|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Taktyka i TeDy? Dejcie spokoj!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
No jak nie jak tak dzida do przodu i jeden wielki chaos
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
przypomina mi się taktyka Świerczewskiego kiedy spuszczał ŁKS z ligi
https://www.youtube.com/watch?v=9vyBaNIb5ho tzw. taktyka na chaos xD |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Obyś miał rację
![]() W 4-5-1 (4-3-3) to by bardzo pasował. Ciekawe kogo za plecami by miał... których dwóch z trójki cywka,popovic,boguski. Chyba że Ted czymś zaskoczy wszystkich. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Tak zaskoczy, tylko czym?
Urygą na bramce? ![]()
ZAWSZE WIERNE ZACHODNIE PODKARPACIE
WISŁA FC CHICAGO |
|
|
|
Guest
|
|
Wierzę w niego w kontekście gry w Wiśle i Polsce, a co ponadto to się zobaczy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Ktos tu normalny nie jest, zeby kolesia z Legii nam wepchnac... ciekawe kto i ile prowizji na tym przycial.
![]()
.
. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Oby to byla prawda
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
W komentarzu ktoś piszę, że 350-400k Euro. Od kiedy i skąd my mamy taką kasę ? Oo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
a jeśli mamy to dlaczego robimy jakieś dziwne łapanki zamiast kupić dwóch solidnych?
Stop. Zapomniałem o tym, kto rządzi kasą... |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Tylko wiesz, we Włoszech się inaczej gra... Wolski to chuderlak z bajeczną techniką jak na polskie warunki, więc prędzej mu do hiszpanii gdzie ceni się finezję niż do Włoch gdzie ceni się warunki fizyczne i taktykę. Zrobił błąd, że tam poszedł, ale my może będziemy mieli z Wo(L)skiego pożytek zobaczymy. Oby ten Chorwat przyszedł wtedy z pierwszoligowego środka tabeli, zrobi się najmocniejszy bez wątpienia środek w Polsce o ile Mąka szybko wróci.
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Co do łapanki, to jedynie pozycji trenera można się przyczepić. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Druzyna wcale tak zle nie wyglada, trzeba tylko zaczac grac. Lepiej zeby przeszedł te testy i był lepszy od naszych obecnych zawodnikow. To samo sie tyczy Wolskiego
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
w takim razie może i Jimenez się odnajdzie? albo i Grigorie z Galamazem?
![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
7 transferów w zimowym oknie? Aż się przypominają słynne zakupy Valckxa zimą 2010 roku gdzie też trafiło do nas tylu zawodników.
Co jednak ważne - w większości są to młodzi, perspektywiczni zawodnicy. A Pawłowski jak nie awansuje do 8 to i tak pożegna się z drużyną. A o to że w tym sezonie nie spadniemy jestem raczej spokojny. Wolski i Brlek powinni nam dać bardzo dużo jakości. |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Dokładnie, też mnie to zastanawia. Skoro były pieniądze na kontrakt dla Małeckiego, wykupienie Brleka czy Pietrzaka czy pewnie nie mały kontrakt dla Ondraska to dlaczego nie ma kasy na trenera z prawdziwego zdarzenia ? Z całym szacunkiem do trenera Pawłowskiego, ale samym uśmiechem nie zdobywa się punktów. Pawłowski nie pasuje do Wisły. Ciężko mi będzie zmienić zdanie na ten temat. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Chodzi o to żeby załapać się do pierwszej 8 bo wtedy wszystko jest możliwe a będziemy wtedy spokojni o utrzymanie. A może powalczyć będzie można o cos więcej ale to tylko strasznie optymistyczne myśli
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
w totobolka wygrali czy co? ;-)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
A może Pawłowski jest jedynie opcją tymczasową do końca sezonu albo rundy zasadniczej. Tak czy inaczej nazwiska nie grają, zresztą Ci którzy do nas przyszli nie stanowili o sile swoich zespołów nawet Ondrasek był w ostatnim czasie bez formy. Nie rozumiem czym się tu podniecać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Zgadzam się z przedmówcą, mi się osobiście wydaje że duża zasługa w tym "naszego" Tadka! Wiesz co myślę że najlepszy trener świata nie wygrał by z takim środkiem jaki mieliśmy... Tam była dziura jak po ataku jądrowym...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2015
Offline |
|
|
Zaczyna to wyglądać bardzo dobrze. Brlek i Wolski będą albo skrzydłami albo gwoździami do trumny naszej Wisły.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|