|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Jak to jest z Bartoszem? Podpisał nowy kontrakt?
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak jak się spodziewałem, jest nasza "gwiazda" http://weszlo.com/2016/03/07/dziki-d...-social-media/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Podobno to nie jest jego konto.
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|
|
Guest
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak się chce być takim uszczypliwym, to miło by było najpierw sprawdzić stronę oficjalną....
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Guest
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...lda_guerriera/ Poza tym jednak interesuje mnie co to był za zabieg o którym wspominał DG, a o tym tutaj ani słowa. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
a Sarki ? kiedy wróci ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Sarki to karierę będzie raczej kontynuował w Coco. Z dolce głąbem666 jeszcze się pomęczymy.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
ale przecież my sarkiego nie płacimy teraz
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
Nic nie stoi ze strony prawnej by taki zapis w kontrakcie wprowadzić. Problem w tym czy któryś zawodnik to podpisze i czy nie wywoła to buntu. Podejście naszych grajków do imprezowania jest raczej znane. Nie ma przeszkód np by każdy piłkarz przed treningiem dmuchał w alkomat.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2013
Offline |
|
Inna sprawa jest z importami z daleka, szczegolnie jak w Polsce jest ich pierwszy klub w Europie (no chocby Dziki). |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A propos prowadzenia się naszych zawodników. Dla odmiany dobry przykład, co można robić z czasem wolnym.
https://www.youtube.com/watch?v=23c-wScYfWw ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Mnie zastanawia, czemu jest tak wiele niecelnych strzałów z dystansu. Czy dla zawodowego piłkarza, tak ciężko jest przymierzyć w światło bramki. Mówię, o uderzeniach z poziomu murawy, bo tych z powietrza to wiele ląduje ponad tymi siatkami za bramkami. Może mi ktoś z tych dokładnie oglądających nasze mecze odpowiedzieć, czy np. piłkarz Cywka, oddał w tym sezonie celny strzał ( w światło bramki)?.
![]() ![]() ![]() Kupię koszulki Wisły z dawnych lat. Pisz na PW. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Dla zawodowego piłkarza absolutnym minimum powinno być aby co drugi jego strzał był strzałem celnym.Mam nieodparte wrażenie że z kolegami na orliku mamy mniej piłek posłanych poza światło bramki po strzałach z dystansu niż to jest w wykonaniu naszych milusińskich ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Co ten leser z Haiti odpierdala to szok! Siedzi w domu i nic nie robi,jeszcze na kadrę chce jechać. Niech wypierdala z tego klubu bo literki pokazywane w stronę kibiców po strzelone bramce nic mu nie dadzą! Leser
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|