|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
http://ekipa24.si/clanek/nogomet/prv...a-kaksen-nacin
Słoweńskie media podają, że Jurcić rozstał się z Mariborem i nic już go nie łączy z tym klubem. Jurcić najprawdopodobniej poprowadzi nowy klub już w meczu z Niecieczą. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2015
Offline |
|
|
kurewa jaranko w chooy, w koncu ktos z porzadnym cv
![]() |
|
|
|
Miodek
Od: 06.2004
Offline |
|
|
A to ci niespodzianka! Wchodzę se ja na TWSD pewna, że nic z tego Jurcicia już nie będzie, skoro dotychczas się nie udało. Nie dogadał się z Mariborem, a my szukamy kogoś w zamian. A tu taka dobra informacja!
Moim zdaniem dobry wybór. Byle tylko nasze gwiazdy nie zaczęły płakać, że ciężkie treningi... |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Member
Od: 02.2015
Offline |
|
|
Fejsbukowe profile podają, że trener od poniedziałku.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Skad ten entuzjazm?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Wreszcie zatrudniamy trenera z prawdziwego zdarzenia.
Ciekawe czym, oprócz pieniędzy, zdołali przekonać trenera z takim CV. Historią? Bazą treningową? Obietnicami budowy zespołu, który (jeśli zdoła utrzymać się w lidze) miałby powalczyć o mistrzostwo i ewentualną Ligę Mistrzów? Ciekawe, co zamierza Bogusław Cupiał. Rozsądnie byłoby zawrzeć umowę zawierającą klauzulę, która automatycznie rozwiąże jego kontrakt w przypadku, gdyby Wisła spadła z ligi. W pojedynkę, bez pieniędzy, czasu i zaufania właściciela (i wszystkich osób związanych z klubem, również kibiców) niczego nie zmieni jego zatrudnienie. PS. A tutaj się okaże, że podpisali Ulatowskiego. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2014
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zasłyszane w internecie, m. in. na twitterze
,,Nowy trener w przyszłym tygodniu, a wraz z nim jego sztab" Ciężko mi uwierzyć, że po wielu latach oszczędności, zatrudnianiu trenerów typu Pawłowski, decydujemy się na zagraniczną opcję wraz z wymianą jakby nie było pewnie sporej części sztabu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
W tym klubie nic nie jest normalne, więc "nagła" zmiana kursu z Pawłowskiego na Jurcica mnie nie dziwi.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
![]()
alejasienieznam
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Ostatnio edytowane przez arti : 12.03.2016 o godz. 16:45.
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Oby ten Krunislav zdołał szybko odmienić oblicze zespołu chroniąc nas przed spadkiem...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Fajnie by bylo gdyby taki trener dostal zespół w przerwie albo przed nowym sezonem wtedy mialby czas przygotowac zespol i przede wszystkim ogarnąć realia naszej polskiej kopaniny. Mam nadzieje ze wystarczy czasu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Jeszcze żeby dostrzegł, że inwestycja w piłkarzy reprezentujących odpowiednie umiejętności również ma sens... Bo co nam z trenera ekstraklasowego, jak piłkarzy będzie miał trzecioligowych - w najlepszym wypadku zrobi z nimi pierwszą ligę <tfu, o zgrozo>
![]()
Czesiu... Co ty robisz zarazo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
I ni ma trenera
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Lipa jesli to prawda...
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No nie wierzę, czekać na gościa 2 tygodnie, doczekać się rozwiązania kontraktu z Mariborem, być na ostatniej
prostej i spier...ić, a szkoda gadać. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Szkoda, ale w sumie można było się tego spodziewać… Za dobry trener jak na obecną Wisłę. Gość, który się szanuje i stawia warunki - przede wszystkim własny, kilkuosobowy sztab.
Najprawdopodobniej nie mamy kasy na utrzymywanie ok. 10 osób na kontraktach trenerskich (obecny i nowy sztab). Z Broniszewskim pierwsza liga zagląda coraz wyraźniej... ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Nie wiem jak was ale mnie to już zaczęło śmieszyć..
Podobno Kocian jest podawany jako jedna z kandydatur, i jedynie co pozostaje to się uśmiechnąć bo nerwów szkoda. ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
gdzie znowu napisali, że go nie będzie?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Normalnie brak słow co te patałachy z zarzadu odwalaja. Jurcic miał prowadzic zespoł ze sztabem, ktory juz mamy? kpina i tyle, kazdy porzadny trener bierze ze soba swoj sztab szkoleniowy. Jezeli sie to potwierdzi to zarzadowi nalezy sie mocny KOPNIAK W DUPSKO. Dawno nie mielismy zarzadu, ktory by tak kompromitował Nasz klub
|
|
|
|
Guest
|
|
W Kielcach zostawił Urygę na ławce to teraz dodatkowo może zamiast Boguskiego zagra Bałaszow (albo chociaż B wpadnie na to żeby zrobić zmianę Boguskiego w 60 minucie). Niestety obawiam się, że w tej konfiguracji Mały jest póki co nietykalny:( |
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Łudze sie ze po prostu polecial po swoje rzeczy
a pismaki dorobily sobie teorie Kocian? No kurva bez jaj ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Haha czyli wszystko jest w normie, już się bałem, że nie będzie stabilnie, ale jak widać nadal jesteśmy na dnie i konsekwentnie się go trzymamy.
Pewnie, po co nowy sztab, ten jest taki genialny, przecież trzyma się już od niepamiętnych czasów. ![]()
Wisła ponad wszystko
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
No, nieźle. A Rumak już zaklepany, zostaje więc Ulatowski albo Hajto.
![]()
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)" |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|