wyświetl post
Niby jest, ale tak jak mówię, to trwało ze 4 dni zanim mi pokazało, że jest "aktywowana" i "do odbioru"
Operacja trwa przeważnie dwa dni. W poniedziałek po 10 wyrabiałem/przedłużałem ważność karty z opcją odbioru osobistego. Dziś koło 12 sprawdzałem i kartę mam aktywną i do odebrania.
Edit: Oczywiście jeżeli zapłacisz online nie bawiąc się w żadne przelewy, wtedy ta operacja może trwać nawe 5 dni.
Ostatnio edytowane przez Zwitter : 06.04.2016 o godz. 15:24.
Odpowiedz cytując
krzaq12
Senior Member

Od: 05.2015

Stary 06.04.2016, 15:33
Cytat:
Wlasnie przez taka mase krytyczna (czyt. debili) jak Ty, ktorzy chca "tylko sprawdzić" ile biletow zeszlo.
Z wykształcenia jestem mgr inż. więc nie uważam się za debila, dziś wbiłem tam 1-szy raz od kilkudziesięciu godzin, system nie działa, piszę aby każdy wiedział, każdy kto odkłada kupno biletu przez internet na ostatnią chwilę.
Nie spinaj się.
Odpowiedz cytując
royalmichael
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 06.04.2016, 15:46
ABGwislakABG napisał(a):Wyświetl post
Wina nie leży po stronie tych osób, tylko albo bardzo słabego serwera, albo nieodpowiedniego przygotowania warstwy aplikacyjnej obsługującej użytkowników, albo złego wyboru serwerowni, która nie zobowiązuje się do filtracji ruchu pakietowego w razie ataku DoS/DDoS (a więc jest to dalej wina tylko i wyłącznie klubu). Nawet gdyby takich osób, które chcą sprawdzić ile zeszło biletów było kilkuset to oni jako zwykli użytkownicy są w stanie wykonać właśnie tyle zapytań w ciągu powiedzmy dwóch minut (czyli dosyć ekstremalne założenie, gdzie co 2 minuty wszyscy sprawdzają ile poszło biletów). A czym to jest w porównaniu, gdy ktoś napisze skrypt generujący 200 zapytań w ciągu jednej sekundy? A jak jeszcze użyje go z kilku komputerów? A jeśli ma dostęp do tzw. botneta, gdzie nawet kilkanaście tysięcy urządzeń jest zainfekowanych i atakujący jednym kliknięciem wykona właśnie tyle połączeń i będzie to utrzymywać? Może dla niektórych wydaje się to być absurdalne, ale ja sam na tym zjadłem zęby i mówię to z autopsji, napisałem nawet o tym pracę inżynierską. Mam serwer, który ma nieporównywalnie mniejszy ruch (zapewne kilka rzędów wielkości) od strony z biletami naszego klubu, generuje nieporównywalnie mniejsze pieniądze i nawet u mnie tego typu ataki internetowe są na porządku dziennym, a pomysły ludzi nawet w takim, o wiele mniejszym gronie są nietuzinkowe. Dlatego też nie wyobrażam sobie nawet, co musi "przeżywać" taki serwer, na którym jest udostępniona usługa do sprzedaży biletów. A wystarczy wydać parę groszy (dosłownie kilkaset złotych), żeby nie było problemów.

Reasumując to nie użytkownicy jak krzaq12, ja czy Ty robią problem. Wina leży tylko i wyłącznie po stronie klubu, który nie potrafi zadbać o tak podstawowe rzeczy.
Odpowiedz cytując
LanceTS
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 06.04.2016, 15:57
ale przecież łatwiej jest obrażać innych kibiców Wisły niż pomyśleć.
Odpowiedz cytując
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 06.04.2016, 15:59
Klub to zlecił profesjonalistom. To, że oni dali dupy, to już nie jest wina klubu.
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując
royalmichael
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 06.04.2016, 16:03
Oczywiście, że jest to wina klubu. A dokładniej wybór "profesjonalistów" i brak reakcji na ciągle powtarzające się sytuację. Jeśli problem leży po stronie serwerowni/warstwie aplikacyjnej na serwerze związanej z przykładowo obsługą bazy danych i przez to powstające podatności na tego typu ataki to sprawę da się rozwiązać bardzo szybko i to naprawdę niskim nakładem finansowym, tylko trzeba to zlecić odpowiednim ludziom, którzy się znają na rzeczy...
Gorzej jeżeli problem leży ogólnie w całym systemie sprzedaży biletów przygotowanym przez web developerów.
Ostatnio edytowane przez royalmichael : 06.04.2016 o godz. 16:19.
Odpowiedz cytując
radek2323
Senior Member

Stary 06.04.2016, 16:21

Nie nazywaj brata po szalu debilem szacunek k... musi byc!!!
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!

Quo vadis Wisło?
Odpowiedz cytując
filemon
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 06.04.2016, 16:31
Reagują? Poszło info o godzinnej przerwie jutro rano w działaniu sprzedaży biletów online.
Odpowiedz cytując
grzesiek_gt
Member

Od: 04.2005

Stary 06.04.2016, 17:09
filemon napisał(a):Wyświetl post
Żeby kupić bilet online musi mieć ważną KK.
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 06.04.2016, 18:56
11 tysięcy sprzedanych wejściówek, jedziemy dalej!

Cytat:
Niemożliwe staje się możliwe, jeszcze jeden krok, wszystko zależy teraz od nas samych!

Zapraszajcie znajomych i widzimy się na meczu
Ostatnio edytowane przez heoij : 06.04.2016 o godz. 18:58.
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 06.04.2016, 20:18
Strasznie łatwo przychodzi ci obrażanie innych, musisz być wybitnie prostą osobą.
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 07.04.2016, 08:47
Funkcjonalność systemu biletowego online została przywrócona - można spowrotem kupować bilety na : www.bilety.wisla.krakow.pl

NIE ZWALNIAMY TEMPA!
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Stary 07.04.2016, 08:52
STAN NA 6 KWIETNIA GODZINA 15:30

SEKTOR C - 3 653 SZT
SEKTOR D - 416 SZT

STAN NA 7 KWIETNIA, GODZINA 9:50

SEKTOR C 3 221 SZT
SEKTOR D 18 SZT

Brak biletów na D21, D23.

Dziś rano do systemu trafił zwrot trzech biletów na D24!

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
ArturBarlinek
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2011

Stary 07.04.2016, 08:55
Tak od siebie dla przypomnienia, jutro ludzie dostają wypłatę, więc sądzę, że jutro pójdzie znowu bardzo duża ilość biletów

Sarapata o Głowackim i Brożku: Dziękuję za szacunek do kibiców, wierność barwom, siłę charakteru, wyrozumiałość i klasę. Za stawianie zawsze na pierwszym miejscu dobra klubu. Jesteście Wisłą Kraków. Jej siłą, historią i legendą na zawsze!

Odpowiedz cytując
17wojownik
Member

Od: 10.2015

Stary 07.04.2016, 11:19
Nakręciłem na mecz 5 osób, z czego 2 pierwszy raz na R22. Potencjalnie jeszcze 2 kolejne wpadną. Jest moc.
Nawet gdy upadniesz, ja będę z Tobą.
Odpowiedz cytując
Bene Nati
Senior Member

Od: 01.2015

Stary 07.04.2016, 13:04
Temat do góry. Nakręcamy się.

https://www.youtube.com/watch?v=i91UvPhzFAg

Pamiętny mecz z Górnikiem i obłędny doping. Kto pamięta?

W sobotę jest szansa to powtórzyć!
Odpowiedz cytując
MatiRbk
Member

Od: 10.2013

Stary 07.04.2016, 13:11
Na godzine 14 jest sprzedanych cos około 13100 biletow
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 07.04.2016, 13:13
MatiRbk napisał(a):Wyświetl post
Na godzine 14 jest sprzedanych cos około 13100 biletow
Ja mam cos takiego z pewnego facebooka wislackiego

Akcja "Ruszcie d**y" - czyli raport frekwencyjny.
Mamy w tym momencie 12692 wejściówki sprzedane, czyli ponad 1000 biletów w dniu dzisiejszym; do lepszy wynik niż wczoraj na godzinę 14.00. Nadal oczekuję na otwarcie górnych części sektorów E2. Został ostatni bilet na C3 (przynajmniej pięć minut temu tak było) oraz 50 biletów na trybunę D. Za niedługo powinny również zostać otwarte do sprzedaży sektory oznaczone jako F1 oraz sektor F24, gdyż na dostępne do tej pory rejony sektora rodzinnego zaczyna brakować wejściówek. Wciąż nie wiem, jak wygląda sytuacja z tzw. sektorem szkolnym. Przekroczenie 20 000 - coraz bardziej prawdopodobne! Kolejny raport o 18.00... chyba, że wydarzy się coś "specjalnego"
Odpowiedz cytując
MatiRbk
Member

Od: 10.2013

Stary 07.04.2016, 14:03
O godzinie 9;30 nasz licznik wskazywal 5780 biletow i klub podal ze jest wtedy sprzedanych 12023 wiec odejmnij sobie ile poszlo od tej sumy 5780 bedziesz mial prosty wynik
Odpowiedz cytując
Krzysiek
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 07.04.2016, 14:03
Bene Nati napisał(a):Wyświetl post
Temat do góry. Nakręcamy się.

https://www.youtube.com/watch?v=i91UvPhzFAg

Pamiętny mecz z Górnikiem i obłędny doping. Kto pamięta?

W sobotę jest szansa to powtórzyć!
O mój Boże! Pamietam! Wtedy na gnieździe siedział niejaki F. w kapeluszu Unii, o ile się nie myle. Ale była korba wtedy!
I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!

Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy!
Odpowiedz cytując
Poul1983
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 07.04.2016, 14:28
Właśnie wskoczyło z 4300 na 6600. Dodali nowe sektory
Ostatnio edytowane przez Poul1983 : 07.04.2016 o godz. 14:31.
Odpowiedz cytując
mulda
Senior Member

Od: 12.2010

Stary 07.04.2016, 14:45
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów