|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Blood Brothers
Od: 11.2002
Offline |
|
|
zatrudnienie takiej osoby to woda na młyn dla pismaków...tak jakby w tym kraju lub poza jego granicami nie bylo nikog kto potrafil by to wszsytko ogarnąc...Wisła Kraków nie jest od dawania drugiej szansy ludziom ktorzy popelnili tak ewidentnie jawne i rażace błedy w swoim życiu...po co sie w to wikłać ? strzelamy sobie wizerunkowo w kolano, totalnie bez sensu...Jezeli p Dunin pracuje na pelny zegar to moze warto oddelegowac kogos na tą funkcje innego skoro to przerasta mozliwosci fizyczne i czasowe jednej osoby ?...i skonczmy żebrac do pisamków zeby dobrze i uczciwie o Nas pisano. Sami jak Wisła Kraków zajmijmy sie sobą i róbmy to naprawde profesjonalnie...co jak co ale u mnie Wdowczyk nie przejdzie, nie ma bata...
![]()
BRUCE SPRINGSTEEN & THE E-STREET BAND
"This music is forever for me. It's the stage thing, that rush moment that you live for. It never lasts, but that's what you live for." --Bruce Springsteen |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
![]() Bardzo dobre pytanie. Od tego, bym w ogóle zaczął marsz w górę tabeli ![]() ![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Wdowczyk to Nowoczesny trener jak swetru polityk da rade.hs ha ha ...
![]() lks Termalica Bruk-Bet Nieciecza - legła W-wa 3:0 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
Wczorajszą informacje przyjąłem z lekkim niedowierzaniem. Powstrzymałem się od komentarzy, gdyż te byłyby niecenzuralne. Teraz jednak przemyślałem to na chłodno i prawda taka, że klub nie za bardzo miał wyjście. Co do jego korupcyjnej przeszłości to prawda taka, że przez pewien czas cała nasza liga była w tym umoczona. Taki był klimat Polskiej piłki i nie da się tego z historii już wymazać. Wdowczyk dał się złapać, został dość łagodnie ukarany co sugeruje że nie tylko on taki proceder uprawiał.
Jak chodzi o jego warsztat trenerski to wiadomo że to nigdy nie był i nie będzie Guardiola. Jednak potrafi wyciągnąć z zespołu tyle ile się da. Pytanie kto miałby przyjść za niego? Skorża odmówił, Rumak poszedł do Śląska, trener zza granicy nas wystawił na ostatniej prostej. Można by szukać kolejnego ale to znów minąłby tydzień. Pod wodzą Broniszewskiego nie mamy szans na trzy punkty to jest smutna prawda. Potrzebowaliśmy trenera na gwałt i w skutek durnej polityki trafił się Wdowczyk. Trzeba to niestety teraz przeboleć. I jeszcze zacytuje podsumowanie pracy trenerskiej Wdowczyka, napisane przez innego użytkownika na innym forum. Cytat:
Ostatnio edytowane przez Viper : 14.03.2016 o godz. 13:38.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
h.uj ci na imię myślę, że nie raz i nie dwa usłyszymy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Oczywiste jest ze kazdy kibic Wisly wolal by tego Chorwata czy Kazka Moskala - a pewnie i jeszcze ze 100 innych trenerow ale co z tego skoro decyzja juz zapadla i powinismy sie zastanowic co dalej.
Mozemy z DW pojechac na kazdym meczu, rozpieprzac to wszystko jeszcze bardziej ale potem jak nie daj Boze zawitamy do 2 ligi a to wszystko sie rozpadnie to czy bedziemy miec czyste sumienie ze zrobilismy wszystko z naszej strony zeby pomoc Wisle ? DW nie ma prawa uzyskac zadnego szacunku z naszej strony, nikt nie wymaga zeby skandowac jego nazwisko na stadionie ale Panowie wiernosc to nie tylko wykrzykiwania "Nic sie nie stalo" po wtopie z Leczna. Trzeba czasami przelknac gorycz rozczarowania ale nadal robic wszystko zeby pomoc. Wisla teraz potrzebuje spokoju i pracy a nie kolejnej rozpierdziuchy o DW. Dyskusja pomiedzy osobami za i przeciw ma moim zdaniem charakter akademicki. Jedni latwiej przebaczaja inni trudniej albo wcale. Mozemy myslec rozne rzeczy ale w tym momencie musimy tez kibicowac DW bo akurat w tym momencie to interes zbierzny z interesem Wisly - czyli naszym wspolnym interesem. Nie dzielmy sie teraz nad DW - nie jest tego wart. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Przepraszam bardzo, ale ... kto poważny może przypisywać za sukces kupiony za pieniądze awans ?
Rozumiem, że przekręcił Wisłę, awansował ze scyzorami i ta osoba w poście powyżej poczytuje to za sukces? O tempora, o mores! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Nawet taki piknik jak ja był niezmiernie zdziwiony, że Wisełka zatrudnia trenera Dariusza W (dowczyka). Ale skoro już decyzja zapadła, to pozostaje tylko wspierać klub, nawet na odległość (z innego kraju). Powtórzę tu pytanie niektórych przedmówców: czy nasz klub miał duże pole manewru? Kogo mogli zatrudnić? Czesława 711? A może trenera Jacka od sąsiadki? Gdyby polska liga była czysta, to ani trener Jacek, ani prowadzona przez niego sąsiadka nie miałyby prawa funkcjonować dziś w ekstraklapie.
Wdowczyk swoją karę dostał i odcierpiał, tak jak niektóre kluby typu Widzew, Jaga czy Lubin. Inni mieli "więcej szczęścia" więc im się upiekło. Osobiście bardzo żałuję, że Kazimierz Moskal nie miał więcej doświadczenia w prowadzeniu klubu, jak i... uśmiechu losu. Cracovia wygrała przy Reymonta po spalonym Rakelsa, i to zdecydowało o pożegnaniu Moskala. Wielka szkoda. A teraz trenerem jest Wdowczyk - oby choć trochę poukładał drużynę. Na tyle, by z drżącym sercem nie zastanawiać się do ostatniej kolejki: utrzymanie czy spadek? ![]()
„Chłop pańszczyźniany pracował dla pana feudalnego na początku XVI wieku 52 dni w roku, a później 104 dni. I to był feudalny wyzysk. My na początku XXI wieku pracujemy dla Najjaśniejszej Rzeczypospolitej 164 dni. I to jest sprawiedliwość społeczna” ( R. Gwiazdowski)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Nie wierzę że to prawda. Cały czas liczę, że ktoś to zdementuje
![]() Pamiętam jak parę ładnych lat temu Wdowczyk jako trener Legii komentował wypowiedzi Petrescu. A potem się okazało, ze to Petrescu miał rację... ![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Czytam i nie wierzę. Hasło 'dam dupy za wyjście z grupy' widzę przyświeca w życiu wielu... Generalnie jestem za jak największą wolnością w kwestii zatrudniania ludzi i nie mam nic przeciwko pracy Dariusza W. w ekstraklapie. Jeśli tylko są chętni to niech sobie pracuje, odpokutował swoje i .... mu w dupę. Niech go sobie szczecińscy kibice całują po stopach i nazywają zbawcą. Ich podwórko, ich zabawki i ich poczucie godności. Ale miałem nadzieję że takie postrzeganie spraw jest dalekie temu klubowi i jego kibicom. W najczarniejszych snach nawet nie przypuszczałem że zostaniemy poddani takiej próbie. Spodziewałem się zatrudnienia Jasia Fasoli czy Gracjana Roztockiego (w końcu nie od dzisiaj wiadomo że nasi decydenci to kabareciarze z zacięciem do robienia jaj w każdej sprawie) ale Dariusza W. to za cholerę.
Skręca mnie po prostu jak czytam że "takie przecież były realia"... Takie były realia bo były kreowane przez przykładowo Dariusza W.! Tak to można tłumaczyć wchodzących w dorosłe życie Piszczka czy Gargułę, którzy jako gówniaki niewiele mieli w drużynie do powiedzenia i chcąc nie chcąc musieli w takich realiach funkcjonować. Ale z Dariuszem W. jest inaczej bo to ON był INICJATOREM kupowania całych serii meczów. To właśnie on na pierwszej linii frontu kreował realia które skrzywdziło całe rzesze piłkarzy i kibiców! Ukazywanie go jako ofiary systemu to jakieś .......one nieporozumienie! Skręca mnie też jak czytam że Dariusz W. To chvj, ALE w obecnej sytuacji... A co jak byśmy mieli spaść itp. No ....a, spadek to nie jest żaden koniec świata ani nawet ujma! W pierwszej lidze też się gra 11 na 11 i też można przychodzić na stadion i kibicować swoim! Tysiące drużyn na całym świecie nigdy nie powąchało nawet najwyższej klasy rozgrywkowej i wiecie co? Nic, normalnie funkcjonują, mają kibiców i nawet mecze rozgrywają! Już pomijam zasadność stawiania sprawy w sposób "Wdowczyk albo spadek"...
Ostatnio edytowane przez Rob_Zombie : 14.03.2016 o godz. 15:00.
![]()
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)" |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Pogoń jak przejął zagrożoną spadkiem przecież utrzymał, w kolejnym sezonie 4 miejsce po rundzie zasadniczej, wyjebali dopiero jak przegrał 4 kolejne spotkania grupie mistrzowskiej.jak nie utrzyma Wisły to go wyjebią, sam to nawet na konferencji powiedział.ja się natomiast boje że wkłady do koszulek mogą nie mieć z nim najlepszej współpracy i o to zwolnienie szybciej zadbają, jak nie teraz to na starcie kolejnego sezonu.
|
|
|
|
Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Panowie mleko zostało rozlane [ kontrakt podpisany ] chyba że chcemy mieć następnego trenera na liście płac, a nie oto przecież chodzi
![]()
ŚWL!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Wie ktoś, ilu trenerów mamy obecnie na liście płac?
Prezes powinien otworzyć nowy dział sprzedaży: outsourcing usług trenerskich. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Obecnie trzech: Smuda, Moskal i Pawłowski. Smudzie mamy wypłacić zaległości, Moskala mamy do czerwca 2016, podobnie jak TP (w jego umowie znalazł się zapis umożliwiający rozwiązanie umowy po pół roku więc pewnie z niego skorzystamy).
+ oczywiście DW |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Moskal chyba zrezygnowal z pieniedzy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2015
Offline |
|
|
Siedze i nie dowierzam 12 stron głównie tyczy się tego czy Wdowczyk odpokutował czy nie, ale zamiast martwić o tym czy mamy spaść to martwimy sie o przeszłość Wdowczyka.
Ja uważam Wdowczyk ma czarną historie, ale dajmy mu szanse raz na rehabilitacje dwa na zdobycie szacunku potraktujmy go na dzień dzisiejszy ze jego przeszłość odcinamy długą kreską i niech startruje z czystą kartą i rozliczajmy go za wyniki i styl gry Wisły a nie przeszłość. Jak ktoś mądry powiedział jak ktoś jest niewinny niech pierwszy rzuci kamień. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Nie jeden, nie dwa kluby spadały z ekstraklasy, po czym tu wracały. Wiem, że żal by Ci dupę ściskał z tego powodu, ale takie życie. Lubisz jak Ci ktoś w gębę pluje, Twoja sprawa - mnie taki układ nie interesuje. Ten pan inspirował handel meczami, w tym przeciwko Wiśle. Sugerujesz, że forumowicze to albo oszuści skazani prawomocnym wyrokiem, albo mają zarzuty korupcyjne? Bo nie rozumiem w kontekście tego wątku Twojej wypowiedzi.
Ostatnio edytowane przez danpe_ : 14.03.2016 o godz. 15:29.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
![]() ![]() ![]() Starczy ![]() ![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
A za chwilę wszyscy znów będą stroić poważne miny w kościołach, słuchając o przebaczeniu i tego typu sprawach. .... z tym, ważne by mieć ze 3-4 zestawy światopoglądów i szafować nimi w zależności od sytuacji, okoliczności i personaliów. No ale co mnie tam do tego- zostawie sprawę forumowym filozofom i doktorom etyki, bo widzę mamy ich tu setki.
Oczywiście nikomu nie przeszkadzają np. piłkarze na bani, zabijający niewinnych ludzi na pasach. Już nie wspomnę o innych ludziach będących na bakier z prawem- i to w sprawach ciut poważniejszych niż grzebanie w coweekendowym cyrku dla publiki- poustawianych czy też po wyrokach, którzy cieszą się ogromnym szacunkiem tzw. trybun. No ale już nie będę kręcił głębiej tym kijkiem w mrowisku. Napiszę dla odmiany coś z innej beczki. 1. Wdowczyka mi po ludzku żal. Widać po gościu, że długo siedział na bezrobociu. Kiedyś był szczwanym lisem, błysk w oku, błyskotliwe wypowiedzi. Facet sprawiał wrażenie skoncentrowanego, był "tu i teraz", miał jakieś koncepcje, pewność siebie. Dziś to jakaś słabowita wersja nawet nie Wdowczyka tylko człowieka. Nie wiem czy ma jakieś problemy z używkami, materialne, czy jakieś inne życiowe. Może to zasiedzenie w domu i poczucie bycia niepotrzebnym, odstawionym. Jakaś depresja. W każdym razie chłop tak zwyczajnie wygląda słabo. 2. A co opowiada? Same farmazony, ogólniki. "Czy będzie rewolucja w składzie?" - widać z mowy ciała i z tych horoskopowych oklepańców, że Dariusz składu nawet nie zna, to jak miałby w nim robić rewolucję? Nie brzmiał jak człowiek z planem, wizją. Raczej jak desperat i człowiek urwany z choinki zarazem. No ale w swojej najlepszej formie to prawdopodobnie o dwie klasy lepszy trener niż Pawłowski. Zobaczymy. 3. Chyba nikt nie odniósł się do pewnych faktów. Otóż Broniszewski nie ma licencji na prowadzenie ekstraklasowego zespołu. Pawłowski mówił wyraźnie w wywiadzie po zwolnieniu, że musiał być urlopowany i wpisany jako słup do protokołu meczowego. Nie wiadomo w jakim trybie rozwiązano jego kontrakt. Wiadomo natomiast, że bez kolejnego "kogokolwiek" z licencją długo nie pociągniemy. Nie pamiętam, czy ktoś w sztabie ma papiery- Kmiecik? Chyba nie. Zatem brakuje też oceny zatrudnienia Wdowczyka z perspektywy formalnej. Możliwe, że po prostu potrzebowaliśmy trenera z licencją na gwałt i to była najlepsza z tych tragicznych opcji które zostały. Ja tam osobiście owszem, nie jestem zachwycony zatrudnianiem kogoś z taką przeszłością ale ta bardziej cyniczna część podpowiada mi, że to jednak trener. Zakurzony, zastany, z odleżynami moim zdaniem ale trener z warsztatem. Po Wolskim kolejny wykolejeniec, który może odbić się od dna. Odbicia od dna Wisła teraz właśnie potrzebuje. ![]()
It's nothing four sticks of dynamite and a match can't fix
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
W Slasku wzięli Rumaka w czasie kiedy my negocjowaliśmy 2 tygodnie z Chorwatem. Zresztą myślę, że Wdowczyk jest jednak trochę lepszym trenerem.
Nawet w Polsce jest mnóstwo trenerów, którzy przyszliby do nas z pocałowaniem ręki. Hajto, Ulatowski, Kiereś, Bartoszek, Skowronek, Ojrzyński, Kubicki tylko czy to są ludzie na nasze oczekiwania. ![]()
Puchar jest na5z!
|
||
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
czasy mamy ch*jowe dla Wisły ale za długo już żyje na tym świecie żeby się przejmować różami gdy płonie las.
W tym sezonie żydownia nas upokorzyła na Reymonta i grozi nam realnie widmo spadku na 110 lecie... nic gorszego mnie nie spotka więc na tą chwilę ma być utrzymanie i gówno mnie obchodzi jak, nawet z Wdowczykiem i nawet jeśli gdzieś zadzwoni. ![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
Ludzie, atakując DW za to że zgodził się Nas poprowadzić jest teraz ludzko słabe. Chłop dostał los na loterii i chce go wykorzystać. Możemy mieć z nim lodowe stosunki ale jest człowiekiem i każdy winien jest SZACUNKU jako człowiek. Połowa forum zaraz pójdzie do spowiedzi bo Was Matki dojadą z okazji Świąt więc apeluje o wyważone opinie. Tak samo szanuje Małeckiego mimo że 100 razy zarzekałem się że go nie chce. Jest teraz na pokładzie, walczy, stara się i próbuję aby Nasz okręt nie osiadł na mieliźnie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
z Pawłowskim kontrakt już został rozwiązany.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Pomijając fakt czy to jest dobry trener czy nie. Można dużo pisać o tym czy słusznie ukarany, czy kupował mecze czy nie kupował. Dostał wyrok, ma to w aktach, nie protestuje. Jedna sprawa dla mnie jako kibica Wisły jest ważna....
Panowie, od dnia dzisiejszego każda wygrana Wisły czy to w dzisiejszym meczu, czy za tydzień, czy w następnym sezonie będzie u każdego wywoływała pytanie(?), domysł, żart... Czy ten facet wygrał nam ten mecz czy go kupił? Czy ten facet naprawdę ma te umiejętności zarządzania kadrą czy po prostu dalej kombinuje? Obyśmy zdobyli Mistrza za rok...tylko żebyśmy przez kolejne lata nie myśleli czy czasem tego osiągnięcia nie kupił. Eh ta myśl jak dla mnie przekreśla tego trenera bo jak dla mnie i dla wielu kibiców w Polsce zostanie on po prostu Dariuszem W. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
Jacyś tacy z dupy jesteśmy....Jak "Ktoś" o.......i mieszkanie, zrobi rozbój, czy coś innego, za co zostaje skazany, to lamentuje w ...., ze SPOŁECZEŃSTWO go nie toleruje, wytyka palcami, bo był karany i oczekuje...."czystej karty" , bo.....ODBYŁ KARE..... Ale jak W. odbył karę, to się nie liczy....Szczerze, to jak dla mnie to te WSZYSTKIE QRWY...którym się upiekło i kary nie ponieśli a robili to samo są 1906% gorsze od Wdowczyka, który karę poniósł! No wiem wiem, to życie, a w życiu "sportowym" to nie działa............. Mamy problem z UBEKIEM i szkoda,że ZK przedziela kropka. Wdowczyk JEST trenerem Wisły Kraków. Kropka. Utrzyma zespół-brawo,, bo to oznacza,że wypełnił zadanie, czego Wiśle z całego serca życzę. ps. Wdowczyk- chujowy bo ...wiadomo Smuda- chujowy bo "niemiec", chytry dziad prostak Kasperczak chujowy bo...nie chciał ustąpić Liczce Liczka chujowy bo chciał zastąpić Kasperczaka Probierz chujowy....bo chujowy Petrescu zajebisty...tyle,że dla piłkarzy chujowy Ja .......e.....Przyszedłby sponsor np. Gazprom- chujowy bo RUSKI...KGB, Żołnierze Wyklęci, spiski i w ogóle... Przyszedłby Abramowicz...to samo Przyszedłby SZEJK z KATARU- no ....a Tymczasem za 1,5 godziny będziemy walczyć o punkt, który może da nam szanse na utrzymanie.... Pozdrawiam ![]()
Niegdyś uważałem, że cokolwiek jest lepsze niż nic. Dziś wiem, że czasem nic bywa lepsze niż cokolwiek......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
Tylko Wisła! ![]() I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!![]() Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Ten argument w zasadzie mnie przekonał.
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
Ale jak ktoś jest ....ą bez honoru to się będzie pchał na stołek,d o łatwego chleba, a kto wie, być może do dalszego robienia przekrętów. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Stało się źle, że Wdowczyk ze swoją korupcyjną przeszłością został trenerem Wisły Kraków...
Ale nim został, a klub jest w fatalnej sytuacji... o tym jak jest źle można przekonać się po spojrzeniu na tabele!!! Obecnie jesteśmy na PRZEDOSTATNIM MIEJSCU w tabeli!!! z 26 pkt w 26 meczach... Przedostatnim miejscu... Nawet jeśli wygramy trwający własnie mecz z Termalicą będziemy trzecią od końca drużyną w tabeli z 29 pkt w 27 meczach... Według mnie bojkotowanie meczów, protesty kibiców w takiej sytuacji... będą przypieczętowaniem naszego upadku... drużyna jak nigdy potrzebuje naszego wsparcia, w tym trener... Zgodzi się chyba każdy z was, że drużyną trzeba wstrząsnąć, aby się w końcu ogarneła i przestała tracić non stop frajersko pkt... a kto ma nimi wstrząsnąć jak nie trener? Jeśli będziewmy chcieli jego zwolnienia to czy trener bedzie miał wśród nich posłuch? nam pkt potrzebne są jak tlen.... jestesmy na dnie tabeli... bez zwyciestw spadniemy z hukiem z ligii... a to chyba nie o to nam wszystkim chodzi? nieprawdaż? |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|