|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Cupial Wisły nie sprzeda jemu ciągle się marzy LM . Jak Telefonika się przebudzi to pewnie kolejny atak będzie
![]() ![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Najlepiej było by połączyć siły Cupiał + Wojciechowski.
![]() ![]()
... a w naszych sercach BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Dlaczego skreslacie z gory Wojciechowskiego? Ma kase, moze bedzie sypac wiecej od Cupiala, splaci dlugi. Moze zmadrzal, wie lepiej o co chodzi niz ostatnio. Dajmy mu szanse.... jak Dariuszowi W.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2015
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Cupiał gdyby Chciał to pewnie by wszedł do tej Ligi Mistrzów w poprzednich latach, ale zawsze coś nie zagrało ... Gdyby dołożył kilka baniek na rozsądne budowanie druzyny za 2-3 lata a nie kupowanie graczy ze szrotu to pewnie by to LM miał dawno.
![]()
Kiedyś w Wiśle grali reprezentanci Polski, kiedyś Reprezentacja Polski opierała się na zawodnikach Wisły, a teraz ? Teraz nastały czasy, że Reprezentacja opiera się na cudzoziemcach, a Wisła na piątym sorcie europejskim ...
- 1906 poparcia ikon Wisły Kraków S.A. Arek Głowacki za 10 lat wspaniałych występów, z czego za 299 występy Tomasz Frankowski za 253 występy / 156 bramek Paweł Brożek za 246/ 110 bramek Marcin Baszczyński za 9 lat na R22 i 334 występy |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Niech spi*rdala jak najdalej od nas. Jakiś durny wywiad sprzed miesiąca i w kółko to samo pieprzenie. ![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Jak dla mnie Wojcechowski mógłby zainwestować w Wisłę, ale pod warunkiem, że nie będzie miał pakietu większościowego. Nie ufam temu kolesiowi i nie wiem na jakiej podstawie niektórzy z Was to robią. Bo powiedział, że w Polonii popełnił dużo błędów i sporo się nauczył? W gazetach to sobie może gadać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Jeśli chodzi mu o promocję swojej firmy to niech działa jako sponsor - koszulki, bandy na stadionie, rozwiazań kilka się znajdzie. Jak będzie sie fajnie układał współpraca niech wykupi od bossa z 20-30 % by mieć realny udział w funkcjonowanie klubu i dalej promowałby swoją firmę.
Wydaje mi się, że to nie JW doprowadził do tego Polonie to tego, gdzie jest teraz a Król. Działał kontrowersyjnie, zostawił ją w trudnej sytuacji, ale to Król wbił gwóźdź do trumny. ![]()
Kibic Białej Gwiazdy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Online |
|
|
Bo to burak syn buraka z burakowa małego...
Dziś może wrzucić sporą kasę, jutro jeszcze większą, a za dwa lata wszystko zabierze, bo okaże się, że lepiej jest prowadzić agencję modelek dla szejków |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Ja to lekko ironicznie napisalem. .... w dupe Wojciechowskiemu, wiadomo. Dziwi mnie tylko, ze on jest skreslany z gory a jak ktos nie jest, delikatnie mowiac, za zatrudnieniem Wdowczyka to od razu gownoburza bo odpierdzial swoje, ze trzeba mu dac szanse itp itd.
|
|
|
|
Blood Brothers
Offline |
|
|
ani Telefonika tego nie zdementowała, ani JW Construction...żadna ze stron...jedynie Wisła jakiś czas temu zdementowała takie informacje ale Wisła nie jest tutaj stroną Nikt z Wisły nie prowadził i nie bedzie prowadzić zadnych rozmów, bo to nie jest w gesti/kompetencjach osób ktore w Wisla Kraków pracują...
![]()
BRUCE SPRINGSTEEN & THE E-STREET BAND
"This music is forever for me. It's the stage thing, that rush moment that you live for. It never lasts, but that's what you live for." --Bruce Springsteen |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
^^ Tylko zapewne przed sprzedażą do samego klubu przyjdą ludzie by poznać jego strukturę, stan finansów i wiele innych rzeczy. Więc ciężko by takie coś odbyło się bez wiedzy zarządu Wisły.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
![]() Już raz Wisła zdementowała JW. tyle w temacie... pewnie chodzi o tereny TF wokoł stadionu ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Te tereny mają swoje przeznaczenie w planie zagospodarowania.
Nie można tam postawić byle czego. Tylko hotele i drobne obiekty handlowe. Plan zagospodarowania z 2008 roku dla np. terenów TS, a więc sąsiadujących mówi: Cytat:
Ciekaw jestem, co by tam JW mógł wymyślić |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No właśnie o te hotele chodzi.
![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Można chcieć lub nie JW jak Cupial będzie chciał sprzedać Wisłę to sprzeda.
![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
To już 3 razy a nie raz. Z całym szacunkiem gdzie takie drętwe porównanie znalazłeś?
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Jakie tereny Cupiała ?
Jeśli wierzyć doniesieniom prasowym czy nawet pismom Cupiał te tereny sprzedał. Raz Dwa, skan ! Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
A co do porównania, nie jest drętwe, a po prostu chu.jowe. Jak 3/4 wrzutek Patrysia ![]() |
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Wygląda, że idziesz mniej więcej tym samym tropem co ja.
Chyba, że jest jak piszesz i TFF je wydzierżawiło ? |
|
|
|
Senior Member
Online |
|
|
Pomyliłem się chyba... skojarzyły mi się tereny TS.
Chodzi o działki 179/2 179/4 179/5? Bo z sąsiadką zamieniono na tereny przy Kablu działkę 179/6 (dawny miejski stadion lekkoatletyczny, później należący do Cracovii. W 2004 roku tereny te pozyskała Tele-Fonika na zasadzie wymiany za tereny ówczesnego klubu KS Kabel. )
Ostatnio edytowane przez FraMat : 17.03.2016 o godz. 22:09.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
^^ A to nie jest tak, że teren dawnego stadionu lekkoatletycznego to jedno a tereny w MPZP przeznaczone pod działalność hotelową to drugie?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czyli zdaje się rozwiązana zagadka skąd Wisła nagle znalazła parę zlotych na zaległości na koniec roku ?
![]()
Kibic z sektora A wizytówką klubu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Gdzieś czytałem, że BC, ale nie chciało mi się w to wierzyć.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Guest
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
W sumie wiadomo w jakiej kondycji jest teraz TF? Chyba w zeszłym roku klepnęła jakąś dużą umowę, nie? Są jakieś prognozy?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Napewno taka: KGHM Polska Miedź podpisał z Tele-Fonika Kable warunkową umowę na sprzedaż walcówki miedzianej w latach 2016-2018 z opcją przedłużenia na okres kolejnych 2 lat, o szacowanej wartości 3,91-4,25 mld zł w ciągu pierwszych trzech lat.
Ale z czegoś kable muszą robić,ale to też oznacza ze zamienia są. ![]() lks Termalica Bruk-Bet Nieciecza - legła W-wa 3:0 ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|