The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Griszka30KR
Senior Member

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.03.2016, 09:01
danpe_ napisał(a):Wyświetl post
Bardzo żałuję, że takiego składu nie doczekał Moskal, jak pamiętamy miał problem z zapełnieniem ławki rezerwowych, a teraz doszło kilka nowych twarzy i z Wdowczyka będą robić jakiegoś super trenera, a prawda jest taka, że to handlarz.
A ja sie cieszę ,bo mógł to po prostu zje...ć.I tu wcale nie robie z Wdowczyka super trenera,tylko na pewno bardziej On niz Moskal.
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 21.03.2016, 09:09
Griszka30KR napisał(a):Wyświetl post
A ja sie cieszę ,bo mógł to po prostu zje...ć.I tu wcale nie robie z Wdowczyka super trenera,tylko na pewno bardziej On niz Moskal.
A co Ci zjebał na jesień Moskal, nie skończył rundy w pierwszej trójce? Pojebało się Wam w główkach już konkretnie...
Odpowiedz cytując
dawiss
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 21.03.2016, 09:35
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
A co Ci zjebał na jesień Moskal, nie skończył rundy w pierwszej trójce? Pojebało się Wam w główkach już konkretnie...
Byl za sciagnieciem Crivellaro...
Odpowiedz cytując
Ma_niek
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 21.03.2016, 09:37
JA czekam tylko az ktors Moskala zatrudni w ekstraklasie i sie wtedy przekonamy jaki to trener.
Odpowiedz cytując
Wesoły Romek
Senior Member

Od: 02.2010

Stary 21.03.2016, 09:46
To nie jest temat o Moskalu. Zostawcie już chłopa w spokoju. Panie Dariuszu, na pohybel...Wisła znów ma być wielka!
Odpowiedz cytując
szczepans21
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 21.03.2016, 11:23
Dariusz W. dostał pracę w Wiśle i ma za zadanie wykonać pewien etap. Nie jestem szczęśliwy z jego przeszłości. Jednak jest Naszym trenerem i mam do niego stosunek neutralny. Ma dobry warsztat, ma ambicje i ma wiele do udowodnienia - > tacy ludzie mają MOTYWACJĘ aby pokazać sobie i innym jak się wobec nich mylono. Jednocześnie Wisła Kraków jest w takim momencie aby udowodnić swoją markę w kraju. Trochę to się zgrywa razem. Na razie.

Kluczowy element to D.W. może dać impuls drużynie do dobrej gry, ogarnąć ich kondycyjnie i spokojnie Nas utrzymać. Co do przyszłości - pożyjemy, zobaczymy.

Co do Moskala..pamiętacie Nawałkę? On też był takim gaszącym pożary w Wiśle, poszedł do Górnika, wycierpiał swoje i zrobił robotę.
Niech Kaziu, po pracuje gdzieś w Ekstraklasie/ I lidze dużej, zrobi robotę i niech wróci do Wisły jako opcja 1 a nie rezerwowa. Traktujmy go z szacunkiem i dajmy mu prawdziwą szansę.
Teraz forum płaczę za nim a po derbach było inaczej. Hipokryzja.
Odpowiedz cytując
Revolver
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 21.03.2016, 12:02
JEST OSOBNY TEMAT O MOSKALU! Proponuję tam podtrzymywać jego mit i legendę pechowego geniusza-supermegatrenera, a nie ględzić co trzy posty, jak starucha po menopauzie, "co by było, gdyby Kaziu miał Wolskiego."
Odpowiedz cytując
Wiślak709
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 21.03.2016, 13:40
Ma_niek napisał(a):Wyświetl post
JA czekam tylko az ktors Moskala zatrudni w ekstraklasie i sie wtedy przekonamy jaki to trener.

Też czekam na to aż któraś z drużyn w ekstraklasie zatrudni Moskala (nie chodzi tu oczywiście o Wisłę), wtedy będzie jakiś punkt odniesienia. Ale czy zatrudni... Zobaczymy. Miał być w Górniku Z. a wybrano Janka Żurka.
Z WIŚLACKIM pozdrowieniem
Wiślak z Wlkp.

Radosław
Sobolewski –
DZIĘKUJEMY!!

Odpowiedz cytując
BoBaSbK
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 21.03.2016, 14:13
Nie spodziewałem się 6 punktów , ale zobaczymy co pokarzą z Ruchem po prawie 2 tygodniowej przerwie. Tu już można wiele poprawić - Wdowczyk do roboty ...
TS WISŁA KRAKÓW !!
Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Stary 21.03.2016, 15:29
Nie wygrywał meczy,które powinien wygrać...
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 21.03.2016, 16:01
Podobnie jak Brożek z Piastem... ale to wina trenera
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
force93TS
Senior Member

Od: 12.2011

Stary 21.03.2016, 16:04
Jeśli Kaziu to taki dobry trener to dlaczego nie poradził sobie dotąd w żadnym klubie? Przy całym szacunku do niego puki co to tylko asystent
Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Stary 21.03.2016, 16:19
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Podobnie jak Brożek z Piastem... ale to wina trenera
Aleś znalazł porównanie....
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 21.03.2016, 17:01
force93TS napisał(a):Wyświetl post
Jeśli Kaziu to taki dobry trener to dlaczego nie poradził sobie dotąd w żadnym klubie? Przy całym szacunku do niego puki co to tylko asystent
Może by sobie właśnie poradził, ale lepiej było go wyjebać, wziąć Tadka spadka i zjebać sezon...
Odpowiedz cytując
Wiślak709
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 21.03.2016, 17:52
Tadek spadek to jakoś dużo gorszy od Kazka nie był. Dwie porażki i remis. Kazka bilans to 8-16-8. 32 mecze do 3 meczów to i porownania za duzo nie ma, więc nie wiem co bardziej zjebalo sezon - przetrzymywanie Kazka na stanowisku czy pojawienie się Teddego( w międzyczasie seria porazek Broniszewskiego). Pewnie i to i to nie było za dobrym pomysłem. Gdy dodamy to wszystko do siebie to wyjdzie nam dlaczego mamy taka pozycje w tabeli a nie inna. Miejmy nadzieje, że teraz karta sie w koncu odwróciła.
Z WIŚLACKIM pozdrowieniem
Wiślak z Wlkp.

Radosław
Sobolewski –
DZIĘKUJEMY!!

Odpowiedz cytując
kopaczoholik
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 21.03.2016, 17:59
Moskal jak każdy trener ma swoje wady...sęk w tym aby wyciągał wnioski z popełnianych błędów (patrz cofanie się po zdobyciu bramki, głupie bramki w końcówkach meczów)...
Ale co jak co w tym sezonie dawał rade... przypomnę ze to za jego kadencji majaczono o pucharach a potem go zwolniono... gdy był wysoko w tabeli...

Mam nadzieje, że Moskal pójdzie w ślady Nawałki... Nawałka też nie zrobił furory.. i nikt za nim nie płakał jak odchodzil... a jak zostawał trenerem reprezentacji to wszyscy pukali się w czoło... a teraz miło się patrzy na gre naszej reprezentacji...

zaś Wdowczykowi MUSIMY kibicować bo jest NASZYM trenerem czy to się komuś podoba czy nie... mam fatalną przeszłość ale mimo wszystko trenerem jest lepszym niż Pawłowski i Broniszewski... przy tym duecie napewno spadlibyśmy z Eklapy... a Wdowczyk zanotował nad wyraz udane dwa spotkania... oby tak dalej...
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 21.03.2016, 18:40
Przegrał Derby przy Reymonta - skoro pytasz. I nie żebym był za wywaleniem Moskala ale wtedy on jak i zarówno piłkarze którzy w tym meczu wystąpili wiele stracili w moich oczach.
Odpowiedz cytując
Fugiel
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 21.03.2016, 19:06
kopaczoholik napisał(a):Wyświetl post
Mam nadzieje, że Moskal pójdzie w ślady Nawałki... Nawałka też nie zrobił furory.. i nikt za nim nie płakał jak odchodzil...
Oj oj oj ...

1. wg Wikipedii: W 1998 powrócił do Wisły Kraków, gdzie objął funkcję koordynatora do spraw szkolenia młodzieży. Przez pewien czas pełnił również funkcję trenera pierwszej drużyny, z którą zdobył wicemistrzostwo oraz mistrzostwo kraju, a także wywalczył Puchar Ligi

2. Nie wyrzucili go tylko sam zrezygnował.
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 21.03.2016, 19:18
R33 napisał(a):Wyświetl post
Przegrał Derby przy Reymonta - skoro pytasz. I nie żebym był za wywaleniem Moskala ale wtedy on jak i zarówno piłkarze którzy w tym meczu wystąpili wiele stracili w moich oczach.
Czyli gdyby sędzia słusznie nie uznał bramki dla żydów, a Paweł strzelił swoje patelnie - Moskal byłby ok i nie straciłby w Twoich oczach?
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 21.03.2016, 19:19
Fugiel napisał(a):Wyświetl post
Oj oj oj ...

1. wg Wikipedii: W 1998 powrócił do Wisły Kraków, gdzie objął funkcję koordynatora do spraw szkolenia młodzieży. Przez pewien czas pełnił również funkcję trenera pierwszej drużyny, z którą zdobył wicemistrzostwo oraz mistrzostwo kraju, a także wywalczył Puchar Ligi

2. Nie wyrzucili go tylko sam zrezygnował.
W 2007 też nas trenował i było 7 czy 8 miejsce i w rezultacie Skorża. O tym epizodzie zapewne myślał Kolega.
2 miejsce w 2000 (kiedy nie zdołał do końca podnieść drużyny po Smudzie) i MP kiedy trenował kilkanaście kolejek wiosną to biorąc pod uwagę nasz ówczesny skład było obowiązkiem.
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Stary 21.03.2016, 19:43
Czyli gdyby sędzia słusznie nie uznał bramki dla żydów, a Paweł strzelił swoje patelnie - Moskal byłby ok i nie straciłby w Twoich oczach?
Jeżeli by nie przegrał to by nie stracił.
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 21.03.2016, 19:54
Nie zauważasz bezsensu takiego myślenia? Trener stracił w Twoich oczach, ponieważ sędzia popełnił błąd... No świetnie.
Odpowiedz cytując
Wesoły Romek
Senior Member

Od: 02.2010

Stary 21.03.2016, 20:08
Dariusz Wdowczyk pozdrawia Moskala i przypomina, że to o nim temat.
Odpowiedz cytując
whitestar1990
Member

Od: 08.2015

Stary 21.03.2016, 20:09
Nie zauważasz bezsensu takiego myślenia? Trener stracił w Twoich oczach, ponieważ sędzia popełnił błąd... No świetnie.
Nie od dziś wielu użytkownikom tego forum jest nie po drodze z logiką.
Odpowiedz cytując
UcheJ
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 21.03.2016, 20:35
A ja mam.nadzieje ze D. W. bedzie mial tak.dobre wyniki ze zostanie Legenda Klubu!!! To jest trener Wisly Krakow szanujcie go!!!! obecnie 2 mecze w jego wykonaniu to bardzo dobra robota troc he wiary! Mam myslec co Pan Moskal by zrobil jak by mial tego czy owego? To moze odrazu mu pomnik wybudujcie tylko dla tego ze byl kiedys zawodnikiem to teraz bedzie swietnym trenerem to samo Gkowa juz murowany przyszly trener... dajcie spokuj bo tego sie sluchac nie da
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Stary 21.03.2016, 21:01
Dla porównania Engel to wielki trener bo jako jedyny gdyby nie sędzia, setki Zieńczuka to wprowadziłby Wisłę do LM? Poza tym skąd wiesz co by się działo gdyby nie błąd sędziego? Błędy sędziów są częścią sportu i trzeba je wkalkulować, są mecze których przegrać się nie powinno. Nie sprowadzajmy przegranej w Derbach do jednego błędu sędziego, drużyna ma być tak przygotowana do ważnego meczu, żeby takie błędy miały marginalny wpływ na wynik, a nie, że gość strzela bramkę w 7 minucie i my przez 83 nie możemy doprowadzić do wyrównania.

whitestar1990 napisał(a):Wyświetl post
Nie od dziś wielu użytkownikom tego forum jest nie po drodze z logiką.
Własne zdania, własne odczucia (inne niż Twoje) = brak logiki?
Ostatnio edytowane przez R33 : 21.03.2016 o godz. 21:06.
Odpowiedz cytując
dawiss
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 21.03.2016, 21:17
Te wkalkulowane bledy sedziego, to prawdziwa podstawa korupcji... Gdyby byl video zapis 10-15 lat temu, to nikt by nie kupowal meczow u sedziow...
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 21.03.2016, 21:18
Mike Riley nie popełnia błedu w Atenach i mamy Lige Mistrzów.
Jak gdybymy to moze na grubo ?
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 21.03.2016, 21:21
R33 napisał(a):Wyświetl post
Dla porównania Engel to wielki trener bo jako jedyny gdyby nie sędzia, setki Zieńczuka to wprowadziłby Wisłę do LM? Poza tym skąd wiesz co by się działo gdyby nie błąd sędziego? Błędy sędziów są częścią sportu i trzeba je wkalkulować, są mecze których przegrać się nie powinno. Nie sprowadzajmy przegranej w Derbach do jednego błędu sędziego, drużyna ma być tak przygotowana do ważnego meczu, żeby takie błędy miały marginalny wpływ na wynik, a nie, że gość strzela bramkę w 7 minucie i my przez 83 nie możemy doprowadzić do wyrównania.
No właśnie o to mi chodzi - na podstawie jednego meczu ktoś może stracić/zyskać aż tak wiele? Dla mnie to nielogiczne, na ocenę trenera składa się wiele czynników. Dobra, koniec o Moskalu. Niestety nie ma go z nami, w zamian mamy handlarza i to o nim temat.
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Stary 21.03.2016, 21:28
Przecież pytałeś czym zawinił Moskal jesienią. To Ci odpowiedziałem, a wtedy zacząłeś ciągnąć temat w inną stronę.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów