|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Poczekajmy na to co w przekroju całej rundy pokażą wszystkie nowe nabytki. Jeśli okaże się, że to nie klony Cywki, Crivellaro i Popovicia, możemy z optymizmem patrzeć w przyszłość, bo już, niestety, nie ten sezon.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
W ciągu pół roku przyszło do nas: crivellaro, popovic, cywka, drzazga, pietrzak, wolski, ondrasek, balaszow, małecki i teraz brlek.... Dużo tego, a czasu na zbudowanie drużyny brak.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
A mówia, ze u nas bida...
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
Tylko jak na razie większość transferów z poprzedniego okienka to porażka. Można też ściągnąć 30 zawodników z 6 ligi Tureckiej a przed spadkiem nas to nie uchroni. Zobaczymy jak w środku poradzi sobie Chorwat z Wolskim, jak to będą kolejne niewypały to może być wielka smuta na koniec sezonu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Czyli układy, układziki, znajomości.. Znalazł się kur... wielki dyrektor sportowy. |
|
|
|
Koneser
Offline |
|
|
Jak dla mnie to na plus jest tylko Balashov. Gość podobny trochę do Błaszczykowskiego, bazujący na szybkości, to się ceni, byle z tego były jeszcze efekty.
|
|
|
|
Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Mały też się starał szarpać. Ale do obrony nie wracał... to mnie już lekko irytowało. Pietrzak rzucany na środek, na lewą... teraz kolejny mecz bez obu podstawowych stoperów więc dalej nie będzie się jak zgrać. Ondrasek mam nadzieję się odblokuje po 1 golu i posypie kilka bramek.
![]()
I choć serce miałbym sztuczne to biłoby wraz z bębnem - za Wisłę - bo nie liczy się nic więcej - to pewne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
Chłopak trochę w piłkę nie grał, jak będzie dostawał minuty i wparcie ze strony trenera i drużyny to powinno być lepiej z meczu na mecz. Papiery na granie ma, jak jeszcze nabierze rutyny i opanowania to może kilka fajnych asyst czy bramek zaliczyć.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Super, że kolejny piłkarz do środka pola przychodzi bo jednak często tej jakości szczególnie ofensywnej brakowało. Jednak ilościowo na ten moment jest ich od cholery i nie wiem czy nie za dużo. Dla Popovica bądź Crivellaro poszukałbym jeszcze teraz na szybko innego klubu. Druga sprawa to taktyka. Mam duże wątpliwości czy Pawłowski wymyśli coś sensownego żeby to jakoś złożyć i trafić z najlepszym ustawieniem.
![]()
Tylko jeden Klub,
Kocham aż po grób. Kraków to nasz gród, Wisełko naprzód! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Przeciez Pawlowski to fąfel Smudy. Jego znajomości, Boguś przy szklaneczce single malt z Franzem sobie umowilki "plan" dzialania.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Pawłowskiego polecał Smuda.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Wywiad z naszym nowym nabytkiem potwierdza to co o nimi pisałem dużo wcześniej a mianowicie, że do bardziej defensywny pomocnik niż ofensywny.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
||
Problem w tym, że już wcześniej było wiadome, że kasa do klubu popłynie więc wybór trenera naprawdę dziwił i dziwi nadal. Jeżeli w kręgu naszych zainteresowań był np. Hugo Broos, który już nawet pojawił się w Krakowie czy oglądał nasz mecz w Gdańsku to o czymś to świadczyło. A kończymy z trenerem, który powiedzmy sobie szczerze, nie ma zbyt wielu sukcesów aby można mu zaufać i powierzyć misję odbudowy drużyny Wisły Kraków. Ja jako kibic, obserwator tego wszystkiego od początku byłem dość sceptycznie nastawiony do tego ruchu. Nie mamy personalnie drużyny na spadek z ekstraklasy. Poczynione transfery/wzmocnienia/uzupełnienia składu pokazują zupełnie co innego. Ktoś chce powrotu może nie na szczyt ale do czołówki ekstraklasy, ściągając zawodników jak na polską ligę dobrych lub bardzo dobrych a sadzając za sterami tej maszyny Pawłowskiego.. Jeżeli nie zagramy w pierwszej ósemce nie będzie usprawiedliwienia dla nikogo, przede wszystkim dla trenera, który dostał siedmiu nowych zawodników, więc kadra została poszerzona i wzmocniona!
Chciałbym być pierwszy po ostatniej kolejce całego sezonu, który przeprosi trenera Pawłowskiego za błędną ocenę jego warsztatu. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
||
|
|
Senior Member
Od: 10.2015
Offline |
|
|
Małecki- on jest wielką niewiadomą
Balashov- coś mi się wydaj, że jak złapie rytm i czucie piłki to może być klasa sama w sobie Ondrasek-na razie to nic specjalnego wpuszczał bym go na razie na końcówki Pietrzak-potrzebuje czasu na okrzepniecie w ekstra klapie ja widze ze potrzebuje z 5-6 meczów Drzazga-cały czas dziwie się, że nie dostał szansy widać że chłopka ma nosa do bramek przypomina frankowskiego Wolski-cieżko go opisać nie wiadomo jaka forma Brlek- na pewno gorszy do ALANA NIE BEDZIE a gra Brlek-mąką a przed nimi np Wolski to może być ciekawe |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Online |
|
Na chwilę obecną Pawłowski to dla mnie tragedia a nie trener. Zawsze nowy trener już w pierwszym, co najwyżej drugim meczu (po przepracowaniu choćby minimalnego okresu przygotowawczego) jeśli nawet nie wygrywał to przynajmniej odciskał swoje piętno na stylu gry. Pawłowski na razie sobie a drużyna sobie. Też chętnie (nawet bardzo chętnie) przeproszę Teda za tę opinię. Jeśli jutrzejszy mecz nie zmieni niczego w obrazie gry to jestem za powrotem nawet Dyzmy, którego nie trawię |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
Natomiast mam wrażenie, że "swoje" piłkarzy to chęć pozbycia się naszego treneiro.... Może będzie rekord i 4 trener w sezonie ![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2013
Offline |
|
|
ktoś tam dzisiaj na sb pytał o statsy Brleka w FMie:
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
A jeszcze odnośnie Wolskiego.
Dajmy mu czystą kartę. Dajmy się wykazać. Jak się trochę ogarnął to będzie kawał grajka. Tylko oby na dłużej niż pół roku ... |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Uff nikt w FMie z obecnej Wisły chyba nie ma lepszych statów
Fajnie, że taki grajek przychodzi do nas ![]() ![]()
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał? Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad. [/FONT] naoway.deviantart.com |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Umiejętności bramkarskie - 2! Chyba lepszy niż Buchalik...
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
A kto powiedzial ze Kapka to tylko dyrektor Sportowy? Kapka jest w tym klubie wszystkim ,i wg mnie to on wszytskim steruje(z drugiego siedzenia) tym na piewrszym siedzeniu ,katapulcie, jest zwykle marionetkowy prezes. Juz mozna bylo Rumaka brac,ja pamietam swoj wrecz szok jak uslyszalem wlasnie Pawlowski --nowym trenerem Wisly. Pawolwski tu zupelnie nie pasuje,usmiechem sie nie wygrywa meczów.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 27.02.2016 o godz. 00:15.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Zagubiony ten Tadziu jest kompletnie. Miał grać 4-4-2 teraz wychodzi (jak dostał nowe zabawki) że jednak 4-5-1 czy coś koło tego.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|