|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
http://www.germanijak.hr/vijesti/nov...-velikan/18300
Chorwackie media twierdzą, że Wisła Kraków jest poważnie zainteresowana Jurcicem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez radek2323 : 06.03.2016 o godz. 11:23.
![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
O tym samym pisze wislaportal. Jestem za, koleś wygląda solidnie. Ale mamy hajs?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Jednak chyba nie on
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna...-krakow/17kn8h |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Na onecie pisze, ze nie rozmawia z Wisla. Mam nadzieje, ze to zaslona tylko.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
W żadnym z trenowanych przez siebie zespołów nie zrobił wyniku ponad stan, o którym można byłoby napisać, że widać tutaj rękę trenera. Nie twierdzę, że się nie nadaje, ale nie wiem jakie to argumenty mają za nim przemawiać? Żeby była jasność ja całym sercem jestem za zatrudnieniem zagranicznego trenera. Tylko niech to w końcu będzie ktoś co do jego warsztatu będziemy mieli pewność, niech to będzie ktoś o kim będzie można powiedzieć, że skoro gramy słabo to nie jest to zasługa trenera nieudacznika a słabych piłkarzy. Ja o Jurciciu tego powiedzieć w stanie nie jestem. ![]()
Eppur si muove!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Grzesik napisał na TT, że są zaawansowane rozmowy z Jurcicem, ale nie można też wykluczyć Smudy. Wg mnie FS to opcja rezerwowa, jezeli Chorwat by nie wypalił. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dziwi mnie tylko to dementi ze wszystkich stron. Najpierw klub, teraz onet dementuje powołując się na rozmowę z Jurcicem. Wygląda trochę tak, jakby chcieli w spokoju się porozumieć, bo jak wiadomo negocjacje lubią ciszę.
Może być też tak że jutro okaże się że mamy trenera FS, oby nie....!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Smuda dzis wraca do PL, pewnie dziś najdalej jutro poprzez jakies przecieki bedziemy wiedziec czy przechodzi czy nie.
Moim zdaniem bylo dogadane, ale przestraszyli się konfliktu z trybunami w sytuacji kiedy jedność jest tak potrzebna i nie beda chcieli ryzykować. I wrócili do opcji tego Chorwata. edit. ![]() W sumie to może być przypadek, ale kto wie..?
Ostatnio edytowane przez nesta : 06.03.2016 o godz. 12:51.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
z Mariborem w tej lidze to i Pawlowski zdobyl mistrza , skad wogole ten pomysl
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Był mistrzem z Dynamem. Niby samograj, ale poprzedni trener miał średnią punktów 1,93, a Jurcić 2,35.
No i tak swoja drogą - nam nie jest potrzebny trener, który wyciągnie z tej drużyny coś ponad stan (choć byłoby miło), ale taki, który chociaż wykorzysta jej potencjał. Przecież kadrowo powinniśmy być w 8 bez większych problemów.
Ostatnio edytowane przez piotek : 06.03.2016 o godz. 13:31.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2012
Offline |
|
|
Tylko problem w tym, że Nie widać na ten moment solidnego trenera który byłby wolny na tą chwile. Takiego którego warsztat trenerski i podejście do zawodników nie będzie budziło żadnych watpliwości.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Online |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chwila oddechu..... jak sam napisał wskazuje, że zrobił sobie krótkie wakacje, choć może to tylko lekka ściema, musimy poczekać, jeśli ma być FS to będzie pewnie już jutro, jeśli nie to pewnie poszukamy kogoś innego.
Boję się jednak, że będzie FS. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Wojtowicz na TT:
Mecz z Korona na 99% pod wodzą Broniszewskiego. Smuda dziś wraca do PL i wszystko zależy od tego jak przyjmie wydarzenia z meczu z Piastem. Ja się jeszcze zastanawiam jak to jest, ze Gornik zwolnil trenera i juz ma następnce (Kociana); WKS zwolnil trenera i w kolejnym meczu juz mają mieć nowego, a tu zawsze wszyscy z reką w nocniku? |
|
|
|
Guest
|
|
|
Dajcie spokój z Broniszewskim..
W pt kopacze się starali i grali jak potrafili, ale były przynajmniej 3 duże błędy ze strony Bronka - słabiutcy Boguski, Brożek i Uryga (77min) grający cały mecz, Wolski na skrzydle zamiast w środku... aż tylu pomyłek nie ma prawa być w naszej sytuacji. A ogólnie kopanina z milionem strat i podań do przeciwnika, na szczęście Piast był beznadziejny i zdołaliśmy cokolwiek ugrać. Chorwat - wielka niewiadoma i ryzyko w tej chwili, jak nie zaskoczy od razu to może nie być czego zbierać. Facet nie pracował poza Bałkanami, a Polska tj. trochę inna mentalność, temperament itp. Jakie mamy doświadczenia z trenerami z Bałkanów? Petrescu gdzie to o czym wyżej wspomniałem było ważnym czynnikiem klapy i nikt więcej. Skorża pewnie by nas podniósł, ale on kosztuje i nie wiadomo czy chciałby się pakować w tym momencie na taką minę. |
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Po Pawłowskim tylko Strejlau
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2015
Offline |
|
|
Ja juz wole Smuda niż kolejny wynalazek nie wiem czemu się czepiacie Franka nie jest wybitnym trenerem a średnim ale zna nasze realia co do sadzenia się z wisla zastanawiam się czy wy nie sądzili byście się z pracodawcą o swoją kasę umów niestety trzeba dotrzymywać a to nie wina Smuda ze miał taką umowe
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Oby wypalil.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Cytat:
Zapowiada się jutro nerwowy dzień. Oby tak jak miło zaskoczyli nas transferami do klubu zimą, tak samo jutro miło nas zaskoczyli nie przywracając Smudy do pracy w Wiśle. To nie musi być Jurcić. Ważne tylko, żeby to nie był Smuda.
Ostatnio edytowane przez wściekłe pięści węża : 06.03.2016 o godz. 15:19.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Dlatego pisałem o wynikach z Dinamem i Mariborem a nie z drużynami z którymi zaczynał karierę trenerską. Sami po trenerach z naszej ligi widzimy, że jeśli ktoś sprawdza się w średniaku to nie musi oznaczać, że sprawdzi się w drużynie co do której wymagania i presja wynika jest większa.
Co do reszty się zgadzam. Nigdzie nie napisałem, że to słaby trener. Fakt, że trzykrotnie prowadził Dinamo, pomimo ciągle młodego wieku, musi oznaczać, że ma on pojęcie o piłce. ![]()
Eppur si muove!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja wolę smude
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
A w piatek slyszales co woli reszta kibiców
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dla mnie właśnie nie tylko Cupial jest winny ale też kibice którzy wymuszają decyzję bo nie jest po ich mysli
Ostatnio edytowane przez daka.kodaka : 06.03.2016 o godz. 15:50.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Oczywiście, bo jaśnie oświecony Franz ma pecha że inni go nie szanują i nie chcą. Przecież on jest nie dość że świetnym trenerem to jeszcze złotym człowiekiem.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Jurcić przyłapany na podziwianiu wyczynów Urygi i Boguskiego:
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Oby to wypalilo i to jak najszybciej, niedlugo bedzie przerwa na reprezentacje. W tym czasie moze by ogarnal tych patalachow
![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|