|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
mnie to bardziej martwi to, że niedawno WISLAZWE pisał że będzie dobrze. Chyba nie o to chodziło.
![]()
Jestem diabeł co się zowie i z wiedźmami żyje w zmowie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Gdy p.Gaszyński pojechał osobiście do Poznania oznajmić że nie przedłuża kontraktu z Gargułą w zeszłym sezonie można było być ciekawym gdzie pójdzie Garguła? Trafił do Iligowej Miedzi Legnica.. To pokazuje jakiej klasy zawodników ostatnimi latami mieliśmy.. Oby Balashov, Jovic, Ondrasek, Drzazga czy Bartosz za parę lat odchodzili do lepszych klubów, bo będzie równoznaczne że coś tam potrafią jednak..
![]()
B.Cupiał o Danie Petrescu: "On jako trener Wisły w 2006 r. bardzo mi się podobał. Zdarzyło się, że kiedy grali słabiej, Petrescu zebrał ich o 6 rano i zamiast na boisko zaprowadził do jednej z naszych fabryk, żeby zobaczyli, jak ciężko ludzie pracują. To ja już wtedy wiedziałem, że to koniec. Wkrótce zaczęli grać przeciw niemu i musiałem go zwolnić. Niestety."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
?
Obaj w Legii grali i obaj Legię trenowali. ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
ile to miał lat ów inkryminowany Guła jak odchodził z Wisły 19? 20? czy może ciutkę więcej... ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Wizerunek buduję się latami,niszczy w ciągu sekundy.Wisłą była jedynym klubem który po handlu w 93 roku ukarała swoich zawodników wyrzucając Bobrowicza,Grędę i Gałuszkę.Ile było wściekłości kiedy sędzia Kasierski za kasę z Wronek przekręcił nas na Ślęzie Wrocław czy później w warunkach ekstraklasy do szału doprowadzał sędzia Wójcik kiedy to na Polonii W. doliczał 10 min i nie uznawał prawidłowo strzelonych bramek przez Wisłę. Czy to nie D.Petrescu mówił że w Wiśle sędziów nie częstuje się nawet wodą
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Do usunięcia.
Powód: Błąd merytoryczny
Ostatnio edytowane przez R33 : 13.03.2016 o godz. 21:26.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
A narzekali, że powrót Smudy "niehonorowy".
No, ale jest jak napisałem: "Tu nie ma co trenować, tu trzeba dzwonić". ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
|
:(
:( :( :( :( ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2014
Offline |
|
Chodzi mi tylko o to ze mieliśmy takich ludzi w Wisle. Byli/sa takowi prawdopodobnie w kazdym klubie dzisiejszej ekstraklasy. Tego nie wiesz/nie masz na to wpływu. Zobacz jakie akcje sa na najwyższych związkowych szczeblach..Wdowczyk był umoczony, i to bardzo brzydka karta w jego życiorysie. Ale został trenerem Wisły, w trudnym momencie. Jak piszą - Wdowczyk przyjdzie i pojdzie. A my z Wisla zostaniemy. I teraz tez trzeba kibicować i wspierać. A nie robić kolejna akcje przeciw trenerowi. To nie pomoze. A jesli wybor miałby byc miedzy smuda a wdowczykiem, to wole wdowczyka. |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Pier.dole takie utrzymanie z oszustem na ławce. Jeździłem na drugą ligę jezdzilbym i na czwartą. Każdemu dla którego najważniejsze jest utrzymanie za cenę honoru życzę żeby Wasze żony, dziewczyny czy kochanki dup.cyły się z każdym w imię nabrania doświadczenia by później dawać wam.
Akceptowanie Wdowczyka na ławce to przyzwolenie na największe kurewstwo jakie można sobie wyobrazić. Cupial albo nie żyje, albo jest ubezwlasnowolniony ze takie rzeczy dzieją się w Wiśle. Wdowczyk wypier.dalaj z mojego klubu frajerze. ![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Co do trenera to bym się nie przywiązywał, ostatnio przychodzą 3 mecze poprowadzą i odchodzą. A do końca sezonu kilka kolejek jeszcze zostało
![]() ![]()
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał? Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad. [/FONT] naoway.deviantart.com |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
ale Wdowczyk nie powinien być rozważany nawet rozważany w kategorii "potencjalny trener Wisły" ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Dobrze powiedziane. Zarzad wybral kwestie sportowe a sprawy poza sportowe zostawil w spokoju. Nie pasuje mi ta jego korupcja ale co my mozemy. Nie chce kolejnego podzialu kibicow bo to do niczego nas nie doprowadzi. Trzeba sie utrzymac wzmocnic obrone i miec nadzieje ze w koncu nadejda te lepsze czasy. Jestem cholernym optymista i wierze w lepsze jutro.
![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Tym gorzej, bo ten sprzedawczyk będzie już na zawsze wiązany z naszym klubem.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2015
Offline |
|
|
Mamy Wdowczyka, co możemy z tym zrobić? NIC. Oczywiście można pokrzyczeć "WYPIERDALAJ, MY TAKIEJ ....Y NIE CHCEMY, MY MECZY NIE KUPUJEMY" itd. itp. Co to nam da? NIC.
Wdowczyk jako jeden z nielicznych (o ile nie jedyny) wziął pełną odpowiedzialność za swoje czyny. Czy chciałem Wdowczyka? Nie ale lepszy taki trener niż żaden. Dlaczego? Bo pierwsze - nie mamy pieniędzy, a po drugie (i co ważniejsze) NIE MAMY CZASU ŻEBY WYBRZYDZAĆ. A czytając komentarze "wolałbym żeby Wisła spadła aniżeli Wdowczyk był trenerem" ręce opadają... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2014
Offline |
|
|
Zgadzam sie. I tu zmierzamy do przykrej refleksji. Zarząd ma daleko w tyle, co czuja i sadza o nowym trenerze kibice. I faktycznie jesli niektórym po rezygnacji ze smudy wydawało sie ze cos sie zmieniło w tej materii przyszedł siarczysty policzek.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Wyglada na to ze pan Bogusław wpadl w panike.... inaczej nie potrafie wytlumaczyc zatrudnienia Wdowczyka.
Od czasu zwolnienia Kazia cuda sie dzieja... takie dziwne mam wrażenie ze to powolne przygotowania do I ligi ( tfu tfu ) ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Zarząd! Co? Ty wiesz co!
Ja .......e...ta zawszona KANALIA Wdowczyk trenerem Wisełki, to już wolę pazernego dziada przygłupa niż tego warszawskiego sprzedawczyka który to jadąc na wałku z sędziami będąc trenerem tirówy ukradł nam mistrzostwo (czasy Petrescu) Ten klub sięgnął dna... .... wam w dupe s....ysyny zarządzające tym pięknym klubem ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Zarząd wybierając Wdowczyka musiał wiedzieć jaka będzie reakcja kibiców. Mówiąc krótko - miał tę reakcję w dupie. Co to dla nas oznacza? Że choćbyśmy nie wiem jak protestowali i krzyczeli, to jeżeli tylko Dariusz W. będzie miał wyniki zarząd będzie dalej miał nas w dupie.... Deal with it.
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
....a płakać mi się chcę..
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
największego kreta to mamy w środku naszego klubu czyli nasz niezatapialny Zdzisław K....a tu wszyscy płaczą nad postacią Wdowczyka...................jak to mówia swgo nie znacie.......
![]()
wazne są tylko te dni na które czekamy"
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Wiesz że w czasach gdy jeździłeś na druga ligę (o ile tak było) co drugi mecz był ustawiony? ba, całe lata 90 były ustawione ze słynnymi niedzielami cudów gdzie i Wisła sprzedawała na prawo i lewo mecze. Wtedy Ci to nie przeszkadzało? I nie, nigdzie nie bronię Wdowczyka, ale czy chcesz czy nie teraz jest naszym trenerem i życząc źle jemu - życzysz i Wiśle spadku. Mam nadzieję, że po sezonie odejdzie i nie dlatego, że nie utrzymał Wisły, ale że będziemy mieć lepszego kandydata niż obecny trener. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2013
Offline |
|
|
ja powiem tylko jedno:
w głębokiej dupie mam to, że Wdowczyk był skazany za ustawianie meczy. Karę odbył, frycowe zapłacił. Ale on jest po prostu słabym trenerem (choć fakt, od Teddiego lepszy). ni .... nie rozumiem tej nominacji |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Dziś nie 1 kwietnia, więc ta decyzja to jakiś sabotaż...
Powspominajmy zatem naszych niedoszłych trenerów Jimeneza, Broosa i Jurcica... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
1 Listopad tez nie dzis...
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Najbardziej mnie śmieszą komentarze, że w latach 90-tych większość meczy było ustawione i większość trenerów była umoczona. Tylko do jasnej cholery to są tylko wasze spekulacje a Dariuszowi W. zostało to udowodnione. Kara była śmieszna bo już nigdy nie powinien nikogo trenować, ale to już inna sprawa.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Mieliśmy buraka, mieliśmy idiotę pozostało zatrudnić oszusta. W zarządzie mamy ubeka, który najprawdopodobniej ma jakieś teczki na innego ubeka bądź oszusta bo w innym przypadku tenże dawno by go wy.......ił. Dodatkowo na trybunach idolami są przestępcy.
Także Panie i Panowie ciszej nad tą trumną....
Ostatnio edytowane przez rafkur : 13.03.2016 o godz. 22:30.
|
|
|
|
Member
Od: 09.2015
Offline |
|
Wiesz w ogóle jak znaleźliśmy się w 2 lidze? Bo jako jedyni zrobiliśmy czystki w klubie Wiesz dlaczego nie awansowaliśmy w pierwszym roku z powrotem? Bo Nas jebany tfu kasierski zalatwil na Slezie w porozumieniu z amica Nie odpisuj! Wdowczyk frajerze! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Z tego klubu trzeba wywieść na taczkach wszystkich, rozpoczynając od niezatapialnego Zdzisława.
Budować wszystko od nowa, w oparciu o młode osoby, które kochają Wisłę i mają łeb na karku. Szkoda, że to jest nierealne. Od jutra będę musiał oglądać na ławce trenerskiej Wisły morde sprzedajnego pajaca. Kapka będzie przechadzał się po klubowych korytarzach przez następne naście lat, podpisując kolejne absurdalne papiery. Kvrwa mać. ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|