The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.02.2016, 11:57
mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post
Naprawdę jest Ci do śmiechu? Wyśmiewana przez Ciebie Legia zapewne dzisiaj wskoczy na pierwsze miejsce, a my jesteśmy na 15 (słownie: piętnastym). Dalej tak zabawnie?
On się nie śmieje tylko ma zwykły ból dupy.
Odpowiedz cytując
kws
Member

Od: 10.2011

Stary 28.02.2016, 12:02
Raczej dopóki trenerem jest Czerczesow nie znajdzie się dla niego miejsce w Legii. Nie wiem czy wytrzymałby obóz przygotowawczy Natomiast, jako że życzę mu jak najlepiej, a chciałbym abyśmy rywalizowali z silną Wisłą, to mam nadzieję że przekonacie się na tyle do niego, że uda Wam się go kupić lub przynajmniej wypożyczyć ponownie na 0,5 lub 1 rok po tym sezonie. Niech gra przede wszystkim.

Inna sprawa, że te zakulisowe animozje o których donosi prasa, jeżeli są prawdzie to są zupełnie niepotrzebne. Jeżeli nas nawet nie stać na Cierzniaka, to może mamy w składzie zawodników którzy Wam by się przyda. Taki Łukasz Broź jest obecnie 3-ci na swojej pozycji, a spokojnie może grać na lewej obronie i prawej. Podejrzewam, że lepiej niż Pietrzak (wnioskuje po wczorajszym meczu), a daje naprawdę sporo jakości. Masłowskiego Wam nie proponuję, co bym nie był posądzony o prowokację ;-)

Jeszcze odnośnie wczorajszego meczu w kontekście Wolskiego, zauważyliście ile razy 'poprawiał' innych zawodników - pokazując gdzie mają się ustawić ? Polecam się temu przyjrzeć, to zgroza że gość który dopiero przyszedł i gra 1 mecz, a ma 23 lata to robi.... Wnioski niech każdy wyciągnie sam.
Ostatnio edytowane przez kws : 28.02.2016 o godz. 12:10.
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 28.02.2016, 12:37
Kapsel napisał(a):Wyświetl post
Tak, jest mi do śmiechu. Mieszkam w "okolicach" Warszawy i jak słucham tych idiotów z legi to jest mi do śmiechu. Dlaczego miałbym się z niego nie pośmiać? Co może ma być mi go żal tak? Może mam mu zazdrościć, że ostatnie mistrzostwa legia zdobywała za pomocą sędziów tak? To czy będziemy na 14 miejscu, czy 9 ma dla mnie małe znaczenie. Ten sezon dawno był spisany na straty. Jak gramy jak ....y i nie strzelamy to nie ma co się dziwić, że tak jest. Ból dupy to mają Ci którzy piszą, że ze Śląskiem np. graliśmy słabo chociaż byliśmy lepsi. Powiem wam dlaczego tak, a no dlatego że jesteśmy ....ami które mając 5 sytuacji 100% nie potrafią wykorzystać ani jednej, a przeciwnik strzela z niczego. Jednak wole być kibicem Wisły i wolę Wisłę na 15 czy tam innym miejscu, w 1 lidze albo ekstraklasie ale przynajmniej zdobyte to jest na boisku a nie poza nim. Dlatego skończ płakać, że Wisła jest tu czy tam a jak nie to zacznij kibicować "Polskiemu Bayernowi" Zobaczymy co pokażą, w LM albo LE. Niestety dla nich, tam już nikt nie pomoże. Żaden rudzielec czy inny kwiatkowski.
Masz tak wielki kompleks Legii, że mimo, że mieszkasz w "okolicach" Warszawy to widać go nawet w Krakowie.

5 sytuacji 100% to my nie mieliśmy w całej rundzie wiosennej, więc nie brak skuteczności jest naszym problemem. Ale pewnie więcej czasu spędzasz na oglądaniu meczów Legii więc nic dziwnego.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 28.02.2016, 12:47
Kolego, sam Ondraszek miał ich ze 4, więc o czym Ty piszesz. I w tym zdaniu raczej miałem na myśli ogólnie ostatnie 3 lata.

Po prostu ich wyśmiewam, zabronisz mi? I to ja mam kompleks legii? To oni piszą na forum Wisły, nie odwrotnie.
Średnio mnie interesuje co było rok czy dwa lata temu. Fakt jest taki, że na wiosnę gramy dramatycznie, a wszelkie sytuacji są tylko i wyłącznie dziełem przypadku. Wczoraj od nas więcej ich miało Podbeskidzie i zasłużenie wygrało. Jeżeli uważasz inaczej to oglądnij mecz jeszcze raz.

Nie zabronię ci. Śmiej się. Do woli. Zobaczymy ktoś się będzie śmiał na końcu.

Dla mnie koniec tematu.

PS. Jeżeli sądzisz, że "polskiego Bayernu" nie było stać na Cierzniaka, a nie po prostu uważali, że po co przepłacać za bramkarza, którego będa mieli za pół roku za darmo to jesteś naiwny.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 28.02.2016, 13:05
Żebyś pajacu zaraz nie miał bólu mordy. Dzieciarnia, nauczyła się jednego tekstu i na wszystko jest lekiem.
Tym wpisem tylko mnie utwierdziłeś w moim przekonaniu
Odpowiedz cytując
loskolczoneros
Junior Member

Od: 11.2011

Stary 28.02.2016, 14:23
Kiedy to wszystko się aż tak rozjechało...? My dzisiaj zmierzamy do I ligi a krawaty uruchomiły właśnie system, że zamawiasz żarcie na konkretne miejsce i nie musisz ruszać dupy z meczu. Dla pikników mistrzostwo i kolejne zwiększenie przychodów klubu....

Czy u nas tak nie można było Pozbyć się w odpowiednim momencie długu właścicielskiego. Lobbować do renegocjacji umowy najmu stadionu (wynajem na kilkadziesiąt lat z późniejszym preferencyjnym sposobem wykupu). Zacząć działać jakkolwiek jak firma zarabiająca na siebie, a nie twór uzależniony od coraz bardziej zniechęconego i biedniejszego właściciela. Tak tęsknię za odrobiną normalności w tym klubie....

Nie wiem dokąd to zmierza....
Odpowiedz cytując
KotWButach
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2015

Stary 28.02.2016, 16:11
Przypomina mi się (dla większość to prehistoria) podobny sezon w naszym wykonaniu, także przystępowaliśmy do niego z ujemnymi punktami (za popis z krawatami 0-6), był to sezon 1993/94. Jak się zakończył tamten sezon dla nas? Można zgadywać...
Powiem tak, na ekstraklasie świat się nie kończy przynajmniej w teorii, bo u Nas to może być różnie.
Mam nadzieje, bo ona umiera ponoć ostatnia, że nie będzie Nam dane oglądać Wisły w pierwszej lidze.
ZAWSZE WIERNE ZACHODNIE PODKARPACIE
WISŁA FC CHICAGO
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 28.02.2016, 17:53
Zatrudnienie Pawłowskiego kompletnie nie pasuje do idei uratowania piłkarskiej Wisły.

Nie dziwię się więc głosicielom teorii spiskowych przekonującym, że w klubie od dawna są ludzie, którzy takimi posunięciami świadomie chcą doprowadzić do tego, by nic z powyższego nie wyszło, a Cupiał ostatecznie Wisłę skreślił i poddał się.

Postępowanie klubowych sterników nie mieści się bowiem w kategoriach racjonalnego i logicznego wyjaśnienia.
Ostatnio edytowane przez Markus : 28.02.2016 o godz. 17:58.
Odpowiedz cytując
krzaq12
Senior Member

Stary 28.02.2016, 18:01
Tak Cupial Wisle skreslil przelewajac na klubowa kase ponad 6 mln i finansujac transfer Brleka, za ktorego zaplacilismy okolo 400 tys. euro. Tak macie racje, Cupial gasi swiatlo......... zastanowcie sie troche. Dni Pawlowskiego sa policzone.
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 28.02.2016, 18:58
krzaq12 napisał(a):Wyświetl post
Tak Cupial Wisle skreslil przelewajac na klubowa kase ponad 6 mln i finansujac transfer Brleka, za ktorego zaplacilismy okolo 400 tys. euro. Tak macie racje, Cupial gasi swiatlo......... zastanowcie sie troche. Dni Pawlowskiego sa policzone.
Policzone?
Ja myślałem, że Kapka i spółka już dawno policzyli nie tylko dni ale też punkty jeden na dziewięć.
Na co oni czekają?

Kur..wa najgorsze jest to, że pewnie przyjdzie kolejny parodysta..
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
krzaq12
Senior Member

Stary 28.02.2016, 20:25
Tak uważam, że są policzone bo Cupiał nie zmienił się z dnia na dzień i już pewnie go korci żeby wyje...... Pawłowskiego.
Najgorsze jest to, że miałem rację i słusznie upierałem się przy Moskalu, człowiek miał przeciętną kadrę, jednego napastnika, jednego skrzydłowego a mimo to jego Wisła miała styl, wystarczyło dać mu kilku lepszych wykonawców a on już poukładałby ten zespół, a teraz nie ma niczego ani stylu, ani sytuacji, ani pomysłu, ani biegania, ani jakoś specjalnej walki i gryzienia trawy, zespół jest w rozsypce.
Nigdy nie byłem za tym żeby zwalniać trenerów po kilku spotkaniach, obstawałem żeby Moskal popracował do końca kontraktu, mógł się wykazać w dłuższej perspektywie, natomiast teraz mam wrażenie, że każdy kolejny mecz przy obecnym szkoleniowcu jest tylko pogarszaniem naszej sytuacji i pogłębianiem kryzysu.

Oby się mylił i mecz w Kielcach rozpoczął marsz w górę tabeli, marsz o którym słyszymy już od miesiąca.
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Stary 28.02.2016, 22:20
Nie podzielam opinii jakoby Moskal był dobrym trenerem. To też był słaby szkoleniowiec, który nie miał wyników i nie rozwijał zespołu. To że na tle Pawłowskiego wygląda niczym Simeone, powyższego nie zmienia
Odpowiedz cytując
SlawekS
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 28.02.2016, 22:22
kws napisał(a):Wyświetl post
Jeszcze odnośnie wczorajszego meczu w kontekście Wolskiego, zauważyliście ile razy 'poprawiał' innych zawodników - pokazując gdzie mają się ustawić ? Polecam się temu przyjrzeć, to zgroza że gość który dopiero przyszedł i gra 1 mecz, a ma 23 lata to robi.... Wnioski niech każdy wyciągnie sam.
Celne. Niwstety.
Off top: nie napierdzielajcie na kibiców z Ł3 na naszym forum tylko dlatego że kibicują komu kibicują. Czasem trzeźwe spojrzenie na tą samą sprawę pozbawione emocji pozwala na wyciąganie ceikawych wniosków
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 29.02.2016, 07:11
Markus napisał(a):Wyświetl post
Nie podzielam opinii jakoby Moskal był dobrym trenerem. To też był słaby szkoleniowiec, który nie miał wyników i nie rozwijał zespołu. To że na tle Pawłowskiego wygląda niczym Simeone, powyższego nie zmienia
Jak nie miał kim grac to co chlop ma zrobic? przychodzi teraz taki Pawłowski i popatrz ile pilkarzy dostaje.
Odpowiedz cytując
KOALIK
Banita

Od: 02.2004

Stary 29.02.2016, 07:28
Skoro Moskal, który po odejściu Stilicia oraz poi braku poważnych transferów podobno nie miał zadowalających wyników (tylko czego można było się spodziewać) i nie rozwijał zespołu, to jak nazwać okres Maaskanta?

Dostał bardzo poważne pieniądze jak na nasze ligowe warunki, dostał wagon piłkarzy, a po roku okazało się, że ta drużyna nie radzi sobie w ponoć to słabej i amatorskiej Ekstraklasie, a jakość graczy w porównaniu do poniesionych kosztów jest fatalne (miejsce po przegranych derbach).

Późniejsza ,,kariera" Maaskanta świadczy o tym dobitnie.

Smudzie (zwłaszcza) i Moskalowi można dużo wypomnieć, tylko oni zastali sytuację bardzo ciężką z winy w głównej mierze wyżej wymienionego poprzednika (oraz trzeba dodać Valckxa, Basałaja i ich znajomych menedżerów, którzy wydoili Wisłę na poważne pieniądze), który zarabiał 40 tys. euro miesięcznie, a sobie nie radził w ponoć to słabej i amatorskiej Ekstraklasie.
Odpowiedz cytując
bódyń
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 29.02.2016, 08:05
Moskal jest słabym trenerem ale jest trenerem. Pawłowski nie zasluguje na to miano. Ze Śląska go wywalili dopiero jak byli ostatni. Taki "dotyk Pawłowskiego". Balaszow tez czym dluzej go trenuje Tadzio tym gra gorzej. Zobaczymy kiedy "dotyk Pawłowskiego" spieprzy Woslkiego na ten przyklad
Odpowiedz cytując
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 29.02.2016, 08:36
KOALIK napisał(a):Wyświetl post
Skoro Moskal, który po odejściu Stilicia oraz poi braku poważnych transferów podobno nie miał zadowalających wyników (tylko czego można było się spodziewać) i nie rozwijał zespołu, to jak nazwać okres Maaskanta?

Dostał bardzo poważne pieniądze jak na nasze ligowe warunki, dostał wagon piłkarzy, a po roku okazało się, że ta drużyna nie radzi sobie w ponoć to słabej i amatorskiej Ekstraklasie, a jakość graczy w porównaniu do poniesionych kosztów jest fatalne (miejsce po przegranych derbach).

Późniejsza ,,kariera" Maaskanta świadczy o tym dobitnie.

Smudzie (zwłaszcza) i Moskalowi można dużo wypomnieć, tylko oni zastali sytuację bardzo ciężką z winy w głównej mierze wyżej wymienionego poprzednika (oraz trzeba dodać Valckxa, Basałaja i ich znajomych menedżerów, którzy wydoili Wisłę na poważne pieniądze), który zarabiał 40 tys. euro miesięcznie, a sobie nie radził w ponoć to słabej i amatorskiej Ekstraklasie.
Gdzie sobie Maaskant nie radzil?
Nie mam zamiaru go tu gloryfikowac, swoje bledy popelnil
Ale mistrzostwo zdobyl, do grupy LE awansowal, gdy odchodzil druzyna byla na 4 miejscu w tabeli
gdzie na poczatku sezony wszystkie sily byly rzucone na eliminacje ligi mistrzów kosztem ekstraklasy
Maaskant w 41 meczach ligowych osiagnal srednio 1,8 pkt na mecz, nikt od tego czasu sie nawet do jego wyników nie zblizyl,
nie porównujmy go z Moskalem grajacym jedna taktyka, zawsze w ten sam sposob, który w w calej pracy trenerskiej nie osiagnał niczego

ok niech bedzie korekta: wygral dwa mecze w LE dzieki czemy awansowal z grupy
Powód: korekta
Ostatnio edytowane przez bridgeburner : 29.02.2016 o godz. 08:55.
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Od: 07.2009

Stary 29.02.2016, 08:46
A awans do 1/16 LE to jest nic?
Odpowiedz cytując
wiertar
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 29.02.2016, 08:55
bridgeburner napisał(a):Wyświetl post
Gdzie sobie Maaskant nie radzil?
Nie mam zamiaru go tu gloryfikowac, swoje bledy popelnil
Ale mistrzostwo zdobyl, do grupy LE awansowal, gdy odchodzil druzyna byla na 4 miejscu w tabeli
gdzie na poczatku sezony wszystkie sily byly rzucone na eliminacje ligi mistrzów kosztem ekstraklasy
Maaskant w 41 meczach ligowych osiagnal srednio 1,8 pkt na mecz, nikt od tego czasu sie nawet do jego wyników nie zblizyl,
nie porównujmy go z Moskalem grajacym jedna taktyka, zawsze w ten sam sposob, który w w calej pracy trenerskiej nie osiagnał niczego
Haha za to Maaskant mial w .... taktyk.... Dobrze ze mial Meliksona i kilka indywiualnosci bo .... wielki by byl.
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut Po klimat trybun na wyjazdach byłeś ilu dobra oprawa i ekipa w dobrym stylu, tygiel emocji choć pełno s****ysynów, chce abyś zdech i choć wynik w plecy, śpiewasz dalej zdarte gardło cię leczy, to niby parę liter, parę piłkarzy wiesz niby w polskiej lidze nic się nie zdarzy wiesz, ale gdy płona race śpiewają trybuny znowu wygramy nie ważne u nas czy u nich, poczucie dumy gdy tamci mówią o nas to dla tych co zarywaja życie na stadionach...
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Stary 29.02.2016, 09:08
Ktory trener osiagnal cokolwiek bez dobrych pilkarzy?
Odpowiedz cytując
d
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 29.02.2016, 09:31
Zieliński, w tym sezonie.
Odpowiedz cytując
chimba
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 29.02.2016, 09:44
Mysle, ze Zielinski ma dobry sklad tylko jest fachowcem i potrafi nimi super pokierowac.
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Stary 29.02.2016, 09:45
A to przepraszam. Nie sadzilem, ze komukolwiek moglo w ogole chodzic o takie "osiągnięcia". To nasz sympatyczny Tadzio lepszy, bo ze Slaskiem mial wieksze osiagniecia
Odpowiedz cytując
d
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 29.02.2016, 09:48
Tylko Tadzio miał "trochę" lepszy skład. O takich "osiągnięciach" zwłaszcza z tej klasy kopaczami co u sąsiadki to my niestety póki co możemy pomarzyć.

edit: Tommiyacht - sorry, ale z Cetnarskiego przez lata śmiała się cała Polska i dopiero teraz zaskoczył, Jedrisek zaczął coś grać de facto dopiero jesienią. Myślę, że nie ma w tym przypadku i trzeba to Zielińskiemu oddać.
Ostatnio edytowane przez d : 29.02.2016 o godz. 09:52.
Odpowiedz cytując
tommiyacht
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 29.02.2016, 09:48
d napisał(a):Wyświetl post
Zieliński, w tym sezonie.
Zielinski nie ma dobrych pilkarzy ? Jedrisek, Cetnarski, Kapustka.. . Zaciąg zimowy na papierze tez nie wygląda źle.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 29.02.2016, 10:58
tommiyacht napisał(a):Wyświetl post
Zielinski nie ma dobrych pilkarzy ? Jedrisek, Cetnarski, Kapustka.. . Zaciąg zimowy na papierze tez nie wygląda źle.
popatrz co z tym samym zespołem robił Podolinski.
Jesli nie jestes w stanie przyznac ze druzyna ktora walczyła o utrzymanie a teraz walczy o puchary nie przezyła metamorfozy to jesteś ślepy.
Pomijam niektorych zawodnikow typu Cetnarski ktory przyz trenerze ktory obdarzył go zaufaniem nagle zaczął grać.

Biorąc pod uwage skład ktory mamy a ten ktory mielismy to wg. mnie jest o wiele lepiej niż miał Moskal.
Uważam ze z tym składem prawdziwy trener moze walczyc o najwyższe cele.

i tak na koniec. Wczoraj widziałem chwile Legie. Pal licho sedziow wynik itd. Widziałem jak zawodnicy typu lewczyk zapierdalali w 70 czy 80 minucie na sprincie mijajac napadziorów. Da sie? Da.
A za berga wyglądali z goła inaczej
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
chimba
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 29.02.2016, 11:03
Moze mamy sklad na papierze ale sa kompletnie bez formy dlatego tak to zle wyglada.
Odpowiedz cytując
gdsmk
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 29.02.2016, 11:27
odnośnie Bałaszowa, to ja bym sie nie spodziewał po nim wiele więcej niż to, co pokazuje teraz. Robi dokładnie to, co na wszystkich skrótach z jego udziałem - szybkość, przewagę na skrzydle, wejście w pole karne, po czym tuż pod bramką podejmuje najgorsze decyzje z możliwych (np. podanie do Ondraska z Podbeskidziem).

Plus bardzo zaniedbana gra w defensywie.

Koło wczesnego Błaszczykowskiego to on nawet nie stał.
Odpowiedz cytując
Viper
Senior Member

Od: 06.2013

Stary 29.02.2016, 11:52
Pytanie co mają pokazać nasi skrzydłowi, jak pomocnika z dobrym długim podaniem do przodu u nas brak...
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Stary 29.02.2016, 12:04
W Wiśle przez te prawie ćwierć wieku zaangażowania Cupiala zwykle był problem z trenerami - zatrudniano złych albo bardzo złych. Takich, którzy rzeczywiście byli w stanie wnieść coś pozytywnego i wznieść drużynę na wyższy, europejski poziom zakontraktowano zaledwie paru. I nawet, gdy to się udało, szybko tracili pracę po pierwszej poważniejszej wpadce. Trenerski, kluczowy element dla sytuacji klubu kulał.

Sprowadzenie Pawłowskiego wpisuje się w ten schemat. Ponieważ trudno zakładać, że wyszukiwaniem kandydatów na stanowisko trenera Cupiał zajmuje się osobiście, ktoś mu tych ludzi podsuwa i rekomenduje. Nie zdziwiłbym się, gdyby się okazało, że przykładowo o istnieniu Pawłowskiego Cupiał dowiedział się dopiero w grudniu.

I to właśnie tą osobę, tego beznadziejnego doradcę, który szkodzi Wiśle albo świadomie - by nie stracić swojego znaczenia i pozycji - albo głupotą, powinno się, mówiąc bardzo brutalnie, "powiesić za jaja".

Konkludując - dopóki Kapka będzie miał jakikolwiek wpływ na Cupiała, nigdy nie będzie trwałe lepiej i żadna patologia nie zostanie wykorzeniona.
Powód: Uwaga Bódynia :)
Ostatnio edytowane przez Markus : 29.02.2016 o godz. 13:32.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów