|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
Ad2 Jeszcze wieksza Głupota Ad3 Na takiego raczej marene szanse,ale na młodego dobrze rokujacegoz jakims juz warsztatem byc może. ![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Przeprosić i błagać o powrót Petrescu
edit: nieważne, kontrakt do 2017 |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Lenczyk zrobiłby porządek, jak już mamy brać kogoś z naszego podwórka i nie będzie to Skorża - którego chcę widzieć jako trenera u nas - to Orest wydaje się jakimś wyjściem.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Szkoda, że nie Wójcik albo Apostel...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
To może parodysta Broniszewski nie dostąpi zaszczytu prowadzenia nas jednak tylko do piątku ktoś przyjdzie...np parodysta Smuda
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Orest? Ta stara ....a?
Spokojnie, Coca-Cola negocjuje z Mourinho wiec nie spadniemy. Wielce prawdopodobne, ze wpadnie z J.Terrym i pewnie Kuba po namowie Wolskiego. Acha dzisiaj Cupial spotyka sie z Hamdan Bin Mohammed Bin Rashid Al Maktoum. Szczególy dogadane... Nowy wlasciciel lubi dyskrecje. Wiec zrozumiale ze moze byc przez wiekszosc nieznany. Ale pomagam...to ten:
Ostatnio edytowane przez Dariook : 01.03.2016 o godz. 17:12.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Wójcik ... Apostel .. może Gmoch
ja pierd.... odłóżcie lepiej internet na chwilę. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Kocur, ja wierzę, że te nazwiska to była ironia...
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Leńczyk
Chłopina pewnie już moczu nie trzyma a wy byście go widzieli jako trenera |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Lenczyk w Wiśle nie chcieli na początku 21 wieku ze wglądu na wiek i przestarzaly warsztat haha,a ten marzy rzeby teraz trenował...
bez jaj nie ma w Polsce trenera który by to opanował. Nie żadne rumaki skórze wdopczyki. A jak smuda zostanie don trenejro po raz 4 to będzie śmiech na całą ekstraklapę ![]() lks Termalica Bruk-Bet Nieciecza - legła W-wa 3:0 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
Głupotą to było wywalanie go bez żadnej opcji zapasowej i o tym już wszyscy doskonale wiedzą, więc może dla odmiany czas na jakiś krok, który pokaże, że mają w klubie jednak trochę pokory i wyobraźni. |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Po co nam inny trener. Doładować telefon zadzwonić do Ryśka "Fryzjera" albo do Blachy i jeszcze w pucharach w tym roku zagramy.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Czy w naszej sytuacji można wybrzydzać?
Co prawda perspektywa Smudy, lub co gorzej Oresta jest osłabiająca ale realnie kto poza Dyzmą? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Teraz Smuda, od czerwca Janas....
Tak się szykuje... ![]()
WISŁA TO JEST POTĘGA, WISŁA NAJLEPSZA JEST!
FRANEK 21, NIGDY JUŻ NIE BĘDZIE TAKIEGO JAK TY! |
|
|
|
Guest
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Janas ze względu na znajomość niższych lig ?
O co chodzi ? ![]()
alejasienieznam
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Paweł "Ja się nie wpier***" Janas
Franek "Laptop mi służy jako podstawka pod kawę" Smuda Janusz "Tu trzeba dzwonić" Wójcik Same poważne kandydatury. Chyba ze względu, że nie ma trenera, który będzie odpowiadał naszym piłkarzom, a jak wiadomo, Pawka się nie wpier... PS. Narzekamy tutaj na pomysły z Smudami czy Janasami, a przyjdzie jakiś Pasieka i będziemy jeszcze cofać nasze słowa. ![]()
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 01.03.2016 o godz. 17:56.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Jeżeli Smuda na teraz choć ciężkostrawny jest do przełknięcia - bo realnie to nikt inny nie podejmie się tego wyzwania, to jednak ewentualne zatrudnienie Janasa jako kogoś, kto miałby budować organicznie drużynę jest całkowicie nie do pojęcia i przyjęcia. Taka decyzja oznaczałaby całkowitą już degrengoladę. Jakoś nie chce mi się wierzyć w coś takiego -chyba że Janas miałby być listkiem figowym dla Głowy jako realnego trenera.
![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Ja Smude zniosę ale tylko i wyłącznie do końca sezonu. Później chciałbym w miarę poważnego trenera, najlepiej z zagranicy. I nie piszcie tu, że nikt poważny tu nie przyjdzie bo to brednie. Ambitny, w miarę młody trener (coś jak Petrascu) chociażby ze wschodu lub południa przyjmę taką ofertę pracy z chęcią. W miarę poważny klub, baza treningowa nie najgorsza, przyszło trochę zawodników, a po sezonie możliwe, że dołączą kolejni, trzeba to wszystko poukładać i mieć jakąś wizję.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
Trener Kazimerz "Remis" Moskal,to nie trener dla tej drużyny w tym momencie Nie twierdze,ze błedem było Jego zwolnienie,a moze bardziej na pewno było błedem zamiana na Pawłowskiego,ale to nie jest dobry trener,dobry człowiek tak,kiedys dobry piłkarz tak,ale nie dobry trener dla Wisły,a szczególnie w tym momencie . I to wcale nie chodzi o to,ze teraz ma lepszych piłkarzy,bo mysle,ze osiągnąłby więcej z tymi piłkarzami jakby został,ale nie wiecej niz naprawdę dobry trener teraz ,a nie sądze,ze jest to własciwa osoba do wyciągniecia druzyny z kryzysu. Tyle ode mnie,koniec w tym zagadnieniu,nie musisz się zgadzać. ![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
![]() ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Ulatowski!
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
.... nie Ulatowski, jakieś jeszcze debilne propozycje
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Ulatowski to na woźnego co najwyżej się nadaje.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2014
Offline |
|
|
Sypiecie tymi nazwiskami jakbyście sie jeszcze łudzili ze nie przyjdzie Smuda Dla mnie opis młody (albo po prostu nie stary), ambitny i mający jakies doświadczenie to tylko Rumak. Ale to chyba byłoby zbyt duże ryzyko.. Postawia na franka. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2015
Offline |
|
|
Smuda na 70% wszystko zależy czy przyjmie ofertę z zatoki Perskiej
Ale z tego co wie to oferta na nowy sezon |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
chyba Baszczyński, zwłaszcza że chodziło tam jeszcze o wyjazd na testy, o których Petrescu mówił że trzeba się szanować a nie jeździć na testy. Reprezentant na testy jeździ, ale tylko medyczne.
I pan piłkorz poleciał z donosem... ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Jeszcze nikt nie wspominał Marka Motyki.. był chyba kilkanaście tygodni temu jakiś wywiad , gdzie mówił że w każdej chwili jest gotów podjąć się trenowania
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|