|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|||
|
Wcale nie powiazany z pisem ten Pawlicki: http://gazetapowiatowa.pl/wiadomosci...mentarne-2015/
Bielewicz? Wspolne konferencje z Rysiem Czarneckim, staly ekspert mediow wysokiego ryDzyka. Niezalezny on w chvj: http://piswesola.pl/980-Apel-prezesa...prawie-wyborow BIelewicz Jurek, prezes stowarzyszenia "Przejrzysty rynek". Dla tl;dr: Cytat:
Cytat:
Cytat:
Tak usilnie przekonujesz o korzysciach ze spreadu, uspokajales, ze zaplaca banksterzy. Dzialaj, wykaz sie! ![]()
Ostatnio edytowane przez ABGwislakABG : 31.01.2016 o godz. 18:45.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|||
|
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
|
"Najbardziej zabawne jest to, ze mialbym wysluchac obydwu pisowcow i liczyc na obiektywne spojrzenie na temat"
Dobre podsumowanie. Tak myślałem. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
||
|
Panie i Panowie! Miroslaw zaprosil nas do Deloreana i powrocimy do przeszlosci!
Wypowiedzi PiSowcow z 2006 o CHF, mieszkaniach, kredytach, rekomendacji S i wiele, wiele innych! Jak Twarowski&Nahorny - siadamy wygodnie w fotelach, zapinamy pasy i startujemy! Cytat:
Cytat:
http://zapodaj.net/eef31b38efa29.jpg.html Miales racje Miro - ze wzgledu na "zrodlo" w screenie pisowcy byli w mniejszosci ![]() Panowie i Panie, tak wyglada wlasnie pisu samozaoranie cos w ten deseń:Miroslawie - klonow szukaj w swoim srodowisku. To nie przypadek, ze klonuje sie najpierw owce i barany.
Ostatnio edytowane przez ABGwislakABG : 01.02.2016 o godz. 16:51.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
||
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
pejsaci atakuja projekt "Rodzina 500+" http://niezalezna.pl/75709-atak-na-5...ha-o-dzieciach
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Prawde mówiąc w tym momencie nie wiem o czym piszesz? To takie lużne dywagacje i nie na temat?.Wskazówką może być przywołanie przez ciebie wislak68.Podobnie zamotałes sie w "dyskusji" z nim i trauma pozostała.Co powiesiłes trofeum oczywiście w swoim mniemaniu lądowałeś u wislaka68 nagi i bezbronny na ścianie.W sumie sie nie dziwię jeżeki prezentowałeś taki poziom merytoryczny jak w "dyskusji frankowej" Jak poznasz temat to może podyskutujemy.Poszukaj sobie jakie kraje i kiedy "wyszły" z toksycznych franków.Może to bedzie jakaś wskazówka.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie dziwie sie, w koncu intelektualnie Cie to przerasta. Nie obrazaj sie, sam to przyznales:
Cytat:
"Tosmy sobie pogadali. Pozwolisz laskawie, ze zajme sie bardziej merytoryczna rozmowa" po czym zaczal "wyzywac" emja od soltysow." A pozniej? Kolokwialnie mowiac zaczal lizac dupe Jaroo1, po czym dostajac kontre "jebac pis" cichutko skonczyl zmiane jako kierownik callcenter. Przywoluje go, bo jestes jego klonem, a zarazem uczniem. Sam padasz ofiara wlasnej retoryki, uczniu Miroslawie.
Ostatnio edytowane przez ABGwislakABG : 01.02.2016 o godz. 20:26.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Nie pociągnę twoich problemów czy to z wisla68 czy ze mną.W sumie to masz chyba problem z nienawiścia do Pis chociaz nie przeszkodziło ci to głosować na Prezydenta Dudę.W sumie jest to dla mnie zrrozumiałe i nie potepiam cie za to.Po prostu przyjmuje do wiadomości że nienawiśc do Pis przesłania ci zdrowy ogląd sytuacji.Oczywiście w granicach rozsądku, dużo nie wymagam..Dlatego wrócę do rozmowy jak wróci merytoryka, a wróci jak cokolwiek lizniesz temat.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja palam nienawiscia do socjalizmu. Dziekuje za szczere swiadectwo, iz pis jest takowa partia. Na Budynia zaglosowalem dlatego, ze chcialem miec kogos o prezencji Francisa Underwooda jako prezydenta. I to jego jedyna kompetencja. W sumie przy obecnym ustroju prl bis wiecej nie musi posiadac.
Problemy? Wyciagajac logiczny wniosek, iz smiech to zdrowie to sluzba zdrowia bedzie miec ze mna problem, bo kroi mi sie piekny, trojcyfrowy wiek. I kolejny raz mowisz mi co mam myslec i kogo nienawidzic, dziekuje Ci. Dla podpowiedzi dodam, ze jest roznica pomiedzy Toba, Mistrzem68, Drozdem i Hubertem.fanem, a Serkiem.C2, Ayala, Tswthedues, a nawet Framatem. Na zadanie domowe poszukaj odpowiedzi -jaka? ![]() Wroc, tylko tym razem nie zapomnij jej zabrac ze soba, albowiem jedyna merytoryke jak to miales zamiar okreslic posiadasz jedynie ze swoich skrupulatnych notatek z jakze obiektywnej rozmowy agitatora pis z kandydatem na posla z listy pis na antenie stacji nalezacej do ojca dyrektora, gdzie 98% antenowego czasu to laurka wyborcza pisu, a 2%'nakurvianie w urbanoplatfusiarske urbanokanalie Oczywiscie mowa o czasie antenowym w kampanii wyborczej.Nienawiscia nazywasz ukazywanie bredni w Waszej kompozycji programowej? Kwestie swiatopogladowe to u Was piekny kwiat rozy. Tylko wiecej zielonych badyli i uschnietych platkow i lisci w tym bukiecie ze wzgledu na kwestie ekonomiczne. Ale czemu sie dziwic, skoro jako partia sprawujaca/walczaca o wladze musicie lapac kazdy elektorat (lewica, prawica, centrum)? Wiesz do czego to prowadzi? Do atrofizacji artykulacji interesow partyjnych. Skoro sam okresliles, ze wiele prostych rzeczy jest poza Twoim zasiegiem intelektualnym to wytlumacze. Atrofizacja oznacza zanik. Skoro zanika podstawowa funkcja partii, czyli oglaszanie postulatow swych wyborcow i ich realizacja to jak (ze tak zazartuje) myslisz - w jaki sposob wyborcy wybieraja partie polityczne? Ano kompozycja programowa, glosuja na produkt marketingowy, autorytety sympatyzujace. Nie glosuja na programy, bo wszystkich partii liczacych sie w przekroczeniu progu wyborczego sa takie same. Liczy sie jie program, a branding. W obecnych czasach rowniez w internecie, 2 obiegu informacji. Wygraliscie dlatego towarzyszu, iz odsuwajac prezesa i Antoniego mieliscie pozytywny branding spowodowany ciagla kampania nienawisci ze strony mainstreamu. I tym samym przestanie kojarzenia sie z obciachem (Borubary, Irasiady), Wasza role przejal Bronek. Szalupa ratunkowa po czyli nowoczerska tez sie bardzo przydala, bo "mlodzi, wyksztalceni z wielkich miast" znow mieli trendy partie. Wczesniej palikot, obecnie nowoczerska. Mam nadzieje, ze cokolwiek zrozumiales. Niestety, wniosek dla Ciebie jest brutalny. U sasiada nic nie zalatwisz. Ale jak sam to okresliles, to Tobie wystarczy to, co jest, czyli obecnie czystka w tvp. Oczywiscie kolejnej podpuchy nie zlapales? Matko kochana, jestes jak Alan Uryga w srodku pola. Ilez razy mozna sie nabrac na jeden zwod?
Ostatnio edytowane przez ABGwislakABG : 01.02.2016 o godz. 21:17.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Rozmawialiśmy o problemach z tzw kredytem frankowym czy coś mi umknęło? Co do Alana to powiem Ci że jestem zdumiony hejtem w jego stronę.Nie jest ani tak kiepski jakby chcieli forumowi hejterzy ani tak dobry jakbym ja chciał.Odrzucając skrajności jest przede wszystkim Wislakiem któremu kibicuje z całego serca.Na koniec kwestia tzw franków która moim zdaniem nie ma barw partyjnych.Jest problemem wierzycieli,banków i CAŁEJ POLSKIEJ GOSPODARKI.Zapewniam Cie że tak jest.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
||
|
Zasada 3M - Mimika, Makijaz, Mistyfikacja.
Odnosnie Urygi to piekna MISTYFIKACJA, czyli pieknymi frazesami kryjemy prawdziwe mysli, motywy dzialan. O tym wlasnie pisalem Miroslawie, stajesz sie forumowym produktem politycznym! Ale jak sam okresliles jestes za tepy, by to zrozumiec. Nie wiem tylko po co to ukrywanie, na shoutboxie byles bardziej szczery odnosnie relacji z moja skromna osoba ![]() Cytat:
Dziekuje z calego serca za to piekne swiadectwo SOCJALIZMU! Proletariusze cierpia z powodu kapitalistyczno-szwajcarskiego zamachu (nie bojmy sie uzyc tego slowa)! Skoro to problem CALEJ POLSKIEJ GOSPODARKI, ktora jest wg konstytucji SPOLECZNA GOSPODARKA RYNKOWA, jest to wiec problem CALEGO SPOLECZENSTWA, czyli PROBLEM ZAGRAZAJACY POLSKIEMU SOCJALIZMOWI! Kolejne piekne swiadectwo, iz to podatnicy, czyli skarb panstwa zaplaci za frankowiczow, a nie zadne bankstery. A dlaczego zaplaca? Cytat:
"Kto podniesie reke na demokratycznie wybrana wladze ludowa niech bedzie pewny, ze mu te reke wladza KC PiS odrabie!!! W imie (...) Tak naprawde to Ojca, i Syna, i Ducha Swietego. Amen.
Ostatnio edytowane przez ABGwislakABG : 01.02.2016 o godz. 22:02.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
||
|
|
Banita
Offline |
|
|
Niby sprawa znana i wiadoma od lat ale zobaczyć kwity miło i sympatycznie
https://twitter.com/Cenckiewicz/stat...83040151588864 |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Ta scena polityczna jest tragiczna! Nieważne czy prawo czy lewo czy centro czy bankowo
![]() przykład Nowoczesnej wydmuszki przedstawiam poniżej https://www.youtube.com/watch?v=HF2G...ature=youtu.be BA!Minął styczeń i oni dalej tylko o przerwę proszą ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Sieć obywatelska Watchdog skierowała skargę do Wojewódzkiego Sądu Administracyjnego przeciw Prawu i Sprawiedliwości. Organizacja zarzuca partii "bezczynność", która ma polegać na nieudzieleniu odpowiedzi na pytania dotyczące okoliczności oraz przebiegu spotkania Jarosława Kaczyńskiego z Viktorem Orbanem. Watchdog, dociekając szczegółów spotkania, otrzymał faktury za spotkanie, które opiewają na łączną kwotę 13,385 złotych.
Pisiory tez wpieprzają ośmiorniczki za państwową kasę. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Chyba jest drobna roznica miedzy spotkaniem glowy panstwa wegierskiego z "dyrygentem" partii rzadzacej w Polsce a spotkaniem kolezkow z jednej partii w przerwie obrad w sejmie? Zachowujac jednak umiar i znajac zycie Pisiory tez tak beda robic ale w tym akurat przypadku takie wypominania sa bez sensu absolutnie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Ciekawa debata o służbach leci na TVP1 już dłuższy czas - polecam od początku oglądnąć jak ktoś nie widział.
Nie z żadnymi posłami - ale ludźmi co siedzą w tym od lat. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Nie wiem co może być ciekawego w PiS TVP, podobnie jak w nowoczesnej TVN, ale niech będzie.
Z ciekawszych rzeczy polecam raport dotyczący polityki gospodarczej Orbana. Nawet dla mnie, zaciekłego przeciwnika ów premiera kilka wskaźników wskazuje skuteczność socjalnych reform jego rządu. Nie zmienia to jednak faktu, że dopiero w tym roku PKB Węgier powróciło do stanu sprzed 2008 roku, co można uznać za straconą dekadę pod względem gospodarczym. http://www.instytutwolnosci.pl/image...tu_Wolnoci.pdf |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2013
Offline |
|
|
TVP Historia z nowym pasmem dokumentalnym „Półkowniki III RP”.
http://www.wirtualnemedia.pl/artykul...sza-o-te-filmy |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
Powód: Literówka
Ostatnio edytowane przez jendrus : 05.02.2016 o godz. 16:15.
![]() lks Termalica Bruk-Bet Nieciecza - legła W-wa 3:0 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Ja nie jest to miejsce skoro do jednej z tych knajp mieli tuż przez płot (MS -> Amber Room wystarczy przeskoczyć ogrodzenie)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Telewizja to business!
https://www.youtube.com/watch?v=29kvYaFFLJ0 MMK w formie bardzo trafne spostrzeżenia! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2013
Offline |
|
|
Szkoda Rydzyka dla dwudziestu milionów
http://ziemkiewicz.dorzeczy.pl/id,80...-milionow.html |
|
|