|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|||
|
Też oczywiście dołożyłem swoje 3 grosze.
Film pochłonął więcej niż 14 mln zł z tego co wiem, a PISF dał najwyższe możliwe dofinansowanie rzędu 6 mln zł. Łącznie budżet zamknie się w okolicach 20 mln zł. Film dla mnie ważny również ze względów rodzinnych (Wołyń, Akcja Wisła). Jeszcze ad vocem Lipskiego i Olszewskiego, który byli już istotnymi postaciami świata masońskiego, na dekadę przed powstaniem KOR... Cytat:
Cytat:
Cytat:
http://gazetawarszawska.com/judaizm-...-jan-olszewski
Ostatnio edytowane przez emj10 : 19.02.2016 o godz. 10:38.
|
|||
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
https://polakpotrafi.pl/projekt/pomnik Każdego zachęcam do wsparcia. ![]()
Ostatnio edytowane przez heoij : 19.02.2016 o godz. 13:40.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Online |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
"Tajne spec. znaczenia" - cała prawda o "Wałesie. Człowieku z teczki"
https://www.youtube.com/watch?v=gFn3itSS1-Y |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Jak ja uwielbiam tematy zastępcze
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Interpelacja poselksa Pawła Szramka (kukiz'15).
http://niewygodne.info.pl/artykul6/0...erwy-zlota.htm |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
http://wiadomosci.onet.pl/krakow/nie...rydzyka/jytln4
Narodowy Fundusz Ochrony Środowiska i Gospodarki Wodnej nie przyznał Małopolsce 20 mln zł dotacji na realizację antysmogowego programu LIFE. W tym samym czasie przeznaczył natomiast 26 mln zł dla fundacji ojca Tadeusza Rydzyka. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
||
Cytat:
![]()
"Czuć się w klubie swoim, jak w domu ojczystym, oddychać pełną piersią, podkreślać na każdym kroku swój czysto-narodowy, a w czasach zaborczych także niepodległościowy charakter"
![]() |
||
|
|
Junior Member
Od: 02.2016
Offline |
|
|
Nic w zmianach kulturowych świata zachodniego nie jest dziełem przypadku. W 1947 roku generalny szkic tych zmian został zarysowany przez Szkołę Frankfurcką, dążącą do pełnej destabilizacji i zniszczenia kultury świata zachodniego. Obecnie po wypełnieniu już całego wachlarza zmian dochodzimy powoli do aktu końcowego opisanego przez jednego z kluczowych twórców rewolucji kulturowej Theodora Adorno. W swoim manifeście radykalizacji kultury pt “Filozofia nowej muzyki” napisał “Ostatnią perwersją stylu jest uniwersalna nekrofilia, którą wkrótce trudno już będzie odróżnić od normalności, będącej jej przedmiotem – od tego, co utrwaliło się w konwenansach muzyki jako jej druga natura.”
Według niego był to ostateczny akt, punkt w którym upada cały konstrukt cywilizacji zachodniej na którego zgliszczach powstanie nowa globalna kultura. Ten opisany przez Adorno ostateczny akt właśnie się rozpoczął wraz z propozycjami legalizacji nekrofilii i kazirodztwa, które pojawiły się na corocznym spotkaniu szwedzkiej młodzieżówki Partii Liberalnej w Sztokholmie. Zgodnie z przedłożonym wnioskiem rodzeństwo wyrażające zgodę będące w wieku 15 lat i starsze powinno mieć możliwość angażowania się w stosunki seksualne podczas gdy seks ze zmarłym powinien być także legalny jeśli zmarły wyraził pisemną zgodę przed zgonem. źródło: http://redia.pl/polityka/artykul-249...zirodztwa.html |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Już w najbliższą niedzielę ulicami Krakowa przejdzie kolejny Marsz Pamięci Żołnierzy Wyklętych.
Wezmą w nim również udział, podobnie jak w zeszłym roku, kibice Białej Gwiazdy. Mając w pamięci bardzo dobrą wiślacką frekwencję na ostatnim tego typu wydarzeniu, gdy na Krakowskim Marszu Niepodległości zebraliśmy się w ponad 500 osób, jestesmy przekonani że i tym razem pokażemy na co nas stać. Krótko: Zbiórka: 28.02, godz. 12:45 – wieża ratuszowa Wszyscy zabieramy barwy i race ! Jesteś Wiślakiem, więc masz obowiązki polskie ! http://skwk.pl/wislaccy-patrioci/685...h-pokolen.html ![]()
Ostatnio edytowane przez heoij : 27.02.2016 o godz. 16:54.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Warto wykonać sobie z ciekawości teścik/quiz w wyborach na prezydenta USA.
http://edition.cnn.com/interactive/2...st/index.html# |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
http://www.wykop.pl/wpis/16773851/#comment-58078809
W temacie Bolka. Polecam poczytać co ten ktoś ma w głowie. ![]()
SIARKA - WISŁA - JAGIELLONIA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Obawiam się że daleko mi do zrozumienia tego co komunistyczny pionek miał na myśli.
W ramach ciekawostek. Gdzie kieruje strona www dawnej UW? Sprawdźmy: www.unia-wolnosci.pl
Ostatnio edytowane przez Padre1906 : 01.03.2016 o godz. 20:15.
![]()
SIARKA - WISŁA - JAGIELLONIA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Online |
|
|
To nie pionek, to sam Jezus
Cytat:
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeszcze boom mieszkaniowy nie nadszedł. Najbliższe 2-3 lata to prawdopodobnie będzie górka przed kolejnym kryzysem.
http://www.reas.pl/komentarze/boom-boomowi-nie-rowny |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
problem w tym, że "Bolek" jak go nazywacie od dawna wykraczał poza wasze umyłsy...jak dołozyc do tego "specyficzną" forme wysławiania się to wychodzi, że wiekszość nie rozumie. Ale co sie tu dziwic...jeszcze we wrzasnie pare milionów w tym kraju twierdziło, że nia ma w Polsce demokracji, że gospodarka w ruinie a wystarczyło obnizyć rating, żeby sie okazało, ustami ministra nowego rzadu, ze gospodarka jest w swietnej kondycji
![]()
J. Kaczynski: We mnie jest czyste dobro...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Online |
|
|
No tak, po prostu TW Bolek wyprzedził swoje czasu. Posługuje się taką mową, że my głupcy go nie możemy zrozumieć. Beka z tego jak jedne durnie mogą bronic drugiego durnia.
Z Macierewiczów i innych robocie oszołomów a z oszołoma Bolka zrobiliście bohatera, do tego z Kiszczaka i Jaruzelskiego patriotów i ludzi honoru. A .... wam w dupę sprzedawczyki ![]() ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
dziarski chłop
Od: 04.2005
Offline |
|
http://wiadomosci.onet.pl/michnik-pr...d-walesa/xtq2b ![]()
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Czy ktoś mi wyjaśni czy nasz rząd używa aut made in China czy coś?
Słucham TV dzisiaj i gość z BMW mówi że można w oponę z bazooki pieprznąć i guma z felgi nie ma prawa spaść ... ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
![]() ![]() lks Termalica Bruk-Bet Nieciecza - legła W-wa 3:0 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
eksperci z tvn'u i gw znają takie przypadki że opony wybuchają
Ostatnio edytowane przez AYALA : 06.03.2016 o godz. 13:03.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Podobno komisja Maciara już udowodniła, że za zamachem oczywiscie stoi miedzynarodowa grupa przestepcza. Wskazuje na to napis na oponie "continental".
Ewidentnie samochód chcial skorzystac z programu 500+ na malucha. Peknieta guma mowi sama za siebie.
Ostatnio edytowane przez ABGwislakABG : 06.03.2016 o godz. 13:02.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Proste. Merkel już nam się odwinęła za zmianę polityki rządu. Putin stoi za Smoleńskiem, a Merkel za gumą w BMW. Pakt Ribbentrop-Mołotow niespełna 80 lat później
![]() |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Ok, a teraz bardziej serio
Auto, które jest bardziej wytrzymałe niż Hummer łapie gumę? Ja wiem, że nasze drogi to gorzej niż jazda po Marsie ale bez jaj... Nie chodzi mi o pisanie że w krzakach siedział snajper z M52 ale o pomysły bardziej logiczne ![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
dziarski chłop
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Z tym BMW to ciekawa sprawa, bo nawet rasowe wykształciuchy i pisojady ale naprawdę znawcy tej materii ( pncerne koła, pancerne BMW, papamoile itd - ukierunkowani maniacy) jak mój szwagier mówi jednym słowem "dziwne" a to oznacza, że w łepetynie puzle się nie zazębiają.
Prokuratoru ponoć bada resztki szkiełek po kolizach w tych miejscach... Jedna z wersji stanowi, że koła nie były przetaczane - samochód waży 3 tony - nacisk na oponę jest tak wielki, że jak auto stoi dajmy na to w bezruchu 12 godzin to guma się odkształca
Ostatnio edytowane przez sambo : 06.03.2016 o godz. 23:33.
![]()
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tu nie ma z czego żartować, gdyby nie refleks i umiejętności kierowcy mogłoby się to skończyć tragicznie. Co do tej opony, ona nie ma prawa zejść z felgi przez kilkanaście kilometrów dalszej jazdy po przebiciu przez kolczatkę a tu wybucha od byle czego ?
Ostatnio edytowane przez heoij : 07.03.2016 o godz. 07:35.
|
|
|