|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Nie szukajcie usprawiedliwienia, że kibice nie chcieli Smudy, więc Wisła wzięła skorumpowanego Wdowczyka.
Zarówno tego i tego kibice nie chcą, a jednak wszechmogący Zdzisiek jak zwykle robi swoje. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Przynajmniej Cupiał wprost pokazał, że nie wierzy w piłkarzy i tutaj trzeba dzwonić.
A tak poważniej to myślę, że jakby każdy z nas mógł wymienić pięciu trenerów, którzy powinni trzymać się od Reymonta z daleka to poza takimi tuzami jak Smuda czy Stawowy większość miałaby na liście również Dariusza W. To jest kur** skandal. ![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
WY.PIERDALAJ , szkoda słów na tą sprzedajną kur.we
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
Sprytnie to zarzad rozwiazał. Jak nie na murawie to moze pod stolikiem...
'Tu nie ma co trenować, tu trzeba dzwonić'' |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Ten przynajmniej potrafił kupić mecz, nie to co nasz poprzedni trener
A tak już całkiem serio.... co się ....a dzieje |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Upadamy tak nisko, ze juz nie przeszkadza nikomu to, ze ktos kiedys byl zamieszany w korupcje. Łabodzinskiego wykopalismy a teraz przychodzi taki Wdowczyk. Zarzad sie bardziej skompromitowac nie mogł a Cupiał jeszcze na to pozwala. I na dodatek prezes Dunin mydli nam oczy mowiac "Zarząd pracuje. Składa się z ludzi całkowicie oddanych Wiśle. Prosimy o sprawiedliwe osądy". Własnie widzimy jak pracujecie na szkode Naszego klubu. I teraz nagle beda gadali, ze nie wiedza czemu Jurcic wyleciał do Chorwacji. Mydlic oczy moga ale nie nam
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]() POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten, Ten boski Krakowski nasz TS I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!! |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
To m być ta przemyślana decyzja?
Pojebało kogoś do reszty, zawsze się odcinaliśmy od korupcji a teraz zatrudniamy gościa, który się w tym gównie taplał.. Kuerwa mać, jak długo... WYPIE.RDALAJ! Brawo Cupiał, brawo Dunin! ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Member
Od: 03.2012
Offline |
|
|
Pomijając dzisiejszą decyzję bo i tak ten trener popracuje do maksymalnie 5 meczów na jesień.
Zachodzę w głowę kto decyduje się na tego człowieka jak i również poprzedniego trenera Pawłowskiego. Na ten moment to w klubie jest taki bałagan że to jest dramat.Wczoraj miał być trenerem Jurcic dzisiaj jest Wdowczyk po ilu dniach odkąd niema Pawłowskiego?Cupiał tyle lat odcina wszystkich ludzi związanych z korupcją od Wisły a tu nagle w zupełnie niespodziewanym momencie zatrudnia takiego trenera który korupcją był ubabrany po same uszy. Wnioski mogą być takie że ktoś skutecznie doradza Cupiałowi takie posunięcia lub na przykład Kapka z Duninem na spółkę podejmują takie decyzje lub sam "niezatapialny" porusza wszystkimi sznurkami w zarządzie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
http://www.wislakrakow.com/forum/sho...&postcount=431
I kto ma najlepsze info ? ![]() A tak na serio mysle, ze mimo wszystko gosc ma jakis warsztat, charakter i jest w stanie nas utrzymac. Gdyby nie przeszlosc korupcyjna ale skoro wlascicielowi przestalo to przeszkadzac (zajrzalo widmo spadku w oczy). Z drugiej strony grali u nas i Gargula i Lobodzinski, a Wdowczyk jako jeden z niewielu przynajmniej swoje odpokutowal. A kibice to moze w koncu niech zajmą się wspieraniem piłkarzy w walce o utrzymanie, a nie politykowaniem bo sytuacja z Moskalem, potem Smudą nikogo nic nie nauczyla. Jak widać zawsze może być gorzej.
Ostatnio edytowane przez dynek.pl : 13.03.2016 o godz. 13:46.
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
w dniu dzisiejszym straciłem szacunek dla p. Cupiała. Jeszcze 15 lat temu mówił że w jego klubie nie znajdzie się osoba która jest podejrzana o korupcje. W związku z tym wyleciał Łobodziński. A tu zatrudnia się trenera Wdowczyka!! Źle się dzieje...
![]() lks Termalica Bruk-Bet Nieciecza - legła W-wa 3:0 ![]() |
|
|
|
Member
Od: 10.2015
Offline |
|
|
Nie potrafię myśleć o Wdowczyku (bo to już nie podejrzany i oskarżony Dariusz W. - on się przyznał i został skazany) inaczej niż buc, szmata, korupcja, legionista. Nie potrafię.
I niech tylko ktokolwiek krzyknie jego nazwisko przy podawaniu składu na R22 - gwarantuję liścia. ![]()
Nawet gdy upadniesz, ja będę z Tobą.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
....a, dalej jestem w szoku niemal sparaliżowany! Ale proszę bardzo! Niech się Dunin z kolegami bawi w piaskownicy z tym, że beze mnie i moich pieniędzy!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
To jest hańba. Cupiał i jego świta i tak s.......i po spadku a ten jest realniejszy niż kiedykolwiek.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Wspaniały wybór, czeka nas wiele sukcesów i niezapomnianych wrażeń z Panem Darkiem na ławce trenerskiej
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Profesjonalizm pełną gębą, bo wszystko wskazuje na to, że sam Wdowczyk jeszcze w czwartek/piątek nie miał o tym pojęcia..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
i tu by sie dopiero przydal jakis bojkot. pokazanie ze sie ludziom nie podoba tego co robia.
![]() lks Termalica Bruk-Bet Nieciecza - legła W-wa 3:0 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Panie Cupial
Dzieki za wszystko ale wez juz Pan idz w chu...odejdz ![]() ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Kiedyś kolega, doskonale zorientowany w tym co dzieje się w klubie POWIEDZIAŁ TAK niema takiej możliwości ze CUPIAŁ klub sprzeda tu wystarcz marnej księgowej spojrzy w papiery a ludzie pójdą siedzieć a jak oni pójdą to szew z nimi . Wtedy a był rok 2004 zabrzmiało to jak herezja, ale zdaje się ze to prawda.POZOSTAJE WIZJA LIKWIDACJI KLUBU
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Najlepszy polski, dostępny dla nas trener, którego mogliśmy zatrudnić.
Szkoda, że z korupcyjną przeszłością... Pamiętajcie, że Kapka i Dunin nie są wyrocznią w wielu decyzjach. Nie wiemy kto stoi za Wdowczykiem. Pawłowskiego nie zatrudniał Kapka. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Żebyśmy wiedzieli kto zasiądzie na ławce:
16 września 2009 został skazany przez Sąd Rejonowy w Kielcach na 3 lata pozbawienia wolności w zawieszeniu na 5 lat, grzywnę w wysokości 100 tysięcy zł oraz trzyletni zakaz pracy w sporcie za udział w procederze korupcyjnym w Koronie Kielce w sezonie 2003-2004. Obarczono go również kwotą 20 470 zł tytułem kosztów sądowych. Dodatkowo 29 października 2009 r. został skazany przez Wydział Dyscypliny PZPN na siedem lat bezwzględnej dyskwalifikacji (przy czym w karę tę wliczono okres zawieszenia licencji trenerskiej od 2008) oraz 20 tys. zł grzywny. Kara miała obowiązywać do 2016 roku. 5 lipca 2012, po upływie czterech lat zawieszenia, Komisja Kształcenia i Licencjonowania Trenerów PZPN udzieliła Wdowczykowi licencję UEFA Pro na okres 1 roku, zaś Trybunał Arbitrażowy przy PKOl przywrócił możliwość pracy w zawodzie trenera. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że tego frajera wszyscy godnie w piątek przywitamy.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
My nie mamy ludzi kompetentnych w klubie to są amatorzy którzy zatrzymali się na latach 80-90 Wstyd i tyle...
![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Kolejny dowód na to, że naszym klubem zarządzają ludzie niekompetentni, głupi, POPIE*DOLENI!
Jak można było zatrudnić tego pajaca handlującego w przeszłości meczami? Panie Cupiał co się zmieniło? Przecież ludzi którzy mieli jakiekolwiek zarzuty korupcyjne się stąd goniło a teraz się takich zatrudnia?! Nie pojmuje kto i dlaczego podejmuje od dłuższego czasu same nienormalne i absurdalne decyzje. Jak dla mnie to podchodzi pod działanie na szkodę spółki... paranoja. Quo vadis, Wisło? ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
Nie chcę nic sugerować, ale nie wykluczam sytuacji, że Jurcić był dogadany i przyjechał podpisać wynegocjowany kontrakt, który w trakcie lotu uległ zmianie... ![]()
c.d.n.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
Wywiad z 11 marca..
Skoro patrzymy na okolice dna tabeli, to nie może zabraknąć wątku Wisły. Co się musi wydarzyć, by krakowianie przełamali impas trwający od listopada ubiegłego roku? DARIUSZ WDOWCZYK: - Tej drużynie brak pewności siebie. Ale jak może być inaczej, skoro nie demonstrują tego na boisku tak rutynowani gracze jak Arek Głowacki czy Paweł Brożek? Stąd tak, a nie inna pozycja w tabeli. Trudno mi sobie wyobrazić, że Wisła nagle się podniesie. Na 13 domowych potyczek wygrali tylko dwie. Niewyobrażalne. Na wyjazdach idzie im tylko nieznacznie lepiej… 13 marca: Data publikacji: 13-03-2016 13:15 Wisła Kraków SA informuje, że pierwszym szkoleniowcem drużyny Białej Gwiazdy został Dariusz Wdowczyk. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Cytat:
![]() POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten, Ten boski Krakowski nasz TS I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Dariusz Wdowczyk powinien mieć dożywotni zakaz trenowania.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
,,Chcemy podjąć możliwie szybko, najlepszą decyzję wybierając nowego trenera" - to kurva jest super decyzja.
Bravo wy, Kapka won!!!!! |
|
|
|
Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Ja patrzę na to wszystko tak :
Obecny zarząd Wisły nic mądrego nie wykombinuje i nie wykombinował(pomijam obietnice) biorąc pod uwagę nowego trenera, z dnia na dzień jesteśmy coraz bliżej I ligi - sportowo, bo organizacyjnie jesteśmy 100 lat za murzynami, nie mówiąc o konkurencji gdzie na tą chwilę jest to inna galaktyka. Dobrze będzie jak D.W skończy w Wiśle sezon a to bd oznaczać nasze utrzymanie ?. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|