The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
pchelas
Senior Member

Od: 04.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.03.2016, 21:14
Jak w Kielcach będzie takie boisko za tydzień, to Motyka jak znalazł.
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 01.03.2016, 21:22
Smuda. I tak ma placone. No i ma wyjebane czy spadnie czy nie bo i tak Cupial go zatrudni jeszcze kiedys- przyjacioły.
..
cfa
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 01.03.2016, 21:58
Kafarski!!! moja propozycja
Albo Stawowy o ten to z Wisłą by Ligę Mistrzów wygrał już w przyszłym roku
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał?
Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad.
[/FONT]
naoway.deviantart.com
wściekłe pięści węża
Senior Member

Od: 02.2011

Stary 01.03.2016, 22:05
Mimo, że z dobrze poinformowanych źródeł słyszałem, że Smuda jest zdecydowanie odradzany Bossowi, to moim zdaniem nie ma się co łudzić, że trenerem zostanie ktoś inny. Choćby dlatego, że nawet jeśli ruszą (ruszyły?) poszukiwania kogoś innego, to kto skusi się na przejęcie Wisły na miejscu spadkowym? Niezależnie od wypłaty jaką mu się zaproponuje nie będzie to RACZEJ nikt, z kogo moglibyśmy się cieszyć, bo po co podejmować się tak trudnego zadania jak opanowanie sytuacji w tej drużynie? A przecież jemu wciąż płacą.

O opanowaniu sytuacji w klubie już nie mówię, bo lat zaniedbań, dyletanctwa i zwykłej głupoty nie da się opanować ot tak.

Także przygotujmy się na Franka i (jeśli przyjdzie) nowy sezon w niższej klasie rozgrywkowej.
Adenalix
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 01.03.2016, 22:06
pchelas napisał(a):Wyświetl post
Jak w Kielcach będzie takie boisko za tydzień, to Motyka jak znalazł.
Kontrakt na jeden mecz? Może kiedyś będziemy mieli naliczanie minutowe jak w dobrych sieciach komórkowych.
Do what you mean and mean what you do.
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 01.03.2016, 22:40
Skoro w Legii dobrze sobie radzi Czerczesow to może warto sięgnąć po jego rodaka Koływanowa ,który przez 4 lata trenował FK Ufa. http://www.transfermarkt.pl/igor-kol.../trainer/10357
markowywislak
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 01.03.2016, 23:03
Janek Kocian to może jakoś ogarnąć tylko. Oby nie Smuda ;//
Ajax
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2003

Stary 01.03.2016, 23:19
Będzie Smuda Smuda lub Smuda no może ewentualnie Broniszewski
PiVoSH92
Senior Member

Od: 06.2014

Stary 01.03.2016, 23:25
Można Smudy nie lubić, ale jeśli ma być tylko do końca sezonu i potem zastępiony kimś innym to jestem za. Przy całej jego beznadziejności na krótką metę powinien wyciągnąć z tych patałachów na tyle, żeby się spokojnie utrzymać. Klub za to powinien szukać od razu innego trenera, najlepiej kogoś na dorobku (i spoza naszego kręgu "kultury" piłkarskiej). A pewnie i tak jeśli Franz przyjdzie i nas utrzyma to dostanie nowy kontrakt na pierdyliard lat bo nadprezes go lubi...
chimba
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 01.03.2016, 23:26
Ja bym widzial od jutra Smude, niech ulozy zespol i jedziemy w piatek po piascie. Tylko Wisla!
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 01.03.2016, 23:36
A wycofa pozew na 1 mln ?

Weźcie już idźcie spać, najlepiej ze Smudą pod poduszką
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
markowywislak
Senior Member

Stary 01.03.2016, 23:37
jesteście naiwni myśląc że Smuda coś tutaj może zdziałać... jak mu sie nie uda to powie że przygotowania są zjebane i nie było szans na utrzymanie tak samo jak to zrobił w regensburgu.
pokus
Junior Member

Od: 02.2007

Stary 01.03.2016, 23:47. treneiro
Mi sie podoba taki kierunek jest tyle trenerow a oni nie potrafia nic fajnego ogarnac

http://www.transfermarkt.pl/vitezsla...l/trainer/2859
http://www.transfermarkt.pl/jozef-ch...l/trainer/1964
http://www.transfermarkt.pl/vladimir...l/trainer/2707
emjot
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 01.03.2016, 23:49
AYALA napisał(a):Wyświetl post
Skoro w Legii dobrze sobie radzi Czerczesow to może warto sięgnąć po jego rodaka Koływanowa ,który przez 4 lata trenował FK Ufa. http://www.transfermarkt.pl/igor-kol.../trainer/10357
a coś konkretnego za nim przemawia poza tym że był kiedyś niezłym kopaczem i jest tej samej narodowości co trener Legii
i czy przez te ostatnie 4 lata cośkolwiek robił w piłce?
czy leżał i odpoczywał

litości...
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 01.03.2016, 23:58
emjot napisał(a):Wyświetl post
a coś konkretnego za nim przemawia poza tym że był kiedyś niezłym kopaczem i jest tej samej narodowości co trener Legii
i czy przez te ostatnie 4 lata cośkolwiek robił w piłce?
czy leżał i odpoczywał

litości...
awansował do najwyższej klasy rozgrywkowej w Rosji z FK Ufa.No ale jakby trenował drużyne w LM albo kogoś z czołówki (Dynamo,Spartaka,CSKA czy Zenita) to byłby poza naszym zasięgiem finansowym jak dziś Petrescu.
Reserve
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 02.03.2016, 00:50
Czytam i własnym oczom nie wierzę.

Smuda, Smuda, Smuda. Jak możecie jeszcze jego nazwisko wymieniać w gronie tych trenerów których chcielibyście tu zobaczyć? Facet który w mediach opowiadał takie bajeczki, wylał w ostatnim czasie na klub wiadro pomyj a w dodatku sądzi się z nami o kasę. Czy wy ....a jesteście normalni? Nie wierzę że ktoś taki może mówić o sobie ze jest kibicem Wisły.
Ja wiem że nasz klub był kiedyś na szczycie, że to co dla wielu innych w tej lidze było sufitem - dla nas podłogą. Ale te czasy już minęły. Nawet jeśli spadniemy z ligi to i tak będzie to lepsze niż plucie sobie w twarz i lizanie dupska Franzowi. Rozumiem że jak Bednarz znajdzie sponsora pod warunkiem ponownego zatrudnienia też byście go przyjęli z uśmiechem na ustach?

Jeśli mam wybierać między Wisłą bez Smudy w I lidze, a Wisłą ze Smuda na ławce w E-klasie to będę pierwszym który kupi karnet na I ligowe potyczki.

szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 02.03.2016, 07:13
Jakie to ma znaczenie kto kogo chce zobaczyc.
Bedzie Smuda.

Jestem zaskoczony ludzmi ktorzy ...sa zaskoczeni. Wiekszego absurdu niz teraz Smuda a potem Pawel "nie wpierdalam sie" Janas nie mozna wymyślec. I to idealnie wpasowuje się w politykę Wisły, tfu, Cupiała.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Rob_Zombie
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 02.03.2016, 07:36
Skoro padają tutaj takie nazwiska jak Wdowczyk czy Wójcik to ja dorzucę jeszcze swoje 3 grosze. Co powiecie na Drago Okukę? Albo Jerzego Władysława Engela? Ewentualnie mam w zanadrzu jeszcze asa w rękawie w osobie Wernera Liczki.
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)"
ABGwislakABG
Senior Member

Stary 02.03.2016, 07:49
Gmocha weźmy.
Anty PO-PiS!!!
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 02.03.2016, 08:16
wściekłe pięści węża napisał(a):Wyświetl post
Mimo, że z dobrze poinformowanych źródeł słyszałem, że Smuda jest zdecydowanie odradzany Bossowi, to moim zdaniem nie ma się co łudzić, że trenerem zostanie ktoś inny. Choćby dlatego, że nawet jeśli ruszą (ruszyły?) poszukiwania kogoś innego, to kto skusi się na przejęcie Wisły na miejscu spadkowym? Niezależnie od wypłaty jaką mu się zaproponuje nie będzie to RACZEJ nikt, z kogo moglibyśmy się cieszyć, bo po co podejmować się tak trudnego zadania jak opanowanie sytuacji w tej drużynie? A przecież jemu wciąż płacą.

O opanowaniu sytuacji w klubie już nie mówię, bo lat zaniedbań, dyletanctwa i zwykłej głupoty nie da się opanować ot tak.

Także przygotujmy się na Franka i (jeśli przyjdzie) nowy sezon w niższej klasie rozgrywkowej.
Stawiam 1000zl , ze nawet jak trenerem zostnie sam Smuda, to Wisla za huja pana nie spadnie.

Przyjmujesz?
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
TRZEBINIAnin
Senior Member

Od: 09.2011

Stary 02.03.2016, 08:40
A ja też jestem pewny że Wisła nie spadnie, obojętne jaki trener przyjdzie, dlatego z każdym kto pisze o spadku mogę się założyć o każdą sume.

Tym co widzą tu smude.. eh szkoda słów, nigdy więcej dyzmy na Reymonta.
dawiss
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 02.03.2016, 08:47
Smuda jakims fatalnym trenerem nie jest, jak na nasza lige jest nawet calkiem niezly. Charakter ma jaki ma, wychowywal sie dawno temu i to po nim niestety widac... Szkoda, ze w mediach taki skory do pomocy, a w rzeczywistosci tym pozwem swojego gwozdzia wbil.
wściekłe pięści węża
Senior Member

Stary 02.03.2016, 09:16
Dariook napisał(a):Wyświetl post
Stawiam 1000zl , ze nawet jak trenerem zostnie sam Smuda, to Wisla za huja pana nie spadnie.

Przyjmujesz?
Jako kibic Wisły mam się zakładać, że mój klub spadnie?

Mam taką propozycję - wyłącz na chwilę komputer i wyjdź się przewietrzyć, bo ciągłe przesiadywanie na forum ewidentnie ci nie służy.
7 kotów
P.N.R.I.

Od: 11.2002

Stary 02.03.2016, 09:23
TRZEBINIAnin napisał(a):Wyświetl post
A ja też jestem pewny że Wisła nie spadnie, obojętne jaki trener przyjdzie, dlatego z każdym kto pisze o spadku mogę się założyć o każdą sume.

Tym co widzą tu smude.. eh szkoda słów, nigdy więcej dyzmy na Reymonta.
Obojetne jaki trener ?
Czyli generalnie jakby Teddy zostal tez bysmy nie spadli ?

To na .... go zwalniali ?
Boia chi molla !
PlayLikeAPro
Senior Member

Od: 11.2011

Stary 02.03.2016, 09:30
7 kotów napisał(a):Wyświetl post
Obojetne jaki trener ?
Czyli generalnie jakby Teddy zostal tez bysmy nie spadli ?

To na .... go zwalniali ?
Żeby walczyc o górna 8 !!!!!

A na serio to zwolnienie Tadka jest wielowarstwowe:
- słabe wyniki
- brak współpracy z zarządem w #CierzniakGate
- oderwanie od rzeczywistości na treningach wspominane przez zawodników. ( słyszałem nawet coś o "procentach" ale nie mogę powiedzieć ze to jakieś wiarygodne źródło, wiec nie chce oczerniać )
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 02.03.2016, 09:58
Jako kibic Wisły mam się zakładać, że mój klub spadnie?

Mam taką propozycję - wyłącz na chwilę komputer i wyjdź się przewietrzyć, bo ciągłe przesiadywanie na forum ewidentnie ci nie służy.
Ja tam gosciu nie wiem czy ty jestes kibic, czy nie. Ja tam widze to:

Wiec, ja stawiam 1000zl , ze Wisla nie spadnie pod sterami Smudy.

Pekasz? - To albo jestes mietkim hujem robiony, albo...sam nie wierzysz w to co bredzisz i czym tutaj straszysz.

Oj Chyba juz wiemy, kto powienien sie przewietrzyc.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
ABGwislakABG
Senior Member

Stary 02.03.2016, 10:27
Głowacki na grającego trenera. Ewentualnie Zdzisek Kapka lub z najwyżej półki Cupiał. Jak to nie wypali niech sie pilkarzyki same trenuja jak im nikt nie odpowiada.
Anty PO-PiS!!!
Pero
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 02.03.2016, 10:41
Czytam wypowiedzi niektórych i zastanawiam się czy się wczoraj urodzili.

Marek Kamiński powiedział kiedyś "Życie jest za krótkie żeby uczyć się na błędach" ale przecież myśmy już tego Smude przerabiali kilkukrotnie. Kilka razy już ten błąd był powielany. Przypomnijcie sobie dlaczego zawsze musiał odejść!!!

Teraz sytuacja jest jeszcze gorsza bo Franiu przed/po każdym meczu będzie się bronił, ze to nie on przygotował; że nie jego transfery; że on tylko przyszedł z miłości ratować ale się nie da bo nie ma pieniędzy itd....

Ludzie przypomnijcie sobie i zadajcie sobie pytanie "Czy chcecie tego ponownie słuchać i to przerabiać"

Nie wspomnę już o wątkach pobocznych typu kasa i pozew w sądzie polubownym....

Reasumując:
https://www.facebook.com/NIE-dla-Fra...89147/?fref=ts
Ostatnio edytowane przez Pero : 02.03.2016 o godz. 11:06.
lukaszsz86
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 02.03.2016, 11:25
Pero napisał(a):Wyświetl post
Teraz sytuacja jest jeszcze gorsza bo Franiu przed/po każdym meczu będzie się bronił, ze to nie on przygotował; że nie jego transfery; że on tylko przyszedł z miłości ratować ale się nie da bo nie ma pieniędzy itd....

Ludzie przypomnijcie sobie i zadajcie sobie pytanie "Czy chcecie tego ponownie słuchać i to przerabiać"
Niestety znając Smudę to tak właśnie by było, a co najgorsze Boguś by to łyknął. Dlatego z polskich wolnych trenerów to jedynie Maciek Skorża - po prostu dobry trener, albo Kaziu Moskal - jeśli już by się tego podjął to zrobi wszystko co w jego mocy żeby Wisłę utrzymać, do tego zawodnicy mogą uwierzyć że znowu mogą grać co najmniej tak jak za jego czasów .
wściekłe pięści węża
Senior Member

Stary 02.03.2016, 11:49
Dariook napisał(a):Wyświetl post
Ja tam gosciu nie wiem czy ty jestes kibic, czy nie. Ja tam widze to:

Wiec, ja stawiam 1000zl , ze Wisla nie spadnie pod sterami Smudy.

Pekasz? - To albo jestes mietkim hujem robiony, albo...sam nie wierzysz w to co bredzisz i czym tutaj straszysz.

Oj Chyba juz wiemy, kto powienien sie przewietrzyc.
Dzieciaku, napisałem ci już wszystko co miałem do powiedzenia w tej sprawie. Jeśli potrzebujesz netowej napinki, żeby się utwierdzić w przekonaniu jaki jesteś kozak, to śmiało - ludzie jak ty są w stanie tylko mnie rozbawić, nigdy obrazić.

Żeby jednak nie odchodzić od tematu, to że Smuda by się nie poczuwał do odpowiedzialności za ewentualny spadek jest bardziej niż pewne. Tak przecież było w Niemczech, kiedy "nie spadł" z klubem, który prowadził, bo przejął go już w strefie spadkowej.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów