The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
piter116
Senior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.02.2016, 15:12
Naprawdę przerażające jest to, ile osób stawia utrzymanie ponad honor. Mnie przez myśl by nie przeszło, by proponować tu kandydatury Smudy czy Lenczyka. Przyjęlibyście i Stawowego, gdyby tylko gwarantował pozostanie w lidze. Takich kibiców doczekaliśmy.
Ostatnio edytowane przez piter116 : 29.02.2016 o godz. 15:47.
dostuffca
Senior Member

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.02.2016, 15:28
piter116 napisał(a):Wyświetl post
Naprawdę przerażające jest to, ile osób stawia utrzymanie ponad honor. Mnie przez myśl by nie przeszło, by wymienić tu kandydatury Smudy czy Lenczyka. Przyjęlibyście i Stawowego, gdyby tylko gwarantował pozostanie w lidze. Takich kibiców doczekaliśmy.
A przeszło Ci przez myśl, że zatrudnimy Pawłowskiego, który na dzień zatrudnienia mógł się pochwalić dorobkiem 10 spotkań bez wygranej i miał wyciągnąć z dołka drużynę, którze przegrała 6 ostatnich? Nie. Dożyliśmy takiego zarządzania klubem, że każde polskie nazwisko jakie tu pada jest prawdopodobne. Nawet ciągle zatrudniony w Górniku Ojrzyński, który jak go zwolnią to nie dlatego, że Górnik tak dobrze grał o utrzymanie. A jestem w stanie sobie wyobrazić, że byśmy go zatrudnili.

fialo napisał(a):Wyświetl post
658letni Lenczyk od piłek lekarskich bądź imbecyl Smuda.
Co wy macie w głowach?
co w głowach mają ci co zatrudnili humorystycznego Teddy'ego? Tyle by zatrudnić teraz jednego z powyższych. A nie, przepraszam na 100% przyjdzie ktoś kumaty z zagranicy.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów