POPIERAM wypowiedz fialo i KOMINKA...
CYRK wiekszy niz w klubie jest na tym forum. To co przez grube LATA powtarzałem i wałkowałem Markusowi i kotowi nic nie dalo. Każdy dalej swoje... NIE WIEMY NIC. Nie mamy pojecia jak to wszystko wyglądało, łatwo siedziec przed kompem i psioczyc.
Markus napisał(a):

|
Wisła od dawna rozpaczliwie potrzebuje rewolucji w sztabie trenerskim. To jej brak także pogrąża ten klub, a nie może prowadzić do jego uratowania. Dlatego trzymanie tych ludzi, jakby w czymkolwiek realnie mogli pomóc nowemu trenerowi, jest jakimś kuriozum.
|
Wisła już miała małe rewolucje w postaci PETRESCU ze swoim sztabem oraz Holendra.... Klub w dużej mierze pogrążyli "kibice", którzy przez lata nie ruszyli 4liter na mecz tylko komentowali na forum.
Prezydentowa napisał(a):

|
Taka mnie refleksja naszła: W tym całym burdlu, kryzysie, w tej całej czarnej dupie, w której jest teraz Wisła, najbardziej przesrane ma jednak kibic. Nie ma praktycznie żadnego wpływu na to, co się w klubie dzieje (poza chodzeniem na mecze), kibic nie może zrobić nic, żeby było lepiej. .
|
Tutaj wynalazłem jedną z wielu perełek głupoty i samozaprzeczenia.
KIBIC MOŻE DUŻO! Piszesz, że niby może chodzić na mecze, z drugiej, że nie może zrobić nic żeby było lepiej.
JAKBY frekwencja wynosiła około 20tys to nie byloby takich problemow jakie mamy... Nie byłoby oszczednosci od 2010 roku... Byłoby dużo lepiej.
Setki osób się wypowiada, jestem ciekaw ile razy byliscie na meczu... Zacznijcie chodzic na mecze to bedzie lepiej.