|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Dekoder chyba jeśli weźmiesz kartę CI.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Hm ktoś w temacie lewego podłączenia do UPC?
![]()
Second Place is for Losers
Jazda Jazda Jazda Biała Gwiazda |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2015
Offline |
|
|
jeżeli nie masz odpowiedniego tunera z karta aktywną to lipa chyba ze masz jeszcze kablówke analogową ale to już chyba mało prawdopodobne zwłaszcza w upc predzej w vectrze
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
UPC na prawdę dobrze wychodzi.
Przedłużona umowa na Wielkiej rewii usług xx czyli Max HD z nagrywarka i NET 60 za 65 zl. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Negocjował ktoś ostatnio z nc+ (np. pakier Comfort z rabatami pół roku bezpłatnie a potem 79.90, bezpłatny mooltiroom) ?Za ile można teraz wywalczyć cos takiego ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Mi ostatnio proponowali, Comfort + Canal +, stary multiroom czyli dwa kameleony, i jeden dekoder od nich (Pace) za 79,90 na 24 mce. Wychodzi odrobinę taniej niż dla nowych. Z tego co czytałem na satkurierze to ciężko wziąć coś lepszego, podobno się polityka zmieniła i wypowiedzenia też niewiele dają. To co proponowali jest bez wypowiedzenia, obecnie mam to samo za 89,90.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
Mnie dzisiaj proponowali coś w stylu Comfort + (103 kanały) + paczka CANAL+ (bez C+ Family i C+ Discovery), do tego wymiana dekodera na jakiś WiFi Box, 100h miesięcznie nc+GO na 4 urządzenia za 74,90zł.
Mówiłem chłopu, że może zabrać połowę tego, tylko niech mi w tej cenie da eleven-y ale się nie zgodził. Więc ja się nie zgadzam na przedłużenie. Za eleveny chcą 15,90zł/mies. Jak mi dołożą eleveny za 74,90 to sięzgodzę, ale z tego co gość mówił to nie da rady. Poczekam, zobaczę, mam jeszcze 2 miesiące, a wypowiedzenie już do nich dotarło. |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Wystarczy kupić AndroidTV (taka przystawka do TV), zainstalować KODI i można się cieszyć tym, co internet oferuje
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Cyfrowy Polsat, największa w Polsce grupa medialno-telekomunikacyjna, oraz Eleven Sports Network, nawiązały współpracę, której efektem jest udostępnienie kanałów HD Eleven i Eleven Sports abonentom platformy. Nowe kanały uzupełnią bogatą ofertę sportową Cyfrowego Polsatu o takie wydarzenia jak np.: hiszpańska Liga BBVA, włoska Serie A TIM, francuska Ligue 1, Puchar Ligi Francuskiej, angielski Emirates FA Cup, Velux EHF Liga Mistrzów piłkarzy ręcznych, Formula 1 i wiele innych. Aktualnie do 30 kwietnia 2016 roku wszyscy abonenci Cyfrowego Polsatu otrzymają dostęp do kanałów HD Eleven i Eleven Sports bez dodatkowych opłat w ramach otwartego okna. Potem zapewne bedzie dodatkowo płatny jak w NC+
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://satkurier.pl/news/128765/pier...t-sport-3.html
Powiem tak - cena za ten pakiet kosmiczna, ale dokładnie tyle kosztowało wykupienie Mistrzostw Świata w siatkówce, więc można się tego było spodziewać. Zobaczymy też jak u innych operatorów to będzie wyglądało - przypuszczam, że cena wahać się będzie maksymalnie +- 10zł. Co nie zmienia faktu, że kodowanie tak naprawdę 27 meczy i krzyczenie za to takiej ceny, jest s....ysyństwem czystej wody. Chyba jesteśmy jedynym krajem w Europie, który nie pokaże całych mistrzostw w otwartej TV. Krokowi murzyńska pała w odbyt za to, a pozostaje tylko przestawianie anteny na Astrę albo łapanie sygnału z czeskich MUX-ów. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Debile niech płacą i niech śmieci typu Solorz rozpieszczają i podpuszczają do kolejnego kodowania wszystkiego co się da.
Dla mnie to jest paradoks, że płaci się za CP czy NC+ (chociaż ci narazie nie kodują tylko udostępniają to co koduje CP) a oni jeszcze w ramach kodowanej telewizji tworzą kolejne kodowane programy. Pazerność i chamstwo tych kurew nie zna granic. Rozumiem utworzenie Polsatu Sport 2 i 3, udostępnienie ich za darmo klientom Cyfrowego polsatu i odsprzedawanie sygnału innym stacjom. To jest wtedy zagranie fair i dobry biznes. Ale kodowanie sygnału wszystkim to frajerstwo. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://satkurier.pl/news/128827/cyfr...euro-2016.html
Czyli Polsatowcy też zostali wyruchani po całości. Krok się bawi nie ma co - szczerze, bardzo się cieszę że kolejne imprezy w TVP. Nikomu do głowy nie wpadnie pomysł na kodowanie jakichkolwiek meczy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
^^
Tak - tylko pewnie Ci, którzy zadowoleni przedłużali umowy ostatnio czują się konkretnie wydymani. Teraz musieliby to zrobić jeszcze raz, ale wtedy 24+24 i udupią się na cztery lata w C(e)P(ie) |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Ciekawe jaką stawkę wynegocjują z polszitem żydki z UPC...
Kasa musi być, Borek musi mieć na samoopalacz ![]()
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela." "de oppresso liber" |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Jakie przedłużenie na 24 miesiące ? w CP minimum to 29 miesięcy!!!
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Cóż,
Abonenci plusa, ktorzy niedawno przedluzyli swoje umowy tez wyrabani (tzn. potraktowani w ofercie IPLA tak samo jak wszyscy, ktorzy nie maja nic od CP/Plus) |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ciekawi mnie czy jest możliwy aneks do umowy.I podpisanie na ten Pakiet Polsat Sport 2 i 3.Kiedyś tak chciałem włączyć pakiet sport i film to dali mi aneks do podpisania, umowy nie wydłużyło jedynie cena za pakiet 10 zł.Jak spotkam kumpla który siedzi w CP to go się wypytam.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Satelitarna platforma telewizyjna nc+ udostępni swoim klientom całe Euro 2016 na specjalnie utworzonych kanałach typu premium Polsat Sport 2 i Polsat Sport 3 z ekskluzywnymi materiałami, bez reklam i w jakości HD. Koszt dostępu - 99 zł lub za darmo dla przedłuzajacych umowe z Multiroom na 24 miesiace
http://media2.pl/media/133727-Euro-2...owa-umowa.html
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 20.05.2016 o godz. 14:09.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Panowie, jak to jest z NC+go? Mam w domu abonament, ale teraz często jestem w trasie i chciałbym sobie pooglądać na Tablecie/laptopie?
Co jest potrzebne żeby to zrobic? Jakies dodatkowe opłaty? Rejestracje? Dzięki z góry za info. ![]() I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!![]() Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
rejestrujesz konto na nr. abonenta, masz mozliwosc dodania 3 urzadzen, na ktorych chcesz ogladac(które możesz wymieniac), jednocześnie ncgo moze byc odpalone tylko na jednym z nich. Wydaje mi się, że w każdym abonamencie jest darmowe.
Tyle, że strasznie żre neta ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Super, dzięki wielkie za wyjaśnienie. Z netem to nie bedzie problemu, bo w sumie to mam nielimitowany
![]() ![]() I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!![]() Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
NC+ prawa sportowe, ktorymi beda zainteresowane inne stacje jak polsat czy grupa Eleven
Liga Mistrzów FIBA â do końca sezonu 2016/2017 Liga NBA â do końca 2017 roku piłka nożna Liga Mistrzów UEFA â do końca sezonu 2017/2018 Liga Europy UEFA â do końca sezonu 2017/2018 Liga Młodzieżowa UEFA â do końca sezonu 2017/2018 Lotto Ekstraklasa â do końca sezonu 2018/2019 Premier League | liga angielska â do końca sezonu 2018/2019 Copa del Rey | Puchar Hiszpanii â do końca sezonu 2017/2018 piłka ręczna Velux EHF Liga Mistrzów â do końca sezonu 2017/2018 EHF Liga Mistrzyń â do końca sezonu 2017/2018 PGNiG Superliga Mężczyzn â do końca sezonu 2018/2019 rugby Puchar Sześciu Narodów â do końca 2017 roku żużel PGE Ekstraliga â do końca 2018 roku Speedway Grand Prix â do końca 2017 roku Drużynowe Grand Prix â do końca 2017 roku |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
nc+ przez swoja bute , chytrosc, brak szcunku do starych abonamenciarzy i braj elastycznosci przestanie za rok istniec na polskim rynku ...chytry traci 2 x .....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bym się śmiał jakby nc+ straciło wszystko i zostało z emocjonującym golfem
![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Prawa do naszej Ekstraklasy to NC+ do kiedy ma?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Online |
|
|
Do końca sezonu 18/19
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
bedzie grubo.
Niedlugo przetarg na e-klase i ekstralige zuzla. Jak NC+ sie wyjebie, to po nich. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|