|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Ja wiem czy takie niestety... Co prawda nie mamy Kazka, ale w zamian mamy punkty.
![]()
Z WIŚLACKIM pozdrowieniem
![]() Wiślak z Wlkp. Radosław Sobolewski – DZIĘKUJEMY!!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Z Termalicą zrobił wynik,ciężko awansować rywalizując z Zawiszą Osucha i Cracovią.Mało tego,były podejrzenia o handlowaniu meczami przez kopaczy z Niecieczy, miedzy innymi D.P, bohater nagłej rejterady z Cracovii w zimie 2010. Z biedakami z GKS Katowice była podobna sytuacja jak z nami.Osiągnął wynik ponad stan.Nie ukrywam dużej sympatii do trenera K.Moskala,podobał mi się styl gry drużyny ale faktem jest ze narzekał na brak drugiego napastnika a był Stępiński.Żaden z jego transferów nie okazał sie nawet uzupełnieniem.A podpisanie z Crivellaro kontraktu na 3 lata rozpatruje w kategoriach sabotażu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
![]()
TS WISŁA KRAKÓW !!
|
|
|
|
Member
Od: 11.2013
Offline |
|
|
https://www.youtube.com/watch?v=7qGY5o8vFis taki trener by się przydał
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Co rozumiesz poprzez ,,scenariusz jak z Cierzniakiem"? Mamy prawo pierwokupu względem Wolskiego i jak się na niego nie zdecydujemy to już będzie miał prawo wybrać kogo chce, jasna sytuacja. Cierzniak kombinował za plecami Wisły.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Online |
|
|
Wolski nie będzie już nic mógł kombinować bo podpisał z Wisłą kontrakt na pół roku z opcją przedłużenia o 3 lata. TYLKO od Wisły (a raczej o naszych możliwości) zależy czy z niej skorzysta.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Swoją drogą ten człowiek zna się na piłce jak na jedwabnikach - to on pisał w poprzedniej rundzie, że Furman jest lepszy od Maki. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
jak te dwa pedzie beda mieli kaprys sprowadzenia Wolskiego - to My teraz ( jak i cala (L)iga) mozemy ich cmoknac w rozwalone dupska , Ich juz nawet przepisy i prawo nie obowiazuja ....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
@AntyMod
Nie dramatyzuj, problemem w tej sytuacji nie będzie Bogusław a ewentualny brak kasy na wykup. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
![]() lks Termalica Bruk-Bet Nieciecza - legła W-wa 3:0 ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ano tyle że chłopak wyszedł z legii i jak tylko się odbuduje i wróci do kadry (co przy obecnej formie jest kwestią czasu), to przy takich umizgach Leśnodorskiego jest kwestią czasu aż zacznie kombinować by wrócić tam będzie miał lepsze perspektywy. A póki co Legia jeszcze długo pod tym względem będzie przed nami. Poza tym przypomnijcie sobie zachowanie dudki kokoszki czy kaluznego lata temu. To że ktoś ma kontrakt przed czarowaniem nas nie uchroni. Chociaż może przemawia przeze mnie pesymizm..
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Panowie - nie traćmy nerwów w Wielkanoc. Znowu Legia nie awansuje do pucharów, to zacznie się u nich to samo co u nas - zaraz się budżet przestanie spinać i w ich zasięgu to będzie conajwyżej Boguski
![]() ALLELUJA ! ![]()
Czesiu... Co ty robisz zarazo
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
W zachowaniu Dudki raczej nic złego nie było. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Online |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Przeciez ten debil z leglej to powiedzial prowokacyjnie. Specjalnie, zeby miec beke, zeby sie przechwalic. Nawet idiota wie, ze jak jest prawo pierwokupu to kontrakt jest podpisany i dogadany z obu stron. Kwestia tylko jedna - czy nasz klub z tej opcji skorzysta i tyle, kropka.
A on sobie tam moze .......ic, doskonale wiedzac, ze nie stac go na wykupienie z Wisly Wolskiego. Smoczy konus mu w kakao! ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Dariook ma rację ten typek bez zaczepek i siania zamętu ma stracony dzień. Każdy jego wywiad to odniesienia do ligowych rywali. Dla przykładu ostatni wywiad z obleśnym koralikiem i takie słowa o kuchenkach: 1) Mogę powiedzieć, że będzie to ośrodek na dużo wyższym poziomie niż ten, który obecnie ma Lech. 2) Z pełną odpowiedzialnością mogę powiedzieć, że pod względem skautingu jesteśmy dużo lepsi niż Lech. Z całym szacunkiem, ale kiedy Michał Żewłakow jedzie do Anderlechtu, to tam wiedzą, kto to jest, i liczą się z tym, co mówi. A jak jedzie jakiś młody chłopak, nawet bardzo mądry i z dużym potencjałem, to nie ma czego tam szukać. 3) Jeśli porównamy dziesięć ostatnich transferów Legii i Lecha, to mamy przewagę. 4) Poza tym Lech jeszcze nigdy nie zarobił złotówki na wychowankach, a my już kilkadziesiąt milionów. 5) Poza Karolem Linettym nie widać kogoś, kto mógłby grać poważną piłkę. 6) Oni zawodnikom Lecha polecili powpisywać zakazy transferu do Legii, bo o tym słyszałem. Wywiad z prezesuniem wielkiej legły a tu więcej o kuchenkach niż o jego klubiku. Tak więc panowie nie warto specjalnie przywiązywać uwagi do slów pinokia z łazienkowskiej bo one mają tylko jeden cel sianie zametu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
Świeży wywiad:
http://www.krakow.sport.pl/sport-kra...l#BoxSportLink Wychodzi na to, że największą umiejętnością Wdowca póki co jest zdolność do otwartej, prostej rozmowy. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
"pochowane talenty" - to się nazywa dopiero optymistyczny tytuł
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Wdowczyk poprostu przekazuje to co ma do dania zawodnikm druzynie jak trener.Bez filozfofii na ,chlopski rozum.
Nie daje tez wejsc sobie na glowe i ma charakter.Z Polskich trenerow gdyby nie jego przeszlosc to to jest Top.I On by zrobil juz dawno wiekszą trenere karierską. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Szkoda że z lenistwa nie napisałem tego zaraz po zatrudnieniu Wdowczyka ale uwierzcie że tak od początku myślałem
..Z punktu widzenia moralnego to oczywiście zła decyzja.Można to oczywiście rozmyć bo w tamtych czasach większość była umoczona, tyle że Wisła powinna się trzymać z dala od ludzi którym to procesowo udowodniono. Natomiast patrząc tylko na chęć osiągnięcia wyniku to świetnie się stało że trener zagraniczny wysypał się na ostatniej prostej. Po sezonie(utrzymaniu) jak najbardziej ale w takiej sytuacji w jakiej byliśmy(i poniekąd nadal jesteśmy, bo równie dobrze możemy bić się o puchary jak i walczyć o utrzymanie), to branie kogoś nie mającego żadnego pojęcia o naszej lidze i naszych grajkach, mogło by się fatalnie skończyć. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Przyspiewka na najblizszy mecz: Wu Wu Wu Dariusz Wu !!
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
czy już czas na pierwsze podsumowania pracy trenera Wdowczyka?
Bilans 5-1-0, bramki: 19-7. To dość ciekawe, że 5 zwycięstw za Wdowczyka przyszło po 6 meczach, kiedy poprzednie 5 zwycięstw było po... 26 kolejkach. Szkoda, że nie zatrudniliśmy fachowca od razu, w przerwie zimowej (którą powinien dograć Moskal). To przez to straciliśmy szanse na pierwszą ósemkę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
Bilans imponujący, wrecz niemożliwy jesli porównać to do tego co się u nas działo przez ponad rok. Brawo ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Wdowiec prze ....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Gramy po cwaniacku,takie moje przemyslenie pierwsze po tych paru meczach.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Ile znaczy osobowość trenera, która przekłada się na drużynę.
Za Moskala w większości meczów byliśmy lepsi, co zazwyczaj przekładało się na remisy. Tutaj, gdy mecz jest na styk, potrafimy go przechylić na naszą stronę. |
|
|
|
Guest
|
|
@JRQ Nie zapominaj o Wolskim, Małym i Ondrasku. Ponadto Crivellaro i Uryga wreszcie odesłani po naukę, za chwilę także Popovic usiądzie na ławie i będzie naprawdę całkiem przyzwoita "11". Szkoda, że max na miejscu 9.
Ostatnio edytowane przez arti : 20.04.2016 o godz. 19:46.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Nie sądzę, że Mączyński z miejsca wygryzie Popovicia. Denis jest za ważny dla nas w tym momencie. Będą grali razem, koło siebie, tak mi się wydaje.
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|