|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Podobno nie mogli się dogadać co do długości umowy.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Czyżby "Mnietek"Broniszewski był funflem Kapki? Bo jego synek siedzi przy kolejnym trenerze, robi głupie miny i jest nie do ruszenia.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
http://www.dziennikpolski24.pl/sport...iciem,9596352/
1. Generalnie, ze chcial caly sztab swoj a Wisla sie nie zgodzila 2. I ze szukamy dalej, kandydatem jest Jan Kocian. Wymienamy Pawlowskiego na Kociana. Kocian idealny na I lige |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Kazdy juz zadowolony byl a tu odwrot. Byle nie spasc z ligi bo spadek moze byc gwozdziem do trumny
![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Coś mi tu nie pasuje. Starali się o tego Jurcica, bądź co bądź jakieś tam nazwisko, to jest, i co, nagle fiasko i bierzemy Kociana, to się jakoś całości nie trzyma.
A kupie sobie nowe Renault. Niezłe ma tu parametry, wszystko ok. Nagle zmieniam zdanie i jednak wezmę Octavie z przed 10 lat. Tak to własnie wygląda... ![]()
Tylko jeden klub !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
po prostu ku.rwa nie mam pytań. Zarząd ku.rwa od siedmiu boleści. Pier.dolone patałachy. Zostawią ten sztab, który nic nie potrafi? Widze, że piękne układziki w SA. Jak były, tak są, i pewnie tak będą. Aż się kur.wa odniechciewa patrzeć na tych amatorów. Nie dość, że po boisku biegają jak za kare, to jeszcze gorsi są na górze...
![]() I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!![]() Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Mi osobiście nie pasowało coś gdy wszyscy i klub i trener dementowali zainteresowanie Wisły Jurcicem.
Teraz natomiast obawiam się, że to może być prawda, bo wówczas sens tych dementi był. Zaprzeczmy, te rewelacje, nasz nowy trener w spokoju rozwiążę swój kontrakt z Mariborem a i my na spokojnie się porozumiemy. A teraz, dlaczego mieliby puszczać ,,ściemę" do mediów-to jest podstawowe pytanie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
I jeszcze raz Cupiał wydymał kibiców.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Niewiarygodne. Kapka i Cupiał zaskoczeni, ze trener śmie stawiać jakieś warunki. Ze chce otoczyć się swoim sztabem. Jeszcze pewnie miał czelność wypytywać o strategię transferową, siatkę skautów i szkolenie młodzieży. Wariat z zagranicy.
Ręce opadają. Trzeba sobie jasno powiedzieć, że jesteśmy w 100% amatorskim klubem. I nic się w tej sprawie nie zmieni bez trzęsienia ziemi. Zaczynam się zastanawiać czy spadek z ligi nie jest przypadkiem - paradoksalnie - szansą na normalność w długim terminie. Ja jeb*ie. ![]()
vel HatefulRespect
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Byliśmy jesteśmy i będziemy w czarnej dupie!!!
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
To się nie mogło udać. Jak tylko usłyszeli twarde warunki Chorwata, to Zdzisław pewnie poczuł się zagrożony.
Koniec i wypadami do Portugalii naszych skautów oraz ta beznadziejna wegetacja na marginesie klubu jak za Holendrów ![]() |
|
|
|
Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
To witaj 1 ligo
![]()
ŚWL!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pytanie trochę off top.
Ktoś mi wytłumaczy dlaczego ten komuszy szczur Kapka jest w klubie nie do ruszenia? Czemu SKWK ma tyle do powiedzenia na temat kandydatów na szkoleniowców Wisły a w sprawie tego człowieka nie zająknęło się nawet słowem? ![]()
vel HatefulRespect
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
W ogóle to czas najwyższy na jakieś oświadczenie, dawno nic nie było. W tym wyznaczamy nowe "standardy".
![]()
Wisła ponad wszystko
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Dramat, obecny sztab powinien wyleciec na zbity pysk a Jurcic dostac najlepsze warunki z mozliwych. Witaj 1 ligo.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Moze ci ci jebali Smude zrzucą się na sztab Krunoslava.
Już się bałem, że w tym klubie zacznie być normalnie ale nie ... Komedia trwa. Straciliśmy 2 tygodnie i może kilka punktów na wagę utrzymania (Piast, Korona, Nieciecza (?)) grając bez trenera żeby na początku negocjacji okazało się, że gość chce swój sztab. ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
To właśnie dlatego jesteśmy na 15 miejscu. Nic nie zapowiada poprawy.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2013
Offline |
|
|
Panie Cupiale, dokąd Pan zmierzasz?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Cytat:
Powtórzę to kolejny raz jak kurva można negocjować z gościem tyle czasu, by na sam koniec dowiedzieć się o tym, że chce swój sztab (jeśli to oczywiście prawda). A najlepsze jest to, że teraz pewnie zatrudnimy jakiegoś speca typu Kocian. Czekać na gościa 2 tygodnie, jak rozwiąże kontrakt i nie dogadać się w tym czasie to jest skandal i obraz nieudolności ludzi z zarządu. Kapka wypad......!!!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Niech się ten sezon już skończy...
![]()
Czesiu... Co ty robisz zarazo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Cz Wy nie rozumiecie ze Cupiał systematycznie dąży do likwidacji tego klubu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
A jest gdzieś oficjalne info, że on ten kontrakt juz rozwiązał?
Ja wierze, że to nadal tylko taki wybieg w negocjacjach... ![]()
WISŁA TO JEST POTĘGA, WISŁA NAJLEPSZA JEST!
FRANEK 21, NIGDY JUŻ NIE BĘDZIE TAKIEGO JAK TY! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Eh..przestan pier...ić jak potłuczony!
![]()
WISŁA TO JEST POTĘGA, WISŁA NAJLEPSZA JEST!
FRANEK 21, NIGDY JUŻ NIE BĘDZIE TAKIEGO JAK TY! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
banda debili
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2014
Offline |
|
|
Jesli to prawda z tym Jurciciem to niech Cupial z towarzyszem Kapka bawia sie sami..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2014
Offline |
|
|
Był Rumak.. trzeba było chłopa brać. Bo jeśli nie daj Bóg serio mamy fiasko rozmów z Chorwatem to zostaniemy z jakimś wynalazkiem. Będzie gorąco.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
To jakaś podpucha dziennikarzyn... Przez ostatni tydzień nie mieli co pisać, mało co się klikało to teraz mają temat..
Zobaczyli że gość wsiada do samolotu i do ,,prawdopodobnie'' dorobili cały artykuł. ![]() POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten, Ten boski Krakowski nasz TS I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!! |
|
|
|
Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Niestety DP i GK to raczej wiarygodne źródła. Scenariusze zresztą dziwnie zbieżny z obawami sporej ilości kibiców, którzy kandydaturę Chorwata przyjmowali z mieszanką nadziei i niedowierzania.
![]()
vel HatefulRespect
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|