|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Remis biorę w ciemno, bo Termalika potrafi grać w piłkę i jak zagra, jak w spotkaniu z Legią, to nie będzie co zbierać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Jest i Boguś w pierwszej jedenastce. Od razu widać, że Wdowczyk to fachowiec.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Kolejny trener i boguś nie do ruszenia. Haha
![]() lks Termalica Bruk-Bet Nieciecza - legła W-wa 3:0 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Nie ma Urygi nawet na lawce, jest postep
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Boguski i Brożek w składzie...
![]() Módlmy się o cud przełamania. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Uryga jest kontuzjowany. Inna kwestia, że może ten trener wykorzysta limit wszystkich zmian
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Dwoch napastnikow + Malecki i Boguski. To nie ma prawa zaskoczyc chyba, ze nasz nowy trener przydzwoni do centrali.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
No dobrze, że mamy taaaaaaki wysyp lepszych zawodników od Boguskiego,Brożka i Małego....
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Dobrze, ze za to mamy wysyp kolejnych talentow na lawce trenerskiej popelniajacyh te same bledy niezaleznie od nazwiska i umiejetnosci.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|
Dzisiaj wygramy, jestem pewien. Jeśli nie, to nie napiszę żadnego posta przez pięć dni.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Ta stracona bramka co za frajerstwo w obronie.
Módlmy się o 2 połowę aby dowieść zwycięstwo do końca, może coś strzelić dla nas. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
WYGRALISMY!!!!! Trzeba to opic
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Online |
|
|
Brawo ....a! Wdowczyk ....a!
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Ważne zwycięstwo!!!
Misiek-co wybronił to wybronił i chwała mu za to nie tęsknie za judaszem obrona: Sadlok-chłopie idź już do tej 7egii sam się wywraca o własne nogi Głowa-Zawalił dzisiaj gola Rysiek-słabooo Jović-Poprawnie Pomoc: RB9-co z tego strzelił gola jak piłkę przeniósł nad poprzeczką gdzie był pewny gol! Popek-wracaj do Olimpii Wolski-niby dobrze trochę indywidualnie Mały-Stary dobry Małecki brawo!! Napad Brożek-po za golem i strzałem bez rewelacji Ondrasek-Podoba mi się to,że wraca i walczy ładna asysta czekam aż zacznie strzelać regularnie Założę się,że z Jagą wyjdzie inna Wisła walcząca i z kondycją ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
W końcu mamy trenera i jest zwycięstwo.
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Brawo!! Jutro idziemy do pracy z bananem na twarzy
. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Co za kopanina. Wygralismy 4:2 a spokojnie moglismy przejebac 4:6. Ekstraklapa w pelnej krasie. Zero taktyki, zero pomyslu, zero umiejetnosci. Tym razem my mielismy w koncu wiecej szczescia.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2015
Offline |
|
|
JEEEEEEST! Nareszcie tak upragnione 3 punkty. Zwycięzców się nie rozlicza
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dariusz Wdowczyk vs Reszta Świata 1:0.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Ładna gra, szczegolnie podobal mi sie Malecki. Brawo Wdowczyk.
|
|
|
|
Member
Od: 01.2010
Offline |
|
![]() Powód: literówka
Ostatnio edytowane przez serek_dj : 14.03.2016 o godz. 20:17.
![]()
I choć serce miałbym sztuczne to biłoby wraz z bębnem - za Wisłę - bo nie liczy się nic więcej - to pewne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2015
Offline |
|
|
Lecz się stary...Mecz niezły, było widać, że każdy walczy na tyle ile potrafi. Mam nadzieje, że nie zobaczę już Urygi w składzie. Mega ważne 3 punkty.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Brawo piłkarze. Choć to dopiero początek drogi a do poprawy jeszcze wiele to przełamanie najważniejsze. Teraz tylko koniecznie i bezwzględnie trzeba pójść za ciosem i wygrać kolejne spotkanie. Inaczej znowu mogą przestać wierzyć w siebie.
Małecki dzisiaj najaktywniejszy po naszej stronie. Nie byłem zadowolony z jego transferu i nie wierzyłem że się odbuduje ale wygląda na to że nie miałem racji. Głowacki dzisiaj bardzo słabo. Obie bramki jego konto a mógłby sobie przypisać ich więcej gdyby nie pech piłkarzy z Niecieczy. Myślałem że trener dokona w przerwie korekty obrony i zastąpi Arka Sadlokiem. Można by powiedzieć że "magia" Wdowczyka zadziałała. Głowa mógł przy karnym spokojnie z boiska polecieć a faulu Popovica w polu karnym to nie mam pojęcia jak linowy nie zauważył ![]() Zaczynam się też zastanawiać czy to Uryga taki słaby czy pozycja taka. Popovic dzisiaj zagrał dokładnie jak Uryga - 90% podań do najbliższego zawodnika. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Drzalem cala druga polowe. Mniej wiecej tak samo jak od pol roku. Na szczescie pomogly nam slupki i slepy sedzia tym razem. Czy beda nam pomagac dalej? Nie wiem. Oby!!!
Powód: jzs
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 14.03.2016 o godz. 20:31.
|
|
|
|
Guest
|
|
|
w piątek będzie na serio to będzie można cokolwiek powiedzieć.
dziś radosny futbol i fajnie, że 3 punkty. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
W tej lidze poza kibicami to nic nie jest na serio. W końcu mieliśmy szczęście bo mimo przewagi równie dobrze mogliśmy przegrać.
Powód: kibice
Ostatnio edytowane przez Dive Pirate : 14.03.2016 o godz. 20:55.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Jak Brożek dobrze gra, to i Wisła wy-gry-wa.
![]() ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
ja .......e, jak mieliśmy pecha, nic nie wchodziło to nagle wszystkie sytuacje wykorzystane, piłki odbijają się od naszych słupków a za ten karny z kapelusza to chu.. w d..pe sędziemu (jak za parę innych sytuacji) no i jakoś wytrzymali do końca meczu.
Ostatnio edytowane przez TommyTSW : 14.03.2016 o godz. 21:47.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|