|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Jak to fajnie ze tyle osob potrafi być portfelem Burligi i wiem ile w nim ma...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Po euro guzmica tez pewnie nie będzie jak się dobrze zaprezentuje to jego idealna szansa.
![]() lks Termalica Bruk-Bet Nieciecza - legła W-wa 3:0 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2015
Offline |
|
|
Wogóle to my mamy głupi system bo zamiast młodzi miec kontrakt 2-3i zamiast grać w rezerwach pwini być wyporzyczani na rok do I-LIGI BY SIE OGRYWALI i by wracali ukształwani w jakies formie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Niewykluczone! Tak samo jak to, że Głowa nie zakończy kariery. Na ten moment jest to rozwiązanie dobre, bo teraz nie ma dla niego miejsca i ja jednak "wychylałbym się". W sytuacji Wisły 250 tysięcy do przodu + x za transfer to nie jest byle co. PS: Skrótu od "według" nie kropkujemy. ![]() -- 63.5kg Co do tych zarobków ŁB to np. tutaj jest mowa o tych ponad 40k: http://sport.wp.pl/kat,32282,title,D...wiadomosc.html. Powód: jżs
Ostatnio edytowane przez filemon : 08.02.2016 o godz. 16:18.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
![]() ![]()
Czesiu... Co ty robisz zarazo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Hmmm...Czekaj, Nawotczyński, Jop... Nie rozpędzałbym się
Aczkolwiek taki transfer jak Marcelo przydałby się Wiśle, oj przydał.... ![]()
Czesiu... Co ty robisz zarazo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Faktycznie po Euro różnie może być Ryśkiem, ale kto powiedział że Węgry dobrze tam zagrają? Choćby nawet odszedł, coś koło od bańki w porywach do 3,4 baniek można oczekiwać za niego.. Wystarczy na zastępcę tańszego, a resztę z ewentualnego transferu pewnie na długi czy tam trupy z szafy Bednarza by poszła ;P Jak dla mnie Burligę śmiało można by było puścić, choć lepiej by było zagranicę.. we Wrocławiu ucieszyłbym się widząc Bartosza w podstawie, jakby nie było Jovic po kontuzji ( w ostatnim sparingu z Hajdukiem występował w.. pomocy). Bartosz niech pokaże że jego dobre występy pod koniec rundy nie były przypadkiem.. ![]()
B.Cupiał o Danie Petrescu: "On jako trener Wisły w 2006 r. bardzo mi się podobał. Zdarzyło się, że kiedy grali słabiej, Petrescu zebrał ich o 6 rano i zamiast na boisko zaprowadził do jednej z naszych fabryk, żeby zobaczyli, jak ciężko ludzie pracują. To ja już wtedy wiedziałem, że to koniec. Wkrótce zaczęli grać przeciw niemu i musiałem go zwolnić. Niestety."
|
|
|
|
JLB
Od: 01.2006
Offline |
|
|
#WisłoMusisz powered by onet.pl
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Hehe ja sobie przypomniałem artykuły na weszlo o Żyro jak podpisywał z anglikami kontrakt.
![]()
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał? Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad. [/FONT] naoway.deviantart.com |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Proponuję artykuł pod zamówionym artykułem: "Klub wziął go z bezrobocia. O odejściu dowiedział się z Twittera"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Burliga prawdopodobnie już od teraz będzie grał w Jagiellonii.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Wiesz może ile to was kosztowało?
![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Napisałem, że prawdopodobnie. Kluby się dogadują i jest blisko porozumienia.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Cytat:
PS. Jak to leciało z tym, że wysłaniem Cierzniaka do rezerw trzeba pokazać innym klubom, że nie wyciągną od nas tak łatwo innych zawodników? Życie szybko pokazało jak bardzo ich to przestraszyło. ![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Nie od dzis wiadomo, ze po odejściu Sobola w tej druzynie mentalne cojones posiada jedynie Glowacki.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
^^ Skoro blokuje to chyba właśnie go chce
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Nie rozumiem po co Pawłowskiemu Burliga. Akurat boki obrony i pomocy mamy bardzo dobrze obsadzone. Lewa obrona Pietrzak albo Sadlok, prawa Jovic lub Bartosy, boki pomocy Małecki Guerrier, Bałaszow, Boguś, Cywka też grał na boku pomocy a Anglii jeśli mnie pamięć nie myli. Nawet przy kilku kontuzjach miejsca dla Burligi to ja tu nie widzę.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
a co jak Pietrzak zagra na środku pomocy a Sadlok na srodku obrony?
A co jeśli Bogusk to nie jest typowy skrzydłowy tak jak i Cywka? Skoro Ted tak robi to chyba ma jakis powod, a Wy nie traćcie zdrowia i nie rozkminiajcie dlaczego. A moze TP pożyczył Buremu kilka stówek i ten mu nie oddał... ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Bo jeśli Głowacki złapie czerwień a Pietrzak kontuzję to jesteśmy w d..pie.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
![]()
Do what you mean and mean what you do.
|