|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Was się powinno JEBAC wy jebane amatory!!!!!!
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Pan Pawłowski jutro znów bez pracy
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
jedno trzeba powiedzieć: dobrze, że jest ta dodatkowa runda, to może nie spadniemy... o ile przyjdzie ktoś, kto umie chociaż trochę ustawić tych ludzi
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jebane ....y piłkarzyki jebac was
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Kpina ....a. Odrzut legijny najbardziej waleczny i najwięcej daje drużynie (ale też niezbyt dużo).
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tylko ....a wizyta na treningu i jebac każdego pokolei
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Niech teraz ta kur.wa, która wyjebała Moskala z roboty, na klęczkach do niego zapierdala i prosi o powrót. Po jego odejściu zdobyty punkt. A Ci .......eni amatorzy po dzisiejszym meczu powinni zapierdalać dookoła Błoń dopóki nie zaczną wymiotować.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Dramat. Obrona do bani. Brak pomysly na gre w drugiej polowie, reka Pietrzaka przekreslila wszystko.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Pawlowski wypierdalaj
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Żal mi k*** tego meczu, bo naprawdę pierwsza połowa solidna, Wolski na duży plus... Ogólnie ładnie odbieraliśmy piłkę w środku i nie zasłużyliśmy na porażkę. Ja pier..., ta feralna ręka Pietrzaka zaważyła na wyniku.... Nie powinniśmy tego przegrać i to boli ;/
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Szok, niedowierzanie, to jest po prostu niepojete co my odpieprzamy. Ten mecz był do rozstrzygniecia juz w pierwszej polowie, ilez jeszcze sytuacji zmarnujemy. Kolejny mecz w dupe, 15 miejsce a takie cos jak Podbeskidzie czy Łeczna blizej grupy Mistrzowslkiej. Ja chyba snie, tyle transferow i wszystko na marne. Wisła nie moze grac w 1 lidze, nie moze spasc kosztem czegos takiego jak wspomanane wyzej kluby, po prostu nie moze.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Pawlowski to trenerski parodysta!
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Piłkę rozgrywa się po ziemi!! a nie w powietrzu!!! boże....
Czy wygrywasz czy nie!! ja i tak kocham cię.... ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Tadziu wy....łaj
![]()
Kibic z sektora A wizytówką klubu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Na gorąco nie zamierzam marnić klawiatury -.-
Jak weszlo często mnie wpierdziela komentarzami o Wiśle tak jeden cytat trafiony idealnie w punkt Cytat:
Niech się już ten sezon Kur... SKOŃCZY. |
|
|
|
Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Karny z niczego dla PBB i nasi siadają i tracą remis - spektakularna porażka nie ma co Wisła jest aktualnie w tym najlepsza, to nie przegrana w 3 czy 4 kolejce tylko pod koniec sezonu zasadniczego w ważnym meczu tyle ze nie o puchary tylko o spokojne miejsce wiec nie ma sie co czarować miejsce sprawiedliwe, szkoda patrzeć co bd w przyszłości od Pogonii od grudnia szukają "przełamania" i nie myśle że szybko je osiągną... piernicze ja mam już dosyć tego cyrku.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Najważniejsze, że dodatni bilans bramkowy utrzymany. W rzutach rożnych też zmiażdżyliśmy rywala.
Idziemy na mistrza. Na naszą grę się nie da patrzeć, to jest jakaś patologia rodem z pierwszego lepszego orlika. Dzida i niech się dzieje. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Pawłowski wypierdalaj
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Pierwszy raz chcę, aby B.C zwolnił trenera po 3-ech meczach....Qurvulussuss....
![]()
Niegdyś uważałem, że cokolwiek jest lepsze niż nic. Dziś wiem, że czasem nic bywa lepsze niż cokolwiek......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Kaziu wróć!! No i po co było zwalniać Moskala
![]()
Maciej Skorża najlepszym trenerem jest.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Wzór trener !! niech wypierda***
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
....a ale ze mnie prorok, pisałem że będzie problem z Podbeskidziem. Zawalony ten mecz na całego. Całą grę do przodu trzymał Wolski, do puki miał siły. Reszta Balashov, Małecki, Cywka i Popović to kompletne dno. Zmiennicy nic nie wnieśli. Zespół jest słabo przygotowany do rundy i to obciąża Tadeusza. Jego dni będą policzone jak nie wejdziemy do 8(raczej na pewno nie wejdziemy)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2012
Offline |
|
|
Na plus Ondraszek, Wolski (choć siły miał do 60 minuty) i Miśkiewicz (dwie ładne obrony, pewny w bramce, wykop przy golu)
Na minus Pawłowski. Warto zauważyć, że gola na 1-2 strzelił nam duet Tarnowski - Stefanik. Obydwaj weszli z ławki Podbeskidzia. Podoliński zaszachował takimi zmianami nas na Reymonta!!!! To jest zakrawa o skandal, biorąc pod uwagę, jaką my mamy ławkę, a jaką Bielsko... I wywiad, chyba Możdzenia po meczu - "Trener uczulał nas, że Wisła przestaje grać po 60 minucie".. Brak słów, dramat... KAZIU WRÓĆ !!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
obstawialem zwycieski remis - ale niestety sie nie udalo - jesli ta najslabsza druzyna ligi wkoncu wygra jakis mecz (
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Nie rozumiem tego szoku i niedowierzania. Niby dlaczego mieliby dziś nie przegrać? Przecież oni są kompletnie nieprzygotowani do rundy. Pod każdym względem. To mieszanka mocno smrodliwa, wziąć dwóch leszczów do pracy równocześnie, słabiutkiego trenera i zielonego trenera od przygotowania fizycznego. Promotor takiego debilizmu/sabotażu WYSTĄP !
|
|
|
|
Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Ja się pytam co robił trener w okresie przygotowawczym, jak sam mówi, że z badań wynika, że nie dają rady 90 minut biegać... W związku z tym dlaczego do ku.... nędzy nie robi zmian w okolicy 60-70 minuty?!?
![]()
www.hattrick.org najlepszy manager on-line...
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2012
Offline |
|
|
Co by nie mówić o Smudzie to przynajmniej piłkarze zapierdalali 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Pietrzak to jest prze chvj slaby. Skad oni go wytrzasneli? Koles drugi mecz z rzedu nam s.......il. Niech wypierdala. Niech wszyscy wypierdalaja. Szkoda klawiatury.
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Nawet najlepszy trener tu bedzie mial mega klopoty. Moze cudem sie obronimy przed spadkiem.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|