|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
Prawdziwy kibic, prawdziwy Polak...Tylko nieprawdziwy sam tak siebie nazywa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
Teraz prawdziwy bradziej kojarzy mi sie z ograniczeniem umysłowym w tym przypadku. Ja rozumiem jakby to Wisła kupowała mecze,to ok,ale dlatego ,ze przez naciski pewnej grupy Smuda nie zostal trenerem,Moskal sam z siebie nie chciał,Juric wybrał wygodniejsza dla siebie opcje,Sarajewo,to został Wdowczyk. Wdowczyk,który był zamieszany w aferę(pewnie jak nie heden),do którego nie trzeba miec szacunku za to co zrobił,ale nie nalezy mu utrudniac pracy skoro ma pomóc Wiśle ,Wisle ponoc która wszyscy tu kochają. Adekwatnie ciekawy jestem ile osób tutaj i do czego byłoby zdolnych jezeli chodziłoby o ratowanie kogos z własnej rodziny...
Ostatnio edytowane przez Griszka30KR : 15.03.2016 o godz. 10:32.
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Prawdziwy kibic woli "honorowo" przejebać z sąsiadką po spalonym Rakelsa,
Prawdziwy kibic woli "honorowo" przejebać z 7 po wybiciu piłki metr za linią końcową przez bodajże Jędrzejczyka Prawdziwy kibic woli "honorowo" przejebać ponad 10 lat temu LM przez nieuznanie bramki Penksy ..... ...... powodzenia wszystkim prawdziwym kibicom, którzy mają honor. mnie takie coś nie cieszy |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Szkoda, że Wisła wygrała i zgarnęła 3 pkt, przez to najgorszy **** Dariusz Wdowczyk podreperował swoją opinie o warsztacie trenerskim. Mam nadzieje, że w następnych meczach czekają nas porażki, a w rezultacie spadek i honorowe pożegnanie Dariusza Wdowczyka. Lepszy spadek niż dobre wyniki z tym trenerem, jak wytrzymamy pianie pasiastych kur.ew i pokemonów, że pewnie kupiliśmy utrzymanie? :( :( :(
Ostatnio edytowane przez silver03 : 15.03.2016 o godz. 10:40.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Podejrzewam,że Wdowczyk jest na chwilę wybroni Wisełkę i pójdzie w siną dal.....
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Member
Od: 01.2016
Offline |
|
|
"na rozstaju dróg stoi Dariusz W on wskaże Ci drogę jejeje!"
![]()
Lepiej zapobiegać niż leczyć
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Przecież pasiaki też nie mają kryształowego trenera, Jacuś też ma za uszami.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
żal czytać tu niektórych. gorzej niż w politycznym. fantazji to Wam nie brakuje... GonzoNS, co to jest 7? 7 razy przejebaliśmy czy co?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
jak nie pamietasz meczu gdzie tracimy bramke po dosrodkowaniu gdy piłka była metr za linią to trudno, nie pomoge Ci
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
To, ze wszyscy tacy honorowi, a potem abonamentu RTV nie płacą albo próbują dogadać się z policjantem jak przekroczą prędkość. A wszystko zaczyna się od małego oszustwa.
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
![]()
May the road rise up to meet you. May the wind be always at your back. May the sun shine warm upon your face. May the rain fall soft upon your fields,
and until we meet again, may God hold you in the palm of his hand (Gaelic blessing) |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Kolega twierdzi ze Wdowczyk dostał 3 dni od Wisły na decyzje zdecydował się po 2 dniach .A to znaczy ze Wisła grała na 2 fronty ,coś tu brzydko pachnie...................
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
Nie no Panie.... nie przesadzajmy, to są lekko głupawe przykłady... Co ma łapówka dla policjanta w sytuacji gdzie nie wpadnie kasa do złodziejskiego budżetu do handlowania meczami Wdowczyka ? Nie przesadzajmy. Dyskusja jest o poważnych czynach, a nie przejściu przez czerwone światło czy opłacaniu abonamentu rtv... Bez sensu są te sprzeczki. Trza przyjąć, że Wdowczyk to legijna k. i zło konieczne z którym nic nie zrobimy i tyle. Można było sprzeciwiać się na Piaście tak na zapas (jakby SKWK pozwoliło), a teraz jest po ptokach i żadne przepychanki tego nie zmienią. I nie pierd.. na naszego dobrodzieja Cupiała, bo mial być Chorwat i wszystko wskazuje na to, że nas wystawił. Jestem pewien, że jakby Wdowczyk cały czas był umoczony w korupcję to SKWK nie rozważałoby takiej opcji. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Dlaczego ? Równie dobrze mogli negocjować naraz z 3 trenerami, skoro każdy miał czas na zastanowienie się to klub chciał się zabezpieczyć żeby nie zostać na lodzie i jak widać dobrze zrobili. Nie szukajcie drugiego dna wszędzie.
Powód: trenerzy
Ostatnio edytowane przez Dive Pirate : 15.03.2016 o godz. 16:04.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Abonamentem rtv - to nic innego jak sprytnie skonstruowany przepis mający na celu wyłudzenie od nas pieniędzy, za coś co kompletnie nam nie jest potrzebne (archaiczne media, skamielina) . To coś na wzór płacenia "za ochronę" ludziom "z miasta" tylko pod przykrywką "dobra" publicznego. Nie posiadam odbiornika tv, nie słucham radia i dla mnie mogliby upaść z tym całym syfem który prezentują, nawet bym się ucieszył. Z moralnego punktu widzenia nie czuję wyrzutów sumienia, tak samo jakbym nie czuł gdybym nie zapłacił "za ochronę" - więc średnio trafiłeś z tym swoim przykładem. Wiem do czego zmierzasz, że "kto jest bez winy...." ale przykład kiepski ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
Każdy grzeszy, każdy łamie zasady ale tylko największe ....y robią takie rzeczy jak Wdowczyk czy inny Blatter. To już nie jest kradzież worka cementu z budowy (nomen omen jak ktoś płaci kilka złotych za robotę to nawet normalne jest jeśli ktoś sobie odbija - szef robi w chuja pracownika to pracownik kombinuje aby odzyskać część poniesione straty) - to są grube machloje, to jest gruba kasa, oszustwa na skalę światową lub krajową, to jest wypaczanie idei sportu. I powtarzam, tu nie chodzi o to aby tego człowieka powiesić na szubienicy tylko o to żeby spierdalał z Wisły a najlepiej w ogóle od piłki nożnej. Gorzej zeszmacić się nie mógł więc won. Trzeba mieć jeszcze w życiu na tle honoru, że jak się źle coś robi to się człowiek umie przyznać do błędu i z opuszczoną głową się wycofać z danej dziedziny. Ale teraz taki jest świat, że większość szmat stołka swojego broni jak lew - widać to szczególnie po politykach. Zero zasad, zamiatanie problemów pod dywan i aby na stołku się utrzymać. Dokładnie tak się zachowuje to całe szmaciarstwo od Fryzjera. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
szkoda ze wszystkim honorowym nie przeszkadza od tylu lat donosiciel ,były SB Pan Zdzisław K.,no cóz......jakos nie widziałem żadnych protestów,strajków ipt...oprócz jednego hasła wiszacego kiedys na płocie........dobrych kilka lat temu.......
![]()
wazne są tylko te dni na które czekamy"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jasne, że krzyczę. A Ty pewnie nie?
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Member
Od: 08.2015
Offline |
|
|
Krzyk rozpaczy kumatych ku pamięci swoich prawilnych ziomeczków
Ale, uwaga, honorowy krzyk! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No i własnie tu jest problem i się nie dogadamy. Zapomniałem, że to jest poke forum a nie forum kibiców Wisły Kraków. Pozdro
![]()
drozd:
|
|
|
Member
Od: 08.2015
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Hehe, no wlasnie szkoda, ze niejaki Misiek nie ma za grosz honoru
![]() ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Źle się stało że Wdowczyk został u nas trenerem. Ale się stało i za bardzo nie ma sensu teraz robić jakiś akcji przeciw trenerowi.
Co do mediów którzy jada po Wisełce.Wdowczyk nie kupował meczów dla Wisły tylko dla np.Korony.Zanim się wydało, że kupował mecze prowadził jeszcze do mistrzostwa Legię.Dlatego panowie dziennikarze nie jadą po w/w klubach.Tyle lat żył z kupowania meczów i nagle przestał jak został trenerem Legii?. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Dynek przecież Ty go na oczy nie widziałeś, więc po co sie wypowiadasz?
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 15.03.2016 o godz. 21:26.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Dawno jedna wygrana Wisly, nie miała wpływu na taką różnorodność wpisów
Od narzekania, że wygraliśmy przy sporych błędach sędziego i po kopaninie, aż po oczekiwania na zwycięstwo z Jagą i awans do grupy mistrzowskiej ;-) ![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|

|
||||||